46059
.
-
Dns5000 #14182 ja en 700-800le s motorokba raktam a jatekban de nem ereztem a + 200-300le-t -
Dns5000 #14181 hehe, jo draga dolog a nos nem? meg a trabi nem valo nagy sebessegu autokazasra :P es gongolom a nos elegge rongalja a motort is. Hol olvastal nosrol ?
-
Dns5000 #14180 nyomtam hat, csokkent a Nos %-a de nagyon kevessel gyorsul jobban a jatekben, szerintetek nem? -
#14179 Amúgy éppen most olvastam a NOSról.
MOst nincs kedvem újra fellapozni, megkeresni, de körülbelül ezt jelent:
150LE alatt 50-80 plussz lóerő
200LE körül 100-120 plussz lóerő
300-400LE nél 200 plussz lóerő körülébelül...
De ha kell megnézem pontosan, de valami ilyesmi...
Most olvastam egy MOi srácról aki beszerel kocsikba NOSt. ;) Király. Trabi. Go! -
#14178 Szerintem a Nos jelentősen gyorsít, persze valószínű, hogy a filmekben nem teljesen reális a dolog, legalábbis én nem hiszem el, hogy 200nál még az ülésbe présel a gyorsulás, mégha nos-t nyomatsz is :)
Amúgy mit vártál? Ezek autók ;) -
#14177 megnyomtad a gombot? :) -
#14176 Ja. Csak ha az AV-n múlik akkor utána a patcheket meg minél később! :((((( -
Dns5000 #14175 en az elso par NOSos tesztnel azt hittem nem raktam jol ossze, mert alig lehet eszrevenni. -
Dns5000 #14174 ja es a NOS valosagba is ilyen gyenge? mert a jatekban valami nagyon minimalis plusz gyorsulast lehet elerni vele. Persze mas jatekos,filmek raketa gyorsulassal etetik az embert, ami biztos nem igaz, de ez azert megis kevesnek tunik. -
Dns5000 #14173 ja meg nekem azt tunt fel hogy a 4Les 6 hegeres twin turbos motor jobb mint a 8,5Les hegeres superchargeres. Aztan a 8Les sima 10 hengeres meg a legjobb. En nem vagyok egy autoszerelo, de szeintem ez nem realis. -
Dns5000 #14172 oke, hogy kevesen vannak meg hogy no penzbol csinaljak de azer ez a grafika ezzek a sebessegel egy rohej. Meg talan el lehene viselni ha menne normal sebessegel. A realitasrol meg annyit hogy ha 200al nekimegyek egy fanak kb 10mp mulva erek foldet 32 leszurt rittberger utan. 21colos kerekkel meg nem lehet kanyarodni meg 40el sem.
Amugy a tuningolos reszt en is nagyon elveztem. Ha az nfs7ben lesz ilyen bonyolultsagu tuning, akkor az nagyon ott lesz. -
#14171 Julius - Augusztus. Ha az AV-n mullik akkor minnel elobb:(( -
#14169 Igen, ezert nem akartam peldalozni a jatekokkal, mert sorolhatnam a cegeket is (MicroSoft, Sony, Intel, AMD, ATI, Nvidia stb.)... -
#14168 A 15K az enyém :) -
#14167 Naja. Nekem is sikerült már 10000x-es gyorsulást elérni egy száz soros forráskódon, szóval lehet szórakozni. Assemblyben nem kell sokat csinálni, elég csak néhány kritikus részt, párezer sort, a többi egyszerű c++ alatt sem lassabb. A gond egy szóval kezdődik, ami meghatározza mai a hardware igényt: DirectX. -
#14166 Húha, közeleg a 15.000 :) -
#14165 Húha, közeleg a 15.000 :) -
#14164 Manapsag mar nagyon kevesen foglalkoznak ilyen szintem program optimalizacioval. Amire megirna Ass-be es leoptimalizalna, kijon egy nagyobb proci aztan annyi. Persze ez nem igy van, mert akkor is megerne, de igy csinaljak.
