16062
  • DjSylent
    hello tudna nekem mondani alaki valami porgit amivel tudnák felvenni a game-ből mert én probáltam fraps-al de mikor meg akarnám nézni mindig kijön egy explorer hiba
  • Pitti
    Miért olyan fontos, hogy magyar legyen? Van egy rakás "driftes" szerver, demo is...
  • DjSylent
    nincsc egy magyar drift-es szerver se?
  • Alexease
    Mindegyik patch javit, bovit valamit. Mindig fel kell tenni az osszeset vagy legalabbis az utolsot. De a legjobb, ha letoltod a legfrissebb teljeset (S2 0.5U Alpha)
  • DjSylent
    de hiába csináltam meg az összes gyakorlatot akkor se engedi
    enyébként meg tudnátok nekem mondani hogy melyik patch mire valo?
  • Amse
    :)
  • Amse
    ha nem vetted meg akkor kb 15 feladatot lehet megcsinálni offline-ban amivel az alap autón kívűl 2 autót tudsz kiszabadítani amit offline-ban tudsz használni illetve onlineban is ahol engedélyezve van.
    ha a többit is szeretnéd használni akkor liveforspeed.com- on online bankkártyás vásárlást kell végrehajtanon bruttó 24 angol fontért.
  • Alexease
    www.liveforspeed.net
  • DjSylent
    engem érdekelne meg is venném ha tudnám hogy hol és menyiért lehet beszerezni
  • Alexease
    Mennyire termeszetes - nagy atlagban - hogy neha-neha megtalalja valaki a jatekot, nagyon tetszik neki, de miutan kiderul hogy meg kell venni, nincs warez, es csak online jatszhato ertelmesen, es csak komolyan, mar nem is erdekli es tobbet nem is latjuk;))))
  • DjSylent
    gyakorlokat meg cscináltam tudom is hogy hol kell de se online se sima játékban nem tom használni öket
  • Amse
    online vagy sima játéknál?
    nem engedélyezettek az autók, vagy nem találod hol kell?
    megvetted?
    a gyakorló feladatokat megcsináltad?
  • DjSylent
    miért van az hogy az s2 alpha-ban nem tudok kocsit választani?
  • Alexease
    Nem. Aki kicsit is komolyabban hasznalja, az mind megvette!
  • Alexease
    Tobb mint 4 eves jatek, folyamatos fejlesztes alatt, sosem volt es lesz igazan warez-ben. Ez teljesen reteg jatek, szimulatorosoknak, igazabol csak online hasznalhato. Ha a Toca-val kezded hasonlitgatni, akkor inkabb mar reg felejsd el, ez teljesen mas kategoria!
  • Richard90
    ti is a demoval játszotok?
  • Istencsászár
    Nincs tört szerver, demo szerverek vannak, ha nem akarod megvenni tudsz játszani...
  • Richard90
    ti tört szervereken nyomjátok? vagy fizettek érte?
    már totálisan összezavarodtam
    a warezon ugyanis nincs kint.. nincs semmilyen crack
  • Richard90
    ok már szedem is
    ti neten toljátok? vagy hogy működik ez az egész rendszer? olyasmi mint a toca 3-ban a multi?
  • lac coo
    Töltsd le, demoként használhatsz pár autót és egy pályát ;)
  • Richard90
    valaki tudna adni egy linket ahol találok a játékról egy teljes átfogó magyar leírást?
    mert nem láttam még a játékot
  • Alexease
    Abban nem fog segiteni senki. Hasznald a Google-t, vagy egyszeruen a net-et...
  • DjSylent
    meg gondoltam hátha van valaki aki tudna segiteni abban hogy ne kéne megvásárolgatni
  • DjSylent
    csak az a gáz hogy az angol tudásom nuku
  • Istencsászár
    liveforspeed.net gágül csodákra képes :)
  • DjSylent
    nah csá mindenkinek azt szeretném megkérdezni hogy honan vagy hogy lehet megszerezni az eredetit?
  • Loco
    Inkább az első linket vedd komolyan
  • Endre
    A 2. linknél olvasom, hogy a követelmény 1.30.00 alatt.
    Kérdés: milyen kocsival, mert a GTI vel eddig amit láttam legjobb időt a neten 1.33.valamennyi volt.
  • r4f1
    nem hanem ööööö Amse-nak de ha ő is tudja akkor sry :)
  • Alexease
    Gondolom a link nem nekem jott,mert en mar 2003-ban is versenyeztem Prezsinel a LiveForSpeed.hu-n:)
  • r4f1
    [/URL]az első link
    [URL=http://www.liveforspeedcup.uw.hu]a 2. link
  • Alexease
    A Demo szerverrol nem tudok semmi, evek ota mindig a "rendes" szerverre vagyok befizetve;)
  • r4f1
    az a server nem fizetős mert demo host ha indulsz a magyar bajnokságban demo akkor használhatod. én tudom a jelszót de sz.tem olyan nem mehet föl aki nincs a bajnokságban... jelentkezni a http://www.liveforspeed.hu -n lehet
    és hamarosan lesz egy állandó magyar host is. bővebb infó http://www.liveforspeedcup.uw.hu és a fórumban...
  • Shortstop
    én egyzser 120nál telibekaptam egy szemben jövőt :)
    ki akartam baszatni aztán engem basztak ki :) --->ami ingyé van azt el kell baszni
  • Jacek
  • Istencsászár
    Régen volt pár magyar szerver, de sok magyarral lehettalálkozni mindenütt ( legalább is én mindeig belefutom jópárba :D ) , hogy komolytalanul jétszanak e igen , mind1ik publikus szerveren vannak akiknek ez a szórakozásuk, és pont emiatt nem szoktam játszani mer elbasszák a versenyemet mer beáll az ut közepére stb stb...
  • RoBi59
    Ha bajnokságba aktív versenyző vagy, azaz beregeltél szerintem nyugottan mehetsz. A demo szerver nem fizetős az ingyenes. És a szerverjelszót majd az oldalról tudod meg...
  • Alexease
    Ingyenesrol nem tudok. Regebben azokkal az volt a baj, hogy tobben jottek szembe mint melletted;)
  • Amse
    jah sry azt nem tudtam...
    és más magyar szerver szokot lenni?
  • Alexease
    Fizetos szerver, nem hinnem hogy kuldenek;)