46059
.
  • Falabu #6663
    Igazat szólott az Isten báránya:))
  • bfg900
    A kész verziót nem oylan megfontolásból adták ki, hogy majd a peccsek is direkt szarok lesznek hozzá. Szóval az AV-nél sem teljesen bomlott elméjü mindenki, de az is tuti, hogyha ma este kijönne peccs egy csomó hibával, akkor meg az lenne a bajotok.
  • TheZsenyka
    "a kiadó már kiadott egy befejezetlen szart......."

Így van... nyugodtan kiadhatnák, ennél rosszabb már nem lehet.

Hozzáteszem, hogy az építgetős rész nagyon ott van, de hát menni is kéne a kocsival. Nekem pl hang sincsen. Mármint motorzaj (Se peccsel se peccs nélkül.)
  • vtb
    ezek szerint nem csak az enyémet
  • bfg900
    Cseréld már le a logódat, kibaszottul bántja a szemem a villogás ;)))
  • FREAK
    a kiadó már kiadott egy befejezetlen szart.......
  • bfg900
    De ez igy igaz, de még le kell tesztelni, ami azt jelenti hogy akkor lesz kaidva, ha a kiadó ugy itéli meg, hogy viszonylag bugmentes.
  • Falabu #6655
    Azt mondták, hogy a pecs kész van!! Akkor most ez nemigaz?
  • Falabu #6654
    Plíííííz mond L!!
  • hen-tes
    mi lesz az a meglepi ??????????
    lévvi !!!
  • bfg900
    Majd ha elkészül.
  • hen-tes
    csatlakozom!mikor lesz?
  • Manta
    Egyetértek, mikor lesz?
  • TheZsenyka
    Mikor lesz már Patch 2 ?
  • nos79
    :DD thx a segítséget Aceton,mindjárt utánnanézek... :P
  • hen-tes
    ez kérdés ??
  • hen-tes
    HI +
    hova má a peccs ???
    mág mindig nincs? WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁH !!!
  • Falabu #6645
    Valakinek +van az a hex editor amit a builders edgen voltfent, mert ott már nincs:((
  • Falabu #6643
    ŐŐŐŐŐ!! Úgy, hogy nekem nem fagy be! Nemtom miért fagy a tied!
  • nos79
    Fala,hogy a picsben tudod a Coyottot építgetni?? Én ahogy leveszem a hátsó kerekét,1böl lefagy...
  • Falabu #6641
    Hátul 21" kerekek elöl 20" kerekek COYOTON
  • Falabu #6640
    :(
    mégse
  • Falabu #6639
    Itt van az alkotásom:))
  • Falabu #6638
    E-amil ládára gondoltam:))
  • Falabu #6637
    Nézd meg a ládát Küldtem egy nagyon jó kis módosítást!!
  • Alexease
    Nem akarok arulkodni, de en lattam bene valami net kodot. Nem ertek hozza, igy lehet hogy csak elneztem...:)
  • Alexease
    Amugy az oldalamon (http://streetlegal.fw.hu) batran hasznaljatok a Bug Report reszt.
    Barmi "bakit" talaltok a jatekban, irjatok le felsorolas szeruen, ezzel is segitsuk a keszitoket, gyorsitsuk a jatekfejlesztest / javitast. Csak nekunk lesz jobb, ha minden aprosagot kitudnak gyomlalni.
    Az engine/fps/video/lefagyas sb hibakat NE oda irjatok! Azt kuldjetek el e-mailben, egy DirektX Report txt-vel egyetemben. Azzal, hogy kapok egy ilyen levelet: "Az ATI-mon villog a kep!!", a fejlesztok nem sokat tudnak kezdeni:))
    Este megirom a listazo progit, hogy lehessen latni, hogy eddig milyen hibak erkeztek.
    Koszi!
  • FREAK
    az a baj vele, hogy multi nélkül NEM LEHET hosszú életű

ebben ez lenne a lényeg, hogy egymást túltuningolni, gizdulni a verdával meg a tudással, a gép ellen elég szürkécske ez a fíling
  • Alexease
    Gondolhatod, hogy en is. Ket napig csak a menut lattam (jobb esetben). De ugy vagyok vele, ha "elkeszul" a jatek, akkor ez hosszutavra szol, es atombrutal lesz.
  • Alexease
    En is igy voltam. Szinte csak az SL miatt fejlesztettem gepet. Erre a jatekra keszultem, amiota megtudtam hogy csinaljak es hogy milyen lesz.
  • Alexease
    Amugy lehet, hogy benne lesz a patch#2-ben, csak a feature listaban, a "...es meg sok egyebb" gyujtoszo alatt talalhato:)
  • Alexease
    Ha jol emlexem 8-10 alapja van:)))
  • FREAK
    annak a kormánynak jobb helye lesz az LFS-ben vagy a Nascar-ban :DD
  • FREAK
    az nem lehet, hanem BIZTOS TÉNY :DDD

elvégre a Microsoft egy őskövület, a Logitech meg ócsó tömegcikk (már elnézést a Logi felhasználóktól, vegyétek poénnak :)
  • Alexease
    En is ezt mondom! Valami volt.
    Lehet, hogy a Thrustmaster tud valamit??? :)))
  • FREAK
    basszus, esküszöm nem drogoztam aznap, de órákon át nyomtam vele, és nem vettem észre, hogy ne lenne FFB............ azt vágtam, hogy gagyi, de minden a helyén volt
  • Alexease
    Nalam is volt valami (Thrustmaster FFB GT), de eleg gyenge. Hogy az, most valami alap "razas" volt, vagy szamolta csak gyengen, arra nem emlexem.
  • FREAK
    Thrustmaster Ferrari
  • FREAK
    mondom, szar volt, de volt

ütközésre, csúszásra, padkára reagált
  • FREAK
    ne hülyéskedjetek már, én még peccs nélkül játszottam vele, és ugyan nem volt egy nascar szinten, de VOLT benne FFB