46059
.
-
#4214 nincs
-
#4213 patch? -
#4212 ???
-
#4210 Ez mind szép és jó, hogy drukkoltok, de egyedül nem hinném, hogy össze tudom írni a dolgokat, bár megpróbálhatom, legalábbis ami az alkatrészek nevét jelenti. Hogy mir valók az alkatrészek? Na ehhez kéne help mailbe. -
#4209 mindenkinél
meg kel várni a patcheket..
1. javitja a grafikát
2. gépigény lesz kisebb -
Nark #4208 Mindenkinél szaggat a game mint az állat vagy csak nállam. Egy pár tipp kéne hogy miket kéne levennem mert kint a forgalomba erösen besszaggat mikor van néhány ember az utakon,vagy mikor egy kicsit erösebb a forgalom.
AMD 1800+ 512 ddr gf3 ti 200 -
#4207 :)))
na akkor hajrám veletek van :D -
#4206 nah, ez egy jo ötlet, mert a motornál mindig összezavarodom! :D -
#4205 Illetve ha valaki, tud ilyeneket nekem küldeni, akkor írjon, de persze az ötleteket is várom. -
#4204 Egyébként ha valaki nagyon otthon van ebbe az autóősszeszerelés szakmában, mármint a játékon belül, én szívesen megcsinálnék egy oldalt, ahol ezzel kapcsolatos infók vannak, pl motor összeszerelés. Pontos sorrend, hogy hogy kell összerakni, meg ilyenek. Ha valakit érdekel a dolog, dobjon meg egy mailel, és megbeszélhetjük. -
#4203 a ninja az egy sux, mert elsokerekes, és lassu! -
#4202 nah, már van egy lepusztult autom, és hozzá 35000 cashem.
Azthiszem jöhet a találgatás, hogy mi mihez való.
Bár egyvalamire nem jöttem rá. Miből áll a ninja hátulja? mert semmi sem illet oda, így most nincs háulja a kocsimnak. Ha valaki tudja elmondhatná. -
#4201 atomlol lenne -
#4200 :DDDD
majd patchel töbször is ujra kezdem :) -
#4198 láttátok már a kuruma kormányát ?????????
basszus :)
viszintesen van :) mintha le lenne fektetve :)) -
#4197 LoL -
#4196 hehe :)
ez is csak te lehettél :P -
#4194 nem ezt mondtam ??? :DDDDD -
#4193 miva? optiaki tuning = spojlerek, szárnyak, festét etc etc -
#4192 hopsz :)
veszők kimaradtak =) -
#4191 de nekem nem megy !! :)
optikai tunning az lehet az is hogy szárnyakat raksz rá :) abba az a lényeg hogy lásd a tunningot nem ??? -
#4190 ki akar hivatalos (nemhivatalos) fun site-ot csinálni a gamanak ????? -
#4189 Abból a csekély 3 ezerből tényleg nehéz egy picit
-
#4188 nekem megy!
szted mi az hogy optikai tuning? -
#4187 jaj !! nálatok sem mennek a decalsok ? ( fetések ) mer nálam csak fekete bigyó van a hejükön , de a catalogban láccanak.. fura -
#4186 optikai tunning nálad mit takar ? -
#4185 oprikai tuningra, meg superchargerre elég! :D -
#4184 az télleg csak csekéjj
kb 3000 pénz -
#4183 mindig ujra kezdik :)
vagy én nemtom.. -
#4182 hát, az elején van egy csekély! abbol -
#4181 Csak azért kérdeztem, mert sokan írták, hogy csak tuningolnak, mert a városban nem tudnak menni, és ezért nem értem, hogy akkor honnan van pénz a tuningra?
-
#4180 Nah, ha neked van elmentésed, plz kuldd el! (mert nalam geciul tép a városban, szal versenyezni nemtudok :( -
#4178 A test pályán, hogy lehet elérni, hogy mérje az időt, a sebbességem a gyorsulást meg ilynek. Abból is tudok pénzt szerezni? -
#4177 mert gusztustalan ocsmány állatok -
#4176 hehe :)
én inkább a patcheket tesztelném :)
kiado már teszteli.. de mér tart eddig ?? -
#4175 jojo, de én már a dodgeot tesztelném! :D -
#4174 wow
de én inkább megvárom a patcheket
addig meg test track -
#4172 hány sziget van ?? -
#4171 VALAKI KULDJON MÁR NÉKEM EGY ELMENTÉST A 3. VAGY 4. SZIGETRŐL! thx -
#4168 Ha már Iso címet nem tudtok, legalább segítsetek.
Mindenki mondja, hogy így tuningol, meg úgy tuningol. Naomost hogy csináljátok, hogy legyen pénzetek rá, mert nekem a városban nagyon szaggat, és nem tudok versenyezni sem. A másik kérdés, az pedig az, hogy hogy tudjátok normális kezelni azt a rohadt kamerat a garazyban, nekem tiszta bugos, néha csak forog, néha zoomol, néha meg semmit sem csinál. Eddig a kocsi túloldalára illetve a hátuljához még sehogy sem tudtam eljutni.