Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
Eltepersz az egyik legjobb SL fan oldalra, (a másik legjobbat most nem reklámozom. :))
Naszóval onnan leszeded a Cheat programot. Annak a readmejében minden szépen benne van: ha mégsem megy, akkor csak szólj...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
Szóval. Úgy lehet sok pénzzel nekikezdeni a játéknak, hogy versenyzel és akkor azzal nagyon sok pénzt lehet keresni. :)
Ez az egyik lehetõség. A másik meg az, hogy mûködik a pénzcsináló mentésbuheráló cheat az 1.22-esnél is...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Shongi
Nem jó, mert RIP verzióm van és nem megy fel rá kiír valami hibát!!!

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Shongi
HOgy kell patchot felrakni???

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

CaviaR
Naja. Ez ilyen engine dolog. Gyenge grafika, magas gépigény. Vannak nagyon jól megírt motorok. Pl az Unreal gyenge (400MHz-es) gépen is szépen fut. Vagy itt van a NOLF 2. Ma próbáltam ki, és tátva maradt a szám. 1600*1200 full high grafikán olyan 40-50 fps-t csinált.
DE a nagy kedvencem, az OFP alig döcögött 30 fps-el, nem éppen a legszebben.
Ennyit az motorokról...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

M@TriX
még optimalizálás alatt van...

M@TriX
Beférnek a csúcsfejek. :)

M@TriX
Jobb 2x, mint 1szersem. :))

M@TriX
A "http://"-t kihagytad a "www" elõl. A böngészõben nem fontos, de a html csak így tudja értelmezni. Ha nem teszel "http://"-t, akkor könyvtárnak értelmezi...

M@TriX
http://www.elvtars.hu/csucslegal/csucs.jpg

Shongi
Hi lenne egy nagy bajom ilyen instabil gamet még nem láttam, de ezt eddig is tudtam viszont, hogy kell felrakni a patchet??? ( rip verzióm van )

M@TriX
Ha mondjuk egy picit lejjebb olvastál volna, akkor már találtál volna választ a kérdésedre. :)

Csacsi
Viper : Dc-n fent van egy csomó embernek.

Ha nem tudod mi az a dc, akkor dchun.hq.hu

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

M@TriX
Ha a mentéseket még az 1.0-ban mentetted, akkor azokat nemtudod behívni az 1.22-es verzióba.
Nem tudok arról, hogy lenne "1.0mentés to 1.2mentés"-konverter...

http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/

I-NoVa
A patch #3 még hivatalos, a kiadó azt támogatja. A 2.2 volt nem hivatalos.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

bfg900
Vagyis ez már nem hivatalos peccs lesz ha jól értem.
Hela!

21-en rakerdeztem az sl patchre az invictusnal es ezt irtak vissza:
"
Szia!

Kb. egy het mulva lesz letoltheto az oldalunkrol.

Udv,
Invictus
"

Shongi
Patch csak olyan hatalmas méretben van???

asterx^^
ja es persze masolj a helyere *.png fajlt ha nincs ott
asterx^^
ptx-et nem muszaj szerkesztgetni inkabb ird at az rpk fajlokban a kiterjesztest pl:
cars.rpk >>>
sourcefile cars\textures\Speedo.ptx

sourcefile cars\textures\Speedo.png

es lehetoleg hex editorban csinald.
(ha nincs ilyened : http://www.hexworkshop.com/)
bocs ha nem ertheto meg koran van
bfg900
Úgyis lenne jópár gyíkarc, aki nem viselné el, ha nem õ lenne a leggyorsabb. SZVSZ ezek miatt semmi értelme a rekordoknak.
M@TriX
próbáld meg a már 1000x elmondott módszert, azaz vedd fel a virtuális memóriát...
Amúgy talán még az ATI ami miatt lassú. Még nem teljes a támogatottsága ha jóltom.
Vagy legalábbis az 1.2-ig érdekes dolgokat csinált. :)

Guszty
Szerintem memória probléma lesz... Nekem is 256 RAM-mal ha be van kapcsolva a alacsonynál nagyobb forgalom, akkor kinlódik.
I-NoVa
Valamikor lesz...

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

lesz valamikor uj patch

bfg900
Alapvetõen én nem látom a keleti felfogás és a manga közötti összefüggéseket, pedig tanulmányoztam egy némileg, külömbözõ okokból kifolyólag. De szerintem ezzel le is zárhatjuk a témát, mert neked tetszik, ezért nézed és meg röhelyesnek találom sokszor ezért nem. Kész. :) Nekem semmi bajom azokkal akik ezt élvezik, csak ne akarjon senki meggyõzni hogy ez nekem jó, ennyi az egész ;)
bfg900
Na, egyrészt nem játszottam végig, másrészt ha ismernéd a 8. részt, tudnád, hogy erõsen europaizált játék. :)
Shongi
Végre megtaláltam:)

M@TriX
Na elkészült a Real Car MOD 0.1 :)
Azaz a REMO nyerte el végsõ formáját:

Akit érdkekel:

CaviaR
Rádudálsz egy járókelõre, és megmondja hol van. (megjelenik a térképen...)

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

vtb
béefgé még jó hogy a Final Fantasynak semmi köze a japánok agyatlanságához, mert különben biztos fájt volna amikor végigjátszottad
bfg900
Hát köszi, de volt szerencsém pár dolgohoz és nekem nem tetszik, ez van. A japán agyatlanság amugyis elég távol áll tõlem. Elhiszem hogy neked tetszik, de én meg felfordulok tõle.
Na csak ne fikázd a mangákat! Fõleg úgy ne, hogy nem is ismered a stílust. Mondjuk én személy szerint jobban kedvelem az animét, de akkor is.

Üdv:
dav

Wanted
Matrix:
Thanks!!!

