Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naszóval onnan leszeded a Cheat programot. Annak a readmejében minden szépen benne van: ha mégsem megy, akkor csak szólj...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Ez az egyik lehetõség. A másik meg az, hogy mûködik a pénzcsináló mentésbuheráló cheat az 1.22-esnél is...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
DE a nagy kedvencem, az OFP alig döcögött 30 fps-el, nem éppen a legszebben.
Ennyit az motorokról...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Ha nem tudod mi az a dc, akkor dchun.hq.hu
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nem tudok arról, hogy lenne "1.0mentés to 1.2mentés"-konverter...
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
21-en rakerdeztem az sl patchre az invictusnal es ezt irtak vissza:
"
Szia!
Kb. egy het mulva lesz letoltheto az oldalunkrol.
Udv,
Invictus
"
cars.rpk >>>
sourcefile cars\textures\Speedo.ptx
sourcefile cars\textures\Speedo.png
es lehetoleg hex editorban csinald.
(ha nincs ilyened : http://www.hexworkshop.com/)
bocs ha nem ertheto meg koran van

Amúgy talán még az ATI ami miatt lassú. Még nem teljes a támogatottsága ha jóltom.
Vagy legalábbis az 1.2-ig érdekes dolgokat csinált. :)
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Azaz a REMO nyerte el végsõ formáját:

Akit érdkekel:
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Üdv:
dav
Thanks!!!
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
vagy próbálkozhatsz más fájlcsere programmaml is, de valamelyik magyar HUB-on szerintem fennt van a CUCC (Mondjuk a rólam elnevezttrõl. :))
Ha nincs ismerõs... :)
Létezik olyan táblázat, ami összefoglalja a motorokra szerelhetõ alkatrészeket járgányonként?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Amúgy fullos forgalomban megyek, ez fõleg a 2. városrész sikátoraiban élmény, de ha néha akad 1-2 üres sáv, igazán nyomhatná a gép. Az irányválasztása sem semmi, ha a várost kerülõ körúton versenyzek, én körbemennék, õ meg át a városon, át a sikátorokon, stb. Szívesen ránéznék az AI scriptekre, biztos tudnék rajta mit javítani.
És mit nyomtál helyette, LFS-T?

Kill\'em all - Let God sort\'em out...
3 het nem játszom az Sl-el! Bocsássatok meeeeg! KÉRVE-KÉRLEK TITEKET!!!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Hadd gyónjam meg bûneimet!!!.....
Elõször is az ellenfelek nem lépik át a 80-at, csak nagyon széles egyenes utakon, ott sem sokkal. Azért ez nem 223, ahol a badge-om végsebessége... A gyorsulásuk is siralmas, csak az elsõ tizedmásodpercben gyorsulnak le, amikor a motorom esetleg lefullad. Ez is messze van a jótól. Mindig, mikor eljutok a 4. városrészbe, visszaírom magam az elsõbe, és badge-al versenyezgetek, amíg a karosszéria tûri. Utána nagyjavítás, aztán amíg gurul, megint ki az utcára. Addig be sem megyek, amíg vontatni nem kell. Végig egyesben megyek, 400 lóerõs motorral ez 73Mph végsebesség, így van harc. A legjobb versenyek a totálkár közelében alakulnak ki, mikor minden mindegy alapon, meg a kocsi amúgy is már csak balra fordul, szépen ráakaszkodok az ellenfélre, esnek az ajtók, gyûrõdik a kaszni, aztán megpróbálom letörni az oilpanját 1-2 padkán, nekifeszítem az oszlopoknak, kocsiknak, és megpróbálok centikkel elékerülni, hogy áttoljon a célvonalon. Nem egyszer már mûködésképtelen volt a kocsim, mire megnyertem, mert a 2 összeakadt kocsi még átcsúszott. Van, hogy az egyik kerék nélkül még megyek 1-2 versenyt, hátha szerencsém lesz... Erõsebb, agresszívabb ellenfelekkel sokkal élvezetesebb lenne, csak 10x nagyobb nyeremény kell, hogy fedezni tudjam a károkat :).
Ha a devkittel, vagy bárhogy lehet AI-t módosítani, írok hozzá egy kemény roncsderby-s AI scriptet...
Uff, én beszóltam :)

Kill\'em all - Let God sort\'em out...
Sosem volt egy egeszseges autom. A kaszni mindig torott, zuzott, hianyos volt. Amennyi penz volt, abbol csak a futomuvet es a motort javitgattam, fejlesztgettem, es fogadtam.
Elso lokharitom csak a harmadik varosreszben volt a Kurumman. Ott is azert, mert annak konnyen hullott az olajteknoje, igy legalabb fenn akadt valamin:)) Tobb versenyt buktam, az utkozben lepottyant olajtekno miatt:((