Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi, hova tûnt NOVA??? Biztos nyomja bringát valahol ebben a jó idõben.
hetfotol lesz megint...hardwer gond miatt inaktiv most.

Alexease
Sajnos harware hiba van😞(( Holnap csere, javitas.
WiZZaRD
nam tudja vki, hogy mi van a hsw-vel? csak nalam nem megy?

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

mivan kihalt a fórum???!
Alexease
A Utility/Reset XForm lehet "veglegesiteni".
bfg900
pl másik videokártya driverrel
Tök jó a játék,de azt valaki árulja el hogy kell megcsinálni hogy a városban az autok és a gyalogosok szinesek Legyenek.A videokártyám gf4 mx440 64ddr és ilyen szar valaki segítsen!!!!!
ViolaBoy
Hali!
Régen mondtatok itt egy linket ahonnan lelehetett szedni a 3ds maxot.Valami tequila warez volt.Még egy kérdés.Van az a progi,hogy resdecode.Ezt hogy lehet használni?
Alexease
Ha megakarod venni, akkor "kintrol" lehet csak. Mindennel egyutt 70$.
Ha egy kicsit lentebb beleolvasol megtalálod a választ! Boltba nem lesz egy hamar legalább is itthon nem!! 😞((
Alexease
Elvileg abba a konyvtarba teszi, ahol az EXE van. De fagyastol fuggoen generalja. Lehet, hogy az error-log ba is belefagy (vagyis, nem keszit). Altalaban csak olyan hibat tudd dokumentalni, ha hibas, vagy hianyzik egy file, vagy rossz a script stb. A vid. karyta, driver, memoria, rendszer fagyasokkal nem tuyd mit kezdeni.
köszi szépen a general grid ket. örök hálám
M@TriX
iTT is van egy kis segítség...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ezt mintha már hallottam volna, de sajnos még nem tapasztaltam. Úgy emléxem a reinstall segít.
Szóval. rip, rá az eredeti exe, rá mind a 4 patch, majd itt van egy kis segítség ha kéri a cdt: slhelp.zip(15K😎

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Wanted
defned: Amikor kicsomagoltad a gammát, ne indítsd el a setup.bat-ot, csak a patch-elés után.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
defned: Amikor kicsomagoltad a gammát, ne indítsd el a setup.bat-ot, csak a patch-elés után.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

kapcsolatok, kapcsolatok
egyébként valaki lécci legyen oly kedves és szíves seggítsen ki egy C:\valami\streetlegal\cars\textures ben található general_grid_2 nevezetû textúrával a [email protected] ra. elõre is köszi
M@TriX
hát ja, mondasz valamit...

Alexease
A Magyarorszagi megjelenesrol, az volt az uccso info, hogy az Activision Europe adja (-na) ki. De mivel az europai pic "kicsi", es "igenyesebb" mint az Amcsi, es mivel sajnos az osszes patch-el sem tokeletes a jatek, igy - szerintem - kicsi az eselye, hogy itthon megjelenik😞(((((((
Alexease
Halozati resz (Net, Lan) NEM lesz benne!
Alexease
BMW = Bömös = Böm:-))))))
M@TriX
Mi az a "böm"?
Magyarországi megjelenés nem tudjuk mikor lesz,d e LAN sztem nem lesz benne...
Alkatrészek: ami nem kell. ráklikkelsz ballgomb, lenyomvatart, ráhúzod(!), a sell gombra. Ennyi...

Nekem is ua. a problémám mint defned-nek.Tök jó a játék, csak az a baja, hogy bugos és nem tudom patch-eket felrakni.
M@TriX
egy patch talán még várható, de forradalmi újításssal, csak kissebb bugokat javít majd.
Magyar verzióról, azaz a MO-i megjelenésrõl van szó...

M@TriX
sérült kaszni javítása: minden alkatrészt le kell róla szerelni. a motortól a futõmüvön keresztül az elsõ szélvédõig.
új kocsik: most készülnek, a meglévõket innen beszerezheted: http://slc.hsw.hu
twinturbo&NOS: itt találhatsz leíréásokat, hogy a motorokat hogyan lehet összeszerelni és mit lehet rájuk rakni. Ha jól emléxem a twinturbora nem olyan NOS kell mint a többire. cím: http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/

Az oldal újraindult :-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

hen-tes
na mivan az új atokka ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Több dolog miatt került a HSW-re a weboldal.

1. A HSW megpróbálja összegyûjteni az autóversenyekkel foglalkozó magyar oldalakat és ezzel megkönnyíteni az egyszerû látogatók életét, akik sok esetben csak vaktában keresgetnek.
2. Korlátlan tárhelyet kapott a SLC és szinte mindent megvalósíthat Alex amit elképzelt.
3. Alex egy másik weboldala már fut a szerveren (Hungarian Nascar Racers) és így ésszerû volt erre a szerverre raknia cuccokat.

