46059
.
-
Speedy #7790 én értem... de miért AV???
Gondolom láttátok már a HOMEPAGE-ét...
A LEGSZARABB AMIT AZ ELMÚLT 5 éveben játékkiadónál láttam!!! -
#7789 Az Invictus szivesen dolgozott es dolgozik is a jatekon. De az Activision Value a kiado, Ok mondjak meg, hogy mi legyen a jatekban es mikor kell kiadni. A Kiadot nem erdekelte, hogy milyen alapotban van a jatek.
Az Invictusnak a legszarabb, mert komoly presztizs bukas, ha az eredetileg kiadott jatekbol itelik meg a teljesitmenyuket. Ha Ok is 2-3 evet fejlesztgethettek volna, mint mas csapat, akkor vilagcsucs jatek, es kassza siker.
De ezt mar leirtam vagy tizszer... -
Speedy #7788 AZ ÖTLET HIHETETLEN NAGY! És időt hagyva... egy MAFIA grafikai motorral, MAFIA mélységű kidolgozással... VERHETETLEN JÁTÉK LENNE... NEM???
EGY ILYEN PROGRAMOT NEM LEHET ÍGY SÜRGETNI, mert mire a peccsek kijavítják teljesen... 3-4hónap múlva, addigra az embernek már az összes pöcse tele lesz a játékkal... néha már most is teljesen tele van!
Nem egy embertől hallottam tegnap és ma itt a fórumon, hogy VÉGLEG törölte a GAME-t, vagy hogy kidobta a PICSÁBA... -
#7787 Az Invictus nem akarta kiadni a játékot, csak az AV akarta, ha az invictus döntött volna, hogy mikor adják ki, akkor még most sem lenne kiadva. -
#7786 Speed, tudod az activision az invictust igy kérte fel hoyg fél év alatt csináljanak egy progit.. határidös játék volt éni s sajnáltam de remélem a pecsekkel kijavitják a hibák zömét.. talán még jáccani is lehet vele majd de ez van, bele kö törödni :) -
#7785 gyiiik, most egy teljesen láma kérdés: nem lehet a kártya drivere a nemjó?? -
Speedy #7784 LEHET, HOGY az is GECI dolog amit a TAKE2 csinál a HIDDEN&DANGEROUS 2vel, hogy több mint 2éve fejlesztik és azóta igérgetik a kiadást...
DE LEGALÁBB NEM SZÚRJÁK KI A SZEMÜNK ILYEN FOS VERZIÓKKAL ÉS ILYEN ÓRIÁSI BUG-okkal!!! NEM????
INVICTUS IS inkább dolgozott volna rajta még egy félévet KUSSBAN és csak utána lökte volna ki a HIBÁTLAN, TÖKÉLETES PROGIT!!! Nem???? -
Speedy #7782 SZAR A CAR LOT!!!
ELTÜNNEK BELŐLE RENDSZERESEN AZ AUTÓIM!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#7781 hupsz.. úgy látszik elszóltam magam... :( -
#7780 hunten: hmmm.. ez érdekes, akkor valakinek így megy valakinek meg úgy.... ugy látszik függ attól, hogy milyen verzió van meg, bár nem tudom mi alapján nézi ezt a dolgot, de örülök, hogy újabb embernek oldódott meg a problémája. -
#7778 ja és én rászoktam, hogy F12-vel lépek ki, nemtom, hogy valamit máshogy csinál-e, de az biztos, hogy gyorsabb -
#7776 gyiiik, nekem simán lehet váltogatni a felbontást, tehát nem általános hiba, de azért tényleg előfordulhat másnál is -
#7774 Rakd mán fel, lerántom. Ha volt 2-es verzsün is, és megven neked, azt is tedd fel -
#7772 Szerintem állítsd 640*480-ra 16 biten, így talán menni fog.
-
#7768 Használj dc-t. Biztos fent van valakinek.
Ha nem tudod mi az, akkor dchun.hq.hu -
#7762 woart, rádudálsz egy gyalogosra, vagy akármilyen közlekedő autóra (ezek nem mindig válaszolnak) és ott kijön egy cucc és meg tudod kérdezni, hol van ellen és azt mutatja a térképen -
#7761 csak azért írom le, hogyha véletlenül valaki olyan láma hangulatban lenne mint én tegnap :). ha fent van a peccs és uninstalálod, akkor kézzel szedd le a könyvtárban lévő cuccokat, mert magától nem szedi le és utánna meg, ha ráinstallsz nem megy rá a peccs. csak gondoltam leírom -
#7759 Normal alapotban mindig keri a CD-t!!!!!
