16062
-
#1880 -
#1879 Ott:) -
#1878 Olvass vissza! :)
Jacek es Prezsi keszit egy nem hivatalos motorhang kiegeszitest, valszeg kulso szinkron script megoldassal, hasonloan mint a GPL-hez volt. Valszeg maceras muvelet, igy el tart egy ideig;) Valahol vannak linkek mutatoba. -
dashed_ #1877 #1755 -
#1876 milyen motorhang mod? valaki felhomályosítana? -
#1875 Ha nagyon kovetelni akarjatok, akko a keszitoknek is irjatok folyamatosan levelet, hogy egyre tobbet kapjanak. Bar nem mintha erdekelne oket, a 4 ev alatt le sem sajnaltak problemat;) -
GPx8 #1874 Követeljük a motorhang mod-ot!!! -
#1873 nem akarok tolakodó lenni de augusztusból már 1 hét eltelt és a motorhang moddról semmi hír ahogy elnéztem... szorri ha türelmetlen vagyok de szeretném minél hamarabb 100%osan élvezni a gémet :) -
dashed_ #1872 -
#1871 köszi -
dashed_ #1870 7-8-9 -
#1869 Hali!
Az index melyik gomb? -
atiwrc #1868 Biztos láttáok már ezeket a vidiket de azért belineklem.
1.
2.
3. -
#1867 nekem a 900-asom nagyzserűen elvan 3-4AI-val. több amúgy felesleges is. Nagyobb pályákra be lehet rakni többet is mert szétoszlik a mezőny, de szerintem egy éppen elég, és észszerű :) -
Marki.. #1866 Ez a hivatalos gépigény:
1 GHz CPU, 128 MB memory, 3D graphics card
Ugyan sokat nem mond, de a minimum valahol egy kis-közepes laptop szintje alatt lehet valahol.
Nálad a GF4mx videokártya is probléma lehet, mert amíg az újabb vga kártyáknál gyorsult, addig a régebbieknél inkább lassult S1 óta.
A minél több berakott AI meg egyértelműen a cpu-t zabálja erősen, mert mindegyiknek külön fizikát számol, ehhez inkább proci kell. -
#1865 Volt, sok sok verzió, megne kérdzed hogy mik:D -
#1864 Amit én leszedtem S2 Alpha elött volt valami??? -
GPx8 #1863 Vedd meg az én ABIT 9600XT/256MB-os kártyámat! Úgy hasít rajta az Lfs mint az állat! ;)
Csak Neked, csak most, csak itt, 18ezerért odaadom! -
#1862 Mer az Gef2 csak Gef4nek van eladva szvsz parasztvakítás az ereje meg a gyíkfingal vetekszik. ^^ Nemlesz gyorsabb, cseréld le. -
#1861 merthogy??? az amúgy! Megnéztem nagy és kis felbontásban, de ugyanolyan lassú volt! De csak akkor lassú ha van más kocsi is -
#1860 Kitalálom! Geforce 4 mx ?:DDDD -
#1859 De akkor nem tudtok gépigényt????? Mert nekem az S1 ment, de az S2 szaggat ha beteszek plussz versenyzőket! Geforce 4-m van! -
#1858 Aki offline jatszik, es lassu a jatek, az vegye le az AI-k szamat. Az nagyon lassit! Ez elsosorban online jatek, az AI csak mutatonak van benne;) De rengeteg az allitasi lehetoseg, tessek reszletesen vegig nezni, probalgatni. Szerencsere van annyira kulturalt a jatek, hogy menet kozben lehet allitani mindent. Latotavolsag, LOD, texturak, arnyekok, stb. -
#1857 na ezt nem értem... nekem Gef3ti200 van, és ottani pl 35. hely lévő radeon9800pro-nál majd kétszer gyorsabb... ilyen nem létezhet :) -
#1856 Nem mondom, hogy nem lett szebb, csak hogy nem a mai grafikai szinvonalat, technikat vonultatja fel:) Ami nem is baj, mert egy szimulatorban nem az a lenyeg! A LFS grafikaja szerintem boven megfelel ahoz, amire kell! A fizika es a net-kod a lenyeg, es az a legjobb!
A grafikat csak arra ertettem, hogy 2-3 ev alatt szinte csak olyan dolgok kerultek bele, ami mar alap: atlatszo szelvedok, aszfalt csik :))) Magyarul, a teljes fapadbol csinaltak egy elfogadhatoan hasznalhatot;) De ne keress benne dinamikus arnyekokat, komolyabb pixel es vertex shadereket, bump map-ot, shine es reflect mappot stb.;) Vagyis technikailag, 3-5 eves szintet kepvisel, de attol fuggetlenul amihez kell, teljesen jol nez ki! Foleg, hogy reszletesen es igenyesen vannak kidolgozva a palyak, texturak. -
#1855 hát, azért az s2 sokkal szebb lett, mint az s1 volt... kellemesen ráncfelvarrták! ami a gépigényénél is megdöbbentőbb (geforce2mxen is, simán...) az a netigénye:
anno melobol 56k modemen toltam 4-6 fős demoszerveren, lag nélkül :O
persze, a mai netek mellett már semmi jelentősége, de azért mutat valamit a készítők elhivatottságából :) -
#1854 én megszereztem az alphat,csak miután elolvastam a readme-t,nem volt kedvem tökölni vele... -
#1853 Én leszedtem valami S2 alpha verziót, de valamiért szaggat, pedig demóban megvolt és ment rendesen! Volt hozzá egy csomó pack, de nem tettem fel őket! -
Rol3 #1852 Köszi -
#1851 4 eves jatek, alapvetoen az engine nem nagyon valtozott az evek alatt (grafikailag). De nagyon jol lehet skalazni, nem lehet olyan gyenge geped, hogy ne menjen rajta;) De szedd le a teljest (www.liveforsped.net), demo-kent mukodik, ha megy es tetszik, vedd meg. -
#1850 a minimumot kérdeztem, lehet hogy ezeknél gyengébben is megy! -
Horci #1849 Rákell állítani a tengelyekre. Controls/Axes-nél Nyomgatod a gázt-féket és a jobb oldalon megy egy színes csík.
Kiválasztod a gázt (throttle) és rányomsz értelemszerűen arra tengelyre ami a gázpedál lenyomására változik. Kb ugyanezt a fékkel is. -
#1848 Remenyeim szerint agusztusban kinn lesz valami mar:)
de nem elsejen az tuti:) -
Rol3 #1847 Segítséget szeretnék kérni gáz és fék beállításához.
Az irányításnál hiába próbálom beállítani, nem reagál a fékre meg a gázra. -
#1846 http://lfsbench.iron.eu.org/?c=completemax -
Loco #1845 Mihez micsoda? -
#1844 Mi a gépigénye az S2-es verziónak??? -
#1843 demosoknak nem jöhetne ki hamarabb valami kis demohoz való demo??:) -
#1842 ez engem is érdekelne :) -
GPx8 #1841 Sziasztok!
A hang-mod mikor lesz előreláthatólag kész?