16062
-
MaStR #9964 a gyárija 8 :) amúgy Corsa A beletuningolva az astra gsi 16 szelepes mocija és kevesebb mint 7 mp 100ra és 1,5M-ből tiptop :) egyébként hülyeség megítélni egy mai autót a 100as sprintje alapján.a 7es bmw 20 milla alapáron a legkisebb mocival ami azért elég gyengusz,és akkor az szar?szerintem egy 7es bömire sok mindent lehet mondani de azt nem h szar :) másik nézőpont:bármilyen ÚJ 0km-es autó 1.4es motorral sokkal MEGBÍZHATÓBB mint bármelyik pl vfts.és asszem az autóknál ez a fontos a megbízhatóság.vagy szóljon ha valaki itt olyan anyagi helyzetben van hogy fenn tud tartani egy vftst jáccósnak,akkor visszaszívom -
wakizashi #9963 Ez scirocco illatú vagy aszfaltszagú? -
#9962 nekem vw scirocco-s poháralátéteim vannak:D -
#9961 amúgy:
-
#9960 vonder barom karácsonyfa autóillatosító :D -
wakizashi #9959 Kész regény.. rá is úszítottam egy online fordítót és számomra ez volt érdekes "Én leendő tud feltölteni próba folt a közösség vagy kap a Scirocco befejezett a béta mérőműszerrel." -a többi csak bla-bla ,kit érdekel ,hogy nem tud netezni adja fel postán vagy sms ben + meg ,hogy két kóbor macsekkal kell osztoznia a hajléktalanszállón ...áhh Majd feltesz egy patchet ,amiben karácsonyfa alakú illatosítót tehetünk a tükör alá himbi-limbizni.. azé türelmesen várom ám :D -
GPx8 #9958 Szerintem is. :) -
#9957 Kamuzik, biztos csak a Kanari-szigeten voltak nehany hetre pancsolni:D -
#9956 Aki esetleg még nem olvasta LFS Forums
Lényegében Scawen költözött és szolgáltatókkal balhézott, így önhibáján kívül esett ki ennyi idő. A jó az, hogy életjelet adott, a rossz, hogy nem azért húzódik a patch mert telepakolják über újításokkal. -
#9955 xD
Rosszul fogalmaztad meg:)
Ahogy írtad, úgy az jött le, hogy nem tiszteltétek az autót, hajtottátok, ezért kakukk... -
#9954 Néha szoktam nézni élőben a közvetítést a verseny kezdete előtt, és én még nem tapasztaltam olyan durva szaggatást (bár ez lehet, az alacsony számú pályán jelenlévő versenyző miatt van), hogy nézhetetlen lett volna, ha meg meghal a közvetítés akkor azt tisztességesen teszi és nem mutat semmit.
Talán egy próbát megér, kár volna érte, ha pont az LFS közvetítés lenne szar.
Whiterat: Pedig meggyőződésem volt, hogy mindig élőben nézed a futamot -
#9953 Ki buszke ra pancser! Orulunk,h tuleltuk! -
#9952 Sajnos nem olyan sok, amelyik ezt ténylegesen is tudja, nem csak ilyen stopper a kézben módszerrel.
-
#9951 Büszkék lehettek magatokra :\ -
#9950 MERt konnyu! :) Nalunk 3 hetig elt! :) -
#9949 Astra GSI is 7 alatt van 100on :) -
#9948 Jah, én is inkább majd utólag letöltöm és úgy nézem meg :D -
#9947 Én azért nem nézem mert szaggat és nézhetetlen:D -
#9946 Holnap, kisebb szünet után folytatódik az LFS Bajnokság közvetítés.
19:50-től a SimSport TV-n látható majd a 9. futam, FOX - Ky National 50 kör
(Elméletileg új programmal megy majd, amely sokkal megbízhatóbb mint az eddigi, reméljük, hogy valóban így lesz) -
#9945 Igen, pl. ülés, klíma, utazási komfort...XDDD -
#9944 az biztos én csak a gyorsulásra írtam hogy ennyiért lehetne fürgébb is... -
#9943 Ezt nem kéne folytatni. Ne az legyen má az összehasonlítási szempont, hogy hány sec alatt van 100-on. Ez olyan óvodás. Biztos akad benne olyan fícsörökkel meg extrákkal, amik nincsenek a ladában :D -
#9942 nem mondtam hogy szeretem amik olyan gyorsan 100on vannak csupán reagáltam arra a hsz-re amiben leírták hogy mennyibe kerüla kocsi meg az adatait és azt szerettem volna kifejezni hogy nagyon nem éri meg az árát -
#9941 Mert te csak azokat szereted amik 1 ms alatt százon vannak?
Én már szeretnék egy lassú szedánt!:D -
#9940 jó de abba azért már van bukócső meg rendes ülés. am tudom hogy az egy leda én csak azért írtam be hogy a vfts is 7sec alatt van 100-on hogy érzékelni lehessen hogy annyira nem hűdenagyszám ez a kocsi -
#9939 nem, de egy rendes jó VFTS is simán bennevan 4-5 mihályba, azt még mindig csak egy lada... -
#9938 Köszönöm a hibajavítást, így már sokkal jobban fogok aludni, remélem te is. -
#9937 Nem,mert az ma már felbecsülhetetlen,20 éve volt 1-2 millió. -
#9936 Az igazi igen,de az utángyártottak szerintem több versenyt is bírnak,és ugyan ezt hozzák.Beszéltem egy régi rallyssal,hogy ők hogyan versenyeztek,és mondta,hogy a fogaskerekeken a fogakat megfúrták,hogy gyorsabban tudjon forogni:D -
#9935 akarod mondani különbséget? -
#9934 jó de azért lehet érzékelni a külömbséget :) -
#9933 Igen, de az 1 verseny 1 motor:) -
DjSylent #9932 Hello mindenkinek
Van ez a bespoke nevezetű progi.
Ezt tényleg csak megvásárolt Példánnyal lehet használni vagy van valami megoldás hogy pl a feltört verzióhoz is működjön? -
#9931 lada vfts is 7sec alatt van százon mégsem kerül ennyibe :P -
High end PC #9930 :( -
#9929 Úgy volt de most türelmesen kell várni :) -
High end PC #9928 az új autó már elérhető?
ugy volt h kapunk Scirocco-t :o) -
#9927 igen azzal lehet szépen bűvészkedni :P -
#9926 En hatsos mellett voksolok,azzal lehet elvezni normalisan 1 autot! :P -
#9925 Kíváncsi vagyok mennyire fog eltérni az irányítása az eddigi első kerekes lfs car-októl...