46059
.
-
Capone #6834 Azt hiszem most mással vannak elfoglalva a srácok.Ugyhogy demora ne is számits -
#6832 Hát így is nézhetjük, de az európai kiadás az amerikai eladásoktól függ, úgyhogy talán jó lenne ha nem szopnának annyit :) Mer én kapok eredeti példányt, de nektek nem lesz :) -
Capone #6831 Mondhatnám azt is hogy a hidegháború uj fejezetet nyitott .:)) -
Capone #6830 Egyenlöre még europában sem jelent meg.A jenkik meg bekaphatják nekik nem árt egy kiss szopás. -
#6829 Capone: vicces vagy :) Ha itthon nem jelenik meg valami, akkor nem kell megvárni, míg kiadják, hanem le kell warezolni :)))) -
#6828 bfg, 50000 találat a SL catalog-on. (Az utsó 12 én voltam ) -
Capone #6826 Találd ki honnan van meg mindenkinek!! Nem adtak érte lóvét az tuti.Inentöl fogva nem tudom mit anyáznak mert ugye ithon még meg sem jelet. -
#6823 50000 micsoda?
-
#6820 KOSZI! -
#6819 Ezért izgultam egész nap?!!! -
Cobra11 #6818 ez nagyon durva. kiadnak egy szart és még 1 hónap múlva sincs hozzá egy normális fps növelő patch. -
#6817 Alexease, gratula az 50000-hez -
RAZZY #6814 Akkor meg mit ígérgetnek...? ehh -
#6813 Nem lesz, fogjátok már fel :)
Hálaadás van, meg faszom, most nem úgy pörögnek az amcsik mint máskor. -
#6812 Na még mindig nem jelent meg ez a mocsok? -
#6811 NO! -
Cobra11 #6810 Sorry, de nincs kedvem 500 bejegyzést visszaolvasni. Megjelent már a kettes patch? -
#6809 :DD
pl ? csak nem egy patch ? :DDDD -
#6808 :DD
pl ? csak nem egy patch ? :DDDD -
#6806 Koszi!! Ha este 9-10 hazaerek feteszem.
Lesz meg fent egy-ket erdekes anyag is. -
#6803 A Buiders Edge-re felkerult az uj(abb) feature lista, az ami miatt csuszik a patch.
Azert van benne egy-ket jo fajta ujdonsag. -
Wajk #6802 mondjuk nem ismerheti mindenki önéletrajzát :) -
Wajk #6801 -
#6800 akkor sorry :DD
előfordul !
de akkoris!
pont tőlem kéri ?! pont tőlem aki még 1 db játékot nem írt ki cdre csak ha havernak kel ?!
ugyna már..
:D
DAEMON TOOLS RULZ !! -
Wajk #6799 Lásd lentebb egy picivel...
(de siess mert nemtom meddig lesz fennt.) -
Wajk #6798 mi ez a "MUHAHHAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444"?
lehet szüksége NoCDpatchre nem? Amúgy kérdésedre felelve: van nocdpatch a játékhoz.
Persze kell lenni egy teljes CD-s Street Legalnak (RiP-et máshogy kell), fel kell tenni a hivatalos 1.1-es patchet, majd bemásolni az .exe-t a könyvtárba.(Ha esetleg 1.0-as NOCDpatch kellene akkor szóljatok)
NoCDpatch_v1.1.rar(651Kb)
-
#6797 nemigaz
még ma este 10 körül jöhet, de akkor én nem leszek ugyhogy holnap nézem :D -
#6796 Tárgy: street legal crack
--------------------------------------------------------------------------------
Üdv!
Megtennéd, hogy elküldöd nekem a street legal noncd crack -
et?
Megvan a prg. de sajna nem indul anélkül.
Előre is köszi: Sylie
MUHAHHAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
ez mekkora :DD
van hozzá nocd patch ? :DDD -
#6793 hol van már az a patch ?
ma már megkel jönnie ! -
#6792 Érdekes nekem nagyon ritkán borult fel az ótó. Akkoris direkt úgy mentem. Ennyire jól vezetnék?? -
#6791 Viszont van olyan eset is:) 40-nel ugy felborulsz mint a budosbogar. -
TheZsenyka #6790 Nekem akkoriban egy Opel Rekord 2.0i járgányom volt. Nagyon szuper kis darab volt (jó nagy szerkezet) és masszív autó. -
TheZsenyka #6789 De karamboloztam már 60 KM/órával is úgy, hogy a balról érkező kb. 50-el érkezett és telibe kaptam. A Megan-nak kitört a jobb első kereke, az én kocsim eleje kb. fél méteres mélységben megsemmisült. Senki sem borult fel, mondjuk a Megan-t fellöktem a járdára (járdaszigetre egész pontosan, tudjátok olyan járdasziget szerű aminek a közepén tábla van) de egyáltalán nem volt még borulásnak a jele sem. -
TheZsenyka #6788 kb 10cm-es padkáról van szó, véleményem szerint a játkban sem félméteres padkák vannak. -
TheZsenyka #6787 Meg fogsz lepődni: 70-el padkáztam már meg a kocsimat és bizony mindkét felnim eltört (jobb oldal)... mit mondjak... nem borultam fel... szinte meg sem emelkedett a kocsi. -
[Walaki]D`Lair #6786 Amúgy ma találtam egy érdekes dolgot! Az egész SL az Insane engine-re épül!!! Egyszer kidobott valami hibaüzenettel, és csinált egy log file-t aminek mi a neve??? insane3d.txt .... nos ennyit erről :DDDDDD Fú micsoda összeesküvés elmélet!:DD -
#6783 Mondjuk igaza vana kollégának a borulásokkal kapcsolatban, tényleg túlzóak. A Ferrarimmal a biztonság kedvéért pl sosem kapcsoltam fel 3asba, mert ott már jelentösen megnövekedett a spontán borulások száma fékezés hatására. :) -
#6782 :)) -
#6781 50 Mph az 80 Km\o ugyi mentel te mar 80-al egy padkanak erdekes dolgokat tapasztalnal:))) -
#6780 -Az autók rendesen gyorsulnak, tessék manuális váltót alkalmazni
-kanyarodás nem életszerütlen az 1es peccs után
-háttér pocsék, elismerem :)
-ajtó nem ok nélkül nyilik általában, hanem azért mert nekimentél valaminek, vagy a chassis nem 100%
-rugókat le lehet venni, csak egy kis trükkk kell :) Nem oda kell kattingatni ahol van a rugó vége, hanem ahol lennie kéne :) Müxik
-ugrál, remeg, de szerintema peccset felrakod megjavul