46059
.
  • CS@
    Üdv !
    A pecs2 után ha valaki rájön ,hogy lehet 4hengeres motornál NOS-t beszerelni írja má le légyszí.
    Palack belemegy,kis bizbasz a motorra rámegy és ennyi. (egyik ported izéke se megy rá) THX!
  • Alexease
    Amugy graula az Invictusnak!!
    Ezeket a valtozasokat, elvileg 2 heten belul raktak ossze. Es tenyleg sokat valtozot, sokkal jobb lett.
    Az AV meg 4 hetig tesztelte. Es nem vettek eszre a rendort:)))))))) Komoly:))))
  • Alexease
    Kivancsi leszek mit csinal az AV.
    - Elnezest ker, es felteszi a jot. De akkor mindenkinek uninstall (ha mar feltette a kettest).
    - Elkeszitetti "gyorsan" a Patch#2.1-est, teszteli, es 3-4 heten belul meglesz.
    - Sz*rik ra, es majd jo lesz a Patch#3-as ban jovore...

De ha csak a rendor a hiba, akkor sz*rok az AV-re. Ugysem megy a varosban rendesen...

Ja, es nem keri a CD-t:)))))
  • Ams
    szóval berakták az egér gombjait, y tengely-t nem... gratula invictus

kulimunka...
  • Alexease
    Olvass vissza: #7376
  • nos79
    jah,az állo rendér tényleg vérfagyasztó!!!
  • nos79
    Hali,milyen "igaz"#2-röl van szó??
  • Alexease
    Elarchivaltam a SL-t, es feltettem a patch#2-ot.

- Tenyleg sokat valtozott. Sokkal szebb a grafika, es sok apro dolog van benne ami sokat javitott.
    - A teszt palya is tenyleg nagyon jo. Ezen mar lehet normalisan teztelni.
    - A forgalom is bovult, es szebbek, jobbak a kozlekedo jarmuvek. pl. atlatszo a szelvedojuk, ablakjuk.
    - Es meg sok minden mas.

Tenyleg jo lenne, de:
    - Az eger iranyitast meg nem tudtam beallitani ,fek, gaz megy, de a kanyarodas nem.
    - Az atom alat toltogetes miatt a varosban, ugyan ugy, jatszhatatlanul szaggat. Legalabb lehetne allitani valami cache-t. Szerintem 512Mbyet DDR Ram eleg kell hogy legyen. Beleferne.
    - Az F12 ha screenshot, akkor az meg mindig fagy. de ha gyors kilepes, akkor jol muxik:))

De azert f*sza! most mar normalisan tudpok epitkezni, es tesztelni. (Persze ha nem fagy. Mert azt ennyi ido allatt nem tudtam tesztelni.)

• Rigley
    remélem az álló rendőrön kívül (megáll az eszem komolyan...) nincs más különbség az igazi #2-es patchez képest... mert ezt leszedem már végre...nem várom meg míg az AV veszi a fáradságot , és feltölti...
  • vtb
    SeVe7, az új tesztpályán egy alap ninjával majdnem 4 perc kellett, hogy végigmenjek
    szal nem egy nyúlfarknyi
  • Ams
    köszi
  • Mr.Macho
    qrva jó a peccs :D
  • Alexease
    En meg neznem, de nincs fent az uj patch.
  • Csacsi
    Már elnézést, de tudtommal, én egyáltalán nem bántottam senkit(Ha igen, akkor elnézést), csupán csak leírtam a saját véleményemet.

Én szívesen megnézném neki, de nem otthon vagyok, hanem dolgozom, és nincs itt a játék. Nem tudom mit szólna a főnök, ha itt játszanék.

Szóval a válaszom nem tudom.

És mégegyszer bocs, ha megbántottam valakit..
  • Ams
    sajnos nekem fizikai képtelenség, kérlek válaszolj, a kérdésemre
  • Hangianix
    Ize, szepen kerte, nem anyazott, miert ne nezne(tek) meg Ams-nak, ha megtudjatok.
  • Csacsi
    Az LFS-t én is kipróbáltam, de egyáltalán nem győzött meg, főleg azért, mert egérrel kellett vezetni. Nagyon remélem, hogy nem ez lesz a trend mostanában.

Bár nekem mind1, mert én is kormánnyal játszom....
  • Alexease
    En is igy voltam. De amiota az LFS-ben kiprobaltam, azota eleg jo. Persze inkabb kormanyt hasznalok:))
  • Csacsi
    Miért olyan fontos, hogy lehet-e egérrel irányítani, vagy sem. Szerintem egérrel egy autós játékot irányítani, az kb olyan, mint mondjuk egy stratégiát csak billentyűzetről játszani...
  • Ams

próbáld plíz ki, hogy az egér mozgásával megoldható-e a kanyarodás!

