16062
-
#1636 nincs problem ezt így gondolom én is vhogy.
Nekem megvan az LFS s2-tő bár még az új patch-et nem raktam rá, de nincs különösebb akadálya annak hogy menjünk egyszer. -
#1635 A kezdetek ota mindig bevagyok fizetve az LFS szerverre, de altalaban kronikus idohianyban szenvedek:))
De amugy kimaradt felsorolasokbol es a peldalbol az egyik legnagyobb huzonev, a Papy (NR2003)engine!:) Abban mint a fizika es mint a hang tokeletesen van megolodva! Egyetlen hatranya, hogy az itthon sajnos nem a legnepszerubb NASCAR az alapja. Persze, vannak ala MOD-ok, de igazabol a technikai megoldasainak koszonhetoen (enmgine-ben kodolt es parameterezett fizika), nem lehet ra erosen eltero tulajdonsagu autokat kesziteni. -
#1634 ugyanez nekem is a véleményem, de sajna se lfs ben nincs rfactor hang, se rfactorban nincs lfs fizika, szóval kénytelenek vagyunk saját igényeinket, vagy aktuális igényünket figyelembe venni és választani.
a példa ismét a teljesség igénye nélküli volt- bocs hogy ezt mindíg beirom de sg-n nem lehet elég óvatos az ember:P
-
#1633 amúgy annyira szívesen játszanék már veletek 1et, még soha nem jött össze:P
itt azokra gondolok akikkel itt gtr rfactor lfs terén kerültem sg-n kapcsolatba ha egyszer 1 órácskára rá tudnátok fanyalodni az lfs-re akkor megköszönném ha tolhatnék veletek pár kört:) -
#1632 A valos palyakat, autokat felesleges felemliteni, az nem a keszitok hibaja, az egyszeru uzlet...
De a hangok - es a visszajatszas - mar egyertelmuen az O hibajuk! Nem mondom, hogy igy nem jo, vagy a hang a legfontosabb, meg persze, meg is lehet szokni ezeket, de szerintem nincs olyan autos, szimulatoros, "LFS-es" aki azt mondana hogy nem kellenek normalis hangok!
Ha csak alternativakent, valaszthatoan eroforas csokkentoen melle tennenek egy rF vagy RD3* szintu hang engine-t, szerintem erosen emelkedne a nepszerusege a programnak.
*RD3 engine: Hirtelen furcsanak tunik a valasztas, foleg hogy igazabol nem is hallani ki a programbol valamiert a "josagot", de eleg komoly cucc van alatta, mint motor-, valto-, hajtashang kezeles, mint teljes kasztni effekt hatter. -
#1631 Valszeg, az eroforasok miatt van igy megoldva, de azert lehetne valasztas...
Eleg csak egy egyszeru tesztet csinalni, mennyit is szamitanak a hangok, a vezetesi elmenyben es a hangulatban. Teljesen kikapcsolt hangokkal, ha megyunk egy-ket kort az LFS-sel es pl. a GTR-rel, az LFS azonnal meggyoz minket arrol, hogy valoban az tortenik amit a kormanyon (persze FFB :D) erzunk. Folyamatosan erezni mikor es mennyire terhelodik at a kasztni, mikor es hogy fog talan megcsuszni, es meg elotte tudunk korigalni. Mig a masikban mar egyaltalan nem biztos;)
De bekapcsolt hangokkal, esetleg FFB nelkul, egy GTR a hangokkal, latvannyal, efektekkel, valami hu de extra szimulatornak tunik... pedig ismeri mindenki:) -
#1630 a baj az hogy tökéletes sajna nincs. 2 választási lehetőség van véleményem szerint.
vagy zsír grafika, jó hangok, valós autók, és foghíjas fizika, vagy kevésbé pöpec graf, szar hang, fantázia autók, és vaqlósághűbb fizka.
gtr | lfs
gtl | netkar
rfactor |
f1c |
(a teljesség igénye nélkül)
szóval az esetek nagy többségében, amikor tényleg versenyezni akarok, és úgy akarom érezni magamat mint egy 'pilóta" akkor lfs, vagy netkar. ha pedig ki akarok próbálni valami gépcsodát vagy modot vagy mittomén, akkor fordulok csak az rfactor típusu játékokhoz. a véleményemmel nem lfs vs x vitát akarok generálni, ezt spec nem is nézném ki belőletek, csupán arra próbálok rávilágítani, hogy nézőpont kérdése ki mit tart fontosnak egy sim-ben, és arra is, hogy sajnos ennyire "fekete-fehér" a kínálat simek terén.
