46059
.
-
#11512 Ez Off lesz, de nem akartam uj topicot nyitni ezert.
Megjelent a CORA3 (Cabelas 4x4 Offroad Adveture) - Activision Value. A dolog erdekessege, hogy a masodik reszt, a szinten magyar Clever's csapat keszitete. Sajnos, amenyire tokeletes volt a Screamer 4x4, annyira rossz lett a CORA2. Valamivel tobb, mint 5 percet volt a gepemen:(
Ez is komoly project lehet, mert eddig nem is hallottam rola. A szokasos, se reklam se weboldal se semmi. Meg azt sem tudom, melyik csapattal keszittettek. Lehuzom, tesztelem, majd kiderul... -
[Walaki]D`Lair #11509 nincs -
[Walaki]D`Lair #11507 Sztem rájössz magadtól is...:D -
[Walaki]D`Lair #11505 Nem. Fordulatszám szabályozó... -
#11504 De már nem akarom leszedni. 3x tettem fel az elmúlt két nap alatt, és többször nem fogom. -
#11503 Szedd le, tedd fel az 1.0-tol. Az eredeti exe-t mindig archivald, es akor nem lesz gond. -
#11501 Ott már néztem. Csak az v1.0-ás eredeti van fent. De nekem az v1.2-es eredeti kéne. -
#11499 Ford. szam. szabalyzo, de meg nem muxik rendesen. -
#11498 Itt nezz korbe: StreetLegal Catalog -
#11496 Valaki help!
Fent van már a két pecs. Felraknám a harmadikat (v2.2), de nem engedi a crack-elt exe miatt.
Honnan tudnám megszerezni az eredeti exét patcheléshez??? -
Nyiri #11495 meg foglalkozol ezzel a fossal??? muhahahaha -
#11494 AV: patchet!!! -
#11493 http://www.moviecodec.com/ -
#11488 Ja. Es kivul, a letoltesek reszt, meg soha nem frissitik. Szuper gagyi! -
#11487 Az AV-ról meg annyit, hogy a FAQ-ja még mindig hibás. Szóval ennyire törődnek a dolgokkal... -
#11486 (hmm. Megint eltelt egy hét) csak így zárójelben. :) -
#11485 Azt várhatod. Sajna nincs itt olyan kiadó, aki játékokkal foglalkozna, csak zene, nincs olyan tőkeerős játékfejlesztő cég, ami ne menne csődbe egy kiadó beindításától, és amelyik cégnek elég pénze lenne megoldani, az magasról sz*rik a játékokra. (meg az egész informatikára többnyire). -
#11484 Azért láthatjuk, hogy a kiadóknál ritka bunkó emberek teszik zsebre a lét...
Az AV és az Invictus esete ismert, és itt az új elrettentő példa: a Mithis/Philos közös gyermeke, amely eddig Iperium Galatica III. néven futott (anno a készítők direkt igyekeztek a nevet megőrízni magyar fejlesztés mellet), át lett keresztelve Galaxy Andromeda-ra (poén, hogy a hivatalos honlapo is IG3 fejléces egyenlőre), és csináltak egy übergagyi logót hozzá - mindezt a kiadó, a CDV követte el, aki nem hosszabította meg az IG név jogdijjait, úgyhogy önhatalmúlag átkeresztelte a játékot (állítólag a Philos/Mithis srácok csak néztek mint rozi a moziban). Hát ilyen szép a világ :)))
Ezek után tényleg várom, hogy annyira megerősödjenek a magyar fejlesztők, hogy ne legyenek ennyire kitéve a kiadók kényének-kedvének... -
#11483 Erre mar en sem tudok mit mondani:( Az AV tehet egy szivesseget! -
#11482 iTT vannak motorleírások, hogy milyet hogy kell összerakni. És mi kell egy mocihoz és mit érhetünk el vele.
http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/ -
#11481 Tényleg, köszi! Átsiklottam fölötte. :) -
#11480 Egy WetNos nevu kutyu, ami a motorblokra kerul, es egy Nos tartaly. Hasznalata, alapbeallitasban, "N" bill. -
#11479 A Patch oldalon meg talalod a megoldast: StreetLegal Catalog -
#11477 van egy egérbazirgáló kis izé amit majd Alexease elmagyaráz :)
-
#11476 Valaki help!
Lehet, hogy volt már róla szó, de azért megkérdem.
Felraktam az alapjátékra a három peccset. Az utolsó, az 1.22-es is hibátlanul felment, és felülírtam a SL Catalog honlapon lévő crack-el az eredeti, CD kérős exe-t.
Most viszont ha belépek a játékba nincs egér. Pontosabban látszik, csak nem mozog. Eddig nem volt gáz. Mit csináljak? -
#11474 Úgy érti, hogy illen autót szeretne ő is vagyis...
éééééés tessssééék ---------> mentésre gondol!!!
Sztem:) -
#11473 Eleg erdekesen irsz es fogalmazol:))) De ki tudtam bongeszni:)
Amugy ami az oldalon van auto, az benne van a jatekbam: Whisper. -
#11471 Nem akartam a Tamast a reszletekkel zaklatni, de valoszinu lesz nehany uj alkatresz. Foleg olyanok, melyek ido hiany miatt nem keszultek el (PL. V8). -
nya egy jó kis totálkáros remo -
[Walaki]D`Lair #11463 Hát igen! Ezért jó ez a játék! Törjük szét naponta 500x a kocsit, hogy aztán szét scriptelhessük! Fasza! :PPP -
#11462 ez szép lett...lehet ám gyorsulása...no surlódás...isteni! -
-
#11460 Kösz alexease, király vagy! -
#11459 rendicsekk
98 alatt persze szépen megy. Abban benne van az indeo... -
#11458 rami-g, egyenlőre 98-al sokkal simábban megy mint xp-vel, úgyhogy reménykedhetsz :) -
rami-g #11456 98al is csinálni fogja?
-
rami-g #11455 98 am van,most telepitem a játékot!!!végre megvan -
#11454 az egy videodriver. Az XPből kispórolták. :)
Ha ez a hiba, akkor keresni kell aneten, de a fórumban is volt róla szó szóval a fórumkeresővel is lehet keresni... -
#11453 szóval.Amikor elindítod az Slt, akkor nem látod az intrót, hanem egyszerűen leALTTABol? -
rami-g #11452 mi az az indeo?