46059
.
-
[Walaki]D`Lair #4062 Hoppá azok a rugók elég korrektül figyelnek ott... -
COFair #4054 amúgy jár már a 3. városban vki? -
COFair #4053 komolyan?!? na ne mondd!
de mit kéne látni? -
#4052 Ki lehet kapcsolni az egyik gombbal a body-t, akkor látni fogod. -
COFair #4051 pedig úgy.. gagyi módszer: printscr aztán exit, majd paintbe beillesztés és kész... -
[Walaki]D`Lair #4050 juiujujuujuuj! Az a NOS tartály a két ülés között nagyon durva! Az elszállna a valóságban a környéken kő kövön nem maradna... :DDDD -
#4049 screenshotot hogy csinálsz mert nekem printscr nem műxik???? OP: winxp -
#4048 zsír a verda
bárcsak ne szaggatna szarrá a játék, nekem is menne és itt tartanék -
[Walaki]D`Lair #4047 na mindjárt jó vagyok -
COFair #4046 HEHE!! EZT NÉZZÉTEK! VÉGRE ÖSSZEJÖTT :) NEM FAGYOTT LE :)))
Íme a saját Dodge Chargerem:
A motor adatai: 612 Hp.....
És a Test Track néhány eredménye: azzem magáért beszél :)
-
KeFe #4045 haaat ez a "mi vala" ez nemtom hogy jott ossze :) -
KeFe #4043 Most komolyan mi vala szadomazo klubtagok vagytok? Ezzel a tragyaval aki 10 percnel tobbet foglalkozik az marhara raerhet. Ez meg egy gyenge betanak sem megy el igy ebben a formaban. -
#4042 Na, tegnap megeröltettem magam, és többszöri windóz kilépés után sem hagytam abba a gémet...
Hát majdnem sírtam....
Feltuningolom a kocsit, cirkálok a városban, erre egyszer csak ezerrel nekimegyek valaminek...
???????
Miafaszez????
Hát ekkor látom, hogy amig az engine simán kirajzolgatja a default autókat, de a versenyautókat "kisebb" delay-jel rajzolja ki....
Ez a kisebb delay elég volt ahoz, hogy full szarrá törjem a fitti verdámat....
Szerintetek anyáztam?????
A gépem 1,2 TB, 256ram, GF4 4400......
no comment -
#4040 hibax , milyen géped van? -
#4039 ez egy beta, sok-sok buggal!!!!! amúgy király gáme lesz!!!!!! -
#4037 Igy mindenki Beta teszternek erezheti magat:) -
Nyiri #4036 Bazze nemertelek titeket, hogy lehet ilyen szar jatekkal elbaszni az elmenyt? Mertnem valjatok meg a patchet? -
#4035 a gearhead garageban mar megvolt minden, es mint irtak a licensz a kezukben van, tehat nemigazan sok modelleznivalo akadt. -
COFair #4032 kurva jo kocsik vannak a 3. szigeten!!!!! charger, mustang,... :P -
#4031 Meg meg egy tonnat... De patch meg nincs:( Rault az AV:) -
#4030 http://www.cnet.com/investor/news/newsitem/0-9900-1028-20507385-0.html?tag=ltnc -
#4029 http://www.gamergaze.com/news/activision/actvalue1.html -
#4028 Meg itt is:
http://www.pcgamereview.com/reviews/racing/product_1876.asp -
#4027 Talaltam infot a jatektol: "... Street Legal Racing pozwala prze¿yæ emocje podobne do tych, które towarzysz± ulicznym rajdowcom i ¶cigaæ siê za pieni±dze w ró¿nych miejscach metropolii, m.in. na cichych i..."
http://www.gry-online.pl/s016.asp?ID=1914 -
#4026 Te kis nyalis :)) -
#4025 Hat ja.
Szamomra meg mindig hihetetlen teljesitmeny a keszitoktol, hogy fel ev alatt, megterveztek a programot, lemodeleztek "elethuen" tobb mint ezer alkatreszt, 16 speci kocsit (amikre ha rakozelitunk, igen reszletesek), megfestettek tobb tonna texturat, melyek azert eleg jok - a varos grafikai megjelenitest ne firtassuk, mert az bug amirol tudnak es javitjak/tak - ezt mindet osszedrotoztak/scripteltek/logikaztak, es meg ott van a fizika, toresmodel, hangok, zene, a varos (ami tenyleg bazinagy, tobb ezer objektum, tobb mega textura) stb, stb... Meg felsorolni is sok... Ha igy nezem, akkor csoda hogy megy...
De hat akik idejarnak forumozni, meg ki tudja meg hanyan, hiaba bugos, meg szaggat mint a barom, de nyomatjak mint a gep. Es ez azert jelent valamit... -
#4024 Nekem is tetszik. -
#4023 Sztem akarki akarmit mond meg ilyen allapotba is elmeny ez a progi :) -
#4022 Igen, de akkor felpörög a motor, viszont nekem semmi, csak zörgött, és rászkodott ide-oda a motor, de a fordulatszám nullán. -
#4021 A legjobb amikor egy haz oldlaba gangoltam bele es kiszakadt a motor, nyomom a gazt semmi hatas :) -
#4020 Csak abbol gondolom, hogy meg nem "tiszta" a dolog, mert lekaptam a kocsirol minden felfuggesztessel kapcsolatos dolgot (leng.csil., rugok, tengely stb) csak a negy csupasz kerek maradt, es meg mindig vidaman autokaztam... -
#4019 Nekem is ez volt, csak én ugrattam egy hatalmasat. Ugyanez (valami reccs, majd lefulladt, és többet nem indult a gépezet.) :D -
#4018 Ileyn nekem is volt bealtalm a garazsba es nem volt meg kerek :)) -
#4017 Sajna nekem is. :( -
#4016 Most meg azert nem erdemes ilyet eroltetni (miert nem megy bele ez abba) mert elofordulhat hogy bugos.
De azert en is jokat szerelgetek. Patkaztam egyet, valami reccsent, aztan csak oninditozott. Szetszedtem, atneztem, de nem jottem ra. (Igaz, nem is ertek a kocsikhoz:( ) -
#4015 Nalam pl allat kezdem megszokni es egyre jobban bejon...vagy mar nem szaggat annyira vagy csak nem olyan feltuno, vagy megszoktam :) - a nehany masodperces tolteseket kiveve. (cerka+gf2) -
#4014 Nállam Tb1,4, gef4,256rammal Xp-n remekül megy ki se fagy ki se lép a városban csak néha röccen meg szóval élvezhető sebességel megy. -
#4012 Mivel lehet javítani a kormányozhatóságot? Alig birok bevenni egy kanyart 30-cal. -
#4011 V8-as kocsik későőb lesznek, és gondolom majd azokhoz lehet választani. -
#4008 Menj el az északi város részbe és keress magadnak ott egy versenyzőt, ha őt megvered bekerülsz az új klubba.