46059
.
  • hen-tes
    Question: Are there any patches available?

Answer: Please check back soon, we are currently working on a patch for the game.
  • hen-tes
    jó reggelt !!!
  • Alexease
    A f*ck visszaszivva:)) Csak nem tette be a kepet. Most meg latszik...

• Alexease
    f*ck!
  • Alexease
  • I.C.ram
    Gondolom Close Ratios váltód van, ami csak erős motoroknál előnyös.
  • Alexease
    Hat a jatek...
  • hen-tes
    mi ?
  • Alexease
    meg mindig tetszik.
  • Csacsi
    Már rájöttem, csak annyira megörültam, hogy valaki talán segíteni próbál :)))
  • Alexease
    Tudom. De azt Dikki kerte azert mondtam.
  • Csacsi
    Warezcenteren csak a rip van fent.
  • Csacsi
    Helyet nem tudok sajnos, viszont ha meg tudjuk beszélni esetleg ircen keresztül, akkor átküldhetnéd.
  • Alexease
    elvileg Warezcenteren...
  • Orange
    Kicsit erős lett a motor http://www.freeweb.hu/orangeone/streetlegal.jpg
  • Csacsi
    Hát már az sincs, mert amit itt láttam, az már halott link, szal az sem jó. Nem hiszem el, hogy senkinek nincs címe, ahonnan le lehet szedni, vagy csak ennyire sajnáljátok az embertől?
  • hen-tes
    csak extra van...
  • Csacsi
    Mondjatok pls, egy helyet, ahol fent van az ISO. nagyon fontos lenne, mert nagyon bejon a jatek, de csak a rip van meg, es ahhoz nem lesz patch.
    Help me pls...
    valami gyors szerver kéne
  • hen-tes
    néztétek már a fileokat ? 1 csomo van ami magyarul van irva :))
    meg a texturákat simán átlehet rajzolni :) bár még nem probáltam
  • Ams
    2-es után N-el nitró
  • PhantomW
    hogy kell használni a nos ??
  • zippofcy
    Minden normalis gamer egyetert veled, sajna. De mint tudjuk, fanatikusok marpedig vannak :( Es nem csak vallasiak :)
  • Lazarus
    végeredmény: 50%al gyorsabb kocsesz
  • Lazarus
    Ja, minden schanger cuccot vegyél meg ami a v6os motorok előtt vannak a katalógusban kivéve a 25ös changert
    Vedd le a fúvókát és a csövet és rakt rá a nagyobb schanger csövet arra az 14.5ös schangert arra mehet az sc ékszíj és a túloldalra a kicsi cső + a fúvóka
  • PhantomW
    tényleg:D
  • hali
    atomlol, midenkinek ezt irták vissza! ;D
  • Ams
    tudtuk
  • Ams
    ez sablon, már tudtok
  • PhantomW
    nem kell félni a street legalhoz lesz pecs vagy már van küldtem az invictusnak mail és ezt irták vissza:

Koszonjuk (es tenyleg koszonjuk) a kritikai levelet!

Az elso patch-et, mar elkeszitettuk, es elkuldtuk a kiadonak.
    Amint letesztelik es elfogadjak (el fogjak :) mar rakjuk is fel a lapunkra, hiszen nekunk is az az erdekunk, hogy ne a tul koran kiadott bugos verzio alapjan iteljek meg a player-ek a munkankat.
    A jatek ezutan sokszorositott verzioi mar a javitott verzioval fognak megjelenni, es velemenyunk szerint ez mar melto utodja lehet a StreetRod-nak es az Insane-nek.

Udv,
    Kozak Tamas
    Invictus
  • Ams
    2-es után N-el nitró
  • cenobite
    :)
  • MuERTe
    Semmi baj, emiatt egy szálat sem csökkentél a szemünkben :)))
  • cenobite
    Hehhh...megvan... thx!
  • cenobite
    Ehh...hülye kérdés lesz, de melyik a duda?
  • cenobite
    Nem mind1, hogy hogyan rakod bele. Meg kell hozzájuk venni ilyen csöveket is (vagy miket...) Nekem is volt úgy, hogy beszereltem a turbocharger-t, meg 1-2 kütyüt és semmi. Aztán szétkaptam a motort, megnéztem mihez mit kell illeszteni (nagyjából) és újra beépítettem. Volt már olyan is, hogy nem engedte beszerelni az adott cuccot, aztán a motor szétszedése után, ha más sorrendben pakolgattam, akkor már engedte.
    Szóval próbálkozni kell.
    Remélem érthető voltam...
  • hali
    már leirtam egy kicsit lejjebb! fogod pici testedet, és megnézed!
  • rutilus
    hogy kell az ilyen torbucharger meg supercharger cuccokat beépíteni hogy egy kis többletteljesítményt is adjon? mert ha én berakom, akkor csak visszaveszi a gépet. milyen plusz alkatrészek kellenek hozzá meg milyen motor? milyen sorrendben és mit hová? :-)))
  • cenobite
    Please help! Már írtátok itt, hogy úgy lehet kihívni ellenfeleket versenyre, hogy a városban kóricáló autók közül a "nem hullazsákos"-akat megközelítjük. Itt szenvedek, mert nagy nehezen találtam egy ilyen autót, követtem, de hiába álltam mellé a lámpánál ez a gyökérpálca le se szart... Ez a leggyakoribb eset. Egyszer sikerült versenyt mennem, de akkor is ezt a módszert alkalmaztam. Szóval, hogy is van ez most? Nem mindegy, hogy hogyan közelítek felé? (Hmm.... rossz aki rosszra gondol! :) ) Előre is tankjú!
  • MuERTe
    Nem is lesz különálló pecs, a följavított isot lehet letölteni majd :)
  • Alexease
    Nem leen:( Az AV pentek ota ul rajta. Eloszor megvizslatjak - nem mintha ertenenek hozza - aztan, nemtom...