46059
.
-
#11449 amúgy mind3 patch fennt van, az indeo driver is? -
#11448 akkor ne ESC-eld. :) -
#11446 Pedig nyugodtan töröld, csak én kapcsoltam le a szervert, és tettem oda egy fecnit, hogy jihad lesz, ha nem rakják fel a patchet :D. -
#11444 Ja. De az Invictus csak 5-ig van. Ha az utan jon ki, akkor csak masnap teszik fel. -
#11443 de még sehol semmi. Én még a pontos answercímet is tudtam, azt próbáltam nézni, de nem jött be. :)
http://www.activisionvalue.com/Support/FAQAnswers.asp?C=169 -
#11442 én is néztem, meg ezt a szokásos linket. :) -
#11441 Amugy erdemes folyamatosan rapislogni az AV FAQ reszere, mert eppen nem jon be az oldal!!!!!!!
Remelem, most linkelik a patch-et:))))
De lehet, hogy csak AV weboldal, es fake:)) -
#11440 Ja:)) -
#11439 Alexease, csak emlékezz rá: Mózesnek sem volt könnyű :)) -
#11438 Mivel naponta kerdezik, kerik, ezert csak feltettem az oldalamra a NoCD patch-et, es az eredeti 1.0-as exe-t a patch-eleshez. A GyiK reszben meg leirtam hogyan kell patchelni a Rip verziot. Ha valaki kerdezoskodik, iranyitsatok oda.
StreetLegal Catalog: StreetLegal Catalog
SLC Patch: SLC Patch
SLC GyiK/FAQ: SLC GyiK
(Mar meguntam, hogy az ingyenesen szerzett programjahoz, senki nem tud 5 percet eltolteni a net-en, hogy megszerezze hozza az informaciokat! Bocsi, de kapok neha olyan levelet, amitol a falra maszok...) -
#11437 viszont hamarosan devkit lesz azzal majd lehet - gondolom.
Mentéseket meg a streetlegal.fw.hu-n találasz, amely link már volt említve nem is olyan régen... -
#11436 Lt.Balu, azok nem texturák és azt nem fogod tudni megnyitni mert saját Invictus-os plugin van hozzá. -
#11435 jah a lényeg kimaradt:)))))
Mivel lehet ezeket megnyitni? -
#11434 Még 1 kérdés:
a ProgramFiles/Activision Value/Street Legal/Cars/Racers/ autotipus/meshes könyvtárban csupa ".SCX" kiterjesztésü fájl van....ha jól sejtem,akkor ezek textúra fájlok,jelen esetben az egyes alkatrészek texturafájljai..Jool gondolom?Ha nem,akkor hol kell átírni pl ajtók,meg ilyenek grafikáit?THX -
#11433 jelen pillanatban fonn van sector ingyenes reszen iso -
#11432 NoCD Patchek: HSW
ISO, Rip: Mivel mar "regi" a jatek, igy nincs fent sehol. Esetleg DC++. -
#11431 Hehe... nekem sem válaszoltak Balu! De hát nem is vártam tölük többet! Nekem sajnos nincs meg a MITSUBISHI ECLIPSE mentés... -
#11430 Kösz asok választ......magkérdem még 1x:
TUD VALAKI EGY MENTÉST adnji,amiben van Michubishi (nemtiom hogy irják:( ) Eclipse????????? Átfestés céljából kéne..köszi szépen! -
#11429 al-Kaidara gondoltál, ugye? -
#11428 gyerekek ezt patchet mar en is varom pedig nem akarok jatszani vele:))
Csak akkor lehetne valamit olvasni a forumban:) -
#11427 Jah, mint a Afgán Al-Queda és Talibán tagságot, visznek a Kubai Gantanaco-bázisra. Tengerpart, vasrácsos, egy személyes ketrec, 40 fok árnyékban, és napi egy pohár víz. Állítólag aki vall, az több vizet kap.
