Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Nekem is Creativ Audigy van es XP. Nalam muxik.
Az elozo hangkartyam csinalta azt: Diamond MX300.
CS@
Ilyen esetben érdemes belenézni a save/temp-be hátha pont az van ott amit töröltél.
Alexease : Kész vagyok a 4 hengeresekkel elküldtem.

CybearBoy
Láttam, részvétem. 😊 Nekem a Haegemonia demoja csinált hasonlót, ahogy mozgott a kép, még a textúrák össze is mosódtak, az is szép effekt volt. 😊

bazz
szl
Cyberboy: az én bug képemet láttad már? hogy tetszik? <#vigyor1#>
CybearBoy
Jah, meg az opr. win2k, esetleg ez is fontos lehet.

CybearBoy
http://sagvari00g.fw.hu/kepek/remo.jpg

CybearBoy
Bahh, hazajövök, 1 hétig nem láttam képet, mivel kezdek, be akarom tölteni SL-es elmentésem, erre sikeresen kitörlöm. Viszont felspéciztem elõzõ elmentésbeli Remómat, meg is döntöttem a rekordomat. Acc: 6s, Time: 13,6s. Alexease, esetleg frissítheted is az oldalon ha nem gond.

CybearBoy
A hangkártya egy Creative Audigy.
A rendszer nagyvonalakban: AMD TB 1.33, 512 MB DDR 266 MHz, Abit KG7, ASUS GeF3 Ti200 64 Mb.

ja ok. xpnek a kernelje is más stb. azé' akarok xp alatt játszani mert az a leggyorsabb!
Alexease
CybearBoy Milyen hangkartya, rendszer?
Alexease
Az XP-nek mas a memoria kezelese. Win98-al nekem is tokeletes volt.
Alexease
Az jo. De ovatosan. A PTX-ek, normalis JPG file-ok, de tobseguknek, mappolasi info (vagy valami hasonlo)is van az elejen.
sajnos nincs pénzem most új videókártyára. pedig vennék szívesen egy geforce fxet. ))))
de 98 alatt meg tökéletes. na mind1. biosban agp memóriát ne mtudom állítani. win desktop lepucolva. rezidens programok kiírtva, windows temp file 512 mb. majd még defragolok.
majd a köv. patchben gondolom kijavítják.
Alexease
Megneztem.
Sajnos a 16Mbyte vid.ram lehet hogy keves lesz.
A Matrox-szal meg problemajuk van es a memoria hasznalat sincs 100%-ba optimalizalva.
A jatek soxor "tulcsordulhat" meg 64Mb vid.ram-on, es 512Mb redsz.ram-on is.
- A BIOS-ban az AGP Memoriat probald allitgatni. Nehany beallitasnal azonnal fagy, valamelyiknel soxor kilep, es van olyan amelyiknel eleg stabil.
- A Mipmap Details-t tedd Performance-re, ha van ilyen allitasi lehetoseged.
- A jatekban probald a LOW texturazast.
- A Win. Desktop-ot pucold le, stilusok, hatterkepek, csicsak stb.
- A Rezidens programokat irtsd ki: Virus ellenorzo, kepernyovedo, levelezo progi, ICQ, Apache stb.
- A Windows Page/Temp file-t probald feltenni 768Mbyte fix-re.
- Defragoljal

Nalam legeloszor el sem indult a jatek. Aztan egy napig csak garazs, nem tudtam autot venni, aztan kilepkedett. Most, hiba, kiugras, fagyas nelkul muxik. (Persze mas a gep, de ezekek nalam ennyit segitettek.)
CybearBoy
Akkor legalább nem nálam van a hiba. Gondolom megoldás még nincs rá. Na majd hátha egy új patch. 😊

én még nem, de más már tapsztalta.
CybearBoy
Üdv mindenki! Remélem kellemesen telt a karácsonyotok.
Lenne egy kérdésem. Nektek nem szoktak játék közben elszállni a hangeffektudok? Mert nálam valamiért sajna elég gyakran, és ilyenkor újra kell indítanom a játékot. Ez csak nálam van így, vagy más is tapasztalta?

