Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A festés lehet (biztos), hogy ronda, de folyamatos fejleszés eredménye (kb. 2 óra).

BUÉK, ennek örömére kaptok Axis Cabrio-t.

CybearBoy
Underground clubba hol lehet lejutni?

CybearBoy
Nem, otthon. 😊

bfg900
Te beteg vagy? Itt szilveszterezel a sg-n? 😉
Giru
BUÉK!!!!!

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

CybearBoy
Sziv.
BUÉK mindenkinek, lóerõkben gazdag új évet!

BUÉK MINDEN AUTÓSZERELÕNEK!
CybearBoy
CybearBoy
Stallionnal végre sikerült.
Vettem egy Whispert, bele V10-es motort. Ugye erre nem lehet venni superchargert, compressort, nem csak én nem bírok rá rakni? Igazából lehet V10-esre is, nem?

CybearBoy
Többet nem tusok, nekem ISO van.

warezcenteren csak a normalis van es csak a masodik van fenn!mas link?
CybearBoy
Van olyan fasza kocsi, ami hátsókerekes, és a motorja is hátul van? Vagy sztetek melyik verdának a legkönnyebb megemelni az elejét, de azért olyan legyen, amivel a 4. részben is lehet versenyt nyerni.

CybearBoy
Itt találhatsz, ha minden igaz.

na tudna nekem adni valaki riphez paccseket az osszes peccset? hm? linket plZ
CybearBoy
Versenyezni kell. 😊

CybearBoy
Aham, majd megpróbálom, bár autokuplung miatt sem kéne lefulladnia.
BUÉK mindenkinek!

CybearBoy
A verseny kezdete elõtt a kocsink ugye üresben van, és ekkor még nem tudunk indulni. Viszont amikor rajtnál egyesbe rakom a már beindított Badge-omat, akkor lefullad. Nem mintha így nem hagynám le az ellenfeleket, de nem lehet ezt vmilyen alkatrésszel kiküszöbölni? 😊

CybearBoy
Ahh bazz, asztem a másik felállításra gondolsz...

Kössz
Krinyo
sehogy

Na Hogyan lehet felállítani a kocsit a játékban ha tetõre vágom?
Ezt nézzétek meg
Egy Dodge Cherger átalakulása

http://www.magnumforceracing.com/cars/daytona/daytona.htm
CaviaR
Huh! Köszönöm szépen! Fel is raktam, és jól müxik... Ez ingyenes? Vagy crack-elve van?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Giru
Caviar: Elkuldtem a megadott emiledre az indeot, hameg kell.

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Krinyo

I-NoVa
Biztos elment enni a rabszolga, aki eddig rángatta az asztal alatt a kormányod. Várj fél órát, és visszajön 😊

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
Neked valaha is mûködött? Hû. Vagy csak a középrehúzás effekt?.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

vtb
X-type, te mit értessz force feedback alatt? Merthogy nincs benne FF támogatás, mert nem írtak bele. Lehet, hogy a kormányodnak van valami ügyeskedõprogija ami FF érzetet kelt, de tudtommal a játékban nincs ilyen.
bfg900
Fogalmazz már rendesen légyszives, mert senki nem tudja hogy mit akarsz. Köszi 😊
Giru
nem otthon vagyok, es itt nem enged egy csomo oldalt megnyitni, szal ha addig nem sikerul, akkor kuldok neked egzet levelben, de amit Soneji mo,dott, sokkal egzszerubb.

Giru
ja, az is jo megoldas 😄

Giru
comot akartam irni, de itt nincsen. mingzar korbenezek, h honnan tucc leszedni, remelem addig nem akad dolgom

Giru
Tolcs egy indeo-t pl a www.download.hu-rol

CaviaR
Kéne egy kis segítség.
XP-m van, és amikor betöltené a játékot elakad a videóknál. Ezt írja:

A futtatni kívánt programhoz friss verziójú Indeo kodek szükséges.
A Windows ezen verziójával kompatibilis illesztõprogram beszerzése érdekében forduljon a gyártóhoz a http://indeo.ligos.com címen.

Megnéztem az oldalt és csak 20 dollárért lehet megvenni a kodeket. Már felraktam a legújabb divx-et is.
Mit csináljak???

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

I-NoVa
Összkerékkormányzás rulz 😊. Minden kerék ugyanarra fordul, de a hátsó kicsit jobban kidob. Városban 200 fölött is villámgyorsan lehet szlalomozni a kocsik között, a tesztpályán 7 másodperc alatt átmentem a szlalompáján hibátlanul... 😊 Csak a kanyarok nehezek.

CybearBoy
Úgy érted hogy felborulsz vele, vagy mi?

De ha tetõre vágom?
De ha tetõre vágom?
CybearBoy
Hátulra minél nagyobb/szélesebb kerék, kemény rugozás, legnagyobb, legerõsebbre tuningolt motor, elõlröl pedig minden felesleges súlyt le kell venni. Padlógázzal indulsz egy kis NOS-sal esetleg, és ha szerencséd van, akkor felemelkedik. 😊

Hogyan lehet felállitani a kocsit?
CybearBoy
Ja, azt hittem ez mindig jelen van. Vettem egy új Badge-ot, és ez most rendesen megy. 😊

bfg900
Felfigyeltem egy nagoyn idegesítö dolgora, mégpedig arra, hogy egyes autóknál (lehet hogy az összesnél, nemtom), az ajtókon lévö tükrözõdéstúl erös, ráadásul nem túl életszerü hogy a zárt garázsban a skydome tükrözõdik rajta. 😊 De tényleg túl erös, simán látni rajta a felhõkarcolókat.
hen-tes
majd az autoszerkesztõvel........

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

CybearBoy
Neked akkor sikerült vhogy megcsinálni, hogy a Badge ne billegjen?

CybearBoy
Ez a szöveg tetszik. 😊

CybearBoy
Ott van a fölötte lévõ linkben leírva.