Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SecMan
Hogy lehet 750-es prestige-t elérni? Mert elsõ vagyok a red clubban és ha versenyzek, éjjel vagy nappal, akkor csak lejjebb megy?!

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Csacsi
1: Mivel lehetne gyorsítani a játékon?
2: Lesz-e ehhez is patch, mit fog javítani, mikor várható?
3: Ha win98 alatt játszom, akkor gyorsabb lesz?

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

M@TriX
Másik kérdés:
"A problémám hogy 260 körüli prestige-m van, de már elsõ vagyok a red-eknél, éjszaka meg hiába versenyzek, csak csökken! Hogy érjem el így a 700-at???"

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
akkor ezt már értem, ezt a beszélgetést majd összegyûjtöm nehogy itt elveszen a fórumon. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
Másik kérdés:
"Kikapcsolható-e a 3D hangzás?"

bfg900
Bakker, nem értem. Ha beírom azt a sort amivel képet lehet betenni, akkor ugye úgy veszi a fórum a dolgot, hogy tényleg képet akarok betenni. Hiába teszek egybõl mellé smily-t, akkoris úgy veszi. Mivel lehet rávenni arra hogy ne keljen valami kamu karaktert betenni mellé és mégis kiírja azt a sort?
M@TriX
de zöldben 2. vagyok és pirosak nem állnak velem szóba pedig a rcaing of kinghez pirosban kell a top 5-ben lenni...

M@TriX
sztem nem, használt kocsi kell venned és azt lehet upgradelni. Majd a 3. részben lehet lesz majd bontó. 😊

bfg900
Bakker, megint, hát nem megmondtam? 😊)))
Ruffi
bocs beszart a netem

Minden tiszteletem a mentõsöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Ruffi
hi azt nem lehet hogy carreer kezdetén nenm veszek kocsit hanem ugy szedem össze a dolgokat minden megvan csak karosszériát nem tudok szerezni ja és ilyen anti roll bar-ra kell rárakni a mtoort nem? mert tök jo dolgokat összeszedtem.nem akarok mindig golfal kezdeni.nem tudom összerakni a motort mert nicns mire

M@TriX
Aztán páran mások kérdezték:
1. "Azt mondjuk nem értem, hogy a zöld csoportban kezdtem, és miután megnyertem az éjszakain az 1 helyet, átkerültem a kék csoport elsõ helyére! 😊"
2. "Azt mondjuk nem értem, hogy a zöld csoportban kezdtem, és miután megnyertem az éjszakain az 1 helyet, átkerültem a kék csoport elsõ helyére! 😊"

Ruffi
hi azt nem lehet hogy carreer kezdetén nenm veszek kocsit hanem ugy szedem össze a dolgokat minden megvan csak karosszériát nem tudok szerezni ja és ilyen anti roll bar-ra kell rárakni a mtoort nem? mert tök jo dolgokat összeszedtem.nem akarok mindig golfal kezdeni.nem tudom összerakni a motort mert nicns mire

Ruffi

M@TriX
tudom engem már unsz, de amíg nem kérdeznek én megteszem. 😊

Milyen oprendszert ajánlotok, melyiken mennt nálatok legjobban teszteléskor?

bfg900

De én mindíg elrontom, szóval ne higyj nekem 😊
M@TriX
épp jókor néztem be. 😊

M@TriX
este pár verseny és lesz zséd nagyobb járgányra..

I-NoVa
A name file-t úgy vettem észre (legalábbis nálam) szabályos kilépésnél törli, úgyhogy ezentúl ha ki akarok lépni, kimegyek az utcára, és nyomok egy alt-f4 -et. Eddig mûködött.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M@TriX
Amúgy a nulláról felépítettem egy Skyline motort. Mostmár nagyon megy. 😊
De ua a hiba, az elején kicsit fulladozik. Igaz GT IIIas motorral dupla, 400 lóerõs lett.
Aztán néztem a motort majd végig a katalógust de ide nem találtam alkatrészt kell valami légszûrõ esetleg?

Ruffi

M@TriX
azt hol kell?

SecMan
OFF: hogy lehet ide képet beszúrni?

probald meg az alapjaratot magasabb fordulatszamra tenni...hatha...

SecMan
HELP! A problémám hogy 260 körüli prestige-m van, de már elsõ vagyok a red-eknél, éjszaka meg hiába versenyzek, csak csökken! Hogy érjem el így a 700-at???

M@TriX
elsõ: nem, nálam speciel realtimeban tekeri kormányt, mind billrõl, mind kormányról..
második: a látótávolságot vedd feljebb...

petesilver
hja, be lehet állítani, hogy ne mindíg tetves külsõnézetben kezdõdjön a drive rész?

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Háát, nekem idegesítõen vezethetetlen volt az elõzõ rész is, és szerintem ez is az.Én lennék a béna? A kormányzás röhelyes. Akármit állítok, a srác ül a kocsiban a garázsban, és látni, hogy én már elfordítottam a kormányt, de semmi nem történik, majd a srác elrántja jobbra, vagy balra hirtelen a kormányt. És a városban ugyanez. Mindenkinek ilyen?
A másik: A legtöbb esetben este kell menni vele, semmit nem látok a környezetbõl, csak az autó elõtti közvetlen 1 méteres területet. Ez mire jó? Lámpa sehol, a nagy büdös feketeségbe lógnak a közúti lámpák, azt csá. Nem vágom a játék koncepcióját még mindíg. Segítsen már valaki, ez mindenkinél ilyen szar?

