16062
-
#3922 erre a micura nem is gondoltam, mindig azt hittem, hogy egy ilyen 200sx - régi rx7 - és egy régi supra keverék -
#3921 eddig nem igazán hasonlítgattam az lfses autókat igaziakhoz.
A mitsubishi hasonlósága félelmetes :D kell 1 ilyen autó :D.
Az XFG-t vagy suzukihoz , vagy peugeothoz hasonlít ,de inkább citroen nemtom mihez :)
FZ5 az ferrari.
FXO az skoda:) -
[Walaki]D`Lair #3920 Há' most külső...nem mind1 az? :D Az XRG is inkább Mitsubishi Starion, mint AE86, mégis annak mondjuk, mert arra hasonlít a legjobban a műszaki tartalma :)) -
#3919 jaja, külsőre gondoltam, de egyébként tény, hogy ahhoz lehet leginkább hasonlítani tulajdonságai alapján -
[Walaki]D`Lair #3918 Hát arra eléggé hasonlít az XFG...könnyű, 1.3-as pörgős motor... -
#3917 Akkormár: Race About
Mikor először láttam az igazit az RSC fórum fejlécében eléggé meglepődtem, erről az autóról hittem volna a legkevésbé, hogy létezik a valóságban.
[Valaki nemtudja mikor indul a Demo Liga?] -
#3916 kár, hogy mondjuk egy swift gti-vel nem ez a helyzet :( -
[Walaki]D`Lair #3915 Bizony, a RAC az egy igazi autó alapján készült...:) -
#3914 Apropó RAC!Valmet RaceAbout -
#3913 jah meg sima rac ként is! -
#3912 én ezt a RAC kemény tetejű változataképp tudnám elképzelni, kicsit több LE-vel :) -
#3911 jól néz ki bár hagy némi kívánnivalód a gumi! -
#3910 kemény :) -
#3909 Találtam egy képet pontosabban egy kocsit ami szeritem megállná a helyét a játékba.Ráadásul nekem egy kicsit FXO-ra hasonlító felnije van. -
Horci #3908 meg én -
#3907 ok thx -
[Walaki]D`Lair #3906 Hmmm...akkor vedd lejjebb LFS-ben is az erejét...nekem így működött ahogy leírtam (de mondom, MOMO Force-al) -
#3905 én -
#3904 XD -
#3903 így most álló helyzetben is rángat..pfff -
[Walaki]D`Lair #3902 Pont ugyanez volt nekem is -
#3901 ne higgy neki. tuti nem jóindulatbol mondja. -
#3900 NAGYON KÖSZÖNÖM...holnap kipróbálom, már nem akarok zörögni vele...neked is ilyesmi gond volt, és megoldotta? -
[Walaki]D`Lair #3899 Logitech driverben vedd le a force-ot 20-25%-ra, és a játékban 200%-ra...így működött nekem is a MOMO Force... -
[Walaki]D`Lair #3898 Ki kérdezte? -
#3897 nekem logitech formula force ex van, és ha felveszem 100-ra az erő nagyságát, és mikor haladás közben meglököm a kormányt behülyül, és elkezd ide-oda rángatózni míg meg nem állok...tud erre valaki valamilyen megoldást? gondolom azért lehet, mert a kormányomnak mint testnek van tömege, és mikor visszarántaná túlrántja, és ugyanez vissza, újra és újra....HELP ! -
#3896 Sziasztok!
Erko vagyok az MDT (Magyar Drift Team) vezetője!
Ha bármi kérdésetek van a Team-el kapcsolatban írjatok a /www.mdtforum.uw.hu/ címre vagy böngészetek weboldalunkon a /www.mdtdrift.uw.hu/-n -
#3895 Ki hasznal G25 kormanyt? -
Loco #3894 Hagyd abba a spammelést. -
#3893 ... hopp az egy kép akart lenni lol -
#3892 x xxxx
x x
xxxxxxx
x x
xxxx x -
#3891 -
#3890 kösz mindenkinek
tehát meg kéne vennem a játékot -
[Walaki]D`Lair #3889 Te most magadnak beszélsz? -
#3888 persze h tudom ezeket nem azét írtam csak a poén kedvéért! -
#3887 Jajj lol nem is tudtam -
#3886 Demoban úgy lehet megoldani az ,hogy mindenki lássa a skinedet , hogy haverokkal játszol, és előtte elküldöd nekik a skinedet és ők meg bepakolják a skin mappába :).
S2-ben pedig lfsworld.net-re kell feltölteni a skint. Ha belépsz egy hostra akkor automatikusan letölti mindenki a skinedet. -
#3885 skins mappába berakod őket, és amikor a boxban vagy, Festés ha jól emlékszem, "Textúra neve:"rákattolsz a névre, és ott ki tudod választani őket. -
#3884 lool -
#3883 Nem lehet csak S2 ben megoldani hjogy mindenki lássa mer tott a főszerverről tölti le itt nincs minek gondolom ...
órán vagyok mennem kell csá