46059
.
  • Capone
    Azt hiszem most mással vannak elfoglalva a srácok.Ugyhogy demora ne is számits
  • bfg900
    Hát így is nézhetjük, de az európai kiadás az amerikai eladásoktól függ, úgyhogy talán jó lenne ha nem szopnának annyit :) Mer én kapok eredeti példányt, de nektek nem lesz :)
  • Capone
    Mondhatnám azt is hogy a hidegháború uj fejezetet nyitott .:))
  • Capone
    Egyenlöre még europában sem jelent meg.A jenkik meg bekaphatják nekik nem árt egy kiss szopás.
  • bfg900
    Capone: vicces vagy :) Ha itthon nem jelenik meg valami, akkor nem kell megvárni, míg kiadják, hanem le kell warezolni :))))
  • vtb
    bfg, 50000 találat a SL catalog-on. (Az utsó 12 én voltam )
  • Capone
    Találd ki honnan van meg mindenkinek!! Nem adtak érte lóvét az tuti.Inentöl fogva nem tudom mit anyáznak mert ugye ithon még meg sem jelet.
  • bfg900
    50000 micsoda?
  • Alexease
    KOSZI!
  • Falabu #6819
    Ezért izgultam egész nap?!!!
  • Cobra11
    ez nagyon durva. kiadnak egy szart és még 1 hónap múlva sincs hozzá egy normális fps növelő patch.
  • vtb
    Alexease, gratula az 50000-hez
  • RAZZY
    Akkor meg mit ígérgetnek...? ehh
  • bfg900
    Nem lesz, fogjátok már fel :)
    Hálaadás van, meg faszom, most nem úgy pörögnek az amcsik mint máskor.
  • winAMPER
    Na még mindig nem jelent meg ez a mocsok?
  • hen-tes
    NO!
  • Cobra11
    Sorry, de nincs kedvem 500 bejegyzést visszaolvasni. Megjelent már a kettes patch?
  • hen-tes
    :DD
    pl ? csak nem egy patch ? :DDDD
  • hen-tes
    :DD
    pl ? csak nem egy patch ? :DDDD
  • Alexease
    Koszi!! Ha este 9-10 hazaerek feteszem.
    Lesz meg fent egy-ket erdekes anyag is.
  • Alexease
    A Buiders Edge-re felkerult az uj(abb) feature lista, az ami miatt csuszik a patch.
    Azert van benne egy-ket jo fajta ujdonsag.
  • Wajk
    mondjuk nem ismerheti mindenki önéletrajzát :)
  • Wajk
  • hen-tes
    akkor sorry :DD
    előfordul !
    de akkoris!
    pont tőlem kéri ?! pont tőlem aki még 1 db játékot nem írt ki cdre csak ha havernak kel ?!
    ugyna már..
    :D
    DAEMON TOOLS RULZ !!
  • Wajk
    Lásd lentebb egy picivel...

(de siess mert nemtom meddig lesz fennt.)
  • Wajk
    mi ez a "MUHAHHAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444"?
    lehet szüksége NoCDpatchre nem? Amúgy kérdésedre felelve: van nocdpatch a játékhoz.
    Persze kell lenni egy teljes CD-s Street Legalnak (RiP-et máshogy kell), fel kell tenni a hivatalos 1.1-es patchet, majd bemásolni az .exe-t a könyvtárba.(Ha esetleg 1.0-as NOCDpatch kellene akkor szóljatok)

NoCDpatch_v1.1.rar(651Kb)

• hen-tes
    nemigaz
    még ma este 10 körül jöhet, de akkor én nem leszek ugyhogy holnap nézem :D
  • hen-tes
    Tárgy: street legal crack

--------------------------------------------------------------------------------
    Üdv!
    Megtennéd, hogy elküldöd nekem a street legal noncd crack -
    et?
    Megvan a prg. de sajna nem indul anélkül.
    Előre is köszi: Sylie

MUHAHHAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
    ez mekkora :DD
    van hozzá nocd patch ? :DDD
  • hen-tes
    hol van már az a patch ?
    ma már megkel jönnie !
  • vtb
    Érdekes nekem nagyon ritkán borult fel az ótó. Akkoris direkt úgy mentem. Ennyire jól vezetnék??
  • Jacek
    Viszont van olyan eset is:) 40-nel ugy felborulsz mint a budosbogar.
  • TheZsenyka
    Nekem akkoriban egy Opel Rekord 2.0i járgányom volt. Nagyon szuper kis darab volt (jó nagy szerkezet) és masszív autó.
  • TheZsenyka
    De karamboloztam már 60 KM/órával is úgy, hogy a balról érkező kb. 50-el érkezett és telibe kaptam. A Megan-nak kitört a jobb első kereke, az én kocsim eleje kb. fél méteres mélységben megsemmisült. Senki sem borult fel, mondjuk a Megan-t fellöktem a járdára (járdaszigetre egész pontosan, tudjátok olyan járdasziget szerű aminek a közepén tábla van) de egyáltalán nem volt még borulásnak a jele sem.
  • TheZsenyka
    kb 10cm-es padkáról van szó, véleményem szerint a játkban sem félméteres padkák vannak.
  • TheZsenyka
    Meg fogsz lepődni: 70-el padkáztam már meg a kocsimat és bizony mindkét felnim eltört (jobb oldal)... mit mondjak... nem borultam fel... szinte meg sem emelkedett a kocsi.
  • [Walaki]D`Lair
    Amúgy ma találtam egy érdekes dolgot! Az egész SL az Insane engine-re épül!!! Egyszer kidobott valami hibaüzenettel, és csinált egy log file-t aminek mi a neve??? insane3d.txt .... nos ennyit erről :DDDDDD Fú micsoda összeesküvés elmélet!:DD
  • bfg900
    Mondjuk igaza vana kollégának a borulásokkal kapcsolatban, tényleg túlzóak. A Ferrarimmal a biztonság kedvéért pl sosem kapcsoltam fel 3asba, mert ott már jelentösen megnövekedett a spontán borulások száma fékezés hatására. :)
  • Falabu #6782
    :))
  • Jacek
    50 Mph az 80 Km\o ugyi mentel te mar 80-al egy padkanak erdekes dolgokat tapasztalnal:)))
  • bfg900
    -Az autók rendesen gyorsulnak, tessék manuális váltót alkalmazni
    -kanyarodás nem életszerütlen az 1es peccs után
    -háttér pocsék, elismerem :)
    -ajtó nem ok nélkül nyilik általában, hanem azért mert nekimentél valaminek, vagy a chassis nem 100%
    -rugókat le lehet venni, csak egy kis trükkk kell :) Nem oda kell kattingatni ahol van a rugó vége, hanem ahol lennie kéne :) Müxik
    -ugrál, remeg, de szerintema peccset felrakod megjavul