46059
.
-
Nyiri #675 _Wajk_: Bocsi ha alkoto lelkedbe gazoltam, nem volt szandekomban, en csak kifejtettem a velemenyem, szerintem szar a kep -
#674 -
#673 ilyet is akarok a játékban :DDD
-
#672 Az a lángcsóva nem kellene szerintem :))) -
#671 -
Nyiri #669 ha nem tudok ertelmeset alkotni akkor nem kezdek bele :) -
#665 fasza lett -
Nyiri #664 A tolvajtempoban volt az Elenor, en meg beirtam egy kis erdekesseget a filmrol :]
_Wajk_: Jobban tetted volna, ha inkabb lopod a napot, mert ez bun ronda kep :] (bocsi ha nyers voltam) -
Nyiri #663 Azert nem a a Shelby vagy mas tunning mustang a megszerzesre kiirt auto "csak" a Camaro :D mert majdnem hogy lehetetlen olyan autot venni.
1.: Kurva draga
2.: Amint akad egy azonnal megveszi mas akinek sok penze van :D -
#662 Most miről beszélsz? -
#660 Elnézést: Boss 429 Mustang :) -
Nyiri #659 Lattatok a filmet???
Akkor egy kis erdekesseg:
A film produkciós tervezõje, bizonyos Jeff Mann, aki maga is megszállott fanatikus, eredetileg egy GT40-est szeretett volna (na persze), majd egy Shelby Series I Cobra-t, míg végül megállapodtak egy '67-es Gt500-asban. Legalábbis ezt mondták a nézõknek. A filmben ugyanis, talán nem nagy meglepetésre, mindössze egyetlen eredeti Shelby szerepelt, és azt bizony egyikünk sem látta. A Britanny-kék, fehér csíkos 428-as (7014 cm3) Gt500-ast mindössze a hanghatások felvételére használták! A kocsira Corvette oldalkipufogókat szereltek, és hat órán keresztül rögzítettek a motorbõgést, majd ezt kevertek a film alá, így tehát az egyetlen igazi Shelbyt csak halljuk, de nem látjuk. A többi autó, összesen tizenkettõ, "sima", jórészt 289-es (4736 cm3) Mustang volt, amik közül egyet a belsõ felvételek miatt daraboltak fel, kettõt tettek tönkre az ugratásnál, kettõt a roncstelepen zúztak be. Hét Mustang élte túl a filmezést, némelyiket látványos farolásokhoz, másokat a nagysebességû jelenetekhez módosítottak, ez utóbbiak egy felfúrt 400 lóerõs 351-est (5751 cm3) használtak. Mindegyikük elsõ felfüggesztését megerõsítették, és ültették, 17"-es Schmidt felniket és P245/40ZR-17-es Goodyear Eagle F1 gumikat kaptak.
-
#658 gyerekek, még egy klasszikust benyomok! -
#657 Újabb tipp: 1969 mustang mach 1
Itt van hozzá egy kép a belső nézethez :DDD
-
#656 Persze hogy a gammábol! -
#655 Miert, ezek nem a jatekbol vannak??????:))))) -
#654 Muhaha, kezd érdekes lenni a topik :))))) -
#653 Elenor... -
#652 -
Nyiri #651
Addig nem halok meg mig nem lesz egy ilyen autom, lehet hogy benne halok meg de akkor legalabb boldog halalom lesz :D -
Nyiri #650 Oszinten szolva mindkettot elfogadnam (ket lerobbant gep) csakha motor van benne, felujitanam en :D
-
#649 :) -
#648 A sok csilivili csodaautó mellett jó lenne látni ilyeneket is!
-
#647 -
#646 Ezt nem hagyhattam :))
-
#645 nesztek -
#644 -
#643 azaz :D -
Nyiri #642
valahogy igy kellene :D
-
#641 -
#640 na, ez nemjött össze :) -
#639 Én ezt is meghajtanám!
-
#638 Basszus! Beneztem a forumba, van-e valami hir, es a #626-osrol azt hittem a jatekbol van:))))) -
#637 LoL -
#636 meg ilyen is!:) -
-
#634 Mára egy utolsó csoda :))
-
#633 Sracok, semmi bajom veletek, nincs harag, de nincs kedvem chatre menni. ennyi -
#632 Hol lehet fellépni?
Semmi kedvem nincs mircet telepíteni. -
#631 ja