46059
.
-
#77 Ha letezik video, vagy barmi, akkor a GameStar DVD-n. Ok tesztelik a jatekot, igy naluk az info (az Insane-nel is ez volt). Az Activision Value a kiado, akinel 3-6 honap a fejlesztes. Nem szokasuk demot es infot publikani:( De mivel – elvileg, talan, remelem – ezt itthon is lehet majd kapni, a GameStar-on keresztul lesznek infok, talan meg demo is (de ez az Activision-tol fugg).
Amugy hivatalosan, jovoheten lesz publikalva a jatek!!!!!!!!! Ez biztos!! Hogy utana mi lesz, az majd kiderul... -
#75 de annak volt rendes honlapja kepekkel, videokkal...no meg a megjelenes elott tobb honappal kiadtak 2 demot is -
#72 hat eleg szar,hogy meg 1 screenshoto se lattunk a jatekbol...igy nemtudom ki fogja megvenni
Activison suxx -
#70 ize...szoval Carlos vagy valaki :) -
#69 Carlos: valaki toltse mar fel ide plz:
ftp://tomper.geco.hu/upload -
#68 Co köszi a linket, de nem olvastad el figyelmesen a szövegemet. Na mind1. Ebből ne nyissunk vitát. -
#66 nekemis :) -
#65 adjon vki múvi linket -
#64 Amiatt én egyáltalán nem félek , hogy elsietik a játékot, mert nyilván az Insane ota, nem csak a babérjaikon ulnek a srácok. Max. a konkrét megbizast a kiadotol nemrég kapták meg...
A videora én is kivancsi lennék ! -
#61 hol? linket plíz -
#60 Van egy bazi nagy video a DVD-s Gamestar-on a játékról és a fejlesztőkről!!!
Kurva jó. Nézzétek meg!!! -
#59 Egyáltalán nem. Olyan mintha a demot próbálnád ki. -
#58 Jaja. Ilyentéren a Maffia annyiban volt jó, hogy baseball ütővel is szétlehetett verni az autókat. De sajnos kicsit túl erősre volt csinálva a kaszni az autókban, alig lehetett behorpasztani keményen. :) -
[Walaki]D`Lair #57 Na ha minden jól megy 10 nap és játszunk vele!!! -
#55 Szerintem is , de bizakodjunk benne, hogy lesz egy jol használhato DEMO majd.... egyszer..... talán..... -
#53 Gyerekek, nagy az én kérdésem.
Szerintetek az bunkóság az Invictus-sal szemben, ha megszerzem a rip-et és ha tetszik, csak akkor veszem meg a Dobozost??? -
#50 Tudom, ez már talán külön Topic lenne, csak még nem biztos, hogy megérdemli , szóval tud valaki valami újat a Steel of Haste nevű játékról? Egy videót láttam róla, hát mit mondjak. A téma hasonlít a régi PowerSlide-ra, csak gépfegyvert láttam az autóban. Viszont talán igaz, hogy nagyon kezdeti stádiumban van, de valahogy nem egy nagy szám. -
#48 Nekem meg a vizsga ajándékom! :)
Okt 7. írásbeli... :((( -
#47 Jó gyerek vagy TE!!!
Ha autóverseny, akkor törjön.
Első dolgom szokik lenni egy autós játéknál, hogy csapattal szembefordul beléjükgangol és ha ripityára törik és kiírja, hogy barom vagyok, na, akkor játszom vele értelmesen.
Egy autó törjön!!!!! Olyan nagy kérés ez??????
NASCAR 2002 RULEZ ilyen téren!!! -
Anee #45 Mondtam hogy Activision Value fogja kiadni csak ők képesek ilyen lehetetlen 3-4 hónapos fejlesztést kérni....Remélem nem nyomja rá a minőségét...
Viszont ebben van egy pozitivum: kezdő ára maxx úgy 7990FT lesz... -
#44 uj video?
meg screenshotot se adtak ki!
szerintem te kevered a Steel Of Haste-val... -
#43 Szerintem ezt mar aclever`s and invictus team csinalja, mert az uj videoban mar clever`s logo van:) -
#42 Mondjuk a Megarace 1-2 annak idején megfogott, de ez a SoH tényleg kamu, mondjuk konzolon biztos aratna. -
#41 Nekem sem... Ha már autóverseny, akkor legyen realisztikus. -
#40 Nem, az a Steel Of Haste, de az nagyon nem bejövős. -
#39 Ez az a játék lesz, amiben kibaszott jó törés meg autómodellek lesznek? Ugye nem az a másik magyar, amiben lőni kell egymást? -
#38 ja, de az autok se rosszak :) -
#37 nem rossz.. -
#36 -
#35 Október 8-án megjelenik, ha minden igaz...
...jejejejejjjjeeeeeeeeeeeeejejejejeeeeeeeeeeeeeeejjejejejejejejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
#34 Tudom. De ha mar Magyar csapat csinalta, csak behozhattak volna par darabit ide is 'tiz' forintert. Amugy is a AV olcso kategoria. A jatek nem az en stilusom lett volna (nincs belso nezet, arcade), de mint magyar- es autosjatek, meg vettem volna ezt is (Insane, Screamer 4x4) ha normalis aron adjak. Probaltam a keszitoktol megvenni - talan Ok kaptak par darabot - de Ok sem foglalkoztak velem:(( Online-ban rendelni nem lehet, meg Magyarorszagra amugy sem muxik semmi:((. -
#32 Utana neztem.
Tenyleg lesz ilyen nevu jatek. Az Activision Value adja ki. Naluk semmi hir, de az EB Games-en, mar reklamozzak (csak doboz kep), es meg lehet rendelni. Megjelenes 2002.10.07. De azt Invictust, SEHOL nem emlitik!!! Ez most vagy szokasos AV hozza allas, vagy semmi koze az Invictusnak a dolog/jatekhoz.
Amugy a Cleaver's (Screamer 4x4) csapat masodik jatekat is (Cabelas OffRoad Adventure 4x4 II.) Ok (AV) adta ki, es sehol semmi hir nem volt rola. Se Demo, se hir, online rendeles, magyarorszagi megrendeles stb.
Nehany honapja beszeltem az Invictus-ekkal, es biztositottak, hogy megjelenik Magyarorszagon:) De ennel tobbet nem mondhattak.
Ennyi... Majd csorgok egyet, es meglatjuk... -
#31 Street Legals ? hmm... furcsa egy név, de nekem8.. csak legyen már 1 demo , vagy valami kézzel foghatóó -
#30 Semmi:((
Legalabb az oldalukra feltehetnenek valami hirt. De allitolag nem publikalhatnak meg semmit, mert valami jogi mittudomen... -
#29 na vmi hír? -
#28 Street Legalsként? magyarul, hogy pahaszt ember is +écse! :DDD -
Anee #27 GameStarban már Street Legalsként emlegetik a gamét....fejlesztők nem nyilatkoznak erről hogy valós-e:-( -
[Walaki]D`Lair #26 Én már tűkön ülök :DDDD -
#25 Még mindig semmi... -
#24 fingers crossed...