Erre egy tokeletes pelda a Corel - Xara. A Corel-t az 1-es ota ugyanugy csinaltak, csak mindig foltozgattak. Aztan egy angol csapat megirta a Xara-t Assembly szinten, ami elismerten 30-200!! gyorsabb volt, es tobb tucat ujdonsagot is tartalmazot, es meg szebbet is produkalt. De ahogy megjelenhetett volna, a Corel felvasarolta, az efekteket, az ujdonsagot beepitette a Corel-be (Corel 6. a hires bug-kiraly), es kiadta. Persze kiadta a Xara-t is, csak hat a szinbontast es a nyomdai reszet teljesen kiiktattak, hogy ne lehessen hasznalni masra, csak mint HobbyHome... -
#14163 hát, használhatóak? Az 1.31-es patchig nem töltötték be a funkcióikatha jól tom. Utána meg nem szereltem be ilyeneket. :)
Szóval nem nem tudod használni, mert csak beszerelni kell. Az a funkciójuk, hogy adott fordulatszám fölött leszabályoznak. Szóval szereld be és ha azt csinálja akkor jó, ha nem akkor szereld ki. :) -
#14161 Azért többet ki lehetne hozni a hw-ből, csak sok sok idő, jó programozók, és sok assembly kell. -
#14160 Igen, lehet se sokkal-sokkal szebb is. Védelmükre felhozható, hogy a Mafia-t pl azért csak 2 évig csinálták, ráadásul nézd meg a honlapot, hogy mennyi grafikus dolgozik ott :) Az az igazság, hogy szerintem az autók kidolgozása rengeteg időt elvesz, mind rafikai, mind a kód részen. Processzoridőről nem is beszélve, mert egyrészt midnen alkatrsz hat valami másra, meg elég hajmeresztő polygonszámmal rajzolja ki a motor. Mind1, a látottak alapján én hiszem, hogy jó lesz a SLRR, nekem tetszett amit eddig láttam. -
#14159 pl a vice cityben elég idegesitö,hogy picit megkoccolod mondjuk a bal elejének sarkát és az egész eleje összetörik..ho áll ez a valos töréshez? -
#14158 a mai programozoknak,a gépek teljesitménye szabja meg a határt,ha akarnának 100x jobb gamét készitenének,de ha nincs olyan teljesitményü gép akkor kihozzák a max-ot abbol ami van,nos ha az SL mai grafikával lenne "bár szerintem nem annyira elavult mint páran mondják"akkor nem törne ilyen részletesen,nem lehetne ennyire szétszedni stb stb -
#14157 viszont a "mai gamák"annyit tudnak hogy szép csicsásak,ne hasonlitsd öket az SL-hez a mai átlag gépekhez nem igen lehet szebben megcsinálni,ha csak nem vesz mindenki 1 erömü tulajdonságaival rendelkezö gépet,mindennek eljön az ideje -
Dns5000 #14156 az autok meg elmennek azzal nincs baj, csak a taj valami borzaszta csunya a mai gamakhoz kepest -
#14155 Köszi most már müködik. Egyébként lehet a játékkal multiplayer-modban játszani?
-
#14154 Nah, meglátogattam a fiúkat, és láttam a SLRR-t is. Állítólag sikerült a kódon optimalizálni rendesen. Amit hallottam, az jól hangzott, reméljük így is lesz :) Mindesenetre a srácok meglehetősen le voltak fáradva, mind fizikailag, mint szellemileg ;)
Malter: hidd el, hogy az ottani modellerek is tudnak ám, és szerintem a SL-ban lévő autók igenis jól néznek ki. Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy bár az Acura tényleg hiperszuper, de a készítője legalább lesmootolhatta volna az elejét, mert tisztán láccanak rajta az edge-k :) -
#14153 nálam működik...
