46059
.
-
#6663 Igazat szólott az Isten báránya:)) -
#6662 A kész verziót nem oylan megfontolásból adták ki, hogy majd a peccsek is direkt szarok lesznek hozzá. Szóval az AV-nél sem teljesen bomlott elméjü mindenki, de az is tuti, hogyha ma este kijönne peccs egy csomó hibával, akkor meg az lenne a bajotok. -
TheZsenyka #6660 "a kiadó már kiadott egy befejezetlen szart......."
Így van... nyugodtan kiadhatnák, ennél rosszabb már nem lehet.
Hozzáteszem, hogy az építgetős rész nagyon ott van, de hát menni is kéne a kocsival. Nekem pl hang sincsen. Mármint motorzaj (Se peccsel se peccs nélkül.) -
#6659 ezek szerint nem csak az enyémet -
#6658 Cseréld már le a logódat, kibaszottul bántja a szemem a villogás ;))) -
#6657 a kiadó már kiadott egy befejezetlen szart....... -
#6656 De ez igy igaz, de még le kell tesztelni, ami azt jelenti hogy akkor lesz kaidva, ha a kiadó ugy itéli meg, hogy viszonylag bugmentes. -
#6655 Azt mondták, hogy a pecs kész van!! Akkor most ez nemigaz? -
#6654 Plíííííz mond L!! -
#6653 mi lesz az a meglepi ??????????
lévvi !!! -
#6652 Majd ha elkészül. -
#6651 csatlakozom!mikor lesz? -
#6650 Egyetértek, mikor lesz? -
TheZsenyka #6649 Mikor lesz már Patch 2 ? -
nos79 #6648 :DD thx a segítséget Aceton,mindjárt utánnanézek... :P
-
#6647 ez kérdés ?? -
#6646 HI +
hova má a peccs ???
mág mindig nincs? WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁH !!! -
#6645 Valakinek +van az a hex editor amit a builders edgen voltfent, mert ott már nincs:(( -
#6643 ŐŐŐŐŐ!! Úgy, hogy nekem nem fagy be! Nemtom miért fagy a tied! -
nos79 #6642 Fala,hogy a picsben tudod a Coyottot építgetni?? Én ahogy leveszem a hátsó kerekét,1böl lefagy... -
#6641 Hátul 21" kerekek elöl 20" kerekek COYOTON -
#6640 :(
mégse -
#6639 Itt van az alkotásom:))
-
#6638 E-amil ládára gondoltam:)) -
#6637 Nézd meg a ládát Küldtem egy nagyon jó kis módosítást!! -
#6636 Nem akarok arulkodni, de en lattam bene valami net kodot. Nem ertek hozza, igy lehet hogy csak elneztem...:) -
#6635 Amugy az oldalamon (http://streetlegal.fw.hu) batran hasznaljatok a Bug Report reszt.
Barmi "bakit" talaltok a jatekban, irjatok le felsorolas szeruen, ezzel is segitsuk a keszitoket, gyorsitsuk a jatekfejlesztest / javitast. Csak nekunk lesz jobb, ha minden aprosagot kitudnak gyomlalni.
Az engine/fps/video/lefagyas sb hibakat NE oda irjatok! Azt kuldjetek el e-mailben, egy DirektX Report txt-vel egyetemben. Azzal, hogy kapok egy ilyen levelet: "Az ATI-mon villog a kep!!", a fejlesztok nem sokat tudnak kezdeni:))
Este megirom a listazo progit, hogy lehessen latni, hogy eddig milyen hibak erkeztek.
Koszi!
-
#6633 az a baj vele, hogy multi nélkül NEM LEHET hosszú életű
ebben ez lenne a lényeg, hogy egymást túltuningolni, gizdulni a verdával meg a tudással, a gép ellen elég szürkécske ez a fíling -
#6632 Gondolhatod, hogy en is. Ket napig csak a menut lattam (jobb esetben). De ugy vagyok vele, ha "elkeszul" a jatek, akkor ez hosszutavra szol, es atombrutal lesz. -
#6630 En is igy voltam. Szinte csak az SL miatt fejlesztettem gepet. Erre a jatekra keszultem, amiota megtudtam hogy csinaljak es hogy milyen lesz. -
#6627 Amugy lehet, hogy benne lesz a patch#2-ben, csak a feature listaban, a "...es meg sok egyebb" gyujtoszo alatt talalhato:) -
#6626 Ha jol emlexem 8-10 alapja van:))) -
#6624 annak a kormánynak jobb helye lesz az LFS-ben vagy a Nascar-ban :DD -
#6623 az nem lehet, hanem BIZTOS TÉNY :DDD
elvégre a Microsoft egy őskövület, a Logitech meg ócsó tömegcikk (már elnézést a Logi felhasználóktól, vegyétek poénnak :) -
#6621 En is ezt mondom! Valami volt.
Lehet, hogy a Thrustmaster tud valamit??? :))) -
#6620 basszus, esküszöm nem drogoztam aznap, de órákon át nyomtam vele, és nem vettem észre, hogy ne lenne FFB............ azt vágtam, hogy gagyi, de minden a helyén volt -
#6619 Nalam is volt valami (Thrustmaster FFB GT), de eleg gyenge. Hogy az, most valami alap "razas" volt, vagy szamolta csak gyengen, arra nem emlexem. -
#6618 Thrustmaster Ferrari -
#6616 mondom, szar volt, de volt
ütközésre, csúszásra, padkára reagált -
#6614 ne hülyéskedjetek már, én még peccs nélkül játszottam vele, és ugyan nem volt egy nascar szinten, de VOLT benne FFB