16062
  • Máté94
    Én örülök neki!Utálom a hátsóst!:D
  • Ombika
    1 baj van csak, elsos! :(
  • atenza
    200hp és 280Nm, 7,1 sec alatt 100-on...hmm
  • Tomsteel
    Úristen....alapár 8,3
  • Ombika
    Mindig utaltam Siroccot, de ez jol nezett ki! :)
  • Misi az ezredes
    Kíváncsi vagyok mennyire hasonlít majd a beltér :D
  • atenza
    Aki nagyon nem bír várni a Scirocco-ra az nézze meg az AutóMániát, mert ma azt "tesztelik" :)
  • R0zs0máK
    na én most megyek CTRA
  • wakizashi
    "Elszoktam" ,na fejsze igen hihető :D No ,de hétvégén ismét funfutam lesz és enyhén kemény kombót sorsoltam XRG-KY1 ,akinek kedve lenne hozzá bökjön erre a címre rá.
    A szervezés nem egy HC pro ,de stat és ponttáblázat is van jól.(ingyé)
  • hezi
    Pont ilyennek szántam a GTi Club Racing szervert :)

Valamelyik nap én is fennt voltam ctra1-en. Éppen a kedvenc kombóm volt: XFG+FE1R. Hát néztem nagyokat, mivel estem-keltem a pályán, egy értelmes kört nem tudtam összehozni :) Nagyon elszoktam az XFG viselkedésétől és féktávjaitól :)
  • Tomsteel
    Jó lenne egy CTRA szerver XFG+XRG autókkal, és mondjuk silver liszensz feltétellel.
  • Tomsteel
    Na wazzzz....felmentem...de minek...:S

Hát ez már az a szerver ami volt.
  • R0zs0máK
    amúgy meg ha rámkerestek: Walaki_DLair akkor megtaláltok :))
  • Shifter
    engem is érdekelne... le akarom mosni a pályáról

• R0zs0máK
    ctra1
  • ChuckyHUN
    Helyes!!
    Majd koccolunk valahol reméle.
    Hol szoktál jáccani?
  • R0zs0máK
    Na végre vége a vizsgáimnak, így több, mint 1 hónap után mindjárt újra elindítom az LFS-t :))
  • ChuckyHUN
    Nem így értettem:)
    Hanem külön DRIFT gumi, és csak az színes, érzed...:D
  • mackosajt
    Mi a baj a színes füsttel?

Élőben igen szépen mutat.
  • Cowek
    Nem tudom hogy vagy vele, de ez egy egészséges fingásra emlékeztet ez engem... Biztos én vagyok a beteg és ez szép
  • hezi
    Színes gumifüst
  • Me Ga
    Ez valóban jó ötlet!
  • hezi
    Ja meg az is! Ha valaki meg tudja fogalmazni értelmesen, akkor az a hivatalos fórumon jelenzhetné. A set osztályozás szvsz nem is olyan bonyolult, a setek neve úgyis az XFG_BL1_blabla.set nevet követi. Elég lenne a track nevére szűrni. A lehetne egy lenyílólista (vagy valami más) a trackek neveivel, az adott pálya betöltése után automatice az current pálya lennek kiválasztva, és annak a setjeit lehetne látni kapcsiból.
  • MaStR
    létezik,nekem volt is a gaméba..talán még mindig itt hányódik a gépemen valahol.
  • ChuckyHUN
    Lehetne benne drift gumi pl... Nekem bejön a sima gumi is, de mekkora fless lenne már a színes drift gumi:D

peace
  • Prézli
    Én bőven beérném egy setup osztályozó rendszerrel, hogy kb úgy lehessen válogatni a setupok közt mint a Setupgriden, pályánkénti beosztással.
    Így mikor hosszabb idő után előveszek egy autót, alig tudom melyik setupot használtam, míg XFGnek simán csak rengeteg van a gyakori használat miatt.
  • kifli
    ideálisnak nem a legideálisabb max a botoknak de télleg hasznos megnézni egy-két wr-kötrt úgy hogy bekapcsolod mert akk van viszonyítási alapod hogy ahoz képest hogy mennek a nagyok :)
  • wakizashi
    Azt csak úgy írtam .Olyan pinginfóra gondoltam ,mint amit legtöbb játékban használnak ,de változtatható is időjárás eléggé megdobná a variációkat.Vagy bármilyen apróság ,mint az Y ban a puklung és az ideális ív kirajzolás.
  • hezi
    Ja nem. Az alt + shift az a billentyűzet nyelvét állítja át.
    CTRL + SHIFT = fps helyett idő + playernév helyett username, amíg nyomva tartod
    A pinget a Shift + F8 írja ki (hálózati hibakeresés mód)
  • hezi
    ALT + SHIFT
  • hezi
    Én még egy Kedvenc hostok listát is szivesen látnék, ahol el lehet menteni a hozzájuk tartozó jelvaszakat is. Csak 4-5 hostot használok, és azok neveit direktbe be szoktam írni. Szinte nem is szoktam tallózni a hostokat.
  • Tomsteel
    Ping-et meg lehet nézni, csak már nem emlékszem melyik billentyű kombinációval lehet elérni, hogy az autók felé kiírja a játékos ping-jét.
  • atenza
    A ping info tényleg jó lenne, elég idegesítő mikor 1 valaki miatt nem lehet normális versenyeket futni, mert laggol...
    Féklámpa-visszacsapószelep?? konkrétabban?
  • Shifter
    mai nevetés adag megvolt...
  • wakizashi
    Féklámpa-visszacsapószelep kalibrálási lehetőség vagy tempomat ,de ha már ennyit szöszöl vele a dev ,akkor remélem nem csak ala natúr a vw lesz ,ami jó-jó de valami apróság is lehetne ráadásként! pl nem létszükséglet ,de hasznos lenne talán a ping infó is a játékosokról.
  • Misi az ezredes
    huh remélem még s3 elött lesz törés vagy időjárás változás...
  • atenza
    Lehet már tudni hogy mi lesz az új patchben a scirocco-n kívül?
  • ChuckyHUN
    Nem arról volt szó, hogy a "Császtok"-kal, "Hellosztok"-kal kezdő fasszopók postjaira nem reagálunk?

akkor a császtok helyett hellosztok

szövegértés egyes, ülj le, mi meg felállnuk és lefekszünk a röhögéstől XD
  • wakizashi
    Üdv!
    1. Nem is kerested bótba ,mert eleve a kérdés is úgy hangzott ,hogy feloldott áláfes kő ingyé'.
    2. Ha komolyan érdekelne a megvétele ,akkor cimet sem kérnéd ,mert a topic fejlécében vannak linkek +ráadásúl a multihoz regisztrálni is kell..így elég nagy eséllyel jártál a játék honlapján ,ha toltad online a demót ;-)
    Ha meg free kell valami ,akkor annyi lehetőség van ,csak leleményesnek kéne lenni és jó helyen keresni (pl .ru domainnal rendelkező oldalakon tucatszámra vannak dolgok ,dehát a nyúgen már nem találkozott ciril bötükkel az oskolában és megriad ,mint az irodista a számítógépházba szerelt pohártartó fiók csukódástól(cdrom))!
  • Misi az ezredes
    Már immúnis vagyok a baromságra de ezen jót kacagtam :)