-
#1629 ismét egy zsíros jacek video:)
de nem hiszem el hogy beleraktad azt is ahogy kiraktál bazzz xDD -
#1628 -
#1627 Ezt mindenki tudja,..megszokható, elfogadható,...de akkor is ezek a dolgok teszik a rétegjátékok közé.
bizonyos dolgokban sokat nyújt, és más dolgokban keveset, és ha ezen változtatnának akkor teljes lehetne.
Nekem pl. kicsit sok az autó, úgy értve hogy beérném kevesebbel és azokat kategóriánként szedve fizikájukban kiegyensúlyozva.
A hangon mindneképpen változtatnék...kis koromban még azt se tudtam mi az hogy V8, de a hangjától már akkor kivert a víz és állt a szőr....vagy egynémely versenyautó hangjának ordenáré irgalmatlan brutalitásától, hogy dől belöle az erő, kint vagy a pályán a fejed megfájdul a nap végére töle, de el nem mennél :)
...és ha még a fék-kuplung szagot oda lehetne varázsolni a monitor elé...
Szal megszokhatóak ezek a hiányoságok amiket felsoroltak, de ha lenne tökéletes lenne, így meg sokaknak nem. :( -
#1626 engem az jobban zavar hogy, más szimulátorok csak addig szimulátorok, amig mind a 4kerék hozzáér a földhöz, illetve nem csúszott meg. -
#1625 szerintem a hang teljesen megszokható, eleinte nekem sem tetszett de annyira nem vészes, sőt:) lehet a hiba bennem van, de nekem 1 kis idő után a netkar hangja is tetszett, pedig az is borzasztó.:)
Eleinte engem még az is zavart hogy nincsenek licenszelt autok meg pályák, de mára már ez is megváltozott. az autok mindegyike hasoinlít legalább 2autóra az éléetben, olyan mintha mind1ik gépcsoda ugy lett volna összegyúrva 2-3 fajta autoból. pályák meg olyan változatosak, sokoldaluak, hogy azt kell mondjam m ár ezt sem tudom felhoznio negatív kritikaként.
szerintem lfs-nek éppen az az egyik legenagyobb előnye hogy nem lehet új pályát és autót berakni, így nem aprózódik el a közösség(persze ha valós autók pályák lennének benne biztosan többen lennénk).
a lényeg a lényeg ha összehasonlítom a többvi játékkal, bocsánat, sztimulátorral, akkor nekem az lfs a nyerő.
-
#1624 A hang a leg irritálóbb, és az miatt nem is tudok folyamatosan játszani mer 1szerűen 1 ió után idegesít annyira monoton, puritán és nevetségesen semmi köze 1 autó hanghoz... Remélem 1szer javítják, mivel sok sok embernek ez az 1etlen baja vele még mindig. -
#1623 Koszi, ez nagyon jo volt! Meg mindig az LFS a kiraly, mint szimulacio es vezetesi elmeny, ez latszik is a videon!:)
- A visszajatszas szamomra is bosszanto, de en mar meguntam a levelek kuldeset a 4 ev alatt:/
- A motorhangokkal ugyanez a helyzet, mar az sem erdekel...
Mar nem tudok mit mondani, de szerintem ezeket egyszeruen leszarjak, ami bosszanto:/
Meg a visszajatszast megertenem, talan meg nem is erdekelne - bar azert ez tulzas, mert egy kor kiertekeleseben es film kesziteseben is nagy hianyossag. De a motorhang egyszeruen hiba. Nem csak azert mert szarul szol, de osszessegeben a jatek hangulatat, vezetesi elmenyet is erosen rontja, es a nagyobb kozonseg fele a jatek megitelese is rosszabb.
De en mar nem levelezek, mert a 4 ev alatt kiderult, ebben a ket dologban teljesen onfejuek... -
#1622 Jah es erosen ajanlott letolto manager mert neha szakad a server -
#1621 Kis vidijo a legutobbi bajnoki futamrol
Video
ha kell hozza Media Player 11
MPlayer -
#1620 ok, itt már jártan, de az övé egy hangyányit jobb volt csak béna mód nem tudtam fogadni, most már tudom -
#1619 köszi, ezt nem tudtam. -
#1618 a legegyszerűbb , ha megnézed az autó típusát, illetve a pályát, és letöltöd az aktuális wr setupot hozzá a http://setupfield.teaminferno.hu/ oldalrol. data\settings könyvtárba kell menteni! -
#1617 1. be kell menni áthajtani a boxon
2. elmentetted? neveket fel kell hozni (asszem N betű) és ott megjelenik a neve mellett az SS (ha jól emlékszem - Save Setup) odakattintasz és már el is mentette.. -
#1616 2 kérdés:
1. áthajtásos büntinél van valami teendőm vagy ez már jogerős itélet?