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

M@TriX
dchun.hq.hu
vagy próbálkozhatsz más fájlcsere programmaml is, de valamelyik magyar HUB-on szerintem fennt van a CUCC (Mondjuk a rólam elnevezttrõl. :))

Hi, ne nézz hülyének, de mi az a DC++?
bfg900
A manga az izé... Engem pénzzel sem tudnál ráveni hogy megnézzek egy manga szart. ;)
M@TriX
Én a DC++-t ajánlom...
Ha nincs ismerõs... :)

Hello, nekem megtudná valaki mondani, hogy honnan lehet full cd-s STreet legal-t szerezni?
M@TriX
Ha nem is táblázatban, de képekkel illusztrálva iTT találhatsz segítséget.

Wanted
Hi!
Létezik olyan táblázat, ami összefoglalja a motorokra szerelhetõ alkatrészeket járgányonként?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Falabu
Nem:(

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

I-NoVa
Bezzeg kiszakadt fõtengellyel még eldöcög vidáman :).
Amúgy fullos forgalomban megyek, ez fõleg a 2. városrész sikátoraiban élmény, de ha néha akad 1-2 üres sáv, igazán nyomhatná a gép. Az irányválasztása sem semmi, ha a várost kerülõ körúton versenyzek, én körbemennék, õ meg át a városon, át a sikátorokon, stb. Szívesen ránéznék az AI scriptekre, biztos tudnék rajta mit javítani.

Aceton
Ez nem ilyen egyszerû, ennyivel nincs elintézve kis barátom, de nem ám...
És mit nyomtál helyette, LFS-T?

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

Falabu

3 het nem játszom az Sl-el! Bocsássatok meeeeg! KÉRVE-KÉRLEK TITEKET!!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Falabu
VÉDKEZTEM!!!!!
Hadd gyónjam meg bûneimet!!!.....

bfg900
Akinek engedi a gépe, mindenképpen full forgalomban versenyezzen. Van egy oylan sejtésem, hogy azért mennek oylan lassan az ellenfekel, mert full traffic-ra lettek kalibrálva. Ott tényleg nem lehet büntetlenül száguldozni :)
I-NoVa
Ez jó, de azért a legtöbben inkább erõsebb ellenfeleknek örülnének. Jobb egy nagyon kemény verseny végén kikapni, mint idegeskedni, hogy pillanatok alatt nyertél egy versenyt, erre hazafelé egy leesett lökhárító miatt a 3x-osát fizetted ki büntetésben.
Elõször is az ellenfelek nem lépik át a 80-at, csak nagyon széles egyenes utakon, ott sem sokkal. Azért ez nem 223, ahol a badge-om végsebessége... A gyorsulásuk is siralmas, csak az elsõ tizedmásodpercben gyorsulnak le, amikor a motorom esetleg lefullad. Ez is messze van a jótól. Mindig, mikor eljutok a 4. városrészbe, visszaírom magam az elsõbe, és badge-al versenyezgetek, amíg a karosszéria tûri. Utána nagyjavítás, aztán amíg gurul, megint ki az utcára. Addig be sem megyek, amíg vontatni nem kell. Végig egyesben megyek, 400 lóerõs motorral ez 73Mph végsebesség, így van harc. A legjobb versenyek a totálkár közelében alakulnak ki, mikor minden mindegy alapon, meg a kocsi amúgy is már csak balra fordul, szépen ráakaszkodok az ellenfélre, esnek az ajtók, gyûrõdik a kaszni, aztán megpróbálom letörni az oilpanját 1-2 padkán, nekifeszítem az oszlopoknak, kocsiknak, és megpróbálok centikkel elékerülni, hogy áttoljon a célvonalon. Nem egyszer már mûködésképtelen volt a kocsim, mire megnyertem, mert a 2 összeakadt kocsi még átcsúszott. Van, hogy az egyik kerék nélkül még megyek 1-2 versenyt, hátha szerencsém lesz... Erõsebb, agresszívabb ellenfelekkel sokkal élvezetesebb lenne, csak 10x nagyobb nyeremény kell, hogy fedezni tudjam a károkat :).
Ha a devkittel, vagy bárhogy lehet AI-t módosítani, írok hozzá egy kemény roncsderby-s AI scriptet...

Aceton
Én úgy gondolom, hogy elõször is: a rendõr jobban büntessen meg, ne rongyos 250-re, vagy mittudomén (igaz, már presztizsbõl se állok meg soha), de legyen olyan súlyos a bünti, hogy meggondolja az ember, hogy fizet, vagy meglóg (ha tud) és kockáztatja, hogy töri az autót. Másodszor: nézze a progi, hogy valaki visszaesõ-e, és exponenciálisan növekedjen a bünti + minnél magasabb számú városban vagyunk, annál nagyobb szorzó jáccon bele a kiszámításba. És végül harmadszor: ha szabályosan is közlekedik az ember, de a kasztni nem megfelelõ állapotban van, akkor is kergessen. (magyarul így meggondolná az ember, hogy súlycsökkentés, ill. spórolás miatt leszedjen-e minden mozdíthatót a kocsiról), és talán lehetne sûríteni a rendõri forgalmat...
Uff, én beszóltam :)

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

Alexease
En is inkabb a roncsderbire hasonlitottam:)))
Sosem volt egy egeszseges autom. A kaszni mindig torott, zuzott, hianyos volt. Amennyi penz volt, abbol csak a futomuvet es a motort javitgattam, fejlesztgettem, es fogadtam.
Elso lokharitom csak a harmadik varosreszben volt a Kurumman. Ott is azert, mert annak konnyen hullott az olajteknoje, igy legalabb fenn akadt valamin:)) Tobb versenyt buktam, az utkozben lepottyant olajtekno miatt:((