16062
-
#3402 hi!
van vkinek 1 eladó liszence?vagy tud szerezni? -
#3401 data/misc
asszem -
#3400 Amikor itt kerdeztem,hogy holvannak a beallitasok nem az auto beallitasokra celoztam,hanem a jetekon beluli configra! Pl: Kormany,versenyzo,graf beallitasokra,hogy ne kelljen ujra beallitanom csak 1 fajlt atmasolnom?! THX -
#3399 tudom :D
de nem bírtam ki h ne az enyém az utolsó szó , mint ahogy mostsem :D -
#3398 hát nem mondtál semmi újat -
zoolee #3397 Te most hülyítessz?!! -
#3396 hm. Nemtom v.hogy "kiküldi" a játék vagy micsoda :D.
Nemtom pontosan. De v.hogy ellehet érni -
zoolee #3395 Na 8!
Csak azt kéne kitalálni, hogy 1 usb vezérlőn keresztül hogy lehetne pontos adatokat küldeni ill pontos értékeket a játék ról..-.- -
#3394 az nekem is megy :)
-
zoolee #3393 NESSZÓJJÁ BÉÉÉ'!!!
Hát, majd ha megtanulok valami értelmesebb elektronikát csinálni nem úgy mint, most, hogy ledek-kondok 1 lapra helyezése akkor ok.:)
Asszem!!!XD -
#3392 csinálj 1et :D
jegyeztesd be
kezd tömeggyártani és add el :)
-
zoolee #3391 Miért nem lehet ilyen órákat USB sen kapni, hogy az ember megvegye és szaját szimet csináljon?? -
zoolee #3390 THX. -
tomi555 #3389 Az LFS TCP-n és UDP-n keresztül tud kommunikálni, ennek a programozását néztem meg illetve eleinte mindig hibaüzeneteket írt rá lfs de sikeült megoldani. A programban elekzdtem egy grafikusan kirajzolt árat azt befejezem még és felrakom ide. A kommonikációról amúgy van egy részletes leírás az lfs mappában: docs\InSim.txt -
zoolee #3388 Juujj, ha már itt tartunk, nem tud valaki logitech g15 öhz műszerfal plugint??
Kéne.:)
Előre is THX. -
zoolee #3387 Majd megosztod velünk a progid vagy megtartod magadnak?
Am mondassz pár dolgot, hogy mit találtál, az 1 kis utánnajárás utánn?:D -
tomi555 #3386 Sziasztok!
Nem sűrűn LFS-ezek de nem túl rég én is rátaláltam erre a videóra. Nem kell hozzá plugin alapból tudja az LFS, egy kis utána járás után el is kezdtem írni egy programot és jól műxik, még csak addig jutottam hogy a 2. monitoromon kiírja a sebességet, fordulatot hányasba van meg még 1-2 dolgot, ha lesz kedvem majd még folytatom. -
zoolee #3385 Hollakik a haverod?Elbeszélgetek vele.. -
#3384 -
#3383 jah BMW r30 :D
pedig első ránézésre az volt :) -
#3382 b@szki ez nem 1 hayabusa műszerfal ????!?! -
#3381 am nem sokat ér , de haveroknak el lehetne dicsekedni vele :D -
#3380 igaz nem lfs hanem gtr2 de a lenyeg ua. -
#3379 van ennel sokkal jobb -
zoolee #3378 CSICSKÁJA!
Nekünk miért nincs ilyen?Mi miért nem tudunk hozzá plug-int Írni.
[Irigykedik.] -
#3377 csapattársam most linkelte nagynon nagy. nézzétek meg! -
#3376 Az X-et szedd az a legújabb. -
Scapolite #3375 Hi.
Miben különbözik a W illetve az X demo?
Melyik demo-t szedjem?Köszi:) -
zoolee #3374 Vagy 850 CSI.:P
FAV bmw.:) -
#3373 CSak kar,hogy nem BMW a verda ,monjuk E46 M3 CSL!!! :(( -
#3372 Majd megvillanton a csapatskinünket elég sokáig "játszottam" vele amíg elkészült
Fellett matricázva rendesen.
Addig is itt vannak ez előző skinek:
-
#3371 Saját tervezés mind2!
-
#3370 -
#3369 -
darkhmz #3368 jaja. Már törölték a hotlapot amit feltöltött (Victor írta LFS fórumon), és nem is tölthet fel már soha -
#3367 Én ismerem és msnen is szoktam vele beszélni néha-néha
nekem említett v.mi cheatet amitől 1 gombnyomásra megindul az autó...
néztem LFS worldöt az aktuális BL1 XRT WR ----> 1:23.04
és ő tartja SK-9 -
GPx8 #3366 X verzióba nem lehet berakni "külső" hangokat? -
darkhmz #3365 Mivel szvsz ez nem lehetetlen idő, igazából azért kezdtem kételkedni benne mert megnéztem még két feltöltött visszajátszását (Kyoto oval), és nekem ebből az jött le hogy ez kevés lehet Blackwoodra ami nyilván kissé technikásabb... Persze lehet hogy Blackwoodon ment 10000 kört Kyoton mek első néhány köre volt... -
darkhmz #3364 Na ezért érdekelt volna engem is a visszajátszása... (Most olvasgatom a fórumot amit linkeltél)
Ha látnám a visszajátszást akkor kicsit meggyőzőbb lenne ez az idő amit futott. Van ugye mostanában ez a speedhack vagy mi a rák, ezért kételkedek benne egy kicsit. Majd kiderül. Vagy nem -
#3363 hoppá! mire találtam:) http://www.lfsforum.net/showthread.php?p=530803#post530803
kristi-t említik