46059
.
-
#2269 nekem nem is a megjelenés a fontos , hanem az hogy valamit lássak mááá belole. A homepage igazán frissulhetne már. -
#2268 Mar erosen gondolkodtam rajta hogy felhivom Oket,de lehet hogy most elkuldene az ...
(Raadasul van egy kis lelkiismeret furdalasom is: mivel most, a "teszt" verziot siettetjuk. Hivatalosan mindegy mikor jelenik meg, Nekunk nem lehetne meg...) -
#2267 STreet legal
street rod 3d :D -
schenker #2266 © schenker ma 15:08 | Válasz erre | #2262
Az Invictus uj jateka.
Mit takar a cim?
I await your answer...
-
#2265 Street Legal -
#2264 vagy a setupreg.bat -ot :))) -
#2263 Tegnap meg az ebworld-on is fent volt... -
schenker #2262 Az Invictus uj jateka.
Mit takar a cim?
I await your answer... -
#2261 Ha tenyleg igy van szerintem varhatunk meg egy ideig, mire elindithatjuk a streetlegal.exe-t -
#2260 De az például ez ellen szol, hogy Hali-nak tegnap kitamas e-mailt kuldott, hogy meg ma (tegnap) frissitik az oldalt, ugyhogy lehet, hogy mégse ez a helyzet... -
#2259 erre még nem gondoltam , de most , hogy mondod...tényleg... biztos ez a helyzet. Ezért is nem irnak, mert dolgoznak rajta mintálat. :(( Azért jó lenne valami info róla (hivatalos), mert már tényleg régen nem volt semmi. -
djcom #2258 jaja...érdekes.... -
#2257 Addig gyakoroljatok az LFS-el :)))
Ha tényleg visszadobták talán belekerül az egeres irányítás is :))) -
#2256 Azt figyeltetek,hogy az ebworld-rol lekerult a jatek? -
#2255 Egy kis pesszimizmus. (Hogy legyen mit megcafolni az Invictusnak:) Mivel reg hallottunk a jatekrol, fejlesztokrol, es toluk tudjuk, hogy a jatekban sok hibat talaltak, lehet hogy visszadobtak nekik, es most, rohamleptekkel probaljak javitani a hibakat, hogy ujra le tudjak adni gyartasra... -
#2254 Biztos nagyon dolgoznak valamin, csak azt nem tudom, hogy min... Azért ide a forumba beirhatna valaki tőlük, hogy mire szamitsunk... -
#2252 Ez minden nap igy van: "Nem megy az oldal. Biztos frissitenek. Ah dehogy. De!! Meg is megy, de nincs semmi:(( "
Szerintem izgatasert be kellene perelni a szolgaltatojukat:))))) -
[Walaki]D`Lair #2250 hát az invictus honlapján lófasz sincs a S-L ról. -
#2247 ja ! persze... fő az optimizmus -
#2246 nem,nem ez most frissites lesz! :D -
#2245 nem biztos, állitolag sokszor leáll... :( -
#2244 amit eppen most frissitenek :) -
#2243 akkor marad az invictushu -
#2242 azon a cimen 100%,hogy nem lesz...
Registrant:
Street Legal Performance (STREETLEGALRACING-DOM)
2325 Keele Street
Toronto
ON,M6M 4A1
CA
Record expires on 21-Jun-2003.
Record created on 21-Jun-1999.
akkor meg a kanyarban se volt a street legal :) -
#2241 jajj, ams te meg mindig ennyire hiszekeny vagy? :) -
#2240 igen, de ha jol sikerul , es valoszinuleg nagyon jol fog, akkor szép lassan el fog terjedni a hire mas oldalakon-forumokon... aztán egy játékleiras megjelenik talan egy nagyobb pc games ujsagban, es akkor nagyon sokan megismerik. -
#2239 Azert szornyu, hogy mostanaban megjelent grafikailag szep, de amugy atom gagyi, primko, bena autos jatekokat agyon reklamoznak, naponta jonnek az infok, minden online-news foglakozik veluk, es a Street Legalrol, szerintem meg csak mi hallottunk. Es ahogy az A.V.-t ismerem, semmi reklam nem is lesz. Kidobja a polcra, az oldalara feltesz egy-ket sort, aztan annyi.
Amiben bizhatunk, hogy "hires" jatek alapjaira "epult", es talan a Licence miatt, mashol is lesz info. -
#2238 legalább egy legyen, ... de az minnél hamarabb !! -
#2237 De azert orulnek, ha olyan hires-neves jatek lenne, hogy az osszes Street Legal-lel kapcsolatos domain-t lefoglalnak, es azutan, csak ugy egnenek le a szerverek, a rengeteg infotol, kiegeszitestol, patch-tol stb. -
#2234 nem lehet, hogy most frissitik az oldalt ? Mert nekem nem megy . Tenyleg gyakran nem megy ? Nekem meg soha nem volt ilyen -
#2232 szerintem is.. -
#2231 Ha egyaltalan lesz sajat oldal... Az A.V. nem szokott sajat oldalakat fenttartani a jatekainak:(
Valoszinubb, hogy eloszor az Invictus oldala alatt lesz valami info, es estleg kesobb, az A.V. alatt is valami. -
#2229 nekemse majd -
#2228 nálam se -
#2226 biztos ? -
#2225 ha lesz site, akkor itt lesz -
#2223 Mar megint nem megy a www.invictus.hu ......... -
#2218 Utoljára hal meg a remény ! :) -
djcom #2216 Talán ma.... -
#2215 nekem nem :)