16062
  • Pitti
    LFS-ben van már TC? (kipörgésgátló)
  • Ch_Slater
    töltöttél már le a http://setupfield.teaminferno.hu/-ról setupokat? azokból láthat, hogy mit-hogy csinálnak...
  • Endre
    Emberek! Help!

Mióta megvettem csak ezzel játszom.
    Próbálgatom a setupot állítgatni, eddig 1.36.40-et tudtam elérni az XFG-vel az alappályán.
    Kissé elkeserítő, hogy látom az 1.34-33-as időket és fingom sincs hol finomítsak a beállításokon.
  • ÁjjLe BoBBi
  • bertino
    meg a demósokról is
  • Ch_Slater
    rosszabb nem lett, nyugodt lehetsz
  • Peck
    akkor most ellenérvezek :P .......nekem az S1 megvan megvettem....de miért vettem meg mert tetszett...mert volt S1 unlockerem tehát kitudtam próbálnmi mindent....mert ha xar megse veszem....de mivel nem tudom milyen az S2 az Upatchel (mert a régi unlock csak a Pvel megy) ezért keresek hozzá hogy tudjam milyen....mert nem akarok póruljárni....(most tom jön az mivel járnál pórul:azzal hogy ha én nem tom valamelyik autót vezetni próbálkozok még vele 2x azt hagyom....ezért) nah csak ENNYI.bye.....
  • ÁjjLe BoBBi
    itt csakis arról beszélünk amit megVÁSÁROLTUNK. bye.
  • ÁjjLe BoBBi
    na jólvan nagyon elszaporodtak az unlockeres arcok.
    csak szeretném felhívni a figyelmet arra hogy ha továbbra sem bírnak leállni a csoda hackerek akkor megy a büntetés.

itt nem kíváncsi senki a crackelt játékos tapasztalatokra mert a többség megvásárolta...
    ...a crackelt a közelébe sem ér...nekem illúziórombólónak hatott mikor megláttam.
  • Kaszi46
    jááj mindjárt megbánom hogy ilyen "kedves" voltam:) ne eröltessük inkább már ezt a témát.
    jah amugy meg a témában átadom a szót ÁlljeBobbinak, ő kezeli a legjobban ezeket az ügyeket
  • VRSDM
    jaja, már énis nagyon fontolgattam most 9e re jött ki kb (fejben számoltam) az ára, de régen nem valami 3e volt? vagy nekem rémlik rosszul? vagy dollárban számoltam..

amugy már 2éve fenntvan a gépemen az LFS és minden nap nyomom kicsit... nagoyn imádom még ha nemis vagyok benne profi ( bár elég jol megy )

ezért gondoltam hogy meguszom a megvevést de egyre inkább bassza a csörömet...
    másrészt elég a LAN-os unlocker-is ... mert ami van az olyan hogy a HOST hiába látja az összes mindent hogyha uinlocker-el megy a host, akkor nem tudnak kapcsolódni, rossz IP miatt ... na sebaj, megveszem ( mikre nemjók a szülök )
  • Peck
    Ti melyik unlcokerről beszéltek most? A régiről amikor még P patchel vagy melyikkel ment vagy már van újjab ami az U patchhez jó?
  • Kaszi46
    szerencséd volt, leggyakrabban vér folyik a hasonló kérdések után:P

amugy én is unlockerrel kezdtem, de hamar rájöttem hogy online játék nélkül nem az igazi, szóval megvettem. azt gondolom felesleges ecsetelgetnem hogy mennyire megérte:)meg amugy is, olyan ritka az a játék ami tényleg megérdemli hogy pénzt költsek rá.
    forint jelenlegi állása miatt azért meggondolnám mikor veszem meg(jo tudom nem nagy a difi).

ui.: olyan unlockerre meg ne is számíts ami online menni fog! szóval ha tartósan játszani szeretnél vele, meg szeretnél egy következő részt is, akkor majd vedd meg:) tuti nem fogsz csalódni, rengeteg +szolgáltatás is hozzátartozik, szóval nem "csak" egy szimet kapsz!

• VRSDM
    unlocker-em van de amilyen van ugye az csak a single részt aktiválja, multiban ugyanugy a demo-s kocsik+pályák csak...

VISZONT...

nagyon teszsett ez a hozzáállás hogy warez meg ezren megkérdezhették már, stb stb és mégis normláisan sőőt nagyon tisztességes modon irtatok... ez hát.. minden elismerésem...

szoval akkor a hivatalosan csak ugy lehet ha valakinek origi jol értem?
    körbenézek hátha van más unlocker-is a neten... ami talán javitja ( bár ez karcsú remény eléggé utánajártam már)

azért kösz mindent aztán ha valamit tudtok...

• Marki..
    Ez nem crack-es unlocker, teljesen legális két gépen hivatalos unlock módon S2-t kinyitni és LAN-on játszani. Persze ekkor fogy ugye a havi 2 unlockolási lehetőség, és interneten egyszerre csak egy lehet fent. Persze ehhez kell, hogy valakinek meglegyen az S2. :)
  • Kaszi46
    azt úgy is tudja hogy van, letöltési helyet meg nem adtam, rendbe?
  • Loco
    Talán nemkéne unlockert ajánlgatni a sok kiscsikónak, rendbe'?
  • Kaszi46
    korábban erről a barátnak kilokkolásról volt már szó, és most meg is találtam az erre vonatkozó szabályokat a hivatalos oldalon.

