46059
.
-
#6779 kiörik az kitörik akart lenni:) -
#6778 NoNo!
Ha rámész olyan 200-zal egy fekvőrendőrre akkor nembiztos, hogy felborul! De biztos, hogy kiörik a tengelye! -
#6777 Hát legalább egy fekvő rendőr kő hozzá! -
#6776 Na még mindig nem jött ki a peccs? -
TheZsenyka #6775 Tudod Te mi kell ahhoz hogy 1 tonna felboruljon??? -
TheZsenyka #6774 Engedd meg hogy elmondjam a véleményemet kedves fórumozó társam: a játék szerelős része egy élmény de a szimuláció és a fizika egy rakás fos:
- az autók képtelen módon gyorsulnak mintha 5 tonnát nyomnának
- a kanyarodás teljesen életszerűtlen
- pocsék hátterek, látszik ahogy a textúra körbeér és egy baszott nagy vonal húzódik padlótól plafonig
- ok nélkül kinyílik a bal oldali ajtó
- a lepusztult rugókat NEM LEHET kicserélni ha visszamész a garázsba
- ugrál/remeg az autó ha leveszed a kerekeit
- attól FELBORUL az autó hogy lepadkázom a lökhárítókat 50 MPH-val... (ne mááááár)
stb...
NAGYON TETSZIK AZ ALAPÖTLET, FŐLEG A SZERELÉS
de nagyon korán lett kiadva... -
#6773 Hááát, ha a colin3 oylan lesz mint a 2, akkor egyetértek :) -
#6771 Kérlek szépen, ha csak illen gúnyos megjegyzéseket tudsz mondani akkor ne is mondj semmit! Köszi -
TheZsenyka #6770 Nem peccs kell ide, hanem újra kéne tervezni a gammát. Meg kéne hagyni a szerelgetős részt és hozzácsapni egy Colin McRae motort... -
mattempus #6769 Csinál,sajnos csak egy módon tudtam helyrehozni,ha szétszedtem teljesen a kocsit és megjavítottam a kaszniját,de egyszer kimentem vele az útra aztán megint ilyen lett :) -
#6767 a közlekedés sűrűségét most is lehet állítani, vagy rosszúl emléxem? -
#6766 Bárcsak ilyen egyszerű lenne!! -
#6762 nem tom :DD -
#6761 Mivan? -
Nyiri #6760 Hogy teszteltek le a patch nelkuli verziot??? -
#6759 Jaja -
#6757 Szóval még "Pár" nap és lesz pecs!! -
#6756 Kedves SL Funok!
Írtam egy levelet az Invictusnak! Melyeben megkérdem szépen, hogy mikor lesz PECS!
1 órára rá rögtön válaszoltak is egy levél formájában ami ezt tartalmazza:
Szia
Még egy pár nap, mivel naluk Hálaadas van, es eleg limitáltak a tesztlehetősegeik.
Udv,
Invictus
-
#6754 hi !
én most is eszek -
#6753 Mindenki eimádkozik, hogy legyen már patch. Vagy ugyebár egy páran meghaltak....ugyebár nem esznek már három napja. Szóval mire kijön a patch, addigra már nem kell szinte senkinek sem.... -
#6752 Nahh! Mi ez a pangás? -
#6751 Nem tudom, hogy milyen crackről beszélsz. Én simán benyomtam dameon tools-ba, és már futott is. Nem kellett semmilyen crack hozzá. -
#6749 Mindeki panasazkodik hogy kapar a kocsi. Én a végén vettem egy ferrarit és ugy tunningoltam hogy kiszedtem belöle a motort és beleraktam a legkisebbet :) LEhet hogy értelmetlen, de nem jáccottam 1 hétig ugy vele, hogy leugrottam a sarki boltba kocsival és cserélhettem a papucsokat. LEgyetek már kreatívabbak ;) Vagy használjatok pedálokat. -
#6746 Szerintem a 3. városban található autókra. -
TheZsenyka #6744 Inkább az agyatokra kéne egy peccs vazzeg... micsoda arcok ... :) -
#6743 de akkoris az én nickem a felgfélelmetesebb -
#6742 nem igaz
csak tetves lesz , más nem :>> -
#6741 Attól leszel a menő. -
#6740 El kell, hogy szomorítsalak,de én vagyok a SÁTÁN
mert nekem a fejbőrömbe van az, hogy666
-
#6739 Az Invictus uj jateka. ____________________6666 db ma 17:31 hen-tes
HÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁ !!!!
ÉN VAGYOK A SÁTÁN !!!!! -
#6738 ba+ !!! -
#6737 hm ? -
#6735 hehe :> -
#6733 off
MUHHÁÁHÁHÁHÁHÁÁÁ!!
csináltam diszkóót
csináltam 2 framés giffet 1 fekete és 1 fehér képpel és kitettem fullscreen re :DDD
GECCI jÓ :DDD
on -
#6732 hehe :D
ez jó lesz ? :> -
#6731 HÁHÁHÁHÁ :DDD
lecserlémem :) -
#6729 hihi -
#6728 nincs !!!
bazzeg
még nincs is magyar on !! -
#6726 Köszi!! -
#6723 INVICTUS !!! KITAMAS !!!! EGY TISZTELET PÉLDÁNY RENDEL !!! :D