Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ezt erõsíti, hogy szarabb gépeken még elfogadhatóan fut.
2600+, 512ddr, r9500
10-40fps
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ez van. A magyar embernek a mulatós kell, meg a sterbinszki bázzzee! :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ilyen konfiggal a Vice City-t is lehetett nyomni.
Na nem zsörtölõdöm tovább, majd ha láttam a csodát akkor folytatom. :-)
Joccakát!
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
380Ft+ÁFÁÉRT 4 NAPIG TÖLTHETED LE A LEGUJABB ALBUMOKAT (STERBI - AXETAZIS A PALACEBAN 2003, NAKSI VS BRUNNER - SUNHINE 2003,JUVENTUS MIX VOL. 5,STB...) + GAMES RIP-EKET (WARCRAFT 3 FROZEN THRONE, ILLEGAL STREET DRAG NITRO EDITION)
Csodás grafika, és idióta, félagyu konzolosoknak készített tuning lehetõségek...
:-)
Ilyen konfigokon a legújabb engine-eknek is olyan szépen kell szaladgálnia, mint a pinty.
Nem tudom, hogyan optimalizált az Invictus, de az tuti, hogy nem szeretném azt a módszert máshol látni.
Na erre mondom én azt, hogy SZÉGYEN! Akár volt rá idejük, akár nem, bár úgy érzem a SL után lett volna rá idõ, hogy optimalizálják az engine-t.
Akkor is ezt mondtam, most is ezt mondom: EZ AZ ENGINE EL VAN VALAHOL BASZVA! :-D
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
(picit OFF: Ha most benéz ide Tamás, akkor vajon mit fog gondolni rólunk? :D)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
bakker, ugyanez volt az elozonél is, szaggat mint állat, alig lehet emiatt irányítani..pedig tök állat lenne a game amugy
amin szaggat: P4-3Ghz, 1Ghz dual ddr, 9700 pro
namost sztem simán mennie kéne, és 800*600 ban, shadow off, szarul megy mint állat

Steam: [HUN]Feriggno
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
7NJS alaplap, AMD 2700+, R 9500 128MB, 512 Samsung DDR
meg aztan azert ki kell probalni tuning elott a dolgot:) de igy mar nincs kedvem szoszolni a kocsival.
De még reménykedem ha meglesz akkor nekem jó lesz. :)
A kezdõ pénzbõl egy Golfot szépen fel lehet tuningolni. Azzal sokáig el lehet szöszölni, úgy hogy ki se kell menni a városba.
A Koli hubon
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Ma már nem szenvedek vele...
Se az Elite hubon, se az independece-en, se a flash-en nincs fenn...
Argg
Rákeresnék úgy...
Nekem 2500-ös bartonom van, 760 mega rammal, Ti4600-al. A Doom-ra meg a stalkerre erõsítettem meg a konfigot, de szerintem stabil 30 FPS-t ez a gém az én konfigomon sem fog produkálni, 1024-ben.
Erre pedig már egy Unreal warfare engine is képes, kültéri pályákon. Nem hasonlitom össze a 2 engine-t, tudom hogy más kategória, de akkor is. Nem tudom, hogy nem képesek megcsinálni a motort rendesen....