Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
számomra megmagyarázhatatlak hogy egy ilyen erõmûvön miért lassu a gamez, mással nincs baj.. ezért fura...mert ha minden lassú lenne oké, biztos driver hiba vagy valami, de más minden jo.. az mgs2 gyönyörûen fut, soha nem akad...no mindegy..
CSOCSO
"irányításról annyit hogy szerintem a Viper Racing irányítása legalább olyan szar, sõt..."

ÁÁRHH LOL.. nah erre nem mondanék semmit.. szal ez elég zoral😊

amugymég annyit hogy végre a témával is foglalkozzunk: azért pobáltam ki mert érdekelt!!!!! félre téve azt hogy tudtam hogy rajtatok kívûl mindenki suxolta és lehurrogta a gamezt,...én leszedtem kiprobáltam hátha jo, még nemis uy álltam hozzá hogy hûdejo gamez , aztán csalodtam...nem tetszett..leírtam a véleményem, de ugy látszik egy két emberke nem nagyon brja a kritikát... ahogy te se!!
minek jövök ide?😊lol...mé hol mondjam el hogy ez a gamez szar?? a Super mario forumba vagy hol?
CSOCSO
lol még ma se vicces szerintem...látom nem nagyon emléxel arra a gamezra.. de ha akarod várlak a gamez topicjába, a felidézésre...
Krinyo
hát nemtom, valakinek még 1,7esen is akadgat, ugyhogy az 1esen diavetités

I-NoVa
Celeron 1-es az volt 300-550 Mhz-ig, 1Ghz-esrõl volt szó, az CeleronII. Amúgy meg kell rajta futnia, láttam már 800-as Celeroncson is, igaz elég minimál grafikán. Na meg 500 a limit a doksi szerint 😊.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Krinyo
nem azt mondta hogy nem megy hanem azt hogy akad.
nem gondolod komolyan hogy cerka 1esen simán fut 😄
ha nincs jó proci, akkor még a gef4 se ér semmit

I-NoVa
Gyenge procival is el kell indulnia. Nem kell feltétlenül futnia, de el kell indulnia! Még egy P1-en is (mondjuk ALI chipsetes AGP-s alaplap, bele egy Gf1) el kell indulnia.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Krinyo
milyen 2.4-es? 800-as rendszerbuszú?

Krinyo
ez a gém a procit nagyo zabájja és egy régi cerka 1-es(!) nem biztos hogy birja...sõt..

king13
szerintem az 1ghz-es celeron miatt van

őőő

I-NoVa
Nem az celeronnal van a gond, azon még mûködik. Gf3 elég, a 128 Mb ram kevéske, már ha nem a Gf3-ban van, hanem a rendszermemória. XP sp1 lehet problémaforrás, meg szinte bármi. Állíts be nagyobb swapfile méretet, próbáld úgy elõször.

Krinyo
1-es celeron miatt.
az szutyok.Vegyél másikat

I-NoVa
A pályától 5 km-re, itthon 😊. Nem csak Mogyoród van a környéken, másik irány 😊.

I-NoVa
Ez a kis csapatok hátránya. Van ugye pár tehetséges programozó, akik pl fizikai engine, törésmodellezés, stb részt eszméletlen magas szinten meg tudják oldani, van olyan 3d/sound engine programozó, amilyet találnak, és a körítéssel is hasonló a helyzet (obj. kezelõ engine, interface engine, stb...). Ha találnának egy John Carmack szintû 3d engine programozót, még mindig bukhat a project, mert marad még egyéb láncszem, ahol bukhatnak. Ha az utóbbi pár évben az Insane után a Codemasters mondjuk a Colin McRae Rally 3 autómozgási+törési rendszerének a fejlesztését adja ki az invictusnak, akkor most az lenne a lézetõ legjobb rally szimulátor, mert erre megvannak az alkalmas embereik. Itt most nem akarom lehúzni semelyik programozót, mert külön-külön mindegyik részlet mûködik, csak hiányzik a fél éves tesztidõszak, összehangolás.

