46059
.
  • Anee
    A berobbanást jól kell időzíteni.Az ECTS-en mindenki takony UT2003-ra kiváncsi, elveszne ez a gyöngyszem..hidd el meg fog jelenni
  • Rigley
    ajjaj, nem lesz ebbol oszre, csak álom...
  • Anee
    semmi a srácok az ECTS-re is csak szemlélőként mentek ki, bemutatni nem fogják:-(
  • Rigley
    Semmi újság ?
  • Anee
    Elég nagy népszerűsége lett az Insane-nek külföldön ezt jelzi az a rengeteg kiegészítő amit a hsw-n vagy külföldi fan-site okon láthatsz.
    A névválasztást lehet fikázni buzernyákoknak van benne egy kis eredetiség nem egy sablonos semmijen név.Bár amerikában tényleg nem lett akkora sikere, vedd azt is figyelembe hogy amerikába Activision európába Kódíz terjesztette-terjeszti-
    Egy ilyen játékot szerintem nem kell reklámozni, a cikkek el fogják adni....lásd egy interjúra hogy felkapta mindenki a fejét-jogosan-, szóval lesz sikere a játéknak.Mi pedig örüljünk hogy lesz magyar verziója is úgyhogy szép ajándék lehet...
    Ennek fejében vedd meg eredetibe az Insane-t
    Kiadó meg szerintem lényegtelen pl Digital Reallity játékot is kis kiadó adja ki mégis sikeres lesz a Haegemonia mert fasza játék lesz
    Platoon-t meg Monte Cristo...ideje lenne már felcsípni DR-t egy nagyobb kiadónak
  • Rigley
    Remelem ennek a jateknak, kulfoldon is nagy (oriasi) lesz a sikere. Az Insane-nek szerintem nem volt tul nagy sikere kulfoldon. A PCgamer meg a nevvalasztasat is fikazta... kapott vagy 60-70 szazalekot... Az emberek altalaban arcade jateknak titulaltak, pedig szerintem nem eppen az... NA mind1, csak remenykedek, hogy a kiado, megprobalja majd jol eladhatova tenni a jatekot. Reklamokkal meg stb...
  • Rigley
    Tudja valaki, hogy melyik kiado fogja kiadni a jatekot ? Ezt is a Codemasters ?
  • Rigley
    Lehet, hogy "Valo City" lesz a neve ???
    Aaaa, nem hiszem, csak torom a fejem...
  • Rigley
    Tenyleg, nem tud valaki egy Insane letoltest, mert veletlenul letoroltem... es az ftp.recycle.bin pedig nekem ki van kapcsolva, szal egy masik cim kollene
  • Rigley
    Ha minden jol megy, es a jatek tenyleg jo lesz, akkor ez lesz az elso jatek amit meg fogok venni. De persze csak azutan, hogy loptam hozza egy uj szamitogepet, hogy elinduljon...
  • Rigley
    a formula1.jatekok.hu -n talalhatsz egy interjut az egyik keszitovel.
  • Carlos
    Baromira várom már a játékot. Milyen is lesz ez???
    Építesz autót és asztán versenyzeé vele???
    Vagy milyen???
  • Rigley
    Nezegettem a kepeket a formula1.jatekok.hu-n, es a rendorauton eszrevettem, hogy Valo City... :) Nagyon jo otlet szerintem, ez lesz a varos neve ?
    (velocity=sebesseg)
  • Rigley
    igen, lehet...
  • Anee
    hogy kiadnak mellé egyből egy demót.........ez kimaradt az előbbiből
  • Anee
    Durrani fog az nagyot arra lehet alapozni...meg szerintem úgy fogják bejelenteni.
  • Rigley
    Azon gondolkozok, hogy mi lesz vajon a cime a jateknak. Ha mar ugyis megvannak a Gearhead Garage jogai, akkor pl. szerintem jo lenne a GEARHEADZ nev, persze izlesek es pofonok... De tenyleg ha most egy-ket honap mulva megjelenik, akkor mar nem illene hivatalosan is bejelenteni ? Vagy arra epitenek, hogy hirtelen nagyobbat fog durranni ?
  • Rigley
    szuper
    a topic miatt meg bocs, nem lattam.
  • Anee
    poén hogy már volt egy ilyen fórom...na mind1:-)
    Megjelenés szeptember vége október eleje, ez szinte biztos
    és nézd azt hogy az insane kiadása óta fejlesztik majdnem
  • Rigley
    megjelenesrol tud valaki valamit ? azt olvastam, hogy osszel megjelenik, de szerintem ez egy kicsit korai meg...
  • Jano
    Kiváncsi vagyok!
    Az 1NSANE minden idők egyik legjobb autós játéka! Remélem nem adják alább a srácok!
  • Rigley
    Nekem elarultak , hogy lesz egy Ford Mustang-hoz hasonlo kocsi...
  • Rigley
    Hat ez qrva jo lesz. Aki barmi uj infot szerez a jatekrol , azt irja ide.