16062
-
horyadam #1961 nemtudom..
én is megpróbálom de beszéljünk inkább privátba mert úgylátom ezek nem bírnak minket... -
gabo93 #1960 ha mi menjünk innen akkor + miért? -
gabo93 #1959 ki menjen innen? -
#1958 menjetek már innen plz -
gabo93 #1957 Azt mondta,hogy a játékban alt-tab,írjam be felhasználóinak meg pass-nak amit akarok és kész.De nekem ez nem müxik.Én ronthattam el valamit? -
#1956 speciel én örülök hogy nem olyanok mint az ea, és nem is törekednek rá. nekem nem hiányzik hogy egy játékról lehúzzanak x rókabőrt. Slater nagyon jól megfogalmazta miért is tart a játék ott ahol!
az meg hogy nídfor giccsparádéban lehet még a dőlésszöget is állítani, hidegenhagy. ugyanis ez az autó viselkedésére nincs kihatással. lfs ben és a simekben, pont az a lényeg, hogy bármilyen módosítást is végzek, az az autó menettulajdonságaira is hat, és ezt lehet is érezni.
az ea-hez meg amugy sem fognak közelkerülni, mert 2 teljesen külön tábornak készítenek játékot. nídfor és hasonlo stílusu játékoknak mindíg is nagyobb rajongótábora lesz, mert a legtöbb embernek nincs kedve simeken megtanulni vezetni, pepecselgetni az autó beállításaival stb. szóval szerintem teljesen felesleges 1máshoz hasonlítgatnia a 2 játékot, vagy a 2 fejlesztői gárdát! -
#1955 támogatom Bobbi-t -.- -
horyadam #1954 miért mit mondott Naxos? -
#1953 kéne már egy házigizda -
gabo93 #1952 én nemtom,hogy hogyan kell használni :( Amit Naxos mondott,az valahogy nem működik.Segítsetek légyszí! MSN: [email protected] -
horyadam #1951 más úton ez nem lehetséges?
mondjuk az LFS cracker-rel? -
#1950 átutalod nekik a lóvét és privátban értesítenek. utána már lehet is használni mindent... -
#1949 -
horyadam #1948 "Valaki meg tudná adni az LFScracker programba írandó kódokat privátban?Előre is köszönöm!"
ez nekem is kéne pls!
előre is THX!! -
horyadam #1947 Nem lehetne valahogy úgy unlockolni a játékot hogy ne keljen licenszet venni? -
gabo93 #1946 Valaki meg tudná adni az LFScracker programba írandó kódokat privátban?Előre is köszönöm! -
#1945 azért abban is van valami jó, hogy évek óta fejelsztgetik.. most tart felénél a játék a teljes verzió felé vezető úton. szóval először ezt fogják befejezni valamikor évek múlva.
Van idejük mindent részletesen megcsinálni, nincs időkorlát, hogy kész kell lennie fél éven belül (full bugosan). Évek óta kapunk valami újat a játékhoz időről-időre.
Sokkal jobb, mintha összedobták volna 4 éve és azóta felé se néztek volna. Így az évek elteltével egyre több és több ember ismerte meg és az előttünk álló több évnyi fejlesztés alatt is nagyon sokan meg fogják ismerni. Mire végleges állapotba kerül, már óriási játékos bázisa lesz. -
#1944 Figy az LFS,országszerte elég nagy siker lett,most már több játékos is inkább szimmel játszik mint árkáddal,és ha több ugyanilyen fizikumu játékot dobnának ki Scawenék (és segítségbe felvennének pár embert) akkor szerintem ha nem is söpörnék le de már rohadt közel lennének az EAhoz szerintem...de ez csak az én véleményem,
Autosculpt:A Carbonban egy olyan fejlesztés ameléy lehetővéteszi az autó minden pontjának szerkesztését (Pl.Szárnyak (spoiler) Dőlés,nagyság,méret,magasság -
#1943 :DDDDDD -
#1942 fingom nincs csak rákerestem gugliban és ez volt az első link.... -
#1941 ok, megvan tuning rendszer:) így akkor fenntartom korábbi kérdésemet:) -
#1940 "ha ilyet tudnak mint az LFS végén oda.... az EA-t :P bár a Carbont most nehéz lessz... (az Autosculpt miatt)"
ez ugye vicc?