Azért minden elismerésem az Invictusé. Ilyen hamar ennyi bugot kijavítani. ha a 6 hónaphoz rászámolom még ezt a 3at akkor 9 hónap alatt összehoztak egy jó kis gammát. Le a kalappal!
a képet a hibáról már beszúrtam lejjebb. nézd meg tök jó lett.
nm. 😊)))))
Alexease
Koszi.
remélem eljut az invictushoz és kijavítják.
na elküldtem még1x és most már berakta.
streetlegal.fw.hu ez lemaradt az elején.
oldalon bug report és ott.
Alexease
Nem, hova kuldted?
Alexease
Nem. A program a szerveren tarolja.
Azokat idokozonkent en rendszerezem, szortirozom. Amit tudok kiprobalok, tesztelek. Azutan egy kulon levelben, telefonon egyeztetem az Invictus-szal.
megkaptad a bug reportomat? (matrox g400 probléma)
Alexease
Most jott egy tuning leveled.
Egyenlore meg nem szelektalok, nincs annyi anyag. Max. csak masnap kerul ki az oldalra, munkatol fuggoen.
A "level eltunesek" forrasa az lehet, hogy elegge publikus az e-mail cim, es valahonan naponta, tobb tucat virust kapok. Amivel nincs gond, mert a Norton levadassza, torli. Csak lehet, hogy kozben egyebb levelek is elvesznek.
Megegyszer bocsi mindenkitol!
streetlegal.fw.hu-n a bug report e-mailben megy?
Falabu
Ohh! Akkor elküldöm még 1x v. 2x😊)

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

I-NoVa
Ne vedd biztosra, hogy megkapta a tiédet is 😞. Nekem is sok mail lett az enyészeré. Egyrészt valószínûleg sok mailt kap, és válogat, másrészt érdemes víruskeresést nyomni, valószínûleg 1-2 hétig a mailjeim mentek a kukába, mert valami fertõzgetett nálam.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

hen-tes
HÁHÁHÁ 😄DDD
pedig kemény kocsi 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
Badge !!
az marha jól néz ki !! 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
mijez a cim ?? ??

Falabu
Bazz! Asszem felhagyok azzal, hogy bármit is küldjek a streetlegal.fw.hu-ra! Elküldtem neki azt a szart amit sikerült NEKEM megoldani erre ki se teszi és valaki másnak a szaros képét teszi ki!! Hát behalok! Nemazért, mert irigy vagyok😊 hanem azért mert ez egy "megtiszteltetés" számomra, de lehet, hogy hülyén gondolkodom!!

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Már elküldtem Bug Reporttal a streetlegal.fw.hu oldalon. Remélem eljut Invictushoz is és a 3dik peccsben egy kis plusz fps mellé kijavítják ezt a problémámat. 😊
Ja el is felejtettem ez csak win98ra igaz. Windows 2000 és XP alatt a következõ dolgokat produkálja a játék:

Nem tud valaki erre valami megoldást? 98 alatt minden ok. Configom lejjebb van.
installáld fel a patcheket
nekem p3 667mhz, 384 mb ram és matrox g400 (16 mb vram) élvezhetõen fut 640x480ban medium detailen.
avval nehezen ugyanis nincs gef2mx440😊
bfg900
Nálam akkor fut jól, ha a windows frissen van felrakva, pagefile mérete nem számít.
Alexease
A gepeden mar elvileg "hasznalhato" kell hogy legyen. (Nem mondom hogy 50fps, de jatszhato)
Hasznald a Patch#2.2-ot, minden rezidens progit irtsal ki, hasznalj min. fix 512Mbyte windows page/temp file-t (erdemes defragolgatni is, mert a jatek menet kozben is sokat toltoget).
Full forgalommal es texturaval, kozepes latotavolsaggal jatszhato.
"kéet" = "két képet" de gondolom érthetõ volt, csak rövidítettem 😊)

nem árt elolvasni az nfo fájlt. 😊)

Jah. Volt szerencsém a PC.Games "tesztjéhez". Tényleg röhejes... Sztem. kb. 2 órát ha tölthetett vele. 😊 Azt sem írta, hogy az autókhoz külön-külön vannak egyéni alkatrészek, és a lényeget sem, hogy patchek jöttek ki.
Amúgy nekem az 1.0-a is bejött, de csak a szerelgetés és max. a tesztpálya, a város nagyon gáz volt. Amúgy láttátok a hivatalos honlapon ezt a kéet. Ha nekem így nézne ki, akkor engem nem is látnátok itt a topicban, Fullra nyomnám... 😊

Persze legalább 20-30 FPS-el!!!! 😊

Alexease
A cheat program MAIN1 neven keszit file-t. Azt kell atnevezni az eredeti MAIN-ra.