46059
.
  • hen-tes
    tomper...tomper....
    szörnyűűű vagy :DD
    komolyan mondom ! nem jó ez ! ird be a life of the speed topicba ugyis szoktam nézni :DDD
  • Rigley
    erős a gyanúm, hogy ez a nap is ugy fog új informáciok nelkul elmulni, ahogy az előzőek is. ugyhogy mára befejeztem. bevallom kicsit elegem van már ebbol az egészből, de holnap persze ugyis visszajovok megnézni mi a helyzet, mert rohadt jo a játék, és kivancsi vagyok rá !
  • toMpEr
    Miert ne erdekelne?
  • toMpEr
    addig gyertek lfs :)
  • hen-tes
    jajám ...
    pls infos !!!! :)
  • Rigley
    Most kicsit visszanéztem a forumban, es szinte kizarolak fikázzuk az Invictust. Arra nem nagyon gondolunk, hogy ha ok nem lennenek , akkor ez a játék ( a Street Legal ) se lenne valoszinuleg. Én megértem, hogy 6 honapig keményen dolgoztak, és most pihennek vagy mi, de egy kis info.-t lehetne kuldeni ide is...
  • djcom
    szerintem sem jelent még meg...különben már kinn lenne...Az amcsikat meg nem érdekli,hogy milyen gamma,sem a crackercsapatokat,ami boltba kerül az törik..de ez még nincs boltban az qrva élet.....
    És arra adjon valaki választ,hogy miért tünt el az EB games oldaláról?????
  • Rigley
    odaadnák nekem a képeket +videot+infot a játékrol , hipp-hoppp olyan oldalt csinálnék neki, hogy csak pislognának, nem tudom mit kelll ennyit szarozni ezzel...
  • Rigley
    igen , biztos...... :)))
  • Rigley
    kösz az info.-t :)
  • Taranov
    Komolyan mondom: ezek meghülyültek vagy lemerült az internetelőfizetésük.
  • Taranov
    Még mindig nem frissítették az oldalt.
  • Rigley
    arrol, hogy mikor frissul az oldaluk nem mondtak semmit ?
  • Rigley
    szerintem nem jelent meg még, de ez csak a magánvéleményem
  • Rigley
    lehet, csak le akartak rázni :(
  • Rigley
    azért furcsa, hogy az isonews-on, és az nforce-on semmi hír sincs. de ha Kozák Tamás azt mondja, hogy megjelent , akkor megjelent.... vagy nem ?
  • Ams
    De akkor miért nincs ISO?
  • Rigley
    rohadt mázlis jenkik !!! fogadok le se szarják , hogy megjelent...
  • Ams
    Úgy volt, ahogy mondtad elhessegettek, de ezt kiszedtem belőle.
  • Rigley
    és még mit modott ?
  • Ams
    Most mire esküdjek? Komoly.
  • Rigley
    vagy csak KKKKKKAAAAAAMMMMMUUUUUUUU ????
  • Rigley
    ez most KKKKKOOOOOOOOOMMMMMMMMOOOOOOLLLLYYYYYY ????????
  • Rigley
    Az Invictus ugylátszik nagyon kihajtotta magát az elmult 6 honapban, mert most még ugylátszik lazsálnak rendesen (homepage) Vagy pont az ellenkezoje, es annyi dolguk van, hogy nincs idejuk irni
  • Ams
    Beszéltem Kozák Tamással, azt mondta már megjelent Amcsiban. Yuppí! :DD
  • Rigley
    bakker, egész nap itt ulok , a forum elott, hogy mikor lesz valami info... és SEMMI. Tegnap semmi se volt ma ugy nez ki nem lesz semmi, holnap se lesz semmi...
  • Rigley
    itt a forumban már mindenki teljesen INSANE , ugyhogy végre jo lenne valami hir a Street Legal-rol is...
  • Rigley
    éÉÉéÉéÉnNnNNniIiiiiIISssss !!4!!!444!!4!!!!
  • hen-tes
    INViCtuS :DDDD
    tök ideg vagoyk :)
  • hen-tes
    HI!
    na látom mi folíik ittem :)
    de rossz !!!
    INViCuS !!!!!
    plsss !!! "more" NEWS !!!
  • Rigley
    Szerintem sokkot kapott a sok rossz hírtol , amit a telefonban mondtak neki, és még mindig ájultan fekszik a földön.
  • Rigley
    HAJRA AMS!!!
    HAJRA AMS!!!
    HAJRA AMS!!!
    HAJRA AMS!!!
  • Rigley
  • zippofcy
    Legujabb hirek: kiszedtek a kocsikat, helyettuk motorcsonakokkal kell majd menni, a helyszin pedig Velence lesz. A jatek magyar cime pedig: Hullamok hercege.
  • Ams
    legyek
  • Ams
    ki akaja felhívni őket? vagy legy én a követ?
  • Ams
    06-52-485-034
  • toMpEr
    Amugy nemhiszem,hogy visszadobta volna az Activision Value, mert akkor azt nem 2 hettel a mastercopy leadas utan tette volna...
  • Ams
    hívd föl őket!
  • Rigley
    valaki itt debreceni ? az bekukkanthatna az Invictushoz, hogy mi ujság a házuk tájékán...