16062
  • Ch_Slater
  • Alexease
    Ott:)
  • Alexease
    Olvass vissza! :)

Jacek es Prezsi keszit egy nem hivatalos motorhang kiegeszitest, valszeg kulso szinkron script megoldassal, hasonloan mint a GPL-hez volt. Valszeg maceras muvelet, igy el tart egy ideig;) Valahol vannak linkek mutatoba.
  • dashed_
  • Ch_Slater
    milyen motorhang mod? valaki felhomályosítana?
  • Alexease
    Ha nagyon kovetelni akarjatok, akko a keszitoknek is irjatok folyamatosan levelet, hogy egyre tobbet kapjanak. Bar nem mintha erdekelne oket, a 4 ev alatt le sem sajnaltak problemat;)
  • GPx8
    Követeljük a motorhang mod-ot!!!
  • Naxos
    nem akarok tolakodó lenni de augusztusból már 1 hét eltelt és a motorhang moddról semmi hír ahogy elnéztem... szorri ha türelmetlen vagyok de szeretném minél hamarabb 100%osan élvezni a gémet :)
  • dashed_
  • Endre
    köszi
  • dashed_
    7-8-9
  • Endre
    Hali!
    Az index melyik gomb?
  • atiwrc
    Biztos láttáok már ezeket a vidiket de azért belineklem.

1.

2.

3.
  • Shortstop
    nekem a 900-asom nagyzserűen elvan 3-4AI-val. több amúgy felesleges is. Nagyobb pályákra be lehet rakni többet is mert szétoszlik a mezőny, de szerintem egy éppen elég, és észszerű :)
  • Marki..
    Ez a hivatalos gépigény:

1 GHz CPU, 128 MB memory, 3D graphics card

Ugyan sokat nem mond, de a minimum valahol egy kis-közepes laptop szintje alatt lehet valahol.

Nálad a GF4mx videokártya is probléma lehet, mert amíg az újabb vga kártyáknál gyorsult, addig a régebbieknél inkább lassult S1 óta.
    A minél több berakott AI meg egyértelműen a cpu-t zabálja erősen, mert mindegyiknek külön fizikát számol, ehhez inkább proci kell.
  • Istencsászár
    Volt, sok sok verzió, megne kérdzed hogy mik:D
  • tobias88
    Amit én leszedtem S2 Alpha elött volt valami???
  • GPx8
    Vedd meg az én ABIT 9600XT/256MB-os kártyámat! Úgy hasít rajta az Lfs mint az állat! ;)
    Csak Neked, csak most, csak itt, 18ezerért odaadom!
  • Istencsászár
    Mer az Gef2 csak Gef4nek van eladva szvsz parasztvakítás az ereje meg a gyíkfingal vetekszik. ^^ Nemlesz gyorsabb, cseréld le.
  • tobias88
    merthogy??? az amúgy! Megnéztem nagy és kis felbontásban, de ugyanolyan lassú volt! De csak akkor lassú ha van más kocsi is
  • Istencsászár
    Kitalálom! Geforce 4 mx ?:DDDD
  • tobias88
    De akkor nem tudtok gépigényt????? Mert nekem az S1 ment, de az S2 szaggat ha beteszek plussz versenyzőket! Geforce 4-m van!
  • Alexease
    Aki offline jatszik, es lassu a jatek, az vegye le az AI-k szamat. Az nagyon lassit! Ez elsosorban online jatek, az AI csak mutatonak van benne;) De rengeteg az allitasi lehetoseg, tessek reszletesen vegig nezni, probalgatni. Szerencsere van annyira kulturalt a jatek, hogy menet kozben lehet allitani mindent. Latotavolsag, LOD, texturak, arnyekok, stb.
  • tom..
    na ezt nem értem... nekem Gef3ti200 van, és ottani pl 35. hely lévő radeon9800pro-nál majd kétszer gyorsabb... ilyen nem létezhet :)
  • Alexease
    Nem mondom, hogy nem lett szebb, csak hogy nem a mai grafikai szinvonalat, technikat vonultatja fel:) Ami nem is baj, mert egy szimulatorban nem az a lenyeg! A LFS grafikaja szerintem boven megfelel ahoz, amire kell! A fizika es a net-kod a lenyeg, es az a legjobb!

A grafikat csak arra ertettem, hogy 2-3 ev alatt szinte csak olyan dolgok kerultek bele, ami mar alap: atlatszo szelvedok, aszfalt csik :))) Magyarul, a teljes fapadbol csinaltak egy elfogadhatoan hasznalhatot;) De ne keress benne dinamikus arnyekokat, komolyabb pixel es vertex shadereket, bump map-ot, shine es reflect mappot stb.;) Vagyis technikailag, 3-5 eves szintet kepvisel, de attol fuggetlenul amihez kell, teljesen jol nez ki! Foleg, hogy reszletesen es igenyesen vannak kidolgozva a palyak, texturak.
  • arty
    hát, azért az s2 sokkal szebb lett, mint az s1 volt... kellemesen ráncfelvarrták! ami a gépigényénél is megdöbbentőbb (geforce2mxen is, simán...) az a netigénye:

anno melobol 56k modemen toltam 4-6 fős demoszerveren, lag nélkül :O

persze, a mai netek mellett már semmi jelentősége, de azért mutat valamit a készítők elhivatottságából :)
  • sanzik
    én megszereztem az alphat,csak miután elolvastam a readme-t,nem volt kedvem tökölni vele...
  • tobias88
    Én leszedtem valami S2 alpha verziót, de valamiért szaggat, pedig demóban megvolt és ment rendesen! Volt hozzá egy csomó pack, de nem tettem fel őket!
  • Rol3
    Köszi
  • Alexease
    4 eves jatek, alapvetoen az engine nem nagyon valtozott az evek alatt (grafikailag). De nagyon jol lehet skalazni, nem lehet olyan gyenge geped, hogy ne menjen rajta;) De szedd le a teljest (www.liveforsped.net), demo-kent mukodik, ha megy es tetszik, vedd meg.
  • tobias88
    a minimumot kérdeztem, lehet hogy ezeknél gyengébben is megy!
  • Horci
    Rákell állítani a tengelyekre. Controls/Axes-nél Nyomgatod a gázt-féket és a jobb oldalon megy egy színes csík.
    Kiválasztod a gázt (throttle) és rányomsz értelemszerűen arra tengelyre ami a gázpedál lenyomására változik. Kb ugyanezt a fékkel is.
  • Jacek
    Remenyeim szerint agusztusban kinn lesz valami mar:)

de nem elsejen az tuti:)
  • Rol3
    Segítséget szeretnék kérni gáz és fék beállításához.
    Az irányításnál hiába próbálom beállítani, nem reagál a fékre meg a gázra.
  • Alexease
    http://lfsbench.iron.eu.org/?c=completemax
  • Loco
    Mihez micsoda?
  • tobias88
    Mi a gépigénye az S2-es verziónak???
  • Naxos
    demosoknak nem jöhetne ki hamarabb valami kis demohoz való demo??:)
  • Naxos
    ez engem is érdekelne :)
  • GPx8
    Sziasztok!
    A hang-mod mikor lesz előreláthatólag kész?