46059
.
-
#1910 szerintem uj topicot nyitni nem erdemes, ugyis jon a hp, ahol midnent leirnak vilagosan -
#1909 viszont abban igazad van,hogy nem sok ertelmes dolgot irtunk az utobbi 1 hetben... -
#1908 Hat kurvara nem hivatalos, mar nemazert :) -
#1907 Senki egy szoval sem mondta, hogy kötelezo ide bejönni! Vagy igen? Be lehet jönni, de nem kötelezo! -
#1906 JA! ahogy ilyenkor mondani szokas: kivul tagasabb :) -
dav #1905 Hali: ez aztán a jó hozzáállás. Ez a játék hivatalos fóruma, nem? A készítők is ide írnak, ide küldik a képeket. Akkor mégis hova kéne menni?
Nem szeretek ilyen köcsög lenni, de már nagyon felhúztatok a sok szarsággal. Hétvégén nem voltam netközelben, és most olvastam el 400 új hozzászólást, de egyik sem szólt érdemben a játékról.
De nem gond: ezért kell egy új topic Street Legal címmel, aztán ott normálisan írni, ide meg jöhet a szemét.
Üdv:
dav -
#1904 nem kötelezo bejönni -
#1903 nekem nem úgy tünt... -
Nyiri #1902 Egyaltalan nem voltam rosszindulatu, ti meg igy alltok hozza... Ez aztan a kedvesseg -
dav #1901 Egyébként én úgy vettem ki Tamás szavaiból, hogy jövő héten csinálnak új honlapot, és nem jövő hétre! Szóval szerintem ne reménykedjetek a hétfőben.
A játékra pedig szerintem még legalább egy hetet várni kell, és addig hiába írogattok percenként, attól nem fog előbb kijönni.
Üdv:
dav -
#1900 ... -
#1899 ez igaz... -
dav #1898 Akkora f@szok vagytok, hogy az már fáj!
Szétoffoljátok a topicot géptuninggal, LFS-sel, meg minden egyébbel, amikor meg nem jut eszetekbe semmi, akkor meg nyomatjátok a sok smiley-t, meg káromkodást. Az 1900 hozzászólásból talán néhány száz szól a játékról, a többi baromság. És mikor ide jön egy új ember, akkor ráförmedtek, hogy olvasson vissza. Így kurv@ jó reklámot csináltok a játéknak. Asszem elkelne egy új topic.
Üdv:
dav
-
#1897 én + még akkor sem tudnálak sajnálni ha alulról szagolnád az ibolyát... -
#1896 kabbefaszom -
Nyiri #1895 Nagyon tudnalak titeket sajnalni ha tobb het oriasi varakozas utan kibaszott nagyot csalodnatok, bizom benne, hogy nem igy lesz... -
#1894 Holnap új hét kezdődik, új hét, új reménység :-) Jóéjt! :-) -
#1893 Hát, reméljuk friss képek és video! -
#1892 es reggel mi lesz? :) -
#1891 8-DDD -
#1890 Ehh, mindenki gyorsan aludni, igy hamarabb lesz reggel! -
#1889 Haha..meg ki se jott! -
#1888 az invictus.hu-t én nem értem mért nem bírják felfrissíteni...nemtom, hgy nehz lenne-e :-D -
Nyiri #1887 Azert erdekes, hogy lassan egy hete hogy kiadtak kulfoldon es meg egyetlen egy crack csapat nem foglalkozott vele, ez a gond a LCS gamekkal... Vagy nem is tudnak rola, vagy total leszarjak... -
#1886 remélem, hogy holnapra már lesz valami frissülés az invictus.hu-n, de attol félek, hogy nem, mert szerintem csak holnap kezdik el csinálni.... de mind1, talán ide a forumba kuldenek képeket. -
#1885 NEM, leszel szives visszaolvasni, oszt megtudod! -
#1884 Activision Value -
#1883 Street Legal GOLD
[2002. október 07. @ 21:36 - ZeroCool]
A mai napon úgy gondoltam, felhívom régi barátomat az Invictus főhadiszállásán, hogy mégis is újság van velük. Legnagyobb meglepetésemre, teljesen lazán közölte, hogy: "Jah, igen, a hétvégén elkészült a játékunk"! Mire én: "Mi a'" :D Szóval a lényeg, hogy egy újabb hazai fejlesztés kerül aranylemezre! Ha minden jól megy, másfél-két hét múlva a boltokba is kerül (sajna elsőként Amerikában...)
-Ezen kívül valamit tudtok magáról a játékról? MElyik cég adja ki?
Taranov -
#1882 jol vagyok, azt meghiszem :) -
#1881 lazán -
#1880 ja.. -
#1879 hi rigley ! -
#1878 Lassan látom mindenki megőrül a várakozástól :) Ideje, hogy történjen valami... -
#1877 ollári ollári hóóóóóóó -
#1876 hahhóóó !! -
#1875 az csak annyi hogy mijen néven legyen a listába -
#1874 desblabla oda beirod hogy sote
te lama !! :DDD -
#1873 kattins a list servere és keres egy street legal nevu játékot
-
#1869 irc serverbe ird be : irc.hu vagy irc.sote.hu -
#1867 lol