Hol az ellentmondas????? -
#7757 Es az elso hangkartyam:
- 650 Ft-ert vettem egy marek alkatreszt, es abbol legyartottam a Covox tipusu, 2 parhuzamos portra csatlakoztathato, sztereo hangkartyat:)))))))) -
#7755 Nekem egy 4 megás 386 sx33-on tökéletesen futott, sb8-al :) -
#7753 Ja, meg az orok emleku jatekok:
- Prince of Persia
- Pinball Fantasy
- Wolfenstein 3D
- stb. -
#7751 rinyált, csak már nem emlékeznek rá
én a doom1-t először 300x200 ban szpíkerrel nyomtam végig, ja és persze szaggatott -
#7750 Hja, azok voltak a szép idök. A Doom2 3 percet töltött az elején, mégse rinyált senki :) -
#7749 Csak akkor meg nem volt Windows, sem 4 Mbyte ram:))
Ha kell valakinek, meg van a Windows 1.0. :)) 1,2 Mbyte:)) -
#7748 Minden loadhigh-ba amikor már volt 4 MB ramja az embernek....
:-)))))) -
#7747 :-DDD
Nekem a régi időkben igy nézett ki az inditó menüm:
1. Az a kedves aranyos DOS
2. Az a tetves Win95 -
#7746 LH gmouse.exe
úgyemléxem ezzel elhetett legkevesebbel meguszni az egér problémát :)
-
#7744 Hat ja:)) Olyan autoexec.bat-om volt, olyan menuvel hogy beszaras. Amig kisakkosztam, hogy a 640Kbyte-ba, hogy tudom bezsufolni a dolgokat, lement a nap. Ja, es ket 720Kbyte-os floppyval, hatalmas adatforgalmam volt:)))))) -
#7743 EinME=WinME -
#7742 Illetve nem, kihagytam azt, hogy ennél a game-nél még a vinyó label-ét is meg kelett változtatni, különben nem indult el :) -
#7741 Én tegnap Nem tudtam a DukeNukemnek megmagyarázni Win98 alatt, hogy van egy SB kártya a segge alatt. EinME alatt persze megy, mint a kisangyal. -
#7740 subst d: c:\command&conquer
húú, emléxekeztem még ezekre :)))) -
#7739 ha valaki még emlékszik azokra az időkre, amikor válogatott szitkok közben próbálta elhitetni a dos-os progival, hogy bizony van nekem hangkártyám, ha nem is hiszi el. azért az se volt piskóta -
#7738 Ehhh...
TV-n kifolyna a szemed! -
#7737 vtb: gyere már lécci fel irc-re :)
Énis szivesen vennék amugy x-box -ot
ha tudnék rajta csetelni, mp3-at hallgatni, háromdéstudio maxolni, emg hasonlókat, de így sajna marad ez a gép :) -
#7736 Ezt ne itt vitassuk meg, mert a SL-hoz már nincs sok köze, mindamellett term. igazad van!:-) -
#7735 Az más, de van benne valami! -
#7734 A PC nagy elonye, a "hasznalata" kozben, a "hatterben" felszedett informacio, tudas, tapasztalat. Meg ha csak jatszik is az illeto, akkor is rengeteg olyan dolog van, ami plusz "tudast, tapasztalatot" eredmenyez. (Redszerinstallok driverek, konfigok, net haszalat stb.) Eszre sem veszi az ember, de mar egy "egyszeru" forum hasznalat soran is, HTML-ben "tanul" programozni. Es meg sorolhatnam.
Aki konzolon no(tt) fel, az betolja a CD-t, es nyomatja. Ennyi.
Ezekm "csak" a jatekosokrol szoltak! -
#7733 blasta én ezt hívom természetes szelekciónak -
#7732 Mellesleg az ilyen PC-s játékok szolgálnak jó táptalajjal azoknak a srácoknak, akiknek elege kezd lenni a PC-s "peccselgetésekből" meg "állandó fagyásokból" meg "szaggatási problémákból" és áttérnek konzolra, és teljesen megértem őket!
Én nem tartozom a konzolpártiak táborába, de meg tudom őket érteni, ha ezzel dobálóznak...