46059
.
-
#720 Ablak letekerés?:)) -
#719 Ablakmoso, elakadasjelzo, szivargyujto, ulesfures lesz? :))))) -
#718 Jo reggelt! :))) -
#717 tomper! Fontos ez?
ez olyan mint az én kérdésem:
Pumpálhatom majd a kerekeket? -
#716 Kidonthetoek lesznek majd a fak? -
#715 reggelt :)) -
#714 sziasztok,jó reggelt! -
#713 semmi... -
#712 Senkinek semmi update? -
#711 ja ,nagyítt a csend , alszanak... -
#710 csend és hullaszag -
#709 A kormany mogott van: 2 digital valto kar, es ket analog kar (esetleges gaz/fek vagy nekem kupplung:)))). -
#708 -
#707 Erdemes megnezni, kiprobalni a Thrustmaster® kormanyt is, nagyon allat. En egy ilyet szoktam kolcson kerni:)) Korbe neztem, ossze hasollitottam, es ez volt (nekem) a jobb. Csak ritkan lehet kapni. Es persze, valamivel dragabb is:(( Ha kijon a Street Legal, nagyon gondolkozok egy ilyenen. De elotte procit kellene cserelnem, mert a 750-es, valoszinuleg keves lesz:((( -
#706 Bitte bitte bitte :)))
Bár egy haverom most vesz egy logitech formula force kormányt és megigérte hogy bármikor kölcsönadja nekem :))) -
#705 Volt ra igeret, hogy ha sokan kerik benne lesz mint patch. -
#704 Hát nem tudom, nekem felesleges bonyolításnak tűnik a kuplung, az nfs-t meg már elképzelni sem tudom automata váltóval. Viszont most barátkozom a Life for Speed nevezetú kis csodával és kezdem megszokni az egérrel való kormányzást. Opcionálisan benne lehetne ez a lehetőség is a játékban. -
#703 Nincs kormanyom, billel nyomom:((
De a Screamer-nel olyan jol lehetett hasznalni, hogy megtetszett a dolog. -
#702 Kuplung??? Ne viccelj már, max kuplungos pedálszettel. A manuális váltó viszont kötelező!! -
#701 K. Tamas (Invictus)!
Ha meg erre jarsz esetleg az ejjel, valami friss kepet, infot kuldhetnel, legyszi. Koszi.
(Ja, es a manualis valto, kupplung meg mindig erdekelne:-)))))))))) -
#700 Irtak hogy nincs idejuk ra. Majd ha meg jelent. -
#699 Nekem speciel megy, de minek, egy rohadt szó mincs az oldalon erről a játékról. Az utolsó frissítés dátuma: 2002.05.22 -
#698 Akkor azért nem jött be. :( -
#697 :) -
#696 www.invictus.hu - de most nem megy, valoszinu szolgaltato hiba -
#693 Mi a honlapja az Invictusnak? -
#692 szerintem nem azert adjak ki az autoszerkeszto plugint, mert ok akarnak hozza kiegesziteseket gyartani... -
#691 Nem öncélú linkelés :))
Ötleteket adunk milyen autókat kellene még berakni a játékba :) -
#690 szerintem nyissatok egy kulon topicot ezeknek az autoknak, kezd eldurvulni a helyzet -
#689 na, ugylatszik ma már kitamas nem jön, én mentem aludni. csao -
#688 Az egy audi? nem egy jetta? -
Nyiri #687 Nem fikazas volt, hanem csak kifejtettem hogy nem tetszik...
De ha akarod elmondom kritikus modon is:
1.: a zold valami micsoda az autok alatt? fu? zold beton? nem illik oda
2.: A hatterben levo varoskep se idevalo, mert ott az a nagy fenyesseg itt elol meg semmi, a kocsik mogott kozvetlen nagy feketeseg, nincs osszhang
3.: Az elmosasoknal (blur) ott pedig olyan mintha megolvattak volna az autot (az audi eleje kifejezetten ronda)
4: Autok elhelyezese. A rendorauto azert borul fel mert nekimegy az audi? De az audi honnan jon ??? a Fold alol? Ugyanez igaz a Hondara is..
Remelem ez a kritika mar jobban all a hajad szinehez -
#686 bu -
#685 Csak építő jellegű kritika létezik. A többit fikázásnak hívják és nem kell vele foglalkozni :))) -
#683 Ahem! Mindjárt jobb! :)) -
#681 nekem is tetszik. -
#680 Ne vedd a lelkedre, nekem tetszik, csak az a lángcsóva nem kellene :)) -
-
Nyiri #678 _Wajk_: Kepzelj nyugodtam... Akkor is szar a kep :] -
#677 a jo öreg beszélos auto :DDDD