16062
-
#3362 igen-igen :) én is rá gondoltam... -
zoolee #3361 Én ismerek warlock nevú gyereket.:)De nem toom ez az e.Mert ő driftes, de nem toom versenyzik is e.
És demoba tolja.Hungarian drift show on.
-
#3360 nincs meg a visszajátszása... :) -
darkhmz #3359 És a visszajátszást meg tudtad nézni? -
#3358 én ismerem! SC tag ha jol tudom. -
darkhmz #3357 Sziasztok!
Ismer valamelykőtök egy Warlock(vagy Kristi) nevű srácot? Csak mert nézegettem az LFSDesktopot és látom hogy az övé az aktuális WR a BL1 XRT kombóval. Sajnos a visszajátszást nem sikerült megnézni mert leáll OOS hibával (az talán valami szinkronizációs hiba). Esetleg valaki megpróbálhatná lejátszani, hátha csak nekem jött le szarul (többször is ) -
#3356 Am mentem ma új időt :)
X10 el ez az eddigi leggyorsabb köröm XRT - BL1 1.24.73 -
#3355 gratulálok...
ez 1 szimulátor. Ha ilyeneket írnak ,hogy csúszik a gumi adjon v.ki olyan cheatet hogy ne csúszon annyira annak javaslom az nfs-t
Nem azzal van a bajom hogy csúszik a gumija hanem azzal hogy mit kért.
Mert ha még settet kért volna vagy tanácsot . Akkor küldök neki / adok neki.
Ott van pl a #3321 es hozzászólásom Teljesen részletesen időt nem kímélve segítettem. De ha cracket vagy csalást kérnek arra be tudok pöccenni ... -
zoolee #3354 1. Mint ahogy dashed_ is mondja NO WAREZ
2. Itt senkise tweakerezik, mindenki úgy megy ahogy tud..
He nem tudsz vezetni akor vedd meg az NFS valameik részét azt multizz azzal:)
-
dashed_ #3353 fent ordit pirossal hogy NO WAREZ!!! -
mejik #3352 Azt hiszem, hogy ez az LFS fórum és itt a játékkal kapcsolatban szerintem bármit lehet kérdezni!!!! Vagy nem???????
Nem értem hogy miért kell "Mindenki most szabadult az állatkertből ????????" duma ????????????????????
Ha nem tetszik ne olvasd el! -
zoolee #3351 Én 3 kört bÍtok értelmesen , útánna már nagyon csúszik.
-
#3350 hát nemtom hogy driftelsz nekem nem szoktak eldurranni a kerekek 2 kör után. 2 kör után kezdenek igazán csúszóssá válni. OLyankor már vigyázni kell a gázadásra, de pont ez az érdekes benne!
Majd elküldöm a settemet (saját kreálmány) -
#3349 héhé, ácsi, nem új vagyok, nem most kezdtem, nem kell nfs, sőt tapadás sem, mivel a drift ugye nem erről szól.
de jólenne ha nemlenne defekt 2 körönként -.-
próbáltam több setet, döntöm a kereket minden irányba, kísérletezgetek -
#3348 ember ez 1 szimulátor, próbálkozz más szettel vagy találj ki v.mit
vagy ha tapadás kell 1000el akkor ott az NFS széria...
-
#3347 Mivan itt a fórumon crack tweak ? Mindenki most szabadult az állatkertből ????????
1 Modi tegyen már rendet plz. -
zoolee #3346 Bammeg eccsém!!!!!
"Válasz 'csm' üzenetére (#3342) "
-
#3345 ha meg nekem,akkor igen -
mejik #3344 Ha a "Télleg, te demo s vagy?" kérdés nekem szól akkor igen. A neten a demo-sal játszok /az X-el/, ha megy olyanon van akkor singelben a crackelt V-vel. -
zoolee #3343 Télleg, te demo s vagy?
-
#3342 2.ben csinálom, de elfogy a gumi akárhogy állítom... -
mejik #3341 :-)
Próbáltam már -
zoolee #3340 crackelt x
crackelt w -
zoolee #3339 Vezessél ésszel..XD
És alegtöbb kanyarban csak 2. ban csússz. -
mejik #3338 Egy linket szúrjál már be, most vagy egy crackelt V-hez és egy demo X-hez ! -
#3337 nincs valami mod hogy ne kopjon annyira a gumim? 2kört nemtudok végigdroftelni mert eldurran -
zoolee #3336 Láttam már olyat aki ~ 600 al tolt el mellettem.--..-- -
#3335 meglehet oldani, de tényleg nemkéne eztet:) -
zoolee #3334 Am csak single ben megy a tweeker, multiba nem enged fel host ha látja, hogy használod. -
zoolee #3333 NO TWEEKER SUTTYÓ!!!! -
mejik #3332 Sziasztok!
Vmi olyan progit keresek, amivel megtudnám buherálni a játékot. Értem ezt pl. sebességnövelésre, erőnövelésre
A legjobb az lenne ha egy linket is kapnék.... :)
Köszi! -
GPx8 #3331 Ja. Daliás idők voltak azok! ;) -
zoolee #3330 Én 2003 ba vagy 4 ben mikor asszem a GS vagy a PCg 1 ik cd jén rajta volt akkor próbáltam, de az s1 az 1 nagy rakás fos volt akor számomra..akkor ment a nagy NFS ..XD
De most már nagyon bejön a gamma, cask már kéne 1 gép is amin nem 15 átlag FPS el tudom tolni, na mind1, most lesz 1 átmeneti gépem amÍg jövöre nem gyűjtök annyi zs t. -
#3329 Volt meg 0.1-es verzio is, 5 eve, amikor elkezdtuk tolni;) -
zoolee #3328 Ehh..2 éve?
Pf..én 4-5 hónapja tolom:)Még mikor az alpha 2s alap volt és jött hozzá nemsokára a w frissÍtés.
Egérrel:S asszép, én el se tudtam indulni egérrelXD -
#3327 nm most játszottam pár haverral :D 5en voltunk és 2en játszunk 2 éve
a többi aznap töltötte le.
Huh durva volt látni őket. Nehéz lehet elkezdeni :) bár ők billel + egérrel tolták. nem irígyelem őket xD -
zoolee #3326 Gondolom a settings mappáz:)
-
#3325 -
#3324 data/settings-be vannak a beállítások -
#3323 Melyik fajlt kell bemasolnom,hogy az osszes beallitasom a jatekban megmaradjon alpha x verzio demoban,mert ki szeretnem probalni?!