Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Meg 108 perc es go go go go:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Alexease
Ez most poen?
Csacsi
címet mondjatok már azoknak, akiknek nincs privát ftp elérésük.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Bazzeg, és pont ma túlórázom, így csak este hatkor kezdhetem el a letöltést... :(((

Hát igen a felkiáltójel sokat számít... :)

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

I-NoVa
ÉnakarSLR :).

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

De legalább a tiédben volt a legtöbb felkiáltójel :)

Csacsi
Harmadik lettem mindezt csak azért, mert melóhelyen lassú a net.. :(

De nem érdekes, nem is nagy szóval még ma este ezzel fogok(unk) játszani. Hurrá.

Csacsi
!!!!!!!!!!Kijött!!!!!!!!!!

hali
Street_Legal_Racing_Redline-iMMERSiON

www.napisajto.hu

malter
azért irtam az ISO-t mert láttam hogy beszéltetek rolla,és nem tom mihez kell:)ha jol tom valami szabvány vagy nem?
Csacsi
A baj ott van, hogy ezt a képet nem én csinálhattam a játékból... :(

bfg900
Hát szerintem meg a fák eszméletlen jók :)
A baj azzal van, hogy nincsennek elforgatva.
M@TriX
az autó meg átlátszó (árnyék (ablakok)?
Azért remélem jobban fog futni.. :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Alexease
Azert kellene megy egy ev fejlesztes, es tenyleg ott lehetne mindenszempontbol a toppon.
Blasta
Nnna. A graf. kezd alakulni, most kellene rákapcsolni a fejlesztésben és egy fasza dolog sülne ki belõle...:-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ezek a fak azert hagynak nemi kivanni valot maguk utan, de remelem csak ennyi baj lesz

May the force serve you well!

malter
amugy mire kell az ISO?
malter
megnéztem a képeid Mátrix FUUU nagyon állat:)))azt mondtátok nem lesz uj motor benne,hát pedig ezekben uj motorok vannak aminek nagyon örülök,megvan már valakinek?akinek meglessz szoljon az árban megegyezünk;)
M@TriX
ja ok, vettem :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
ja ezt én is olvastam, de semmi érdekeset nem szûrtem le. Vagy kihagytam valamit? Miért szúrtad be, mi a fontos infó ebbõl?

Alexease
Ezt mar kartam mondani, bar korai;)
Lehet hogy az Invictus-nak mar tele a hocipoje a Street Legal-lel, de azert remelem az AV folytatja a "sorozatos" hagyomanyait (CORA1,2,3, 'Vadszprogramok 1-20; stb.), es "megrendeli" a Street Legal 3-at is:DDDDD

Ha meg egy ev fejlesztes beleferne, akkor tenyleg ott lehetne grafikailag a csucs kategoriban, es mint jatek verne mindent. Es persze, lenne az alabb emlitett multiplayer is;DDDDDDD
Alexease
"For the warez kiddies: Street Legal 1 was cracked by Fairlight. They stopt a short time after that. It was getting dangerous for the group. Fairlight was the fastest cracking group. Now you have to wait a little bit longer and buy the game.

so.. BUY the game DON'T download it. support invictus so they can make a Street Legal 3 with multiplayer:DDD"
Csacsi
Most nem értem, miért hurrogsz le, szerintem ez így tisztességes, szóval ha kijön hétvégén, akkor meg kell várnotok a hétfõt, de onnatól már Én sem várok tovább.... :)

bfg900
Csacsi
Azt mindjárt gondoltam, de én attól nem leszek elõbbre... :))
Szerintem úgy tisztességes, ha mindenki egyszerre jut hozzá, és akinek elõbb van meg, az megvárja, míg a többiek is megszerzik, addig nem indítja el... :))

Alexease
Nem hiszem el hogy ennyire "ismeretlen" lenne, hogy nem foglalkoznak vele. Vagy az elsoreszbol itelve egyszeruen meg sem csinaljak?!?! Pedig minden szar programot azonnal ISO-zni szoktak...
bfg900
Szerintem elütõttél valakit és felkenõdött a bumperra :)
M@TriX
hééé, inkább jöjjön ki és mi leteszteljük neked. :)

Csacsi
Hihetelten milyen pofátlanok ezek a cspatok, játszanak itt az ember idegeivel... :))

Na mind1. Ha ma este nem lesz ISO, akkor én már csak hétfõn szerzem be, mert megyek nyaralni holnap este, és csak vasárnap jövök...