És akkor jöhet a háttér. Az LFS team arra a feladatra nagyjából elég, nem tûztek ki maguk elé bonyolult célt, megoldották, ez jó. Igazán nem igényel komoly tervezési munkákat a játék, mert nincs benne semmi bonyolult rendszer. A külvilággal is a programozók tartják a kapcsolatot, aminél hatásosabb lenne egy embert tartani, aki képben van a fejlesztéssel kapcsolatban, és csak a külvilággal foglalkozik, nyilatkozik, válaszol a mailekre, szóval marketinges. Az Invictusnál erre megvan az ember, csak itt a reklám az AV dolga, nem tudom egyáltalán szerzõdés szerint az Invictus bármelyik tagja reklámozhatja-e az SL-t.
A Street Legal tervezésileg már problémásabb, itt rengeteg logikai hiba abból adódik, hogy kevés rá az ember. Az alkatrészhalmaz cserélhetõsége (azaz hiánya) is csak ennek köszönhetõ, gondolom scriptelés közben nézték, hogy ez erre megy rá, erre ez, stb, és nem volt egy komplex táblázatba lerajzolva. Szintúgy az ilyen hibák, mint a kocsigenerálás. Szép és jó, hogy leírták a Baiern GT3 infojánál, hogy 3 piros, 3 fehér, 3 fekete, és 1 aranyszínû létezik, ha a boltban már a 6. pirosat veszem már nem tûnik épp komolynak. Nehéz elhinni, hogy a ROC fõdíjért az ellenfél egy Einwagennel indul, mint ahogy az utcán egy GT3-as Bairnben ülve elhajtanak Go away kiddie felkiáltással. Egyetlen ember 1 hónapig rááll, és meg tudja tervezni sokkal ésszerûbb, élvezetesebb alapokra. Egy ötlet csak úgy azonnal, legyen public, hátha lenyúlja valaki, kidolgozza és kiadja 😊 : Fölösleges a 3 klub. Kell egy Top100 lista, ahol a saját és autó presztizse dönt, kivel állhatsz ki, így egy jobb kocsi beszerzése után megvan a lehetõség gyorsabban haladni a ranglétrán. A 3 garázs megmaradhat, de ne a helyezés döntsön, hanem legyen napi bérleti díj, és bármikor lehessen váltani. Az elsõ garázsban az alkatrészlistán szinte csak alapdolgok, minimál tuninglehetõség, korlátozott javítási képességek, a másodikban már street racing cuccok, a 3.-ban meg elérhetõek a legprofibbak. Persze amcsi szemmel lehet, hogy sokkal természetesebb a különbözõ elit klub szemlélet, ezt innen nem tudhatom.

Na látod ez az a hozzászólás ami elõtt megemelem a kalapom.
Világos, értelmes, segítõkész, lehetne vele néhány pontban vitatkozni (Nascar sorozat egyszerûsödése), de ilyen hozzászólás után kinek van ilyesmihez kedve :-) ...ilyennek kellene lennie mindnek, lehet itt értelmesen is beszélgetni úgy látom én :-)

Hol vagy, hogy zavarnak az F1-es kocsik hangjai? A pályán vagy csak Mogyoródon?

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

I-NoVa
Igaz, és ez azért van, mert pl a nascar 1, grand prix 2 sokkal inkább szimulátor, mint a következõ részek. A folytatásokban már bejött a "játékosbarát" egyszerûsítõ szemlélet, azaz a realitás - játszhatóság skála erõsen tolódott. Hiába jött be azóta a 3d, hiába borulnak az autók, nem egy embert ismerek, akiknek az F1 szimulátor szóról a GP2 ugrik be, és máig szinte napi rendszerességgel elõ is veszik (szintúgy a nascar1-et). Igaz, egyik sem az egyszerûségérõl híres, hetekig lehet finomítani a beállításokat a pályához, vezetési stílushoz, idõjáráshoz, és még mindig marad min tökéletesíteni. Lehet F1 játékot kiadni úgy is, hogy a beállítások a gumik típusára és az üzemanyag mennyiségére korlátozódnak, ennek is van közönsége, még nagyobb is, mint a másiknak, DE sajnos itt jön be az emberi tényezõ, a megbecsülés, pozitív visszajelzések hiánya. Ha már valaki játékfejlesztésre adja a fejét, igencsak jólesik egy ilyesmi megjegyzés: "Ember, ez k**** jó lett...". Ez az, ami egy GP2-nek jár, egy Nascar-nak jár, és reméljük egy SlRedline Patch#1 után jár (vagy akár LFS S3).

