46059
.
  • Rigley
    nekem nem is a megjelenés a fontos , hanem az hogy valamit lássak mááá belole. A homepage igazán frissulhetne már.
  • Alexease
    Mar erosen gondolkodtam rajta hogy felhivom Oket,de lehet hogy most elkuldene az ...
    (Raadasul van egy kis lelkiismeret furdalasom is: mivel most, a "teszt" verziot siettetjuk. Hivatalosan mindegy mikor jelenik meg, Nekunk nem lehetne meg...)
  • hen-tes
    STreet legal
    street rod 3d :D
  • schenker
    © schenker ma 15:08 | Válasz erre | #2262

Az Invictus uj jateka.
    Mit takar a cim?
    I await your answer...
  • Rigley
    Street Legal
  • Rigley
    vagy a setupreg.bat -ot :)))
  • toMpEr
    Tegnap meg az ebworld-on is fent volt...
  • schenker
    Az Invictus uj jateka.
    Mit takar a cim?
    I await your answer...
  • toMpEr
    Ha tenyleg igy van szerintem varhatunk meg egy ideig, mire elindithatjuk a streetlegal.exe-t
  • Rigley
    De az például ez ellen szol, hogy Hali-nak tegnap kitamas e-mailt kuldott, hogy meg ma (tegnap) frissitik az oldalt, ugyhogy lehet, hogy mégse ez a helyzet...
  • Rigley
    erre még nem gondoltam , de most , hogy mondod...tényleg... biztos ez a helyzet. Ezért is nem irnak, mert dolgoznak rajta mintálat. :(( Azért jó lenne valami info róla (hivatalos), mert már tényleg régen nem volt semmi.
  • djcom
    jaja...érdekes....
  • MuERTe
    Addig gyakoroljatok az LFS-el :)))
    Ha tényleg visszadobták talán belekerül az egeres irányítás is :)))
  • toMpEr
    Azt figyeltetek,hogy az ebworld-rol lekerult a jatek?
  • Alexease
    Egy kis pesszimizmus. (Hogy legyen mit megcafolni az Invictusnak:) Mivel reg hallottunk a jatekrol, fejlesztokrol, es toluk tudjuk, hogy a jatekban sok hibat talaltak, lehet hogy visszadobtak nekik, es most, rohamleptekkel probaljak javitani a hibakat, hogy ujra le tudjak adni gyartasra...
  • Rigley
    Biztos nagyon dolgoznak valamin, csak azt nem tudom, hogy min... Azért ide a forumba beirhatna valaki tőlük, hogy mire szamitsunk...
  • Alexease
    Ez minden nap igy van: "Nem megy az oldal. Biztos frissitenek. Ah dehogy. De!! Meg is megy, de nincs semmi:(( "
    Szerintem izgatasert be kellene perelni a szolgaltatojukat:)))))
  • [Walaki]D`Lair
    hát az invictus honlapján lófasz sincs a S-L ról.
  • Rigley
    ja ! persze... fő az optimizmus
  • toMpEr
    nem,nem ez most frissites lesz! :D
  • Rigley
    nem biztos, állitolag sokszor leáll... :(
  • toMpEr
    amit eppen most frissitenek :)
  • Rigley
    akkor marad az invictushu
  • toMpEr
    azon a cimen 100%,hogy nem lesz...
    Registrant:
    Street Legal Performance (STREETLEGALRACING-DOM)
    2325 Keele Street
    Toronto
    ON,M6M 4A1
    CA
    Record expires on 21-Jun-2003.
    Record created on 21-Jun-1999.
    akkor meg a kanyarban se volt a street legal :)
  • toMpEr
    jajj, ams te meg mindig ennyire hiszekeny vagy? :)
  • Rigley
    igen, de ha jol sikerul , es valoszinuleg nagyon jol fog, akkor szép lassan el fog terjedni a hire mas oldalakon-forumokon... aztán egy játékleiras megjelenik talan egy nagyobb pc games ujsagban, es akkor nagyon sokan megismerik.
  • Alexease
    Azert szornyu, hogy mostanaban megjelent grafikailag szep, de amugy atom gagyi, primko, bena autos jatekokat agyon reklamoznak, naponta jonnek az infok, minden online-news foglakozik veluk, es a Street Legalrol, szerintem meg csak mi hallottunk. Es ahogy az A.V.-t ismerem, semmi reklam nem is lesz. Kidobja a polcra, az oldalara feltesz egy-ket sort, aztan annyi.
    Amiben bizhatunk, hogy "hires" jatek alapjaira "epult", es talan a Licence miatt, mashol is lesz info.
  • Rigley
    legalább egy legyen, ... de az minnél hamarabb !!
  • Alexease
    De azert orulnek, ha olyan hires-neves jatek lenne, hogy az osszes Street Legal-lel kapcsolatos domain-t lefoglalnak, es azutan, csak ugy egnenek le a szerverek, a rengeteg infotol, kiegeszitestol, patch-tol stb.
  • Rigley
    nem lehet, hogy most frissitik az oldalt ? Mert nekem nem megy . Tenyleg gyakran nem megy ? Nekem meg soha nem volt ilyen
  • Rigley
    szerintem is..
  • Alexease
    Ha egyaltalan lesz sajat oldal... Az A.V. nem szokott sajat oldalakat fenttartani a jatekainak:(
    Valoszinubb, hogy eloszor az Invictus oldala alatt lesz valami info, es estleg kesobb, az A.V. alatt is valami.
  • Ams
    nekemse majd
  • Rigley
    nálam se
  • Rigley
    biztos ?
  • Ams
    ha lesz site, akkor itt lesz
  • Rigley
    Mar megint nem megy a www.invictus.hu .........
  • skorpio7
    Utoljára hal meg a remény ! :)
  • djcom
    Talán ma....
  • toMpEr
    nekem nem :)