46059
.
-
#6611 Élek, Élek....
De szomorú is vagyok mert már nagyon kéne a szekundpecs!!!!! -
#6610 szerintem, ha elkezdődne egy pereskedés hót ziher, hogy nem lenne európai kiadás belőle.És eredménye sem lenne. Ezért inkább marad a mélabús peccsvárás. -
TheZsenyka #6609 És ha a vevők beperelik a kiadót mert "szart" ad el? -
TheZsenyka #6608 Igen szarban lehet a kiadó ha ennyire sürgős volt kiadni... -
TheZsenyka #6607 Én még egyszer sem hallottam motorhangot... -
#6605 hivatalosan kész, hiszen kiadták
de úgy tudom, a fejlesztés nem lett befejezve, mert a kiadó túl korai határidőt szabott
csúszás helyett tehát kiadtak egy alfa verziót befejezetlenül, optimalizálás nélkül
ezért a sok hirtelen peccs -
TheZsenyka #6604 Ja... ez még nem kész progi? Beta a cucc? Azt nem tudtam... Így már érthető. -
#6603 az egy dolog, mire tervezték, ha egyszer nem volt idejük befejezni........... -
TheZsenyka #6602 Azért hajrá... -
TheZsenyka #6601 Argh... el vagyok hervadva:
P4B533
Intel P4B [email protected] GHz 512k/533MHz
GeForce4 Ti4200 275(kukac)500
és szaggat mint állat... mégis mire tervezték a cumót?
Hyperthreading required vagy mi???
GeForce FX required?
Ez megy PIII 600-on? Nem szeretném látni hogy megy rajta...
Minden levéve leg gagyibbra és szaggat...
Kéne egy 320x200 felbontás opció is...
A tuningolás, szerelgetés kellemes, de az autózás nagyon gáz---- plussz: kiveszed a hátsó üléseket és egy dekával sem lesz könnyebb az auto, ez nem valami reális... arghhh...
Mintha beta lenne--- valami gigantikus peccss kellene a cumóhoz--- -
#6599 Ma kivetelesen valaszolt a AV:
"Please keep checking our website for information regarding patches and updates. All information that we have regarding all of our titles is immediately added to our support pages, so that would be the best place to check for information. If we had a date for the release, it would be posted on our website already.
Donna Johnston
Activision Value Technical Support"
Nem forditom le, de a lenyeg az, majd szolnak ha lesz patch...
-
#6598 Azert nincs belinkelve, mert az enyem Magyar nyelvu. Es mint olyannal, nem foglalkoznak... -
#6596 Alexease a te lapod mér nincs belinkelve a builders edge-re? Már csak a teljesség kedvéért.
Amúgy ott az van, hogy még pár nap, úgyhogy ne tegyetek olyan fogadalmakat, hogy nem veszek levegőt, vagy nem eszek csokisperecet(ez utóbbi rám vonatkozik) amig nem lesz #2 peccs -
#6595 vo 1x egy ember ! az vot a neve hogy falabu ! de nagy vot a szája ezé meg döglött ! :D -
#6594 nálam is volt -
#6593 Neeeeeeee -
#6592 nálam már 22:00 van ! ? -
#6591 te meg haltál ?? :D -
#6590 1!!!!! -
#6589 2:))) -
#6588 - FFB-t elvileg tamogat a program, max. nem muxik mindenhol jol (nalam mintha lett volna valami). -
#6587 8 perc a Halálomig!! -
#6586 ŐŐŐŐŐŐŐ.... Ugye tudtátok, hogy most kaptam egy telefont Afrikából, hogy fontos küldetésem lesz!! Szóval nem leszek vagy 2 hétig amíg a pecs kint nem lesz!! -
#6585 ezt most nem értem -
LeoN #6584 Amikor elkészül -
#6581 majd én ! : tévedtél -
#6579 HOVA MÁR A PATCH ???!?!!??!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?
WHÁFFÁN CÚÚÚLÓÓ Ó!!!! -
#6578 "Sajnalattal latom, hogy FFB-t meg mindig nem tamogat a program"
?????????????????????????????
melyik program?? -
#6576 Bocsi, nem uj oldalt nyit a link...
A features lista 21-enel van. -
#6575 http://streetlegal.fw.hu
Freeweb-es egyenlore. Kicsit neha lassu:(( -
#6574 nektek komolyan fagy???? nekem egyszer sem fagyott, se peccs előtt, se peccsel -
#6571 Lesz uj Test Track!
Benne van a hivatalos features listaban is (fent van az oldalamon). Nem a palya, a lista:))) -
#6570 Aceton ez tuti módszer? Hogy rip-re rányomatod az iso-t? Nekem így most állandóan fagy, mármint hogy sima iso-val. Olyan szinten, hogy nekimegyek akárminek, tesztpályán felmegyek az út szélére helyből kifagy. Szal hogy van ez amit írtál? -
Nyiri #6569 LESZ Kar hogy meg csak a jovo es nem a jelen.
Szebb varos is lesz majd valamikor?
-
#6567 hehe !
akkor ok :)
szeretem a picsám és még jó sokat akarok rajta űni :) -
#6565 hupsz!
most lehet hogy kitamas véresre rúgja szét a picsámat -
#6564 NEM HIVATALOS FORRÁS !!!
ÁLLÍTÓLAG NEW TEST TRACK LESZ , AMOLYAN NASCAR SZERŰ!!!! -
#6559 En a hivatalos infot mondtam. Erezni en sem erzem a 5-10 fps-sel:(( -
#6556 És mikor lesz? Valami pontos info nincs véletlenül? Ma, holnap, jövő héten, jövő hónapban? -
#6555 nopatch !