Mission Impossible 2010: PRO Class

hmm, miert nem kell legszuro a Golfba?

May the force serve you well!

TheGOro
kitörölte a name fájlt, megpróbálom újra kreálni...

http://GOro.hu

TheGOro
Oh hogy ba*zodjon meg a k*rva Invictus már megint L veszett a mentésem 😞((((

bfg900
Nem a stock alternator hiánya miatt csinálja?
Amúgy megtaláltátok már a szélerõmûveket? 😊))))
Alexease
Extra OFF, de nem birtam kihagyni😉)
M@TriX
Naszóval. Nem tudom, lehet elhagytam egy alkatrészt, de a következõ van. Alapjáraton lefullad a verda és amikor versenykor a start van, akkor 1-2 mpig áll aztán nekilódul. És emiatt persze vesztek is.

A motor grafikonján is látszik, hogy a piros az elején 0 alá megy, szóval úgy tûnik valami logika talán van benne. 5let? Váltót, aksit már cseréltem...

bfg900
2 újabb tapasztalat:
-elég gyakran elõfordult nálam, hogy rámenve egy lehulló alkatrészre, vagy pl kukára, az beragadt a kocsi alá, meglehetõsen befolyásolva a menettulajdonságokat 😊))
-csak nem állhatom meg hogy elmondjam, hogy bár érezhetõen kivánnivalót hagy a fizika maga után, remekül érzékelhetõ, hogy a kocsira ható valós erõket, stb-ket vették alapul. Néhány helyzetben pl egészen nyilvánvalóan viselkedik az autó. Amúgy voltatok már a csatornában? Tiszta olyan, mint a T2-ben 😊
M@TriX
Na én ezzel a kis Golf-al kezdtem, aztán nyertem meg és pofoztam ki a kis Skyline-t. Persze 2 Nitro palackal viseltetik a seggében. 😊

TheGOro
Viszont a nitrót még mindig nem sikerült beizzítanom, mert nálam hiába nyomom az n-et spriccel, de sebességnövekedés az nuku

TheGOro
1.Feltehetnéd azt a kérdést, hogy miért indul L az autó a garázsba ha kiveszem a motort, a hatás fokozható, ha kiszedem a felniket... ha sokáig szórakozok vele, az autó beesik a szerelõ aknába, és alkatrészek is leesnek róla, amire ha a villáskulcsal rábökök rögtön kilép a játék...

2.Miért szereli be a legtöbb motorba merõlegesen a kuplung tárcsát, és a flywheelt???

asterx^^
en meg azt nem ertem minek egy budget jatekba 3d hang😊)))
Elsõ vagyok a piros klubban és a presztizspontom csak 250. Ha éjszaka versenyzek csökken, nappal pedig csak 1 pontot kapok futamonként.
Hogy lehet itt 750 pontot csinálni??

orulj neki, ezt biztos azert van benne mert ha meg a kereke is latszana meg lassabb lenne 😄

hmm, es hogy kapcsolom ki a 3D hangot? ha ezt tudtak mi a faszert nem raktak a jatekba egy 2d hang opciot ? vagy raktak csak eldugtak?

asterx^^
Az ellenfeleknek csak a kasznija latszik semmi mas erre van vmi orvossag vagy ez igy van masteren ?😊 ez azert eleg szembeotlo bug 😞
AndrewCB
Elõre is köszönjük neked! 😊

AndrewCB
A játékot állítsd át Win98 módba való indításba!

Csacsi
Ha megjött a válasz, azonnal értesíts, persze csak akkor, ha kipróbáltad és tényleg mûködik.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

M@TriX
az oprendszerre én is rákérdeztem de még arra nem válaszolt..

M@TriX
pont ezt maileztem én is vissza, arra még nem jött válasz.
Ugyanis én füllhallgatóval tekerek és inkább legyen több FPS, mint 3D hang. 😊

AndrewCB
1.
Egy csomó tuning cucc hiányzik nem? Pl. nyertem egy BMW-t és az ajtónak, meg a küszöbnek olyan neve volt, amit nem is lehet megvásárolni! 😊
BMW-hez hol van a turbó és a többi...
A MC-hez szinte semmilyen tuning cucc nincs!

2.
Azt mondjuk nem értem, hogy a zöld csoportban kezdtem, és miután megnyertem az éjszakain az 1 helyet, átkerültem a kék csoport elsõ helyére! 😊

3.
Nekem a gyári 3Ds hangkártya driver van fenn és így is akad. Ha win98 módban indítom akkor valamivel jobb a helyzet. Ez minek köszönhetõ?

Csacsi
És nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy ne legyen 3d-s hangzás. Akár a windowsban, akár játékon belül, mert én is úgy sem használom ki...