2. tegnap egy svéd srác átküdte a setupját játék közben, de én nem látom sehol. Én vagyok a béna biztos. -
#1615 lfs gumifizika video! -
#1614 Köszi a tippet, ki is próbáltam egyet, hát már nem én vagyok a leglassabb -
setupokat itt találsz, ha azokat nézegeted hátha rájössz valamire
szetápok
online magyar bajnokság:
bajnokságok -
#1612 Annyi segítséget tudnátok adni, hogy mik a kocsik beállításainak vezérfonalai?
Az elején mindig levertek az egyenesekben késöbb a kanyarokban, ezeken igyekeztem változtatni, némi sikerrel, de nem az igazi. -
#1611 Hali!
Múlt héten ismertem meg a játékot, az első napon még a kanyarokat sem tudtam bevenni, de baromira tetszik és már fejlődök
Hirtelen felindulásból meg is vettem (36 euró), fejlesszék csak. -
#1610 Uj hangot tudok adni, de motorhang nincs benne;))
http://alexease.uw.hu/files/Alexease_LFS_Sounds.rar -
#1609 Nekem is 2 banatom van, amit nem hiszek el, hogy 4-5 ev alatt keptelenek megcsinalni normalisan:( Nem hinnem hogy senki nem panaszkodott;) Az egyik a hang, a masik a visszajatszas. De ezeket mar tobbszor irtam;)))) -
#1608 Ha még én is megvenném, tán tellene új hangokra is ! :))))
Eküszöm Nektek, meg kövezzetek meg érte, de azért nem játszom vele, mert nem bírom elviselni azt a zümmögést a fülemben !
Az ütközés hangja meg engem a táblát karcoló körömre emlékeztet, attól meg egyből feláll a hátamon a szőr ! :)) -
#1607 Meg 2-3 ev amire eleri a "vegleges" allapotot:) De igazabol sosem lesz vegleges, mert folyamatos fejlesztes alatt van, koszonhetoen azoknak, akik megvettek;)))))))
De szerencsere kevesen gondolkodnak ugy mit te, mert akkor mar 2002-ben leallt volna a fejlesztes:)))))))) -
taciboy #1606 köszönöm, már tárgytalan :D -
taciboy #1605 és a crack része hogy áll a dolognak?
a játék mikor ér végleges formájához? mikor lesz final??
mert inkább csak akkor venném meg. addig maradna a crackelés.
van crack az U patches verzióhoz? -
taciboy #1604 Köszönöm Marki...!!!!! -
Marki.. #1603 Nem lehet állítani, így rajtol egyelőre. -
Marki.. #1602 Neten keresztül tudod megvenni a www.liveforspeed.net oldalon, vagy ha nincs netes fizetési lehetőséged, akkor a www.liveforspeed.hu oldal fórumán a licensz vásárlás topikban tudnak segíteni. -
#1601 Üdv! Lehet valahol állítani azt, hogy a startnál ne a gép tegye be egyesbe hanem én? Drag versenyen egy kicsit gáz. -
taciboy #1600 Totti. ha jól látom a videódban te a BMW Sauber F1-es autót törted. tehát ez azt jelenti, hogy vagy sikerült crackelned, vagy pedig sikerült licenszet vásárolnod hozzá. bármelyik is, kérlek írd meg hogyan csináltad/hol találom a cracket/stb.
Köszönöm!!! -
taciboy #1599 jimbo5. Beállítások -> Játék -> F1-től F8-ig (magyarosításnál). azon a képernyőn ahol a gépi játékosok neveit tudod beállítani. ott van 3 gomb egymás mellett, és a középső az. -
taciboy #1598 helló. a live for speed s2 0.5u változathoz tudnátok adni cracket? mert amit a 0.5a-hoz volt az itt nem működik. ja még egy kérdés. Magyarországról (tehát itthonról) hogyan tudnék licenszet vásárolni a játékhoz?
Kérlek mindkettőben segítsetek!
Köszönöm! -
#1597 Csak úgy, nagyon unatkoztam...