Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem akarok beleszólni, de miért nem frissítesz drivert?
Jójó, én ezt mind értem, csak amikor ezt írtam, akkor még nem olvastam el a cikkedet (mert kicsit nagyobb terjedelemre számítottam és emiatt késõbbre hagytam).

Én már nem hiszek a csodatévõ javításokban. A már meglévõ négy patch alatt is elég változatos "fejlõdésen" ment keresztül a játék, hol rosszabb, hol jobb lett. Jó, összességében pozitív a mérleg, de csak egy paraszthajszállal.

Nemrég csalódtam az Invictusban véglegesen, eddig nem írtam le, mert nem akartam beszólni, de most nem állom meg. Tamás írt nekem egy levelet, mert olvasta itt a fórumon, hogy valami gond volt nálam az egérkurzorral. Azt írta, hogy minden hibát ki szeretnének javítani, ezért küldjek neki egy dxdiagot. Hú, mondom magamban, ez ám a nem semmi! Micsoda korrekt emberek! Úgyhogy küldtem. Aztán válaszolt, egy "vicces" levélben közölte, hogy a Detonator driverem õsrégi, biztos attól van, aztán kész, tovább nem is foglalkozott a problémával. Végülis majdhogynem elküldött melegebb éghajlatra. Igaz ugyan, hogy ez a régi driver tökéletesen mûködött az 1.0-1.22 verziókkal, az 1.3 pedig a legújabbal is ugyanazt produkálja, de ez már nem érdekelte.

Jó, nem egy nagy dolog, tudom. Csak az elsõ levele után a második kicsit (nagyon) kellemetlenül esett (végülis Õ kért segítséget tõlem, nem én fordultam Hozzá).

Bocs a sok dumáért.

Üdv:
dav

ÁjjLe BoBBi
sziasztok!
meg szeretném kérdezni hogy hol tart a gamma a fejlesztésekbe? én kb. az 1.1-es peccsnél mentem el asszem :)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

M@TriX
csak úgy fogalmaztam. Tamás mondta, hogy az európai premierrel egyetemben nálunk is lehet majd kapni.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Fefe_W
Már fent vagyok :)
nem,hanem a midnight outlaw .... miért a midnight club2 van pc-re?
Fefe_W
I_S ha megvan akkor itt az ICQ számom: 163355445

A midnight club 2-rõl van szó?

Az ár nem lehet más mint az összes legújabb játéké: 12.500 Ft.- körüli. Ha meg nem lesz valami újdonság a kiadandó progiban, akkor nem érdemes megvenni annak aki már végigjátszotta.

nekem megvan a midnight és k...va szar.nem jelent meg valami uj tuningolos játék?
Fefe_W
mert tömörítve is kb 100MB szal kicsit macerás lenne mailban :)
Fefe_W
van ICQ-d?
Fefe_W
Kiváncsi vagyok mennyibe fog kerülni és mennyit javítanak a bugokon, meg hogy lesznek-e új autók.
Alexease
Ez a "mi Europaban vagyunk", nem mindig stimmel:)) Az Insane-nek, az europai megjelenes utan, 3 het kellettt, amig ide ert:))))
M@TriX
Nem ezen a játékon dolgoznak júniusig!! :)
A következõ játékukról akkor dobnak ki képet és videót. :)
A Street Legal-on drasztikus változás nem lesz. Mint írtam június 20-án fog a boltokba kerülni Európában és mi Európában vagyunk. :)
Talán egy javítás még jön ki addig, és azzal lesz felpatchelve a dobozos verzió.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Szerintem a két variáció helyesen:
1. Nem változtatnak semmit, esetleg kap egy magyar dobozt.
2. Ki sem adják Magyarországon.
Bocs, ha a rajongók lelkébe taposok, de _nekem_ ez a véleményem :(

Üdv:
dav

Két variáció van az itthoni kiadásra:
1. Nem változtatnak semmit, max picit tuning, picit gördülékenyebb autók, picit jobb kürt!!!
2. Átszabják: setét vezetés, több fa az utcákon, nyorsabb progi!
De ha már azt mondják, hogy ezerrel dolgoznak a júniusi (ha jól emlékszem) kiadás elõtt, akkor bízhatunk mind a kettõben!

M@TriX
tudtam-tudtam, csak nem sejtettem...

M@TriX
én az elõbbire szavazok. :) Az ilyen "Midnight"-os autósjátékok nem túl jók. :)

CORA3=Cabelas Offroad Adventure 3

Alexease
OFF
Megjelent a Midnight Outlaw. Az ISO 150Mbyte:)) Ez most vagy nagyon szar, vagy nagyon jo:))
ON
M@TriX
habár a név nem lényeges, csak a név már lejáratta magát elõttem. :)
Szóval tõlem nevezhetik Rút kiskacsának is ha az léesz amit szeretek. :)

M@TriX
remelem nem. A CORA maradjon inkabb bevásárló központ. Autószimulátorban nem valami jó. :)

Alexease
Mivel Activision, akkor az Value. Es ha AV es Insane szeru es terepjaros, elofordulhat hogy Cabelas Offroad Adventure 4. :)))))

A CORA2-ot a Clever's csinalta, nagyon szar lett. A legujabb CORA3 eleg jo lett, meg az auto is ugy-ahogy jo ment, csak nem volt belso nezet. De mar lehetett alkatreszeket venni, autot mosatni, vadaszni(?!?!) stb.
M@TriX
Sztem lehetne tippeket tenni, hogy milyen stílus lesz a gém. Mivel egyszer egy olyan mondatot elejtettek, hogy 1NSANE inspiráció is van benne így én arra tippelek, hogy off-road tunning lesz. :)
Na kinek mi a tippje? :)

M@TriX
sztem nekem is csak mazlim volt. Éppen most lesz a 2. gyereke Tamásnak és nagyon elfoglaltak. Lehet éppen jó percben értem el...

