Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bfg900
Rájöttem hogy nekem sokkal nagyobb móka, ha a Remo-mmal csak száguldozok a városban a közlekedõ autók között szlalomozok, a térkép figyelése nélkül. Azért jó Remo-val mondjuk, mert a túl gyors autókkal szerintem már nem akkora feeling.
bfg900
Nincs is kézikönyv a dobozban 😊
I-NoVa
Szóval ahogy sejtettem. Akkor mehet 1 elõre, 1 az utastérbe, 1 hátra, és akkor nem lesz gond.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Guszty
Srácok, ez nagyon király!!! Beszereltem a kocsiba 1 inline4-es és egy V8-as motrot. Nekimentem egy fának, kirepült a 4 hengeres, és máris átváltott a V8-asra, és mentem is tovább! Asszem beszerelek még 2 motrot, és máris nem lesz gond a motrokkal.
asterx^^
Nem artan picit visszaolvasni .. eddig kb 50x volt ilyen problema es mindig meg lett valaszolva 😊
Guszty
Az elsõ motor csak álca, a lényeg a sötétített üveg mögött van!
I-NoVa
Na, szunya.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
Dosnavigatorral simán lehet beilleszteni sorokat az rpk-ba, de van benne hex editor is. Lusta lennék feltenni a hex workshopot, mert itt van ez.

Guszty
Nem tudom, hogy hol kell az oilpan helyét átírni!
I-NoVa
Kimész a citybe, és utána visszaolvasol a fórumon, tegnap pl egész sokan kérdezték ugyanezt...
Még 1x utoljára: Rádudálsz a járókelõkre, és megkérdezheted, hol találsz versenyzõt. A térképen jelezni fogja, odamész, és rádudálsz.

(Az origi game kézikönyvben szépen le van írva, ejnye ejnye warez)

asterx^^
dudalj ra vmelyik jarokelore es o megmondja > terkepen kis ikonnal jeloli
I-NoVa
Hátha elkezdi valamelyik másik 😊.

asterx^^
Csak nehogy kozte legyen az egyetlen amelyik mukodik
I-NoVa
Pedig milyen jól néz ki, fõleg mikor ütközésnél elvesztek 1-2 motort 😊.

asterx^^
miert nem csak az oilpan-t raktad bele a motorba?😄
asterx^^
Anyam borogass
Guszty
Nekem meg elegem lett, hogy mindig lerepül az a rohadt oilpan, úgyhogy biztonságosabb helyre tettem a motort!

Bár szerintem így meg a blowerrel lesz bajom, na mindegy.
asterx^^
bele tudsz irni rpk fajlba ( nem atirni pl ptx-et png-re hanem plusszba sorokat beszurni ) akkor persze lehet ... csak ahhoz nem hexworkshop kell
I-NoVa
Na ne má, hogy a www.buildersedge.org -ra azt mondja, hogy The page cannot be found...
Megpróbáltam Alexease oldaláról a linket, erre is ugyanaz, szóval nem én írtam el.

I-NoVa
Elvileg hozzá lehetne rendelni más motorból, pl turbot V8-hoz, miondjárt megnézem, aztán csalódottan visszaírok.

I-NoVa
Eddig elégnek tartottam a 933 hp-t, de most elég álmos voltam, hogy kipróbáljam.

asterx^^
ha lehetne alaktresztplussz hozzarakni barmelyik motorhoz..
asterx^^
jaja 😊 en meg az 1.0 as pecsnel probalgattam ezt meg plusz loerot bele de nem sikerult ...
I-NoVa
Most, hogy a képet nézem, a V10-hez való légbeömlõk nagyon belelógnak, lekaphattam volna. Motorháztetõn át nem látszott 😊.

I-NoVa
Ok, már rájöttem én is. Ráadásul nem jár a jobb oldali 😞. Leaglább a kinézete brutál 😄.

asterx^^
12
asterx^^
ez akarhogy is nezem csak 11 henger 😊) kozepen 4 van nem nyolc 😄
asterx^^
Megkimellek a tovabbi faraszto kutatastol .. nem fogsz tobb loerot pumpalni bele meg kell varnod mig kijon a devkit .. olvasgass kicsit a bulidersedge forumon ez ugyben nincs most kedvem gepelni 😊
I-NoVa
Itt a V16 Whisper:

Hát nem szép .

[NST]Cifu
Na ha már mindenki ennyire benne van az editálásban, akkor miért nem próbáltok valami egyértelmût összehozni? 😊
Pl. rájött már valaki, hogy a különféle alkatrészek milyen kölcsönhatásban vannak a motorban? Tehát lehetne-e pl. turbós V8-at összehozni, vagy tovább növelni a lökettérfogatot, így nyerve extra lóerõket?
Belenéztem a file-okba, de eddig nem sikerült kisilabizálni mi mit takar 😞

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I-NoVa
De az nem néz ki olyan jó, és sokkal olcsóbb is... 😊

asterx^^
beallitod 1 tonnasra a logharitot az is nyomja
I-NoVa
Na, így ébredés után vannak a legjobb ötleteim... Kipróbáltam a V16 motort 😄...
Legalábbis belepréseltem a wiperembe 2 v8-at egymás után. Ugyan így is 933 lóerõ maradt, de egyrészt nagyon brutál egymás mellett a 2 beömlõnyílás, és lenyomja az orrát, így nagy gáznál is irányíthatóbb.

na ja!

Live your life like it\'s your last day...

Elárulom: Whisper.

Kicsit megtört.

Na, milyen autó is (volt) ez?

[NST]Cifu
A poénodon röhögtem, meg azon, hogy egyeseknek nem esett le elsõre 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Guszty
Azért annyira nem éltem bele magam! 16 hengeres motrot még nem sikerült heggesztenem.
Guszty
Akkor kezdheted is elszégyelni magad, ugyanis egy DDR-es GF2MX400-as sokkal jobb, mint egy DDR-es GF1-es (Ugyanaz az SDR-esekkel)!!! Nézz meg pár tesztet, és rájössz te is...
asterx^^
osszecsaptam lesz ez meg jobb is
M@TriX
Kösz a magyarázatot, mondom még félig alszok... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

hen-tes
HÁ ! 😄D
logo 😊))

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

asterx^^
"Hogy tudjuk is mit csinálunk."
M@TriX
? Ezt mire mondtad? Még lassú vagyok így szilveszter után.. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

asterx^^
Egyszeru :ird oda hogy ha nem akarsz kiporogni vegyel turbot 😄
köszi Guszty, megkaptam, hálám mindörökre, egyébként jó a verdát, egy a gond: a légszennyezés

Live your life like it\'s your last day...

M@TriX
Na gyerekek örömmel tudatlak titeket, hogy felkerült a V8-as és a V10-es motorok leírása is.
A következõ célkitûzésem az alkatrészek magyar neve és rövid leírásának elkészítése.
Hogy tudjuk is mit csinálunk. 😊

http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/

asterx^^
Meg alig van alkatresz sot epp annyi van hogy osszeraksz egyet + raraksz turbot vagy supers. ... mi lesz itt ha majd nyomatjak a hazilag keszitett modokat hozza meg alakatreszeket 😄D
M@TriX
StreetLegal minden a motorokról...

asterx^^
16 hengeres moci is van benne ?😊)) 16 kip. annyidukal 😄