46059
.
  • toMpEr
    szerintem uj topicot nyitni nem erdemes, ugyis jon a hp, ahol midnent leirnak vilagosan
  • toMpEr
    viszont abban igazad van,hogy nem sok ertelmes dolgot irtunk az utobbi 1 hetben...
  • toMpEr
    Hat kurvara nem hivatalos, mar nemazert :)
  • hali
    Senki egy szoval sem mondta, hogy kötelezo ide bejönni! Vagy igen? Be lehet jönni, de nem kötelezo!
  • toMpEr
    JA! ahogy ilyenkor mondani szokas: kivul tagasabb :)
  • dav
    Hali: ez aztán a jó hozzáállás. Ez a játék hivatalos fóruma, nem? A készítők is ide írnak, ide küldik a képeket. Akkor mégis hova kéne menni?
    Nem szeretek ilyen köcsög lenni, de már nagyon felhúztatok a sok szarsággal. Hétvégén nem voltam netközelben, és most olvastam el 400 új hozzászólást, de egyik sem szólt érdemben a játékról.
    De nem gond: ezért kell egy új topic Street Legal címmel, aztán ott normálisan írni, ide meg jöhet a szemét.

Üdv:
    dav
  • hali
    nem kötelezo bejönni
  • Ams
    nekem nem úgy tünt...
  • Nyiri
    Egyaltalan nem voltam rosszindulatu, ti meg igy alltok hozza... Ez aztan a kedvesseg
  • dav
    Egyébként én úgy vettem ki Tamás szavaiból, hogy jövő héten csinálnak új honlapot, és nem jövő hétre! Szóval szerintem ne reménykedjetek a hétfőben.
    A játékra pedig szerintem még legalább egy hetet várni kell, és addig hiába írogattok percenként, attól nem fog előbb kijönni.

Üdv:
    dav
  • Ams
    ...
  • Ams
    ez igaz...
  • dav
    Akkora f@szok vagytok, hogy az már fáj!
    Szétoffoljátok a topicot géptuninggal, LFS-sel, meg minden egyébbel, amikor meg nem jut eszetekbe semmi, akkor meg nyomatjátok a sok smiley-t, meg káromkodást. Az 1900 hozzászólásból talán néhány száz szól a játékról, a többi baromság. És mikor ide jön egy új ember, akkor ráförmedtek, hogy olvasson vissza. Így kurv@ jó reklámot csináltok a játéknak. Asszem elkelne egy új topic.

Üdv:
    dav
  • Ams
    én + még akkor sem tudnálak sajnálni ha alulról szagolnád az ibolyát...
  • hali
    kabbefaszom
  • Nyiri
    Nagyon tudnalak titeket sajnalni ha tobb het oriasi varakozas utan kibaszott nagyot csalodnatok, bizom benne, hogy nem igy lesz...
  • Taranov
    Holnap új hét kezdődik, új hét, új reménység :-) Jóéjt! :-)
  • hali
    Hát, reméljuk friss képek és video!
  • toMpEr
    es reggel mi lesz? :)
  • Ams
    8-DDD
  • hali
    Ehh, mindenki gyorsan aludni, igy hamarabb lesz reggel!
  • toMpEr
    Haha..meg ki se jott!
  • Taranov
    az invictus.hu-t én nem értem mért nem bírják felfrissíteni...nemtom, hgy nehz lenne-e :-D
  • Nyiri
    Azert erdekes, hogy lassan egy hete hogy kiadtak kulfoldon es meg egyetlen egy crack csapat nem foglalkozott vele, ez a gond a LCS gamekkal... Vagy nem is tudnak rola, vagy total leszarjak...
  • Rigley
    remélem, hogy holnapra már lesz valami frissülés az invictus.hu-n, de attol félek, hogy nem, mert szerintem csak holnap kezdik el csinálni.... de mind1, talán ide a forumba kuldenek képeket.
  • hali
    NEM, leszel szives visszaolvasni, oszt megtudod!
  • Rigley
    Activision Value
  • Taranov
    Street Legal GOLD
    [2002. október 07. @ 21:36 - ZeroCool]
    A mai napon úgy gondoltam, felhívom régi barátomat az Invictus főhadiszállásán, hogy mégis is újság van velük. Legnagyobb meglepetésemre, teljesen lazán közölte, hogy: "Jah, igen, a hétvégén elkészült a játékunk"! Mire én: "Mi a'" :D Szóval a lényeg, hogy egy újabb hazai fejlesztés kerül aranylemezre! Ha minden jól megy, másfél-két hét múlva a boltokba is kerül (sajna elsőként Amerikában...)

-Ezen kívül valamit tudtok magáról a játékról? MElyik cég adja ki?

Taranov
  • toMpEr
    jol vagyok, azt meghiszem :)
  • toMpEr
    lazán
  • Ams
    ja..
  • hen-tes
    hi rigley !
  • Rigley
    Lassan látom mindenki megőrül a várakozástól :) Ideje, hogy történjen valami...
  • hali
    ollári ollári hóóóóóóó
  • hen-tes
    hahhóóó !!
  • hen-tes
    az csak annyi hogy mijen néven legyen a listába
  • hen-tes
    desblabla oda beirod hogy sote
    te lama !! :DDD
  • petee
    kattins a list servere és keres egy street legal nevu játékot
  • petee