16062
-
#1800 hi!
most is fut egy liveforspeed.hu Demo A server, de ahogy olvastam az oldalon ezt csak a bajnokság lefuttatására lehet használni?
vagy ilyenkor lehet rajta funrace-elni / gyakorolni?
ha igen küldene jelszót priviben vki? -
#1799 elmosolyodtam picit...;) -
#1798 hát már másképp fog állni az anyagi rálátásom a dologra mostmár :( -
#1797 jól tezsed, nem fogsz csalódni!
Nem tud v.ki valamit az új patchről?
-
#1796 De tök lényegtelen, Tocát egy tömegorientált játéknak csinálta rengeteg ember, persze azér nem szakadtak bele, mer grafikailag nudli kb mint az első rész ( épp emiatt nem tetszik annyira... ) Lfst meg hade mondjam hányan. -
#1795 El is bújik, mer távolról sem egy súlycsoport -
#1794 van reloaded verzió is pont a napokban töltöttem le de a TRD3 elbújhat az LFS mögött... -
#1793 autos temaju ugyessegi, reflex jatek
ez kurva jó :D -
#1792 Nem tom, de nekem is szokták mondani ! ...Sűrün..... -
#1791 Azert a TRD3 nagysagrenddel jobb mint az NFS:)
De a harom jatekot sem lehet osszehasonlitani (NFS, LFS, TRD3). Az LFS szimulatornak, a TRD3 autos jateknak, az NFS meg autos temaju ugyessegi, reflex jateknak keszult;) -
#1790 :)
Akkor megnyugodtam hogy nem velem van a baj. Amúgy mi az az omg ill ompfg? -
#1789 ompfg toca 3 omg (Totti rulez)
toca 3 vonatjáték, tán még NFSnél is rosszabb
ráadásul SF védelem van rajta, szal csak azért is egy rakás *** xD -
#1788 Toca3 omg :D -
#1787 bocsi hogy OFF leszek de mindenhol istenítik a TOCA3-at de szerintem ez az LFS nyomába sem érhet még egy kicsit sem... csak én vagyok így ezzel?
[elbizonytalanodottsmiley] -
GubiPapa #1786 Hogyan kell képet kicsiben feltenni???
sehogy sem tudok 80kb alá menni
valaki segítsen
Van egy jó időm azt szeretném felrakni. -
Pitti #1785 az LFSWorld-ön mindíg találsz driftes szervert, hogy magyar van-e azt nemtom... -
#1784 Sziasztok!
Mára már van egy egész jó setup-om és hátsókérék meghajtásúval is nagyából megy a driftelés. Van ilyen driftes magyar szerver? Ja és kössz Pitti a tanácsokat!
Előre is köszönöm! -
Pitti #1783 Igen, más játékokban csináltak egy olyan "fizikát" statikus scriptekkel megtűzdelve, ami a drift látványt adja, de az érzést nem. Nyilacskákkal jókat lehet szánkózni, még hangulatos is :) -
Pitti #1782 Ebben a játékban ugyanúgy kell megtanulni driftelni mint valós kocsikkal élőben. Senki nem fog friss jogsival a zsebében rögtön váltott erőcsúsztatást csinálni pontosan, mint ahogy biciklizni is meg kellett tanulni. Senki sem kezdett rögtön egykerekezéssel, amikor még egyensúlyozni sem tudott...
Tehát az első, hogy az adott autót, a pályát, íveket maximálisan ismerni és érezni kell, soksok gyakorlás. Amikor az ember már kellő mennyiségű kört megtett, akkor fog ráérezni, hogy az autó hogy csúszik, hogy tör ki a hátulja illetve hogyan reagál ilyenkor a kormánymozdulatokra, gázadásra.
Egy bizonyos mennyiségű gyakorlás alatt egy rontott kanyarívből sokszor lesznek előre nem tervezett erőcsúsztatások. Majd ezt lehet már fejleszteni, amikor már érzi az ember, mekkora sebesség, gáz, milyen kormánymozdulat kell és mikor. Persze kell, hozzá jó setup is, viszont azt is tudni kell, hogy bizonyos beállítások milyen tulajdonságokat adnak és ezeket sem driftelve lehet megtanulni.
Tehát, mész ezerrel, kanyar előtt váltott kormánymozdulattal áthelyezed a súlypontot, majd mikor kitört a hátulja ellenkormányzás koppanásig és padlógázzal végighúzod... na ha ezt próbálod gyakorolni elsőre, akkor hamar elmegy a kedved az egésztől, mert nem fog menni :)
Amúgy javaslom, hogy összkerekes autóval kezdj, próbálj egy pályán minél jobb időket menni, és ahogy mindíg kicsit többet vállalsz egyegy kanyarban, egyszercsak el fogsz kezdeni driftelni... :) aztán jöhet a hátsókerekes ...
-
#1781 Mas jatekban nem nagyon lehet, vagyis aki tud az ebben:))
Legalabbis a szimulatorok kozott;)) De mondjuk a TRD-ben - ami nem igazan szim - abban szinte csak azt lehet, es ha esetleg lesz "NFS Drift Drift King", akkor abban majd ket ujjal is a nyilakkal;))))))))))))))
Faradok... -
#1780 driftsetup van? -
#1779 Sziasztok!
Valaki tud ebben a játékban normálisan Driftelni? Ha igen akkor, h?
Előre is köszönöm! -
#1778 idiot :P
Jaceknek mindig szar gépei voltak...
Gondolom megvan a hozzá való vga is,szintén agyon húzva, meg annyi ram amennyi befér a gépbe,nehogy baj legyen. -
Pitti #1777 a smokemode-ot használja valaki? bármit irogatok a cfg file-ba, lájtos cigifüstöt is alig eregetnek a gumik :( -
#1776 -
#1775 Alexease_LFS_Sounds.zip
A lenti link javitva;) Kozben rajottem, mar nem is az van a gepemen, azt meg regebben toltottem fel;) -
#1774 Jo ez egy x2 3800+@5200+-ra huzva:) -
#1773 Igen, egy nullaval tobb lett:)))) Annak azert en is oruulnek ha annyi lenne a sporolt penzem:)))))))) A lenyeg, hogy k*rva draga:) -
Pitti #1772 én már annak is örülnék, ha ennyit keresnék nettoban :) -
#1771 de jó lenne ennyit félrerakni 1 év alatt :D -
Pitti #1770 nem írtál egyel több nullát? :) -
#1769 Megneztem;) Igaz csak 4800+ talatam, de az is 1800000 HUF:) Egy teljes evnyi sporolt penzem;))) -
#1768 5000+ ?! Menny ma'! :) Lehet egyaltalan olyat kapni?:)) Vagy az AMD neked szallitotta kozvetlenul?:)))))) -
#1767 nekem nem:)) de X2-5000+ -
Pitti #1766 wow, köszönöm szépen :) ... neked nincs ilyen promo videód hozzá? :D nem bírom ki míg hazaérek :) -
#1765 Azokat barmikor kicserelhetned Te is, az uthangokkal egyutt;)))) En mar reges sajatokat hasznalok:)
Szedd le, teszteld, de elotte archivalj! http://alexease.uw.hu/files/Alexease_LFS_Sounds.rar -
Pitti #1764
ez király... az ütközés, koccolás effektet is kicserélitek? mert az is elég béna a játékban :) -
GPx8 #1763 Szuper!
Nem lassítja nagyon az Lfs-t??? -
szerintem titeket meg fognak koronázni!!:) csak így tovább srácok! -
#1761 ezt a modot már lehet tölteni, vagy még csak készülőben van?