46059
.
-
#1961 ne ezt honnan tudod ? -
Borg #1959
Megkérnék mindenkit, hogy tartsa magát a topic témájához. További ide nem tartozo megnyilvánulások törölve lesznek.
-
#1958 :) -
#1956 Hi. Látom még mindig semmi! :(
Nyiri, zorall kulsod érzo lelket takar! :DDDDDDDD -
#1955 Mik ki nem derulnek :) -
#1954 tuttam , csak nem sejtettem :) -
#1953 Bocsanatot szeretnek keri minden illetlen hozzaszolasomert, az az igazsag,hogy buzi vagyok es igy probaltam kozeledni hozzatok -
Nyiri #1951 uristen, most mi lesz??? MAR AZ AMCSIK JATSZANAK VELE!!!!!!!!!!!!!!
mi ezen olyan erdekes? -
#1950 amugy az usa-ban mar van aki jatszik vele... -
#1949 Ezt nem a madarak csiripeltek, hanem invictusek is leirtak vilagosan -
#1948 Nekem a "madarak" azt csiripeltek hogy a fizika meg az auto tuningolasa nagyon allat lett, de a varos kidolgozasara mar nem jutott eleg ido az alig fel eves fejlesztesi ido miatt. Hat majd "meglassuk" :) -
#1947 Igen, az koreai volt. -
djcom #1946 Az nem rajtuk múlik,hanem a fejlesztőkön. -
#1945 Az EB-Games is egy nagy kamu szerintem, mert emlékszem nemrég még 9.-e volt odairva, de hamar megtoldották kicsit a dátumot :)) szerintem holnap is átírják pl. 25-re. -
#1943 "Valoszinileg folyamatban van s amig nincs kesz addig nem is lesz elerheto..."
" jovo het hetfotol keszul, es folyamatosan adjuk kozze oket"
Nem erzed az ellentetet? -
#1938 folytál volna le kurva anyád lábán -
#1935 hagyd mar abba, itt nem lesz warez, ne is szamits ra -
djcom #1933 Talán estére,de holnap mindenképp:))Bízzunk:) -
#1932 Reggelt! Még sehol semmi! Vihar elotti csend!
Go szkúl! -
djcom #1931 Mindegy...jövő héten már meglesz:) -
#1930 Nem csuszott semmit, 15-e volt eddig is kiirva -
djcom #1929 De igen...:((Megint csuszott 1 napot:( -
#1928 most az az 1 nap nemmindegy? :) -
#1927 Street Legal
Pre-Order: Ships on 10/15
/2002
Vagy ez nem igaz? -
djcom #1926 Azt nem tudom...de tuti,hogy még nincs a boltokban:) -
#1925 mivan?? -
#1924 1337 gyulekezo ... szolok meg nehanynak hogy jojjon ide irni mert az akkkora poen ... jeee tudok irni ... jeee de jooo ez a forum ... >:) -
#1923 gyakorlatilag? -
djcom #1922 igen.Elvileg.... -
#1921 Biztos ez?? -
Nyiri #1920 fos game -
djcom #1919 Nos:Az EB Games okt.14-én kezdi szállítani az előrendelőknek a játékot.Tehát holnap.Ugyhogy holnap estére biztos lesz ISO.
De még nincs a boltokban a gamma az biztos -
#1918 jol van nyiri,ugyes vagy!!! -
#1917 no comment... -
Nyiri #1916 -
#1915 -
#1914 vita vége! Itt senki sem akar megbántani senkit világos?
Dav:Vki új bejön ide, az vegye a fáradságot ésolvason már vissza, ne üvöltse be hogy hol lehet letölteni? mert ez fáj.Te is visszaolvastál,mert akkor nem tudnád hogy 1900 hozzászólásból 100 a játékról szól.Látod, te is ezt teszed.Abban igazad van, hogy szétbasszuk a forumot, de akkor mondd már meg mi az isten faszáról irjunk? már bocs. Itt vannak olyan arcok akik nagyon szeretik az autókat, és már rég játszottak már hasonlóval mint a Street Rod.Ilyen pl.Hali. Persze hogy már nem bír magával,hiszen kiváncsi rá.Ott vannak még a többiek is. Hadd döntse el ő hogy miket írkál bele, azt majd kiderül hogy a többiek hogyan fogadják a hozzzászolásait. Engem személy szerint, kurvára nem zavar,hogy mit ir be,főleg hogyha vicceset ír.
ha ezt téged zavar,1ne olvasd el,2csinálj egy uj topikot,3.huzd le magad a wcn
Bocs a hosszuért!!
-
#1913 énnemwarezoltam! -
#1912 viszont mindenkit megkerek,hogy ne itt warezoljatok, arra van kulon kategoria -
#1911 ez igaz