46059
.
  • toMpEr
    neeecsinaljatok mar ez igy tenyleg nem fair:)
  • Alexease
    Extra OffTopic.
    Ha valakinek meg van a Cabela's Off Road Adventures 2 (C.O.R.A. 2) – Cleaver's – akkor valahogy "intezzuk el" hogy magameva tudjam tenni (:P), mert mar egy eve nem tudom megszerezni sehogy sem. (Tudom, tudom lama vagyok...)
    Elore is koszi!
    OffTopic End:))
  • Alexease
    Nekem se.. Talan lesz valami.
  • hen-tes
    aszem nékem se megy ... :D
  • toMpEr
    Ha megnezted volna, akkor a linkem a www.invictus.hu-ra mutatott, csak invictus.hu-t irtam ki
  • [Walaki]D`Lair
    Az sem jön. Vagy az ADSL szar vagy a honlap...
  • Nyiri
    azert mert igy kell irni: www.invictus.hu
  • toMpEr
    hmm...nemmegy az invictus.hu remelem azert, mert most pakoljak fel az uj infokat meg a demot :)
  • Alexease
    Ha az A.V. megszivat, es ugyanugy nem hozza be mint a C.O.R.A. 2-ot (Cleaver's - Screamer 4x4), akkor bekaphatja. Ez meg akarom venni! Ha mast nem is:-)) (Persze megvennek mindent, ha lenne mibol...) Az A.V.-t ismerve, minimalis info, semmi demo. Kibas**ak 12$-ert a polcra, aztan annyi... Megrendelni, behozatni meg nem lehet. Es mivel nulla info, es "Value"-s kategoria, esetleg egy RIP nehany napig, aztan semmi. A C.O.R.A. 2-ot a mai napig (tobb mint egy eve) nem tudtam megszerezni. Meg a keszitok sem kaptak rendesen belole. A.V. suxxx.
    Remelem csak pesszimista vagyok es tevedek.
  • toMpEr
    A heten fognak szetkuldeni sajtoanyagot
  • toMpEr
    "A jatek masterja ezen hetvegen van, addig kell meloznunk rajta ezerrel."
    Ez azt jelenti hogy 1-2 heten belul kint lesz a boltok polcain
  • toMpEr
    Csak varosi, aszfalt palya lesz, vagy esetleg kiruccanhatunk majd egyet off-roadozni 1nsane hangulatban?
  • toMpEr
    Szerintem nemkell, mert szerintem ez beszedesebb, mint a street legal
  • toMpEr
  • toMpEr
    hogy lehet az,hogy mar a master keszulget es meg semmi sajto anyag nem latott napvilagot, sott meg az activison value honlapjan kint sincs a jatek?
  • dashed_
  • dikki*yysw
    Tegnap akartam írni egy levelet a topic url-jével az invictusnak, hogy vmi fejlesztő jöjjön már ugyan ide osztani az észt az SG-seknek.. :D

Átírjam a topicoooot?
  • [Walaki]D`Lair
    MIKOR JELENIK MEG? :DDDD
  • Ams
    várjuk
  • Anee
    ezen a héten lesznek renderelt és sima screenshotok is....úgyhogy várjátok
  • Ams
    Jó vicc :-)))
  • Alexease
    A video hetekkel ezelott keszult, pontosan nem lehet tudni hogy mikor. Az akkori alapot meg kezdetlegesnek latszott – felig kesz autok, arnyekok hianya, palya stb. De lehet, hogy nem mutattak, mutathattak tobbet a jatekbol. Ami biztos, hogy ezen a heten lesz valamilyen hivatalos publikacio. A kiadasi datum – amire en emlexem – oktober/november 7., ami a videot elnezve kicsit furcsa.
  • Ams
    ment 1 fontos mél
  • Ams
    Street legal
  • dikki*yysw
    Mi lesz a játék neve? Van rá igény, hogy átírjam topic nevét?
  • toMpEr
    elvileg 1 heten belul kint kene lennie...ebbol a videobol meg nem ilyen allapot koszon vissza nekem, de lehet,hogy csaloka
  • COFair
    Egész jónak tűnik..... Sőt!!!
  • Nyiri
    Ez a video egy fos :)

Semmi nincs rajta amit eddig nem tudtunk... dolgoznak es kesz (ja meg gamelnek)

az auto mozgasa nem rossz :D
  • toMpEr
    URL ftp://ftp.supergamez.hu/upload/invictus/film1.avi
  • toMpEr
    URL ftp://ftp.supergamez.hu/upload/invictus/film1.avi
  • Rigley
    hova ?
  • toMpEr
    huh, jonak tunik :)
  • Alexease
    Ez az ossz kep, amit a DVD-n adtak:(
    Feltoltam nagy nehezen egy 2 megas filmreszletet is. Ez volt a leghasznalhatobb resz:) Hang nics, de amugy is csak a kameras ficko mormogot valami rossz poent a mikrofonba folyamatosan...
  • toMpEr
    mmint a videobol
  • toMpEr
    tobb hasznalhato kep nincs? :(
  • Alexease
    Ja, ez mind az extra (!!!!) konyvtarban van:-)
  • Alexease
    A GS DVD-n "pulikalt" kepek (1:1-es - egy az egyes - felbontasban:-) 3 db:-) Komoly...

• Alexease
    Rossz hir...
    Megszereztem a GS DVD-t. Van rajta egy 240 Mb-os AVI, amit az Invictus studioba keszitettek. Igen szar minoseg. Lefilmeztek az "ugralo" monitorokat, az egerpadokat, kepernyohattereket, pizza-futart, pizza evest stb. Nehany kameras felvetel a palya es auto szerkesztobol, de szinte semmit nem latni, mivel ugy ugral a kep. Erdekessegnek talan jo, de infonak nem sok. Se ingame-movie, se screenshot se semmi. Ahol a "jatekbol" mutattak kepeket, ott csak egy "allo" auto volt, vagy egy felig kesz ami kerekek vagy gumik nelkul (nem tudtam ki venni) ment egy siksagon. Hetekkel ezelott keszult. Amugy OK (GS) mar jatszanak vele, tesztelik (elvileg).
    Ja es a vegen a szokasos GS stilus: nekunk van ingyert digi fenykepezo, kamera, es nagy nyugati autoval rohangalunk ingyert a vilagba... ja es a barkacs rovatba gepeket, bill.-t radiotelefont, monitort stb – es olyan dolgokat, amiert mas honapokat dolgozik – basznak, tornek, egetnek stb szet... na jo, ez mar at ment GS suxx-ba...
    A 240 Mb-os videot nem tudom feltenni, lenne vagy ket nap, ha nem szakad meg. De megprobalok kivagni egy ertelmes reszt. Majd szolok.
  • toMpEr
    nos? :)
  • Alexease
    Ha van muuvi vagy valami a GS-on, azt hetfon megszerzem. Ha lesz valami ertelmes, csinalok valami free-site-ot (pre-fansite:-))), es felpakolom oket.