16062
  • Loco
    A szoftverfejlesztés bonyolult folyamat. Főleg bugmentes szoftver készítése. Főleg egyedül.
  • Peck
    Nem tudjátok Scawenék mit fejlesztgetnek ennyi időt?Nem mintha sürgetném őket...de a 20as patchbe is amennyi kevés javítás volt,annyit kellett rá várni....(nem b"+%/= képpen mondom)
  • Naxos
    kihalt a topic??? Jacek lehet már valami biztosat tudni a mod megjelenésével kapcsolatban?
  • Shortstop
    bocsika
  • Naxos
    az illuziót megöli bennem.....
  • Shortstop
    említettem ilyet?
  • Horci
    na de most ez fáj neked? :)
  • Shortstop
    én úgy emléxem hogy annak a leírásánal az van hogy soros 4hengeres 50LE. Annyi köze van a 2T trabihoz hogy a későbbi 4T-re megfelelőek ezek az adatok.
  • Naxos
    ha kijön jacekék nóbeldíjat érdemlő műve az lesz az első hogy szerteszét fogom hajtani a kis 601-es kávédarálót :)
  • Shortstop
    ZSÍÍÍR :)

nagyon fasza. azért érdekelt ennyire mert trabeszom van :)
  • dashed_
  • Shortstop
    vazzegfaszoménmásemmitsemértek
  • Naxos
    a trabi nagyon adja :)
  • Shortstop
    milyen trabit hol?
    miről maradtam le?
  • Horci
    Az előző FXR jobban tetszett ... de nempofázok bele :)

A helikoterhang viszont nagyon zsír ! :)
    A trabit akarom !!! :)
  • lac coo
  • Jacek
    Van skin es van skins konyvtar, a skinbe kell rakni ha nem ez a problem nem szoltam:)
  • Jacek
    kicsit nyugtatonak:)
  • Shortstop
    Hűű!
    Asszem még gyakorolnom kéne
  • Naxos
    valaki segítene miért nem működnek a skinek?? bemásolgattam őket szép a skin mappába és amikor a játkban ki akarom választani akkor nincsenek ott a skinek között... remélem érthetően írtam le:S
  • Jacek
    1:33.100 ez a wr jelen pillanatban

LFSworld
  • GubiPapa
    Én egérrel Tolom és egész jó időket megyek.
    Sima első kerekessel 1:35:65 az időm a blackwoody pályán.
    Irdatlan jó kis játék csak kormánnyal szerintem precízebben lehet menni vele.
    Az időm mennyire jó???
    Vagy csak én örülök ennyire neki???? Egérrel Tolom!!!!
  • Horci
    A V az talán az hogy lehet szavazni, a P meg hogy privát :)

M vagy a Q meg azt jelenti hogy tudsz pályát állítani. Vagy fene tudja :)
    De levan ez valahova írva a www.liveforspeed.net oldalon :)
  • Jacek
    Inkabb az a problema marmint gondolom:) hogy tul hamar akarsz kigyorsitani nem?
  • Peck
    Van kormányom (LOGI FF) nem azzal van a gond :) 3-4 éve tolom az LFSt a gyakkal sincs gon mert gyakoroltam (unlockerrel az Fo8at) de mégis 3-4 '000 es fordulaton lehet (tudom) megtartani....ti mennyin?
  • Endre
    kösz
  • ÁjjLe BoBBi
    igen az valami serverbeállításokat jelent, de annyira sosem érdekelt hogy komolyabban utánanézzek.
    üzenetet blokkolni az alulvonás billentyűvel tudsz.(jobb oldali shift mellett)
    és #1883
    itt jelentkezel, ott a fórum és lehet csapatokba szerveződni. sok lelkes versenyző van!
    GYERE! -.-
  • Endre
    Ezt olvastam, itt lehet jelentkezni ez rendben is van, de én közösséget, csapatot keresek, és a többi kérdésem?
    Utalni kevés, választ vártam.
  • ÁjjLe BoBBi
  • Endre
    Na még lenne kérdésem
    A server infóban a VQMP mit jelen, gondolom, hogy miket lehet csináltatni a néppel, boxkiállás, kvalifikáció, stb.
    Másik, hogy lehet üzenetet blokkolni, időnként a tököm tele a sok hülyegyerek vigyorával stb, nem látom a GPS-t.
    Ja, amúgy ha találkozunk valahol Driver(HUN) néven nyomom.
    Ha már itt tartunk valami közösség nem tart igény egy lelkes, fejlődőképes tagra?
    Saját kútfőből eljutottam az 1.36.30 időig, de itt akadozik a setup tudományom ezt is rengeteg néző módbeli bámészkodásból csipegettem, próbálgattam olyan sebességgel venni a kanyarokat mint a menők és úgy érzem az iv megvan már csak a technikát kéne hozzá fejleszteni.
  • Ch_Slater
    és hát a gázt is ésszel kell nyomni. mintha tojásokon járnál.
  • ÁjjLe BoBBi
    kormány+sok gyakorlás
  • kigyi
    Persze vegyél egy kormányt.
  • Peck
    Sziasztok :) mainap megvettem (ék) az S2-t :) de van egy kis problémám :) már reggel 6 óta gyakorolok csomó setet levettem az FO8 hoz (az a Formula 1es kinézetű de nem a BF1) de egyszerűen mindíg megpördül űök (nem tudok repülőrajtolni) kb 120ig kell felmennem hogy megtudjam fogni....valaki tudna ötletet adni hogy hogy köszörüljem ki ezt a hibátt (hibámat) ?
  • Ch_Slater
    te csak 1-et kapsz. az egy ban lesz.
  • Shortstop
    saját festést hogy tudok betenni a játékba mivel nekem csak úgy ment hogy át kellett nevezni egy már meglévő file-t mivel hiába adtam meg neki más nevet nem jelneítette meg a választható siknek között
  • GPx8
  • RoBi59
    Magyar lfs bajnokság
  • Kopi Papa
    Hi!

Tud valaki mondani online lfs bajnokságok internetcímét? KIVÉVE: Demó bajnokság, Ger1 Cup... köszi
  • Jacek
    nyugodsag van:)) haladunk