46059
.
-
#4007 Kurummaba rakhatsz V6-ost. -
#4006 Minden autóba csak olyan motort lehet venni, ami eredetileg is benne volt, max erősebbet, de nagyobbat nem. -
#4003 Mivel lehet csinalni screenshot-ot? A konfigban/leirasban nem latam. Az F12-re tippeltem, de az ossze van drotozva a reset-tel...
A Printscreen megy, de ahoz ki kell lepkedni. -
#4002 follow the white rabbit -
Bandeeka #4001 club elso helyen vagyok es nemtom merre kell tovább menni:((
-
Bandeeka #4000 Hali!
AKi tud segicsen a Streel Legalba:)))
-
#3999 Gondolom nem teljesen off, ezért beírom: holnap (22-én) évzáró gyorsulási verseny a Hungaroringen. -
#3998 Beletorott a joystickom a nagy autokazasba...
(pedig egy igazi olds-mobile volt majdnem 10 eves QS) -
#3997 Azért,
Hol lehet értelmes kocsit venni és hogyan? -
#3995 Na vettem egy fasza kis Teg-et, de ebbe is csak 4 henger megy. :( A Kurumma meg irányíthatatlan, csúszkál kegyetlenül. -
#3994 Amúgy a boltos hol van? Hogy tudok vele beszélni? -
#3993 :( Ez a végleges kiadás? -
#3990 A CLS féle Törés valamivel jobb minőségűbb mint az FLT? -
#3988 egyébként miféle boltos? :)
Hol van ott boltos? -
#3987 AHHHHAAAA, thx -
#3986 ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ, az autokereskedésben, beszélni kell a boltossal, hogy a hátso garázsbol adja a kocsikat! -
#3985 Hi!
Hol lehet durvább, V8as kocsikat venni? -
#3983 hogy a faszba jöttél erre rá? -
dashed_ #3980 jaja en is akarom!! -
#3979 megalol, a kummuránál nem lehet látni a rear spojlert, meg a left right spojlert! és mér nem? na? na?
ott vannak azok, csak kibaszott kicsit, és a kocsi belsejében vannak! szal ultralol az egész, egy reterát! :DDDDDD -
#3978 Mit? Mondjátok már!! :))
Vagy képet róla! :)) -
#3977 hát bazz, ez atomlol! észleltem és röhögtem egy sort! -
#3974 jaja, nekem sincs sehol semmi! zed meg kurumma! és a kurummára nemtudtam hátso lökháritot tenni! -
#3973 Nekem is tök fekete volt a kép, valami intel codecet hiányolt. -
#3972 A Zed egy rakás fos, mert csak 4 hengeres motor megy bele. -
#3971 Nekem eddig csak a Kurumma meg a Zed volt a beigért +4 autó helyett akárhányzor frissítem. :( -
Norbyte #3970 Az előbb letöltöttem, szarakodtam vele 1 órát és le is töröltem.
Számomra ennyi volt. Bocs Invictus, de ez egy nagy szar.
Az autók jók lehetnének, de a környezetnél én is jobbat csinálok. -
#3969 Na végre találtam egy "Új" klub beli tagot, és sikerült a továbbjutás. -
#3968 PLS VÁLASZOLJ! A KÉRDÉSEMRE!!!!!!!! -
#3967 énnnemtopm -
COFair #3965 na most baszta fel bennem ez a szar az ideget.. most szereltem készre a kocsit vagy negyedszer, keresem a megfelelő kameraállást hogy csináljak egy fasza képet, erre kilép ez a szar! MEGINT!!! a kurva anyját! na jó, még egy restart után megpóbálom 1x -
#3963 énnemtudom a megoldást, nekem a városban diavetités! -
#3962 Segítsetek már pls. -
#3961 mármint az elmentést! :D -
#3960 Figy, ha megvan, küldd már el légyszi, kiváncsi vagyok hogy hogyan néz ki a doddzs! thx -
#3959 Azután, hogy kiírta nekede, hogy Congrat... mit kellett csinálnod? Kiírta, hogy várnak északon, hogy kihívjam őket, de eddig csak rusty dog bandatagokkal talaálkoztam még ott fenn északon is. -
COFair #3957 majd csinálok képet a kocsiról is... csak 1enlőre nem tudom elmenteni a game-t , mert kilép a játékból ha el akarom... bassza meg :( -
#3956 Valaszolj pls a legutóbbi kérdésemre, mert te vagy az egyetlen, aki tudna válaszólni. -
COFair #3955 a 3. on -
COFair #3954 hehe!
működik...