Inkább ide kellene bezárni az AV tesztercsapatát :) -
#11426 Na ezt énsem vágom, mi volt a hiba....
:-)))) -
#11425 Vigyenek, de tengerpartra :D -
#11424 :)) -
#11423 Nova, csak egyszer olvasson bele a CIA ebbe a fórumba és téged úgy elvisznek, hogy vissza se találsz :)) -
#11422 Dehogynem, globális felmelegedés, a tengerszint egyszer csak eljut idáig. Egzotikus nők is lesznek, ha minden jól megy, hamarosan afganisztánnal határos ország leszünk, csatlakoznak a jihadhoz az AV ellen :D. -
#11420 Akkor lesz igazán változatos, ha a devkitet a kezembe kaphatom :D.
Elképzelem az AV tesztcsapatát, ülnek a tengerparton, sütkéreznek a napon, és néha néha valamelyikük megkérdezi, nem e kéne megnézni már a felgyülemlett tesztelnivalót. Aztán körülnéznek a tengerparton, megnézik a fürdőruhás nőket, isznak a jegelt gyümölcsléből, és jót röhögnek a "viccen". Végül pár hét múlva beüt egy hideg esős nap, bemennek dolgozni, feltelepítik, kipróbálják, elindul mindenkinek, jó, mehet tömegtermelésre. Úgy érzem, pályát tévesztettem :D. -
#11419 Na mindegy... -
[Walaki]D`Lair #11416 Na? Megjelent a peccs? -
#11415 Kezdem hiányolni a moderátorokat.
Nagyon devkit hiányom van, kicsit tökéletesíteni akarom a suprát. Gta realcarmodban is már csak azt nyúzom, bőven profi tuningkocsi. Pár japánok által használt alkatrészt biztos beleteszek, már a hangja is egy superchargeres supráé, kiszedtem egy videoból az indítás + motorhangot, így már feeling. -
#11414 még annyit, hogy írtam, hogy "Szóval nézz szét lentebb..." elhiheted, hogy nem kell messzire menni. Nem mondtam volna, ha nem úgy lenne.
Szóval segítettem... -
#11413 "de ne vedd személyesen" - legalább helyesen tudnál írni fiacskám, de nem baj, nem várok többet. -
#11412 Igen a te és Matrix hozzászólása között annyi volt a külömbség, hogy ő nem volt közönséges :) -
#11410 nem fogtál, de mivel 2 naponta jönnek ilyen felkérések így egy csöppet unjuk. Már bocs. Ne vedd személyeskedésnek, de az. :)
Szóval nézz szét lentebb... -
#11406 En is kintrol akartam megrendelni. Ment is a dolog, csak Magyarorszagra 70$ lett volna (amugy 19.90$) posta koltseggel egyutt:(( Annyit meg nem adok erte, hiaba tetszik meg Magyar...
De egy kinti ismerossel inteztem a dolgot, ugy felig ossze jott, csak 30$-t buktam:((( -
#11404 Mér? Nekem is eredeti van :) Made in USA. -
#11401 japo de ha a gamet akarod letölteni vhonnan akkor sector.warez.hu -
#11400 kaptam köcsönbe haveromtol. De ha az 2.2-es peccs se hozza meg a várva várt eredményt adom vissza neki. miért kérded? eredeti cd ha ezt kérdezed -
#11398 ha vki tud segitsen thnx^.^ -
#11397 egy kis gondom lenne a gémmel. felraktam az elsö két peccset de mikor a 2.2-est raknám fel nem engedi. ezt irja: THIS PROGRAM CANNOT UPDATE THE INSTALLED VERSION OF STREET LEGAL BECAUSE OFF THE FOLLOWING REASON:
c:\ PROGRAM FILES.... \CARS \RACERS\ CODRAC_V10\SCRIPTS\CODRAC_CHASSIS.CLASS UNKNOWN VERSION.