16062
-
Loco #1921 A szoftverfejlesztés bonyolult folyamat. Főleg bugmentes szoftver készítése. Főleg egyedül. -
#1920 Nem tudjátok Scawenék mit fejlesztgetnek ennyi időt?Nem mintha sürgetném őket...de a 20as patchbe is amennyi kevés javítás volt,annyit kellett rá várni....(nem b"+%/= képpen mondom) -
#1919 kihalt a topic??? Jacek lehet már valami biztosat tudni a mod megjelenésével kapcsolatban? -
#1918 bocsika -
#1917 az illuziót megöli bennem..... -
#1916 említettem ilyet? -
Horci #1915 na de most ez fáj neked? :) -
#1914 én úgy emléxem hogy annak a leírásánal az van hogy soros 4hengeres 50LE. Annyi köze van a 2T trabihoz hogy a későbbi 4T-re megfelelőek ezek az adatok. -
#1913 ha kijön jacekék nóbeldíjat érdemlő műve az lesz az első hogy szerteszét fogom hajtani a kis 601-es kávédarálót :) -
#1912 ZSÍÍÍR :)
nagyon fasza. azért érdekelt ennyire mert trabeszom van :) -
dashed_ #1911 #1755 -
#1910 vazzegfaszoménmásemmitsemértek -
#1909 a trabi nagyon adja :) -
#1908 milyen trabit hol?
miről maradtam le? -
Horci #1907 Az előző FXR jobban tetszett ... de nempofázok bele :)
A helikoterhang viszont nagyon zsír ! :)
A trabit akarom !!! :) -
#1906 -
#1905 Van skin es van skins konyvtar, a skinbe kell rakni ha nem ez a problem nem szoltam:) -
#1904 kicsit nyugtatonak:) -
#1903 Hűű!
Asszem még gyakorolnom kéne -
#1902 valaki segítene miért nem működnek a skinek?? bemásolgattam őket szép a skin mappába és amikor a játkban ki akarom választani akkor nincsenek ott a skinek között... remélem érthetően írtam le:S -
#1901 1:33.100 ez a wr jelen pillanatban
LFSworld -
GubiPapa #1900 Én egérrel Tolom és egész jó időket megyek.
Sima első kerekessel 1:35:65 az időm a blackwoody pályán.
Irdatlan jó kis játék csak kormánnyal szerintem precízebben lehet menni vele.
Az időm mennyire jó???
Vagy csak én örülök ennyire neki???? Egérrel Tolom!!!! -
Horci #1899 A V az talán az hogy lehet szavazni, a P meg hogy privát :)
M vagy a Q meg azt jelenti hogy tudsz pályát állítani. Vagy fene tudja :)
De levan ez valahova írva a www.liveforspeed.net oldalon :) -
#1898 Inkabb az a problema marmint gondolom:) hogy tul hamar akarsz kigyorsitani nem? -
#1897 Van kormányom (LOGI FF) nem azzal van a gond :) 3-4 éve tolom az LFSt a gyakkal sincs gon mert gyakoroltam (unlockerrel az Fo8at) de mégis 3-4 '000 es fordulaton lehet (tudom) megtartani....ti mennyin? -
#1896 kösz -
#1895 igen az valami serverbeállításokat jelent, de annyira sosem érdekelt hogy komolyabban utánanézzek.
üzenetet blokkolni az alulvonás billentyűvel tudsz.(jobb oldali shift mellett)
és #1883
itt jelentkezel, ott a fórum és lehet csapatokba szerveződni. sok lelkes versenyző van!
GYERE! -.- -
#1894 Ezt olvastam, itt lehet jelentkezni ez rendben is van, de én közösséget, csapatot keresek, és a többi kérdésem?
Utalni kevés, választ vártam. -
#1893 #1883 -
#1892 Na még lenne kérdésem
A server infóban a VQMP mit jelen, gondolom, hogy miket lehet csináltatni a néppel, boxkiállás, kvalifikáció, stb.
Másik, hogy lehet üzenetet blokkolni, időnként a tököm tele a sok hülyegyerek vigyorával stb, nem látom a GPS-t.
Ja, amúgy ha találkozunk valahol Driver(HUN) néven nyomom.
Ha már itt tartunk valami közösség nem tart igény egy lelkes, fejlődőképes tagra?
Saját kútfőből eljutottam az 1.36.30 időig, de itt akadozik a setup tudományom ezt is rengeteg néző módbeli bámészkodásból csipegettem, próbálgattam olyan sebességgel venni a kanyarokat mint a menők és úgy érzem az iv megvan már csak a technikát kéne hozzá fejleszteni.
-
#1891 és hát a gázt is ésszel kell nyomni. mintha tojásokon járnál. -
#1890 kormány+sok gyakorlás -
#1889 Persze vegyél egy kormányt. -
#1888 Sziasztok :) mainap megvettem (ék) az S2-t :) de van egy kis problémám :) már reggel 6 óta gyakorolok csomó setet levettem az FO8 hoz (az a Formula 1es kinézetű de nem a BF1) de egyszerűen mindíg megpördül űök (nem tudok repülőrajtolni) kb 120ig kell felmennem hogy megtudjam fogni....valaki tudna ötletet adni hogy hogy köszörüljem ki ezt a hibátt (hibámat) ? -
#1887 te csak 1-et kapsz. az egy ban lesz. -
#1885 saját festést hogy tudok betenni a játékba mivel nekem csak úgy ment hogy át kellett nevezni egy már meglévő file-t mivel hiába adtam meg neki más nevet nem jelneítette meg a választható siknek között -
GPx8 #1884 -
RoBi59 #1883 Magyar lfs bajnokság -
Kopi Papa #1882 Hi!
Tud valaki mondani online lfs bajnokságok internetcímét? KIVÉVE: Demó bajnokság, Ger1 Cup... köszi -
#1881 nyugodsag van:)) haladunk