A leállásról.
Pontosan ki volt írva minden oldalon, hogy a hétvégén karbantartás lesz a szerveren illetve ez nem is karbantartás, hanem hardware upgrade.

Már most szólok, hogy két hét múlva ismét lesz egy hasonló idõtartalmú leállás, mivel akkor gyorsabb szerverre költözik a Játékok.hu.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

M@TriX
a pontos cím: http://slc.hsw.hu/
AMúgy azért nem megy, mert a Játékok.hu szerverén van és az most átalakítás alatt van a hétvégén.
Én mondtam Alexease-nak, hogy nálunk biztos szerverek vannak... de mostmár mind1. Szóval 7fõtõl valószínû elérhetõ lesz.

bfg900
A Remo ugy 20k hogy tele alkatrészekkel. Megkérdeztem és azt mondták hogy alkatrészek nélkül 6000 körül van 😊
bfg900
Objecteket úgy lehet összeolvasztani, hogy hogy Modify/Edit mesh és ott attach gombot megnyomod és hozzáaddolod azokat az objecteket, amiket hozzá akarsz olvasztani. Vagy Utilities panel(kis kalapács ikon a jobb oldalon) és ott a collapse gomb (valószinû hogy a More gomb alatt találod meg) és kiválasztod az objecteket, majd collapse.
I-NoVa
Vettem észre, egyelõre 30000 face, lejjebb már talán nem fogom (a remo 20). Dolgoznom is kell, úgyhogy még vagy 1 hét, amíg próbaverzió lesz.

Kérdés: Hogyan lehet 2 modellt egyberakni, hogy ne csak group legyen? A remo interiort akarom kicsit átdolgozva betenni, de gondokba ütköztem.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

bfg900
Szerintem dolgozd le olyan 10k-ra 😊 Egyébként furcsának hangzik, de tapasztalat, hogy gyorsabb valamit a 0-ról megcsinálni, mint leoptimalizálni egy high poly objectrõl 😊
Szia Nova,láttom szépen alakul a BMW 😊Emlékszem még az elején írtad,hogy megcsinálod,de láttom szépen alakul.A mercit Én is megnéztem nagyon GÁNY! 😊Ettõl csak jobbat lehet csinálni szerintem. Na sok sikert és várom a BETA verziót.
I-NoVa
Legegyszerûbben: Kezdesz új játékot, veszel valami kocsit, kimész az utcára, keresel ellent, kiválasztod hogy 1000-ért menjetek, utána vissza a garázsba, main menü, betöltöd a sajátod, és megmarad a bejelölt 1000, visszanyerheted a pénzed.

Leegyszerûsítettem a modellt 50k face-re, és interiornak bevágtam a remo belsõ terét, bõven kezdetleges, de már importálható. Csinálok egy tesztet.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
Csak 87000 😊 Talán kicsit egyszerûsítek.

bfg900
Jahogy errõl másolod, akkor nem szóltam, bocs 😊
bfg900
Ez a kocsi ránézésre kb 100.000 face 😉
Alexease
A nullazni hulye szo volt😊) Ha jol tudom Utility/Reset XForm
Alexease
A Max-ben kell "nullazni" a poziciot. (elvileg)
I-NoVa
Hejj de kéne egy kis devkit tudás... Poén lenne minden kis lámpaizzót külön alkatrészként kezelni, de sok macera, egyszerûbb a modellben összekapcsolni. Csak úgy nyersen be akartam tenni a teljes kocsit chassisnak 1 objektumként, és mindenképpen háttal 2 méter magasságba tette a többi alkatrész fölé.

Sorry! Mar megtalaltam.
Alexease
Sorry!!
Mar el lehet! Sajnos a felmasolasnal volt egy kis bibi😞(
Hello Mindenki!

tudtok segiteni hogy a 2.2-es patch utan nem mozdul az eger es kene aza config.class de az slc.hsw.hu-n mar nem lehet elerni😞
Elore is koszi!
I-NoVa
Na folytatom a kocsiszerlesztést, meghozta a kedvem a merci (legalábbis szánalmas a felhozatal).

ez lemaradt
http://www.buildersedge.org/Boards/viewthread.php?tid=4619
banyek ezt sasoljátok meg. Szerintem fasza lett csak nem toom honnan lehet leszedni....
a gta3-ból nem lehetne kocsikat importálni a sl-be?? vannak olyan modellek amik fel vannak darabolva. Na mmonjuk én nem értek hozzá, csak gondotam lehet hogy valamivel egyszerûbb lenne.
a gta3.net- en alég jo cuccosok vannak
Alexease
Valszeg, tomeg jatek, szuper arkad. Most divat lesz az utcan szaguldozasos jatek😊)
Jon ki az NFS-bol, es a GTA3 enginebol is egy-egy utcai speed. De azoknal a latvany lesz az elsodleges. Bar a GTA3 eleg jol mozgot, elvezetes volt. Csak hat nincs belso nezet, es nem is, vagyis pass...