46059
.
-
Speedy #7462 Alexease!!! küldjek új képeket?
Törések, meg matrica...
A múlkoriak úgy láttam, hogy tetszettek... -
#7461 A kettes-hez meg nincs NoCD.
Es az Invictus fele patch keri a CD-t:( -
#7460 antimanti, én is csatlakozok Alexeaséhoz, csak a fuck off-os szmájlit nem tudom beilleszteni -
Speedy #7459 EZ MIND A PECCS 2...
Alexease, majd küldöm a listát, jó? (BUG) -
#7458 Azzért érdekes ez a játék engine!! Gta3, Maffia nem akad igy!!Lássuk be azok azért szebbek!! Azt a nocd.exe ti honnét huztátok le!! -
#7457 Amugy a CARLOT-ban is van uj hiba. Nalam ossze-vissza scrollozza a parkolot:)
(Mondjuk az Invictus Patch-el meg nem neztem...) -
Speedy #7456 Valamint egyes sérült alkatrészek (néha a karosszéria is) ELTÜNIK! Úgyértem LÁTHATATLANNÁ VÁLIK! Ha megtalálom, vakon és megjavítom, utána újra látható lesz! -
#7455 HEHEHE !!!
MEGJÖTTEM !!!
OVASOM a hireket :)
cool
megprobálom leszedni ! -
#7454 Baszod, elobb nezd meg aztan ugassal!! -
Speedy #7453 Ja +amikor FELMATRICÁZTAM EGY AUTÓT, és bementem a parkolóházba (CARLOT) eltünt az összes autóm, csak a matricás maradt meg!
-
Speedy #7452 ENGEM 2szer KIDOBOTT A JÁTÉK, amikor egy törött autó volt a garázsomban és be akartam menni a CAR LOT-ba!!!
-
#7450 najó aki nem boldogul az új tesztpályával: ahol eddig volt egy körív ami a gyorsulós egyenes startjától a célig tartott ott most egy út van a "körpályáig" -
#7449 AMS: Meg jott a level, 2 virus kisereteben. Lehet, hogy az Axelero szerver ferges, de azert nezd meg a geped.
Amugy a NA torolte, vagyis kuld el legyszi megegyszer. -
#7448 Ehh:((! Kipróbáltam a Pecs2-t! Hááát!
Sok dologban jobb lett, de a texturákat nemnagyon tölti be rögtön! A városban hát még elfogadható, de ezen kéne nagyon változtatni!!!
DE A GAME EGYÉBKÉNT RULZ! -
#7446 Antimanti, ebből a 3 hozzászólásból jellemezted magad....
a f*sz fogja neked megmondani miben változott a tesztpálya, ha ilyen gyökér vagy, hogy nem veszed észre
-
#7445 Antimanti, ebből a 3 hozzászólásból jellemezted magad....
a f*sz fogja neked megmondani miben változott a tesztpálya, ha ilyen gyökér vagy, hogy nem veszed észre
-
The_real_nigga #7444 Ez most milyen patch? -
#7438 -
#7436 Na a www.invictus.hu félére gondolsz az a street legal siteről lehet letölteni azt mondod nem? -
#7435 egér megy?
u.i.:ment mél..erre: [email protected] nyomd fel az oldaladraa! -
#7434 Most, hogy vagy 10 percet kellett autokaznom, hogy talaljak egy rendorautot, jobban megtudtam nezni a varost. Tenyleg sokkal jobb, szebb lett.
Persze barhol megallok, mindig talalni valami bugocskat (lasd. lenti kep is - kozl.lampa), de ettol meg jatszhato. Ezeket ugyis kijavitjak. -
#7433 jejejeee -
#7432 Lehet hogy felfigyeltek a cache noveles keresemre. Mintha nem toltene annyit... -
#7431 Az Invictus fele PAtch#2 jo!!!
Egyszeruen nincs rendor emberke az autoban. Es mintha meg gyorsabb is lenne a game...
-
#7430 ja..., aha. köszi ! -
#7429 Ok is csak teszt jateknak kezdtek el, amig nem kapnak valami normalisat (mar csak Xboxra akarnak fejleszteni). De mivel megtetszett a kiadonak, igy nagyobb munkaval jobb lesz. A megjelenes, az utolso infom szerint, jovo tavasz. -
#7428 Tudom, hogy nem teljesen ide tartozik, de most nincs kedvem megkeresni a témát amit nyitottam hozzá, mert annyira lesullyedt... Mi van a másik magyar csapat, a Clevers uj jatekaval a SOH-al (Steel of Haste). Decemberre igertek, ha jol emlekszem, de az oldalukat (www.clevers.com) , már régen frissítették. Pedig elég jo kis jateknak nez ki... -
dav #7427 Azért a főoldaluk se semmi :) -
#7426 erre: [email protected] -
#7425 ment mél.. nyomd fel az oldaladraa! -
#7424 Meretre mas, vagyis van ra esely hogy masik...:))) -
#7423 Majd kiderul. Ez gyorsan jon. Felteszem, kiprobalom. Majd iromm hogy mi van.
(Csak nem teszik fel a rosszat, ha ott van naluk a jo??? De hat, az AV meg a jogok...) -
radical #7422 Nem akarlak elkeseríteni, de a readme alapján szerintem a rossz van fent. -
#7421 Frissitette az Invictus a StreetLegal Mini Site-ot!!
Felraktak a Patch#2-ot is!!!
Azt meg nem tudom, hogy a melyik verzio, meg toltom. De legalabb ez jon rendesen.
(Ha voltak olyan rendesek, akkor nem a kilogo rndoroset tettek fel:)) -
#7419 és varázsolni se lehet benne pedig a baldur's gate-ben milyen jól meg volt az is oldva -
#7418 Biztos volt fontosabb dolguk is. -
#7417 de ebben a ... programban nem megy. kulimunka... -
#7416 Az egérrel vezetés a legkibaszottkurvajóbb abban a probramban, amiröl megbeszéltük hogy többet itt nem ejtjük ki a nevét :) -
#7415 És millen módosításról volt szó? Valammi olan, hogy moddereknek valami új fasta dolgot tesznek be asszem! -
#7414 de az egér nem megy