• Alexease
    Igen kell neki az egyes!! De a NOCD-t ne rakd ra az egyesre, mert az lecsereli az exe-t, igy a kettes nem lesz kompatible...
  • Alexease
    Elvileg igen.
    De en nem lattam a patch-t. Most jott csak le, de ezt meg nem teszem fel, mert ha ki jon az uj kettess, akkor telepithetem elorol az egeszet.
  • Ams

#7380 nagyon fontos, help plz!

• Alexease
    Nem lenne egyszerubb ha az INVICTUS oldalara kerulne fel?????
    Mar nem csak a sebesseg miatt is, hanem akkor, esetleg, talan, nem kellene napokat varni, es meg jot is tolthetnenk le. Ha ezt is 3 hetig vizslatja az AV, akkor tokon szurom oket:))
    (Tudom, tudom, nem is lehetne mit patch-elnem...)
  • Ams

az egér mozgásával megoldható a kanyarodás??

• Alexease
    Izgi. Ep most jott le a patch:)))
  • Csacsi
    pfff......erre már tényleg nem tudok mit mondani..
  • Alexease
    A fo problema a Grafikai Engine. Az Invictusnak ez elvileg az elso "valodi" 3D-s engine-je. Az Insane "magassagterkepes" volt. Ezt most fejlesztik, ez a jatek a teszt (ezt nem en mondtam). Ezert is fognak foglalkozni a jatekkal hosszabb tavon - nem ugy, mint a tobbi AV-s jatek - mert amig nincs uj megrendelesuk, addig is fejlesztgetik az Engine-t.
    Amugy ennel a jateknal tenyleg a jatekmenet lenne a fontos.
    Es ha meg egy GTA3 grafikai engine lenne alatta, az sem lenne jo, mert a fel vilag elelvezne, es azert az gaz:)))))
  • Csacsi
    Felőlem lehet még ennél is csúnyább a játék, nem ez a lényeg. Nekem csak annyi kell, hogy stabil legyen, normális sebességgel fusson, és ne legyenek benn ordító bugok.

Legyen jó az AI, a fizika, a törések, és a garázs, illetve ne fagyjon.

Ha ez meg van, akkor nem érdekel a grafika, ha jó sebességgel fut, hiszen ezt a játékot nem a grafika alapján fogom megitélni, hanem az alapján, ami benne rejlik a játékötletben.

Szóval grafika legyen csak suxxx, de legyen élvezhető a játék.

Aki a grafikát nézi, az nem értékeli magát a játékot egészben.

Ezzel nem bántani akarlak, csak annyi, hogy nem értek egyet veled, és ez nem bántás, csupán Én is kinyílvánítottam a véleményem.
  • radical
    Kuka mindig is volt, de nem az a poén hanem hogy a zsaru a tetőn átdugott felsőtesttel vezet...
  • radical
    Úgy megijedtem a fehér gyalogosoktól hogy nekimentem a fának:
  • bfg900
    Ilyen szemeteskukára nem meléxem hogy ovl teddig, persze lehet hogy csak nem figyeltem.
  • radical
    Ja és egy igen érdekes vezetési stílussal találkoztam:
  • radical
    Asszem itt: http://knark.viskos.org/~koxbox/streetlegalpatch2.exe

Hát kipróbáltam és azt kell hogy mondjam hogy kell ide még jópár patch. P4 2.1Ghzen,GF3ti200-on, 512DDR-el 1024 minden maxon szaggat rendesen. A kocsikra és a gyalogosokra később teszi csak fel a texturát így tök fehérek egy darabig és csak utána texturásak. Tényleg játszatóbb a game csak még mindig nem tökéletes. Megy a régi savegamekkel és a garázs is kezelhetőbb lett.
  • Csacsi
    Most miért nem árulod el? Biztos játszol már, mint állat. Csak azt nem értem, hogy hogy csinálod, se suli, se munkahely?
  • bfg900
    Remek. És emlyik mirroron van fent normálisan?
  • bfg900
    Eredeti cd-m van :)
  • radical
    Megvan a hiba oka, az egyik mirroron szarul volt fent a patch. Máshonnan leszedtem és megy.
  • Csacsi
    Lehet, hogy az invictusék ebbe a patchbe beleraktak egy warez védelmet is, és csak az eredeti cd-vel megy... :))))
  • bfg900
    Illetve nem illegal, hülye vagyok, csak nem tudja updatelni. Most hitelen 2 öletem van. Az egyik hogy Ebben a peccsben benne van az 1es is (bár ez nem valószinü), a másik hogy nemtudom :)