talán próbáld így: http://195.70.46.92/ -
#14152 A licensz egyszerű. A fejlesztők pénzért árulják a játékot, és ha eredeti autók vannak benne, gyakorlatilag az autók nevéből is pénzt csinálnak, amiből az autógyár jogosan szeretné a részét (mivel ugye az ő designjuk, nevük, stb szerepel a játékban, szóval szinte reklámozták a játékot az autójukkal :)). Az utólag belekerült kocsik nem hivatalos része a játéknak, pénzbe sem kerül, szóval azt tesznek bele, amit akarnak. Ha te otthon a saját jogvédett 3dsmaxodban egész nap ferrari modelleket készítesz, a ferrarinak semmi köze hozzá akkor sem, ha ezt felteszed a netre. -
#14151 A dchun.hq.hu oldal nem müködik esetleg tudnál valamilyen más oldalt ajánlani. -
#14150 vazz nem gyengén tudnak a németek:)már a lamborghini-n is leesett az álam,de ez az nsx fullos hogyan csinálnak ök jobb verdákat mint maguk a készitök?és ezt a licensz dolgot sem teljesen értem,ha a készitök nem veszik meg a jogot,hogyan készithetnek hozzá más emberek eredeti járgányokat?de amugy tényleg jobb lenne ha eredeti járgányok lennének fullra lekoppintva fantázia nével az nem tiltott sok játékban találkoztam már hasonloval.a lancer-nél addig elmentek hogy evo 5,6 volt a neve és még igy sem reklamálhattak hogy nincs joguk;) -
CCke #14148 Hi srácok, egyszer régen Alex irt valamit arrol hogyan lehet a füstöt egy kicsit degenerálni a játékban. Meg tudja mondani valaki, hol található meg ez az iromány, mert az SLC-n nem találom. -
#14147 akkor jó. ;) -
#14145 ok felnyomtam 750re most már ritkábban lép ki -
#14144 ha csak a boltba lép ki, akkor nemtom mi a hiba, de nem szokott a boltba csak úgy kilépni. Esetleg a lent említett dolgot kipróbálhatod, mert lehet ez a prücök:
A Windowsod virtuális memóriáját növeld meg. Ha van winyód tedd azt amit én: én fix 1GBra tettem. Azaz minimumnak és maxnak is 1024MB memóriát írtam be. Persze ettől eltérhetsz, lehet 500MB is stb. Az a lényeg, hogy növeld meg. -
Dns5000 #14142 megneztem a midnigth club2, a iranyitas tenyleg nagyon szar de legalabb igy kellene kineznie a sl2nek is -
#14141 Van fent az oldalon a Cheat-ek kozott egy Cheat3 nevu progi. Azzal olyan "mentett allast" csinalsz magadnak, ami jol esik.
Cheat -
#14138 Értem, akkor a Hardwired.hu híre nem pontos...
Ott ugyanis 9 licencelt autómárka-ról beszéltek. No mind1.
A 'licencelt' pedig onnan származik, de amúgy sem rajongok azért, hogy nyelvtani/helyesírási hibákba belekössön valaki netes fórumokon. Legfeljebb a nyelvészeti/oktatási témájú helyeken tudom elfogadni...
-
#14137 akkor lentebb említett dolgot kövesd el.
A Windowsod virtuális memóriáját növeld meg. Ha van winyód tedd azt amit én: én fix 1GBra tettem. Azaz minimumnak és maxnak is 1024MB memóriát írtam be. Persze ettől eltérhetsz, lehet 500MB is stb. Az a lényeg, hogy növeld meg. -
#14135 pedig megéri leszedni a patcheket. Amekkora nagyok, annyit is érnek.
De az általad írt hibára kitérve. Mikor lép ki a játékból? Ugyanis régebben ez krónikus memóriahiányra engedett következtetni. Ez akkor jött elő, ha már játszottál. Ha indításkor kilép az más tészta... Ja az előbbit esetleg virtuális memóranöveléssel lehet kiküszöbölni...