16062
-
#9924 Én örülök neki!Utálom a hátsóst!:D -
#9923 1 baj van csak, elsos! :( -
#9922 200hp és 280Nm, 7,1 sec alatt 100-on...hmm -
#9921 Úristen....alapár 8,3 -
#9920 Mindig utaltam Siroccot, de ez jol nezett ki! :) -
#9919 Kíváncsi vagyok mennyire hasonlít majd a beltér :D -
#9918 Aki nagyon nem bír várni a Scirocco-ra az nézze meg az AutóMániát, mert ma azt "tesztelik" :) -
#9917 na én most megyek CTRA -
wakizashi #9916 "Elszoktam" ,na fejsze igen hihető :D No ,de hétvégén ismét funfutam lesz és enyhén kemény kombót sorsoltam XRG-KY1 ,akinek kedve lenne hozzá bökjön erre a címre rá.
A szervezés nem egy HC pro ,de stat és ponttáblázat is van jól.(ingyé) -
#9915 Pont ilyennek szántam a GTi Club Racing szervert :)
Valamelyik nap én is fennt voltam ctra1-en. Éppen a kedvenc kombóm volt: XFG+FE1R. Hát néztem nagyokat, mivel estem-keltem a pályán, egy értelmes kört nem tudtam összehozni :) Nagyon elszoktam az XFG viselkedésétől és féktávjaitól :) -
#9914 Jó lenne egy CTRA szerver XFG+XRG autókkal, és mondjuk silver liszensz feltétellel. -
#9913 Na wazzzz....felmentem...de minek...:S
Hát ez már az a szerver ami volt. -
#9912 amúgy meg ha rámkerestek: Walaki_DLair akkor megtaláltok :)) -
#9911 engem is érdekelne... le akarom mosni a pályáról
-
#9910 ctra1 -
#9909 Helyes!!
Majd koccolunk valahol reméle.
Hol szoktál jáccani? -
#9908 Na végre vége a vizsgáimnak, így több, mint 1 hónap után mindjárt újra elindítom az LFS-t :)) -
#9907 Nem így értettem:)
Hanem külön DRIFT gumi, és csak az színes, érzed...:D
-
#9906 Mi a baj a színes füsttel?
Élőben igen szépen mutat. -
#9905 Nem tudom hogy vagy vele, de ez egy egészséges fingásra emlékeztet ez engem... Biztos én vagyok a beteg és ez szép -
#9904 Színes gumifüst -
Me Ga #9903 Ez valóban jó ötlet! -
#9902 Ja meg az is! Ha valaki meg tudja fogalmazni értelmesen, akkor az a hivatalos fórumon jelenzhetné. A set osztályozás szvsz nem is olyan bonyolult, a setek neve úgyis az XFG_BL1_blabla.set nevet követi. Elég lenne a track nevére szűrni. A lehetne egy lenyílólista (vagy valami más) a trackek neveivel, az adott pálya betöltése után automatice az current pálya lennek kiválasztva, és annak a setjeit lehetne látni kapcsiból. -
MaStR #9901 létezik,nekem volt is a gaméba..talán még mindig itt hányódik a gépemen valahol. -
#9900 Lehetne benne drift gumi pl... Nekem bejön a sima gumi is, de mekkora fless lenne már a színes drift gumi:D
peace -
#9899 Én bőven beérném egy setup osztályozó rendszerrel, hogy kb úgy lehessen válogatni a setupok közt mint a Setupgriden, pályánkénti beosztással.
Így mikor hosszabb idő után előveszek egy autót, alig tudom melyik setupot használtam, míg XFGnek simán csak rengeteg van a gyakori használat miatt. -
#9898 ideálisnak nem a legideálisabb max a botoknak de télleg hasznos megnézni egy-két wr-kötrt úgy hogy bekapcsolod mert akk van viszonyítási alapod hogy ahoz képest hogy mennek a nagyok :) -
wakizashi #9897 Azt csak úgy írtam .Olyan pinginfóra gondoltam ,mint amit legtöbb játékban használnak ,de változtatható is időjárás eléggé megdobná a variációkat.Vagy bármilyen apróság ,mint az Y ban a puklung és az ideális ív kirajzolás. -
#9896 Ja nem. Az alt + shift az a billentyűzet nyelvét állítja át.
CTRL + SHIFT = fps helyett idő + playernév helyett username, amíg nyomva tartod
A pinget a Shift + F8 írja ki (hálózati hibakeresés mód) -
#9895 ALT + SHIFT -
#9894 Én még egy Kedvenc hostok listát is szivesen látnék, ahol el lehet menteni a hozzájuk tartozó jelvaszakat is. Csak 4-5 hostot használok, és azok neveit direktbe be szoktam írni. Szinte nem is szoktam tallózni a hostokat. -
#9893 Ping-et meg lehet nézni, csak már nem emlékszem melyik billentyű kombinációval lehet elérni, hogy az autók felé kiírja a játékos ping-jét. -
#9892 A ping info tényleg jó lenne, elég idegesítő mikor 1 valaki miatt nem lehet normális versenyeket futni, mert laggol...
Féklámpa-visszacsapószelep?? konkrétabban? -
#9891 mai nevetés adag megvolt... -
wakizashi #9890 Féklámpa-visszacsapószelep kalibrálási lehetőség vagy tempomat ,de ha már ennyit szöszöl vele a dev ,akkor remélem nem csak ala natúr a vw lesz ,ami jó-jó de valami apróság is lehetne ráadásként! pl nem létszükséglet ,de hasznos lenne talán a ping infó is a játékosokról. -
#9889 huh remélem még s3 elött lesz törés vagy időjárás változás... -
#9888 Lehet már tudni hogy mi lesz az új patchben a scirocco-n kívül? -
#9887 Nem arról volt szó, hogy a "Császtok"-kal, "Hellosztok"-kal kezdő fasszopók postjaira nem reagálunk?
akkor a császtok helyett hellosztok
szövegértés egyes, ülj le, mi meg felállnuk és lefekszünk a röhögéstől XD -
wakizashi #9886 Üdv!
1. Nem is kerested bótba ,mert eleve a kérdés is úgy hangzott ,hogy feloldott áláfes kő ingyé'.
2. Ha komolyan érdekelne a megvétele ,akkor cimet sem kérnéd ,mert a topic fejlécében vannak linkek +ráadásúl a multihoz regisztrálni is kell..így elég nagy eséllyel jártál a játék honlapján ,ha toltad online a demót ;-)
Ha meg free kell valami ,akkor annyi lehetőség van ,csak leleményesnek kéne lenni és jó helyen keresni (pl .ru domainnal rendelkező oldalakon tucatszámra vannak dolgok ,dehát a nyúgen már nem találkozott ciril bötükkel az oskolában és megriad ,mint az irodista a számítógépházba szerelt pohártartó fiók csukódástól(cdrom))!
-
#9885 Már immúnis vagyok a baromságra de ezen jót kacagtam :)