Bugokrul:
Az egyszerû scriptelési hibákról gondolom nem kell regényt írni, feltûnik, javítják, kész.
Memóriakezelés: Ebbe igazán nem tudunk beleszólni, az objektumkezelés módszerei abszolút nem tartoznak a játékosra, neki csak az a lényeg, hogy ebbõl ne vegyen észre semmit, mûködjön minél gyorsabban. Reméljük teszi is rendesen.
Hang: Gondolom az audioengine készítõjének egyértelmûnek tûnt, hogy ami az õ gépén mûködik, a többin is kell, és gondolom a fejlesztõ gépek sem térnek el alkatrészek terén 100%-osan, úgyhogy szépen ráhangolhatta egy bizonyos hangkártya+driver kombinációra, de sajnos ez nem jött be. Jó ötlet, hogy a motorhang több hangból keveredik, ha jól értelmeztem, akkor egy szól a motortérben, egy a kipufogón kiszûrõdõ zaj, és még a feltöltõk hangja. A forgalomnál szimpla motorhang van, de nagyobb forgalommal, zenével, ellenfelekkel az egyszerre lejátszott wavok száma így is bõven sok (+ hangmagasságállítás, térhangzás, stb), tehát zabálja a hardware erõforrást.
Savegame bug:
Mivel csak fõmenübõl kilépésnél jött elõ, ezért egyszerûen soha nem használtam a fõmenü kilépését. Test track (közben ment), alt-f4 megteszi, pillanatok alatt meg lehet szokni, sok bosszúságtól ment meg. De mivel ez is a memóriakezelés miatt történik, állítólag már javították. Szintúgy sorolhatnám az olyan bugokat, ahol csúcsforgalomban iszonyat visszaesett FPS mellett nekimegyek egy autónak és az csak úgy eltûnik. Ez sem olyan bug, amire lehet külön írni autóeltûnésmentesítõ patchet, mert ez is a lassulás miatt történt. Nem volt idõ teljesen betölteni az objektumot, ezért nem tudta lereagálni az ütközést. Magától megjavul az FPS növekedés hatására.

Olvastam egy játékfejlesztésrõl készült doksit, ahol az Street Legalról is írtak, és a cikkíró hozzátette: Nagy hiba volt az Invictustól, hogy leszerzõdtek az Activision Value kiadóval. Kicsit fura, mert tény, hogy a feltételek sz*rok, de éhenhalni se jobb. Az Insane meg még korántsem olyan háttér, amivel korlátlan lehetõségek nyithatók meg. A Street Legal is jó referencia, egy kiadónak máshogy jön le, mint egy átlag fórumos fikázónak. Kész játék, leadott project, mûködik -> Meg tudnak írni egy játékot olcsón, pluszpont.

OFF: Lehet, hogy valakinek az F1 autók hangja az élvezetek netovábbja, de nekem már nagyon tud fájni tõle a fejem. 8-30 óta szinte folyamatos, az ablakot meg nem csukom be, kell a levegõ.

Nem is azért írtam.
Csak azt mondom, hogy ügyesebb PR munkával sokkal nagyobb tömegeket meglehetett volna fogni.
Valóban a külföldi reklámozás a kiadó feladata lenne ezt nem is vitatom...a videó is milyen jól vette volna ki magát a megjelenés elõtt (apropó ezt láttátok a BHMS-en, a HSW-n vagy a M4Driving-on? Ja, hogy pont a szimulátoros oldalak nem kaptak rá linket és így ismételten a célközönség nem jut infóhoz...).

Az email interjút csak azért említettem meg, hogy lássátok a PR-al az Invictus is hadilábon áll, persze nekik nem is ez a dolguk :-)
Ezen a területen a LFS Team sem más, akiktõl már a második interjút kértük és küldtük el nekik a kérdéseinket :-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Rosco
végigolvastam. nem a crack verzióval van gond; az exe-hez semmi köze. egyszerûen szar a peccs, azoknak sem megy, akik bolti játékkal nyomulnak.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Üzletileg nem hiszem, hogy sokat számítanánk fõleg, hogy itt nem sokan nyomják az eredeti gyári cd-vel és sajnos ez egész európában így van :-(

