16062
-
DjSylent #1840 hello tudna nekem mondani alaki valami porgit amivel tudnák felvenni a game-ből mert én probáltam fraps-al de mikor meg akarnám nézni mindig kijön egy explorer hiba -
Pitti #1839 Miért olyan fontos, hogy magyar legyen? Van egy rakás "driftes" szerver, demo is... -
DjSylent #1838 nincsc egy magyar drift-es szerver se? -
#1837 Mindegyik patch javit, bovit valamit. Mindig fel kell tenni az osszeset vagy legalabbis az utolsot. De a legjobb, ha letoltod a legfrissebb teljeset (S2 0.5U Alpha) -
DjSylent #1836 de hiába csináltam meg az összes gyakorlatot akkor se engedi
enyébként meg tudnátok nekem mondani hogy melyik patch mire valo? -
#1835 :) -
#1834 ha nem vetted meg akkor kb 15 feladatot lehet megcsinálni offline-ban amivel az alap autón kívűl 2 autót tudsz kiszabadítani amit offline-ban tudsz használni illetve onlineban is ahol engedélyezve van.
ha a többit is szeretnéd használni akkor liveforspeed.com- on online bankkártyás vásárlást kell végrehajtanon bruttó 24 angol fontért. -
#1833 www.liveforspeed.net -
DjSylent #1832 engem érdekelne meg is venném ha tudnám hogy hol és menyiért lehet beszerezni
-
#1831 Mennyire termeszetes - nagy atlagban - hogy neha-neha megtalalja valaki a jatekot, nagyon tetszik neki, de miutan kiderul hogy meg kell venni, nincs warez, es csak online jatszhato ertelmesen, es csak komolyan, mar nem is erdekli es tobbet nem is latjuk;)))) -
DjSylent #1830 gyakorlokat meg cscináltam tudom is hogy hol kell de se online se sima játékban nem tom használni öket -
#1829 online vagy sima játéknál?
nem engedélyezettek az autók, vagy nem találod hol kell?
megvetted?
a gyakorló feladatokat megcsináltad? -
DjSylent #1828 miért van az hogy az s2 alpha-ban nem tudok kocsit választani? -
#1827 Nem. Aki kicsit is komolyabban hasznalja, az mind megvette! -
#1826 Tobb mint 4 eves jatek, folyamatos fejlesztes alatt, sosem volt es lesz igazan warez-ben. Ez teljesen reteg jatek, szimulatorosoknak, igazabol csak online hasznalhato. Ha a Toca-val kezded hasonlitgatni, akkor inkabb mar reg felejsd el, ez teljesen mas kategoria! -
Richard90 #1825 ti is a demoval játszotok? -
#1824 Nincs tört szerver, demo szerverek vannak, ha nem akarod megvenni tudsz játszani... -
Richard90 #1823 ti tört szervereken nyomjátok? vagy fizettek érte?
már totálisan összezavarodtam
a warezon ugyanis nincs kint.. nincs semmilyen crack -
Richard90 #1822 ok már szedem is
ti neten toljátok? vagy hogy működik ez az egész rendszer? olyasmi mint a toca 3-ban a multi? -
#1821 Töltsd le, demoként használhatsz pár autót és egy pályát ;) -
Richard90 #1820 valaki tudna adni egy linket ahol találok a játékról egy teljes átfogó magyar leírást?
mert nem láttam még a játékot -
#1819 Abban nem fog segiteni senki. Hasznald a Google-t, vagy egyszeruen a net-et... -
DjSylent #1818 meg gondoltam hátha van valaki aki tudna segiteni abban hogy ne kéne megvásárolgatni -
DjSylent #1817 csak az a gáz hogy az angol tudásom nuku -
#1816 liveforspeed.net gágül csodákra képes :) -
DjSylent #1815 nah csá mindenkinek azt szeretném megkérdezni hogy honan vagy hogy lehet megszerezni az eredetit? -
Loco #1814 Inkább az első linket vedd komolyan -
#1813 A 2. linknél olvasom, hogy a követelmény 1.30.00 alatt.
Kérdés: milyen kocsival, mert a GTI vel eddig amit láttam legjobb időt a neten 1.33.valamennyi volt. -
#1812 nem hanem ööööö Amse-nak de ha ő is tudja akkor sry :) -
#1811 Gondolom a link nem nekem jott,mert en mar 2003-ban is versenyeztem Prezsinel a LiveForSpeed.hu-n:) -
#1810 [/URL]az első link
[URL=http://www.liveforspeedcup.uw.hu]a 2. link -
#1809 A Demo szerverrol nem tudok semmi, evek ota mindig a "rendes" szerverre vagyok befizetve;) -
#1808 az a server nem fizetős mert demo host ha indulsz a magyar bajnokságban demo akkor használhatod. én tudom a jelszót de sz.tem olyan nem mehet föl aki nincs a bajnokságban... jelentkezni a http://www.liveforspeed.hu -n lehet
és hamarosan lesz egy állandó magyar host is. bővebb infó http://www.liveforspeedcup.uw.hu és a fórumban... -
#1807 én egyzser 120nál telibekaptam egy szemben jövőt :)
ki akartam baszatni aztán engem basztak ki :) --->ami ingyé van azt el kell baszni -
#1806 -
#1805 Régen volt pár magyar szerver, de sok magyarral lehettalálkozni mindenütt ( legalább is én mindeig belefutom jópárba :D ) , hogy komolytalanul jétszanak e igen , mind1ik publikus szerveren vannak akiknek ez a szórakozásuk, és pont emiatt nem szoktam játszani mer elbasszák a versenyemet mer beáll az ut közepére stb stb... -
RoBi59 #1804 Ha bajnokságba aktív versenyző vagy, azaz beregeltél szerintem nyugottan mehetsz. A demo szerver nem fizetős az ingyenes. És a szerverjelszót majd az oldalról tudod meg... -
#1803 Ingyenesrol nem tudok. Regebben azokkal az volt a baj, hogy tobben jottek szembe mint melletted;) -
#1802 jah sry azt nem tudtam...
és más magyar szerver szokot lenni? -
#1801 Fizetos szerver, nem hinnem hogy kuldenek;)