46059
.
  • Speedy
    Alexease!!! küldjek új képeket?
    Törések, meg matrica...
    A múlkoriak úgy láttam, hogy tetszettek...
  • Alexease
    A kettes-hez meg nincs NoCD.
    Es az Invictus fele patch keri a CD-t:(
  • vtb
    antimanti, én is csatlakozok Alexeaséhoz, csak a fuck off-os szmájlit nem tudom beilleszteni
  • Speedy
    EZ MIND A PECCS 2...
    Alexease, majd küldöm a listát, jó? (BUG)
  • Adi
    Azzért érdekes ez a játék engine!! Gta3, Maffia nem akad igy!!Lássuk be azok azért szebbek!! Azt a nocd.exe ti honnét huztátok le!!
  • Alexease
    Amugy a CARLOT-ban is van uj hiba. Nalam ossze-vissza scrollozza a parkolot:)
    (Mondjuk az Invictus Patch-el meg nem neztem...)
  • Speedy
    Valamint egyes sérült alkatrészek (néha a karosszéria is) ELTÜNIK! Úgyértem LÁTHATATLANNÁ VÁLIK! Ha megtalálom, vakon és megjavítom, utána újra látható lesz!
  • hen-tes
    HEHEHE !!!
    MEGJÖTTEM !!!
    OVASOM a hireket :)
    cool
    megprobálom leszedni !
  • Alexease
    Baszod, elobb nezd meg aztan ugassal!!
  • Speedy
    Ja +amikor FELMATRICÁZTAM EGY AUTÓT, és bementem a parkolóházba (CARLOT) eltünt az összes autóm, csak a matricás maradt meg!
  • Speedy
    ENGEM 2szer KIDOBOTT A JÁTÉK, amikor egy törött autó volt a garázsomban és be akartam menni a CAR LOT-ba!!!
  • vtb
    najó aki nem boldogul az új tesztpályával: ahol eddig volt egy körív ami a gyorsulós egyenes startjától a célig tartott ott most egy út van a "körpályáig"
  • Alexease
    AMS: Meg jott a level, 2 virus kisereteben. Lehet, hogy az Axelero szerver ferges, de azert nezd meg a geped.
    Amugy a NA torolte, vagyis kuld el legyszi megegyszer.
  • Falabu #7448
    Ehh:((! Kipróbáltam a Pecs2-t! Hááát!
    Sok dologban jobb lett, de a texturákat nemnagyon tölti be rögtön! A városban hát még elfogadható, de ezen kéne nagyon változtatni!!!
    DE A GAME EGYÉBKÉNT RULZ!
  • vtb
    Antimanti, ebből a 3 hozzászólásból jellemezted magad....
    a f*sz fogja neked megmondani miben változott a tesztpálya, ha ilyen gyökér vagy, hogy nem veszed észre
  • vtb
    Antimanti, ebből a 3 hozzászólásból jellemezted magad....
    a f*sz fogja neked megmondani miben változott a tesztpálya, ha ilyen gyökér vagy, hogy nem veszed észre
  • The_real_nigga
    Ez most milyen patch?
  • Rigley
  • Adi
    Na a www.invictus.hu félére gondolsz az a street legal siteről lehet letölteni azt mondod nem?
  • Ams
    egér megy?

u.i.:ment mél..erre: [email protected] nyomd fel az oldaladraa!
  • Alexease
    Most, hogy vagy 10 percet kellett autokaznom, hogy talaljak egy rendorautot, jobban megtudtam nezni a varost. Tenyleg sokkal jobb, szebb lett.
    Persze barhol megallok, mindig talalni valami bugocskat (lasd. lenti kep is - kozl.lampa), de ettol meg jatszhato. Ezeket ugyis kijavitjak.
  • Rigley
    jejejeee
  • Alexease
    Lehet hogy felfigyeltek a cache noveles keresemre. Mintha nem toltene annyit...
  • Alexease
    Az Invictus fele PAtch#2 jo!!!
    Egyszeruen nincs rendor emberke az autoban. Es mintha meg gyorsabb is lenne a game...
  • Rigley
    ja..., aha. köszi !
  • Alexease
    Ok is csak teszt jateknak kezdtek el, amig nem kapnak valami normalisat (mar csak Xboxra akarnak fejleszteni). De mivel megtetszett a kiadonak, igy nagyobb munkaval jobb lesz. A megjelenes, az utolso infom szerint, jovo tavasz.
  • Rigley
    Tudom, hogy nem teljesen ide tartozik, de most nincs kedvem megkeresni a témát amit nyitottam hozzá, mert annyira lesullyedt... Mi van a másik magyar csapat, a Clevers uj jatekaval a SOH-al (Steel of Haste). Decemberre igertek, ha jol emlekszem, de az oldalukat (www.clevers.com) , már régen frissítették. Pedig elég jo kis jateknak nez ki...
  • dav
    Azért a főoldaluk se semmi :)
  • Ams
    erre: [email protected]
  • Ams
    ment mél.. nyomd fel az oldaladraa!
  • Alexease
    Meretre mas, vagyis van ra esely hogy masik...:)))
  • Alexease
    Majd kiderul. Ez gyorsan jon. Felteszem, kiprobalom. Majd iromm hogy mi van.
    (Csak nem teszik fel a rosszat, ha ott van naluk a jo??? De hat, az AV meg a jogok...)
  • radical
    Nem akarlak elkeseríteni, de a readme alapján szerintem a rossz van fent.
  • Alexease
    Frissitette az Invictus a StreetLegal Mini Site-ot!!
    Felraktak a Patch#2-ot is!!!
    Azt meg nem tudom, hogy a melyik verzio, meg toltom. De legalabb ez jon rendesen.
    (Ha voltak olyan rendesek, akkor nem a kilogo rndoroset tettek fel:))
  • vtb
    és varázsolni se lehet benne pedig a baldur's gate-ben milyen jól meg volt az is oldva
  • bfg900
    Biztos volt fontosabb dolguk is.
  • Ams
    de ebben a ... programban nem megy. kulimunka...
  • bfg900
    Az egérrel vezetés a legkibaszottkurvajóbb abban a probramban, amiröl megbeszéltük hogy többet itt nem ejtjük ki a nevét :)
  • Falabu #7415
    És millen módosításról volt szó? Valammi olan, hogy moddereknek valami új fasta dolgot tesznek be asszem!
  • Ams
    de az egér nem megy