46059
.
  • Manta
    Ami a HSW-n volt az interjúban. Igaz, csak modellek voltak, de gyönyörűen kivitelezve, nem ilyen borzasztó igénytelenséggel, mint ez a szürke kocsi. Mindenesetre a vido alapján a kocsi mozgása miatt megér egy próbát.
  • dikki*yysw
    640x480ban volt az is?
  • Hitm@n
    Vajon miért érzem úgy,hogy a játékidő felét a garázsban fogom eltölteni? :)))
  • dikki*yysw
    Ha nem modemem van, enyém a kép :(
  • Manta
    Hát fél éve sokkal szebb volt a játék :(
  • toMpEr
    Ime meg 2 kep, most a garazsrol:

• Manta
    Na jó, de mindjárt megjelenik, azt mondjátok.
  • toMpEr
    gondolom a hud nem vegleges, meg a kornyezeten is javithatnak meg
  • Manta
    Jetta, hmm. Kár volt így elmaszkolni. Táj kicsit egyszerű. Gagyi HUD. Ettől függetlenül biztos jó.
  • toMpEr
  • toMpEr
    csak az enyem, az enyem es senki mase..beee :)
  • toMpEr
    megvan a kep :) (csak hogy borzoljam a kedejeket)
  • toMpEr
    Most felvaltva frissitek a Mail progi es az SG forum kozott, (hatha valaki megelozott) :)
  • toMpEr
    Jajj, ezt direkt csinaljak? :)
  • toMpEr
    jajj de izgi :)
  • toMpEr
    Na, neveztem, valaki megelozott mar?
  • [Walaki]D`Lair
    Ajánlom is :DDDDDDDDD
  • toMpEr
    szerintem ezzel is kielegitheted majd off-road hajlamaidat
  • toMpEr
    Nemsok jatekot tudok mondani, amit most jobban varok ennel :)
  • Rigley
    na megyek aludni, hogy egy nappal kevesebb legyen még hátra, de holnap itt már joo sok képet szeretnék látni :))

persze azzal is beérnénk szerintem, ha belinkelnétek ide, a full játékot, hadd teszteljuk egy kicsit...
  • toMpEr
    ja, valahogy enyhithetned a varakozas pillanatait
  • Rigley
    koszi, majd, ha ott tartok, lehet, hogy kérdezek egy-két dolgot. de az még baromi távolinak tűnik sajnos. ez a legrosszabb, hogy komolyabb info.-k nélkul, kell kiszenvedni azt a pár hetet a megjelenésig. Persze legalább tudjuk, hogy meg fog jelenni nemsokára, azért ez se semmi...
    Azért Kitamas rakhatsz be pár kicenzúrázott képet a játékbol, had rakjam be háttérnek, hogy addig is lássam :)
  • toMpEr
    Javahoz picit ertek, ha kell megprobalok segiteni, bar ha python-ba lehetett volna scriptelni, annak jobban orultem volna (a'la Blade of Darknes)
  • Rigley
    Az lesz a legjobb a játékban , hogy biztosan baromisok kocsit, meg mindenfélét lehet majd letolteni hozzá, én is megprobalok szerintem majd csinalni kocsit , de lehet, hogy nem fog sikerulni , mert csak a modellezéshez értek ugy ahogy valahogy, de valamit állitolag kell buzerálni java-val is , na az nem az én teruletem , jo lenne majd valami tutorial , de lesz ugyis szerintem... (remélem)
  • Rigley
    hehe, valaki a multbol is érdeklodik a játék iránt...
  • toMpEr
    Ezt en mar a video nelkul is tudtam :)
  • Rigley
    jaja, nem volt rossz, csak tényleg szar volt, hogy nem lehetett kiprobalni, na majd most háhááá ! :) De azééé remélem nem csak a szerelésre koncentral a progi, az autozas meg csak olyan : háá azé kipróbáloom, hogy néz ki menet kozben jellegű lesz. Nem lenne rossz egy kis szimulator jelleg sem...
  • Rigley
    kéépek kéépek, hatalmas kéépek...

én arra a kocsira lennék kiváncsi ami az uj Ford Mustang-ra hasonlit. Mert azt mondtatok egy mail-ba , hogy lesz olyasmi :)
  • Rigley
    én is, bár ez az a játék, amiért én még az update-et is meggondolom :)

Lesz lehetoseg, hogy versenypályán menjunk ? Pályákat is lehet majd csinálni editorral ?

bocs a sok kérdést, csak az a helyzet, hogy pont egy ilyesmi játékra várok már jo régen... Már az 1nsane-nél is arra gondoltam, hogy de jo lenne , ha kicsit lehetne babrálni az autokat :)
  • toMpEr
    Remelem ez nem a minimum konfig, hanem egy olyan, amin mar elvezhetoen, kozepes beallitasokkal fut a jatek
  • COFair
    Jajaja! Csatlakozom az előttem szólóhoz!
  • Rigley
    koszi. tényleg én is kiváncsi vagyok, hogy lesz-e benne multiplayer, bár nekem nem fontos...
    Még egy kérdés jutott az eszembe: lesz-e valami belso nezet ? szerintem jo lenne ha lenne. nem tennél ide be egy-két képet a játékbol ? :)) Ok, gondolom nem ilyen egyszeru a dolog, de azert jo lenne. Persze gondolom van most munkátok elég, ugyhogy sicc vissza, és javíts ki még egy-két hibát a játékban, ne forumozgass :)
    Persze csak vicc volt , szivesen látunk itt , minden hirmorzsa fontos ilyenkor...
  • toMpEr
    multi nem kerult be, ugye? :(
  • Carlos
    Nekem postán kéne...
    Vagy hasonló!!!
  • Carlos
    Engem is érdekelne:
    [email protected]
  • Rigley
    És lenne, egy fontos kérdésem... ...mekkora lesz a gépigénye ? Csak azért, mert remélem, hogy a kicsit régebbi, nem tul penge gépeken is lehet majd jaccadozni vele. Nekem kulonben se a grafika a fontos, inkabb a fizika...
  • Rigley
    :) Nekem már az is túúl késő, ha holnap jelenne meg... nemm bíírom kiiiii !!!

De gratulálok , tényleg, végre egy olyan játék, már hosszu ideje, amivel sokat fogok jatszani. (remélem)... Remélem Maya-val is lehet majd autokat tervezni bele, nem csak MAX-al... de legfeljebb, majd egy convertalo pluginnel megoldom. Jaaaj nagyon várom már :)
  • Alexease
    Frankoooo!!!
    Vegre egy ember Magyarorszagon akinek meg van.
    Mar csak a "transzportaciot" kell megoldani valahogy:))
    Irj maganba a lehetosegekrol. Koszi!
  • Alexease
    Elore is koszi!!!!
  • Alexease
    Akkor bocsi A.V.!
    A C.O.R.A.2 igazandibol learchivalni kellene, mert magyar csapat csinalta. Eredetileg megszerettem volna venni, de lehetettlen (meg a keszitoktol sem tudtam).