16062
-
#1760 Igen, a vegerol hianyoztak a pontos feliratok;) Igy mar jo lesz, mehet publikba! :) -
#1759 Tényleg király, így már talán játszok is vele :)))) -
#1758 :)))) nem csak problemak voltak vele:) -
#1757 Rémálamidban LFS hangokat hallasz és egy 2 órás replay-ből kell megkeresned egy jelenetet ? -
#1756 Eddig is ugyan az volt, csak a felirat valtozott;)) En beta tesztelem a videot?! -
#1755 ezt nezd meg vazze megint uj link:))) -
#1754 sajna ez igy van -
#1753 Ja, es utana dogjatok Scawen orra alla, hogy kapja be;))) Nem mondom, hogy nem jo amit csinalnak, mert fizikaban meg mindig a legjobb, az sem zavar hogy 2 evig tartott amig lett guminyom, meg atlatszo szelvedok, igazabol a DX8 es DX9 sem hianyzik, foleg nem a shaderek hasznalata, csak hat a hang a koztudottan "botranyos", es nem akarnak valtoztatni rajta (nem beszelve a visszajatszasrol;D) :)))) jo, jo 1-2 evig nem foglalkoznak vele, mert nem az a legfontosabb, de hat 4-5 evig?! :)))))))) -
#1752 Igy mar tiszta, hogy ki csinalja;))) Megjelenes? -
#1751 erősen elgondolkodtam rajta, hogy megveszem a játékot... -
#1750 uj link -
#1749 -
#1748 nem ez mod Prezsi es en csinaljuk:) -
#1747 Ez mar igy azert baratibbnak tunik;) Gondolom nem hivatalos, mert Scawen-ek sz*rnak az emberek fejere (hangok, visszajatszas)?! :)) -
#1746 Ezt nezzetek vazze:) -
Horci #1745 Ennek örülök ... -
vansboy16 #1744 Nagyon Jó a LFS Alpha U Multiba az összes autóval -
#1743 A tapadásnál azt látom, hogy a melegedéssel arányosan nő. Tehát az első körben hideg gumival nemigen lehet versenytempóban venni a kanyarokat. Amúgy F9 a gumihőfok. -
#1742 Allo helyzetben a tapadast nem nagyon szamolja a progi, vagy nem teljesen jol, ez igaz. Hogy menetkozben mennyire jo, azt sem tudom, de kell hogy egyre erosodjon. -
Pitti #1741 fórumban.... ööö akarom mondani topikban na.. :D:D -
Pitti #1740 Nah örömmel olvasom az rfactor fórumban, hogy beszereztél egy DFP-t :)
-
Pitti #1739 Amúgy szerintem nem teljesen unreal a középrehúzás, csak nem keverendő össze a centering spring-el ami egy állandó erősségű középrehúzó rugót szimulál... -
Pitti #1738 sosem kapcsolom a középrehúzást...
de pl. álló helyzetben azért csak nehezebb eltekergetni egy slickgumit az aszfalton mint menet közben... ráadásul ahogy gyorsulok úgy nehezedik és irreálisan... na nemtom... -
#1737 Ez valszeg mindenkinel igy van, mert ez a teljesen normalis;) Kiveve, ha be van kapcsolva a teljesen unreal kozeprehuzas;) -
Pitti #1736 Segítsen valaki plíz... nálam az FF úgy néz ki, hogy álló helyzetben semmi erő nincs a kormányon, majd a sebesség függvényében egyre nehezedik. Ez mindenkinél ilyen vagy csak nálam? (Logitech DFP kormány) -
#1735 TAKARODJ MÁR!!!!!!!!!!
htx. -
DonManó #1734 ez jó.... -
Loco #1733 Itt nem fogsz kapni, ha valaki mégis adna, az cserébe kap 2 hét gondolkodási időt. -
#1732 -
#1731 nc -
#1730 Sziasztok!
Ezt eddig is tudtam, h pénzért lehet unlock-olni de nekem olyan kéne ami feltöri. Mert a fő oldalon én úgy vettem észre, h csak pénzért lehet unlock ot venni. Ha valaki tud olyan unlock-ot ami megy is! az adjon linket vagy küldjön E-Mailt. ([email protected])
Előre is köszönöm! -
#1729 ITT lehet hozzá szerezni. Ez unlockolja az összes kocsit és még a pályákat is. -
#1728 Sziasztok!
Valaki tudna nekem adni egy feltörőt? (Hogy az összes kocsi meglegyen) Vagy E-Mailban vagy csak linket. ([email protected])
Előre is köszönöm! -
Pitti #1727 Van valakinek Logitech DFP kormánya? Nem igazán tudom "élethűközelire" beállítani az erőt :( -
Bull #1726 Kösz mindenki -
#1725 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1724 itt tudod megvenni.
úgy tudom hogy csak online lehet megvenni. de az is lehet hogy nem vagyok naprakész... ;) -
#1723 https://www.liveforspeed.net/?page=shop -
Bull #1722 hallo
Hol lehet a gammát megvenni srácok?(elsösorban online vásárlás) -
#1721 a BMW-Sauber-ben igen. (ha jól emlékszem. rég játszottam vele. szar a kormányom)