btw miaz hogy autosculpt? -
#1939 még ki sem próbáltad az összes autót de már újakat akarsz?:P ejnye ejnye, amugy nem lehet berakni. -
gabo93 #1938 Amúgy ebbe a játékba lehet autókat rakni?Ha esetleg lehet,akkor honnan? -
#1937 Ez az a virusos fajta?!;) -
#1936 http://www.playground.ru/cheats/2687/
és itt kattincs erre a szövegre: Общий FTP / Public FTP -
gabo93 #1935 Üdv. mindenkinek!
Tudna nekem valaki LFS S2 felodó adatokat adni?Nagyon fontos lenne!Nekem még az is elég lenne,ha lenne egy olyan progi,ami az egyjátékos mód ellenfél nélküli fajtájában oldja fel a köcsikat és a pályákat.Légyszí segítsetek!
Előre is köszönöm! -
#1934 Jacek!!! nem akarok tolakodó lenni de.......lassan augusztus vége :) -
#1933 sztem vmit alaposan elkeféltél az olvasás terén :), az hogy hányan vették meg a license-t az term. lehetőségeket nyit meg vagy éppen zár be a fejlesztőcsávesz előtt.
meg ítélkezést sem igazán vettem le.
de nem az én ügyem, csak sztem itt valahol félrecsúsztak a dolgok.
-
atiwrc #1932 sorry ezt az rbr topicba akrtam, elnézést:(....
Elkéne már ekzdenem az lfsbe csinálni skineket :) -
atiwrc #1931 Kész a HRC 2006 WRC Carpack
Szedhetitek :) -
Loco #1930 Ha úgy gondolod, hogy hobbiszinten lehet ilyen fizikát egyedül teljes programkörítéssel készíteni, akkor nem sok fogalmad lehet a szoftverfejelesztés folyamatáról.
Két út van:
1. projekmenedzsment vezényel
2 ő vezényli önmagát
Ha az előbbit választotta volna neked lenne egy scriptelt bugos szar program, de hála Istennek a másodikat választotta, és nekünk van egy közel élethű fizikájú szimulátorunk.
Az hogy a licencek számából ítélkezel, pff... -
#1929 mondjuk teljesen más kategória a kettő. ez szimulátor az meg fun arcade.. -
#1928 Ennyi lóvéból csináljanak inkább egy játékkészítő céget.....ha ilyet tudnak mint az LFS végén oda.... az EA-t :P bár a Carbont most nehéz lessz... (az Autosculpt miatt) -
#1927 jah és a licencek száma -
#1926 szerintem már teljesben csinálják.
Scawen a Lionhead-nél dolgozott (Black & White), de onnan kilépett. -
#1925 Csak gondolom, hogy nem fomunkaidoben csinalja, mert akkor nem tobb mint 4 ev alatt jutott volna el idaig;) De azt sem tudom, hogy egyaltalan mennyit adott el belole. ha csak par ezret, akkor nem is tudna fomunkaidos lenni. De ha tobb 10000-et, akkor meg nem ertem a problemat, hogy egyedul miert "szenved", mert az mar tobb szaz millios bevetel lenne;))))) -
Loco #1924 Hobbi szinten, napi 10 órában. Honnan vetted ezt a hobbi dolgot Alex? Valamint 2005 tavaszán jött az S2 csomag, és rá durván egy évre az új fizika + autó. Ha már postol az ember. -
#1923 de aki ennyire vágja annak nem hobby szinten kellene ezt csinálni :) -
#1922 Lassu munkahoz ido kell;)
Szinte csak hobby szinten csinalja amit csinal, de azt legalabb profin;) 2 evente ad ki nagyobb patch-et, javitast, verziot, azokban azert szokott lenni eleg sok minden.