46059
.
-
#2318 tomper...tomper....
szörnyűűű vagy :DD
komolyan mondom ! nem jó ez ! ird be a life of the speed topicba ugyis szoktam nézni :DDD -
#2317 erős a gyanúm, hogy ez a nap is ugy fog új informáciok nelkul elmulni, ahogy az előzőek is. ugyhogy mára befejeztem. bevallom kicsit elegem van már ebbol az egészből, de holnap persze ugyis visszajovok megnézni mi a helyzet, mert rohadt jo a játék, és kivancsi vagyok rá ! -
#2316 Miert ne erdekelne? -
#2315 addig gyertek lfs :) -
#2314 jajám ...
pls infos !!!! :) -
#2313 Most kicsit visszanéztem a forumban, es szinte kizarolak fikázzuk az Invictust. Arra nem nagyon gondolunk, hogy ha ok nem lennenek , akkor ez a játék ( a Street Legal ) se lenne valoszinuleg. Én megértem, hogy 6 honapig keményen dolgoztak, és most pihennek vagy mi, de egy kis info.-t lehetne kuldeni ide is... -
djcom #2312 szerintem sem jelent még meg...különben már kinn lenne...Az amcsikat meg nem érdekli,hogy milyen gamma,sem a crackercsapatokat,ami boltba kerül az törik..de ez még nincs boltban az qrva élet.....
És arra adjon valaki választ,hogy miért tünt el az EB games oldaláról????? -
#2311 odaadnák nekem a képeket +videot+infot a játékrol , hipp-hoppp olyan oldalt csinálnék neki, hogy csak pislognának, nem tudom mit kelll ennyit szarozni ezzel... -
#2310 igen , biztos...... :))) -
#2309 kösz az info.-t :) -
#2308 Komolyan mondom: ezek meghülyültek vagy lemerült az internetelőfizetésük. -
#2307 Még mindig nem frissítették az oldalt. -
#2306 arrol, hogy mikor frissul az oldaluk nem mondtak semmit ? -
#2304 szerintem nem jelent meg még, de ez csak a magánvéleményem -
#2303 lehet, csak le akartak rázni :( -
#2302 azért furcsa, hogy az isonews-on, és az nforce-on semmi hír sincs. de ha Kozák Tamás azt mondja, hogy megjelent , akkor megjelent.... vagy nem ? -
#2301 De akkor miért nincs ISO? -
#2300 rohadt mázlis jenkik !!! fogadok le se szarják , hogy megjelent... -
#2298 Úgy volt, ahogy mondtad elhessegettek, de ezt kiszedtem belőle. -
#2297 és még mit modott ? -
#2295 Most mire esküdjek? Komoly. -
#2294 vagy csak KKKKKKAAAAAAMMMMMUUUUUUUU ???? -
#2293 ez most KKKKKOOOOOOOOOMMMMMMMMOOOOOOLLLLYYYYYY ???????? -
#2292 Az Invictus ugylátszik nagyon kihajtotta magát az elmult 6 honapban, mert most még ugylátszik lazsálnak rendesen (homepage) Vagy pont az ellenkezoje, es annyi dolguk van, hogy nincs idejuk irni -
#2290 Beszéltem Kozák Tamással, azt mondta már megjelent Amcsiban. Yuppí! :DD -
#2289 bakker, egész nap itt ulok , a forum elott, hogy mikor lesz valami info... és SEMMI. Tegnap semmi se volt ma ugy nez ki nem lesz semmi, holnap se lesz semmi... -
#2287 itt a forumban már mindenki teljesen INSANE , ugyhogy végre jo lenne valami hir a Street Legal-rol is... -
#2286 éÉÉéÉéÉnNnNNniIiiiiIISssss !!4!!!444!!4!!!! -
#2285 INViCtuS :DDDD
tök ideg vagoyk :) -
#2284 HI!
na látom mi folíik ittem :)
de rossz !!!
INViCuS !!!!!
plsss !!! "more" NEWS !!! -
#2283 Szerintem sokkot kapott a sok rossz hírtol , amit a telefonban mondtak neki, és még mindig ájultan fekszik a földön. -
#2281 HAJRA AMS!!!
HAJRA AMS!!!
HAJRA AMS!!!
HAJRA AMS!!!
-
#2279 -
#2278 Legujabb hirek: kiszedtek a kocsikat, helyettuk motorcsonakokkal kell majd menni, a helyszin pedig Velence lesz. A jatek magyar cime pedig: Hullamok hercege. -
#2277 legyek -
#2276 ki akaja felhívni őket? vagy legy én a követ? -
#2274 06-52-485-034 -
#2273 Amugy nemhiszem,hogy visszadobta volna az Activision Value, mert akkor azt nem 2 hettel a mastercopy leadas utan tette volna... -
#2271 hívd föl őket! -
#2270 valaki itt debreceni ? az bekukkanthatna az Invictushoz, hogy mi ujság a házuk tájékán...