Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy megismered?? Akkor olvasgass vissza... Nem egyszer mondtuk el ezeket... : /
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
ugy irok ahoogy haladok a game megismerésével
\"If in doubt, flat out!\"
erneszt: én normálisan kérdeztem, csak tevagy ilyen idegbeteg...érdekes hogy vki mástol megkérdeztem tök normálisan válaszolt.A másik meg hogy hozzá senki sem szolt nemtom mit teszed itt magad
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ennyi
maffiuso:R_bumper_2.scx-bõl minden autóhoz van 1....
és audiót pedig külön asszem nem tudsz letölteni,van egy "Audio Enabler",itt a http://singh336.sc301.info/list.php?c=download3 címen eléred,de elõtte regelned kell!aztán utána ott találsz egy szubládát az einvagen alá.aztán más nincs.....addon autókhoz van audió,pl az a pickup ami itt van ezen az oldalon csak lejjeb meg szürkébe😛 nevét nem tom most)eclipse,meg a supra(de ahhoz kell audio addon asszem,de a GOM-on fennvan) a bmw 5 se(a régi körlámpás 5ösbömös),és ezeket csak az adott autóba tudod berakni amihez tartoznak!
písz
csá Dénes!😛
1: _main_SuperDuty_500.cfg
2: R_bumper_2.SCX
De már meg van.
Nemrég valaki kérdezett egy sokküllõs aranyszínû felnit, hogy honnan van. A 190-eshez adják.
Tud valaki küldeni egy iwiw meghívót ????
Ha kell my vip tudok adni.
az... csak azért kérdeztem, mert denes néven szólított...
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
te ismered ezt a gyereket ?
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
na mindegy, ettõl függetlenül beszartam a hozzászólásaidon... <#nevetes2>#nevetes2><#finom>#finom><#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen>
olvastad a választ amit kaptál? reagáld már le, úgy ahogy Te szoktad... 😄DDD
olvastad. ba*zki irigylellek, hogy tudsz te így rász*rni mások fejére... AWESOME !