Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már nem hiszek a csodatévõ javításokban. A már meglévõ négy patch alatt is elég változatos "fejlõdésen" ment keresztül a játék, hol rosszabb, hol jobb lett. Jó, összességében pozitív a mérleg, de csak egy paraszthajszállal.
Nemrég csalódtam az Invictusban véglegesen, eddig nem írtam le, mert nem akartam beszólni, de most nem állom meg. Tamás írt nekem egy levelet, mert olvasta itt a fórumon, hogy valami gond volt nálam az egérkurzorral. Azt írta, hogy minden hibát ki szeretnének javítani, ezért küldjek neki egy dxdiagot. Hú, mondom magamban, ez ám a nem semmi! Micsoda korrekt emberek! Úgyhogy küldtem. Aztán válaszolt, egy "vicces" levélben közölte, hogy a Detonator driverem õsrégi, biztos attól van, aztán kész, tovább nem is foglalkozott a problémával. Végülis majdhogynem elküldött melegebb éghajlatra. Igaz ugyan, hogy ez a régi driver tökéletesen mûködött az 1.0-1.22 verziókkal, az 1.3 pedig a legújabbal is ugyanazt produkálja, de ez már nem érdekelte.
Jó, nem egy nagy dolog, tudom. Csak az elsõ levele után a második kicsit (nagyon) kellemetlenül esett (végülis Õ kért segítséget tõlem, nem én fordultam Hozzá).
Bocs a sok dumáért.
Üdv:
dav
meg szeretném kérdezni hogy hol tart a gamma a fejlesztésekbe? én kb. az 1.1-es peccsnél mentem el asszem :)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
A midnight club 2-rõl van szó?
A következõ játékukról akkor dobnak ki képet és videót. :)
A Street Legal-on drasztikus változás nem lesz. Mint írtam június 20-án fog a boltokba kerülni Európában és mi Európában vagyunk. :)
Talán egy javítás még jön ki addig, és azzal lesz felpatchelve a dobozos verzió.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
1. Nem változtatnak semmit, esetleg kap egy magyar dobozt.
2. Ki sem adják Magyarországon.
Bocs, ha a rajongók lelkébe taposok, de _nekem_ ez a véleményem :(
Üdv:
dav
1. Nem változtatnak semmit, max picit tuning, picit gördülékenyebb autók, picit jobb kürt!!!
2. Átszabják: setét vezetés, több fa az utcákon, nyorsabb progi!
De ha már azt mondják, hogy ezerrel dolgoznak a júniusi (ha jól emlékszem) kiadás elõtt, akkor bízhatunk mind a kettõben!
CORA3=Cabelas Offroad Adventure 3
Megjelent a Midnight Outlaw. Az ISO 150Mbyte:)) Ez most vagy nagyon szar, vagy nagyon jo:))
ON
Szóval tõlem nevezhetik Rút kiskacsának is ha az léesz amit szeretek. :)
A CORA2-ot a Clever's csinalta, nagyon szar lett. A legujabb CORA3 eleg jo lett, meg az auto is ugy-ahogy jo ment, csak nem volt belso nezet. De mar lehetett alkatreszeket venni, autot mosatni, vadaszni(?!?!) stb.
Na kinek mi a tippje? :)
Helyzetjelentés @Játékhírek.hu
ha bejelentkezett akkor ird be a szöveg mezõbe mintha valakinek írnál hogy: /join #ut,nkc
Gyere ide: irc.quakenet.eu.org és a #ut.nkc szobában megtalálsz mint
Csináltam új nitrópalackot (csak design), Ninja xenon elsõlámpát, hátsólámpát, akinek kell dobjon egy e-mailt: [email protected]
Nova hogyan kell ide képet betenni?
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Légyszi mélt dobjatok, mert mostanában alig alig érek rá.. meló hegyek..

Hátul gyári hegesztések, csak a nyaktámasz lett beletéve.
Majd ha lesz pénzem, deore vagy sram váltók mennek rá, a shimano deore lx kerekekre meg valami normálisabb külsõk.
Amúgy aki az Örs vezér tér közelében jár, feltétleül nézzen be az árkádba, egyrészt a testfestett kawasaki-s lányok miatt, másrészt a bringakiállítás miatt, van ott 1-2 jó cucc, meg jól elbeszélgettem a bringás csajjal.
Én is most építgetem a biciklimet, de nem ennyire belemászva. :)
Teló azért nincs rajta, mert még nem gyártottak olyat ami kibírni az általad felállított körülményeket? :)
Ha kész leszek a bringával, már csak összeszerelés és a festés van hátra (minden alkatrész megvan), akkor majd benyomom én is. Hagy dagadjon a mellem. :) (fekete/ezüst lesz)
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
(Ez sulyos mondat volt...:))))