3.1 You may install S1 or S2 on 2 computers for your own use or to race a friend on a Local Network.
  • Kaszi46
    van persze!
    megkéred egy ismerősöd akinek megvan eredetiben, hogy lockolja ki neked a saját kódjával. igy tudtok lanba is játszani, és te is offline addig, amíg fel nem raksz egy új windows-t(netre ne lépj vele mert akkor lehet neki újra kellene aktiválnia).
    a sötét oldalt választva, letöltöd azt az lfs verziót amihez van még unlocker(hogy melyik az a verzió azt nem tudom)
  • VRSDM
    tudom megkéne vennem, de arra van megoldás hogy mp-be csak LAN on menjen az összes kocsi+pálya ??? mert alapesetbe engedélyezve van...
  • bertino
    ideklikkeltem ;)
  • Kaszi46
    :) a linket elrontottam, szóval IDE klikkeljetek.
  • Kaszi46
    Jók ezek a layout-ok nagyon!:) Most próbálgatok driftelni, itt van egy kis videó(16Mb) róla.
  • Alexease
    Epp erre jartam:) Amugy ki lehetne tetetni a banner ala nehany fontosabb linket.
  • Ch_Slater
    csekkold le itt
    szerk.: upsz :)
  • Alexease
    Nem tudom, de nezd meg itt;) http://www.lfsworld.net/
  • GubiPapa
    Ma raktam fel a játékot és a Turbós szépséggel 1:31:75-öt mentem.
    Ez most elfogadható eredmény???
  • Alexease
    Sajnos nem:( Ha tudnek, akkor mar mas komoly palyakat gyartott volna ala;) Egyelore modolhatatlan, talan majd 3-4 ev mulva...

De a keszitoknek talan lehetne irni, hogy csinaljanak egy RC szintu nagy lap palyat (1x1km), mert biztos lenne ra igeny, valszeg sok epitett palyas auto(cross) sorozat van, amit szivesen latnanak a jatekosok.
  • atiwrc
    Lehet,de akkro kissebre veszem az aráynokat aztán szükebb lesz. :(

Egyébként ha már igy belejöttél a pályakészitsésbe(rfactor) nem tudnál csinálni az lfsbe egy nagyobb négyzetü alappályát :D
  • Alexease
    Ha negyszog befoglalot nezunk, akkor a hosszabbik oldal ~800 m a rovidebbik ~500 m. Hogy rafer-e az LFS RC-re, azt nem tudom:) Szerintem nem.
  • atiwrc
    THX, elösözr azthittem nem jön be, deén a rallycrosson próbáltam enm az autocrosson :D

Na de rájöttem, majd este össze dobok egy rakpart prologt szerintem :)

Nekem iylenek vannak
    AU1_topgear_r3.lyt
    AU1_topgear_r4.lyt
    AU1_topgear_r5.lyt
    AU1_topgear_r6.lyt
    AU1_TopGear.lyt(ezt meg mosta linkröl szedtem)
  • Kaszi46
    ehh, lfs forumrol nem lehet linkelni.

#1688-at lehet akár törölni is:)
  • Kaszi46
    jaigen,

hátha valakinek, hozzám hasonlóan szüksége lenne rá:)

• Kaszi46
    én ezt a kétfajta topgear-es layoutot találtam lfs hivatalos fórumon, ha ezektől különbözik a tied plz szólj, mert akkor megkeresem én is:)

AU1_TopGear.lyt
    AU1_topgear_r6.lyt

• Kaszi46
    másold be, az lfs\data\layouts mappába. lfs ben indíts, egy egyjátékos autocross pályát. lépj be a pályára, majd nyomj egy shift+u-t, jobb alsó sarokban elrendezés betöltése, itt kiválasztod topgear-t. ha betöltötte akkor beállithatod fölötte a körök számát. rányomsz a legyen alapértelmezett gombra szintén jobb alul, majd esc, eltűnnek a menük a képernyőröl, és shift+r el már indul is:)
    itt egy videjócska róla: layout betöltése
  • atiwrc
    Kaszi46!
    Én leszedtem a rscnet fórumról ezt a topgear layoutot vagy mit,de nem sikerült behozni a játékba.
    Valaki légyszi irja le hogy hova kell bemásolni a fájlt meg hogy holtudom majd a játékba elindítani.
  • Kaszi46
    alex az rfactoros lacházai pályának mekkora lehetkerülete? lfs layoutot nem lehetne belőle csinálni(esetleg más magyar kissebb pályákból)?

topgear-osat probálta már vki?
  • jimbo5
    Mégsem király... Csak demósan játszogatok a játékkal, és úgy nem enged feltölteni skint...
  • jimbo5
    Nagyon kösz! Király!
  • Papailaca
    töltsd fel a lfsworld.net-re, ott az azonos szerverre csatlakozók automatikusan letöltik a festésedet, éppúgy,mint mikor te csatlakozol egy szerverre, a program automatikusan letölti a többiek festéseit