Alexease
Franko!! En is probalkoztam veluk, de nekem nem valszoltak...:((
M@TriX
Az Invictus az E3-ra ígérte, hogy bemutatják az új játékukat. Mivel nem hallottam róluk, ezért e-mailriportra kértem õket. :)
Helyzetjelentés @Játékhírek.hu

Fefe_W
Jó gyere ha nem válaszolnék akkor várj türelemmel, mert most megyek fûrdeni meg stb.
Fefe_W
a port legyen 6667,az IRC szerver: irc.quakenet.eu.org, csoport: QuakeNet

ha bejelentkezett akkor ird be a szöveg mezõbe mintha valakinek írnál hogy: /join #ut,nkc
Fefe_W
Mert ha fel tudsz jönni IRC-re akkor én szívesen átküldöm neked.
Gyere ide: irc.quakenet.eu.org és a #ut.nkc szobában megtalálsz mint Fefe (egyébként ez egy Unreal Tournamentes szoba) :))
Fefe_W
I_S van fel tudsz jönni IRC-re?
Fefe_W
Sziasztok!
Csináltam új nitrópalackot (csak design), Ninja xenon elsõlámpát, hátsólámpát, akinek kell dobjon egy e-mailt: [email protected]

Nova hogyan kell ide képet betenni?
Ok megnézem remélem bejön,bár nem egy BMW!!! :(
I-NoVa

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
Most, hogy sz*r idõ van, a hetek óta hanyagolt munkámat folytattam, néha azt is kéne. Még mindig nem tudták megtanulni az amcsi modellerek a devkitet legalább alapfokon?

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Nova most,hogy ilyen sz*r idõ van remélem tudol egy picit foglalkozni a BMW -vel. Mert a megszokott kocsikat már kezdem uni. Kellene valami új!
ViolaBoy
ezt a direct connectet honnan lehet letölteni?
ViolaBoy
ez is nagy sz@r.
bfg900
Rev limiter az 1.0-ban nem mûxik, ne is próbálkozz vele.
LacX
http://gdclan.bixerver.com/sirkanbg.jpg
asszem itt van :)
LacX
http://www.bixerver.com/gdclan/sirkanbg.jpg
Kinek teccik?
LacX
megjelent már a magyar kiadása a játéknak?
Légyszi mélt dobjatok, mert mostanában alig alig érek rá.. meló hegyek..
Hella mindenkinek!Tudnátok mondani egy oldalt ahonnan lelehet tölteni a Legalt?HI mindenkinek ,köszi+
I-NoVa
Hátul õsrégi shimano váltó, 12 éves. Elöl semmilyen, jobb kéz megteszi többnyire. Teló kettétört, van egy duplavállas, ahhoz meg még nyakat kell vennem, addig magellan telópótló villa.
Hátul gyári hegesztések, csak a nyaktámasz lett beletéve.
Majd ha lesz pénzem, deore vagy sram váltók mennek rá, a shimano deore lx kerekekre meg valami normálisabb külsõk.

Amúgy aki az Örs vezér tér közelében jár, feltétleül nézzen be az árkádba, egyrészt a testfestett kawasaki-s lányok miatt, másrészt a bringakiállítás miatt, van ott 1-2 jó cucc, meg jól elbeszélgettem a bringás csajjal.

M@TriX
a hátsó része is utólag lett heggesztve nem, nem csak a nyaki toldás. Elég brutin néz ki.
Én is most építgetem a biciklimet, de nem ennyire belemászva. :)
Teló azért nincs rajta, mert még nem gyártottak olyat ami kibírni az általad felállított körülményeket? :)
Ha kész leszek a bringával, már csak összeszerelés és a festés van hátra (minden alkatrész megvan), akkor majd benyomom én is. Hagy dagadjon a mellem. :) (fekete/ezüst lesz)

Lt.Balu
Ha már témánál vagyunk,hátul gyári (shimano 250 talán?) váltód van?

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

I-NoVa
Egy kis trial kiegészítés, nem akatom túl hamar kettétörni a vázat. Még így is 8 kiló alatt van a bringa, nem sok súly ennyi plusz alu.

Alexease
Mi az a brutal hegesztes a 'stucni' alatt?:))))))))
I-NoVa

Alexease
Keress egy gyalogost, dudalj ra. Utana felugrik egy menu, hogy boltot, vagy versenyt keresel. A terkepen megjelenik az ellenfel, megkeresed, odamesz,radudalsz, terkep elojo, beallitod hol legyena cel, jobb alul beallitod hogy mi/mennyi legyena tet, es start.
(Ez sulyos mondat volt...:))))