Szóval inkább ki se jöjjön hétfõig nehogy lemaradjak valamirõl... :)))

M@TriX
szívembõl szóltál, de DNS meg ne hallja, mert nekem elegek a képek.. :)

Csacsi
Vajon az a szerelõ akna azért van, hogy a kocsi alvázán a kipufogó rendszert meg egyebeket is lehessen külön tuningolni? Remélem igen... Valaki adjon már ki egy ISO-t könyörgöm

M@TriX
Elõkerült egy halandó gépén futó SLRR-bõl egy garázskép. A 01-es.
GaLéria

bfg900
Sajnos nem tudom pontosan, hogy miylen beállítások mellett ment, de tapasztaltam pár dolgot, abból ki lehet következtetni: pl a textúrák neekm szemre sokkal szebbek voltak, mint itthon, mikor low-on nyomta, gyanítom hogy high volt. Embereket akkor már nem angoyn láttam, ellenben a forgalom valószínû medium lehettt. A látótávolságnál sem tûnt fel, hogy túl kicsi lenne.
Alexease
Es milyen beallitasokkal? Normalis latotavolsag volt es volt forgalom is?
Nekem nem kell, hogy csucs extras legyen minden grafika, csak hasznalhato legyen. Nekem meg az elsonek a grafikaja is jo lett volna, csak hat nem ment. Forgalom nelkul meg nem volt valami izgi, lehuzott latotavolsaggal meg ronda es hasznalhatatlan.
M@TriX
én is így gondolom, hátha úgy csinálják meg, hogy a tükrözõdés és textúraminõséget lehet választani ezzel megmaradna a játszhatóság és a fizika, csak nem lenne olyan brutál szép. Én speciel akkor is meg leszek elégedve...

bfg900
http://www.buildersedge.org/Boards/viewthread.php?tid=5882

pionere adta a linket, én csak kitettem, hogy mindenki lássa.
M@TriX
A GaLériáT kibõvítettem BFG900 éppen a galéria elõtt említett képével, mert azért az sem semmi! VW Rulez!

bfg900: honnan szerezted a képet?

bfg900
Nos, mint már mondtam én láttam 1.2es Thunderbird-ön futni és nem votl rossz.
a fenyek tenleg jok az ejszakai kepeken :)))

jo akkor te majd nem szeheted le :)
vard meg szepen, amig itthon is kiadjak:)

Alexease
Az a konfig azert csoda lenne ha azon elmenne rendesen. Nem azert mert nem bizok bennuk, de azon mar egy "altalanosabb", sokkal egyszerubb fizikas, kissebb szamolas igenyesebb program sem igazan megy...
De valszeg azert futni fog rajta: no arnyek, mini textura, no fenyek, latotavolsag nulla, forgalom nulla. Csak igy nem csak ronda lesz, hanem jatszhatatlan is.
M@TriX
de a képekkel nem tudok betelni. :)
Már nem is kell a játék...

M@TriX
az elõzõhöz nem az Invictustól jött az ajánlott, most direkte rákérdeztem én azért reménykedek benne hogy az említett koniggal eldöcög majd.

Alexease
Azert az durva, hogy meg mindig nincs ISO;-)
gondolom az elozohoz sem ajanlottak nagyobbat, ezert ez nem sokat jelent. Azert remenykedem :]

M@TriX
Az Invictus csak az ajánlott gépigényrõl nyilatkozott, többet nem árult el...

igen, talat mar valaki valamit arrol hogy hany fpsel megy a varosban?

M@TriX
a hétre ígérték a videót is, mondták hogy szépen csorgatják a finomságokat...

M@TriX
állat tükrözõdések a motoralkatrészek felületén is. De az a nagy kérdés, hogy hogyan fog muzsikálni. DE ha ezt ki lehet hozni a motorból azért az már ígéretes.

mostmar tuti szebb lett :)