bfg900
Nem akarom ujrakezdeni a warez-nemwarez vitát és elõre mondom, hogy 1 ilyen ba***gató hozzászólásra sem fogok válaszolni 😊, de azért egy picit furán veszi ki magát, ha valaki egy olyan közönségnek reklámozza a játékot, akik közül összesen 2 embernek van meg eredetiben, azoknak is csak azért, mert tisztelepéldányokat kaptak 😊 Ezt természetesen a magyar gamerekre értettem. A külföldi reklámozás meg szerintem teljes egészében a kiadó feladata. Az hogy ti nem kaptatok választ, az más téma. Ennek valószínû az lehetett az oka, hogy Tamásék napi rengeteg érdeklõdõ levelet kaptak és valószínû elkeveredett. Ezzel nem kimagyarázni akarom õket, csak valószínûsítettem az okát 😊
king13
ezt írtál a street-legal.tk fórumán hogy nekik is ezt írta a játék a log-ba. ott azt mondták hogy a crackelt verzióval nem megy.

őőő

king13
nézd meg a topicot! hányan írtak, kérdeztek és nem fikázták a játékot. ha ennyi embert megmozgatott itt Mo-n akkor az szerintem már bõven elég.

őőő

Egyszerûen imádom azt a programot, úgy vagyok vele mint ti a SL sorozattal.
Tudom most sokan hülyének néznek és talán olyan is van aki nem látta ezt a programot, de a maga idejében egy csoda volt :-)

"szerintem az SLR is tömegeket mozgat meg és még egy ideig fog is."

Ügyesebb PR munkával, kevesebb hibával és a kiegészítések készítésének sokkal komolyabb támogatásával még nagyobb tömegeket is megtudott volna mozgatni.
A PR teljes hiányát tapasztalhatja aki kicsit is látogatja a nagyon autóverseny programokkal foglalkozó weboldalakat. A nagyobb szimulátoros oldalak közül összesen a HSW mutatott képeket a programból, sem a Blackhole, sem az M4Driving nem kapott képeket vagy információkat (persze mi sem, csak mivel magyar fejlesztésrõl volt szó, így mentünk a képek után) és ez szerintem komoly hiba mivel pont a célközönséghez nem ért el igazából a játék híre.
Ezt bátran lehetne az Activision Value hibájának nevezni, azonban az az igazság hogy egy elõre lebeszélt email interjú kérdéseire az Invictustól sem kaptuk meg a válaszokat :-(

Rosco
Ha ez még a az SLRR topic, akkor egy közérdekû dolog:-)

A NOSPatch nálam is döglõdött. Az error.log ezt írja:
!JVM::compileSource: recompilation needed of "parts\scripts\EnginePart\AirFuelDeliverySystem\src\NOSInjectorSystem.java" but source not exists
Valaki tudja, mit jelent ez?

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

bfg900
Semmi bajom nicsn vele ismételten. 😊)
Egyszerûen annyi történt, hogy egyszerre írtam veled a hozzászólásomat és nem láttam még, hogy te is a street rod-ot emlegeted.
[NST]Cifu
Te tényleg degenerált vagy ember. Nem, visszavonom, az "ember" jelzõ dicséret részedre.

Az Activision Value adta ki a játékot, õk döntötték el, hogy milyen készültségi foknál adják ki a játékot, nem az Invictus.

Úgy alkotsz véleményt egy játékról, hogy SEMMIT sem tudsz róla, és nem is vagy hajlandó fogalkozni vele. Akkor meg mi a rákért szenvedsz vele?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

king13
"ezek a programok mind a mai napig tömegeket mozgatnak meg (pedig már mind a kettõ felett jócskán eljárt az idõ)."
szerintem az SLR is tömegeket mozgat meg és még egy ideig fog is.

őőő

[NST]Cifu
A probléma már mint említettem, NÁLAD van, csak te vagy lusta vagy, vagy annyira se vagy képes, hogy alaposan utánanézzél, ha 1x valami problémába ütköztél.

akkor fogok vele játszani ha ez a szar grafika nem fog akadozni..

Szar a géped, cseréld le, egy 1,2Ghz-es gépen már 30-50 fps-t is kaphatsz, mint lentebb már írták 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

"és még valami: szerinted a VC megjelenése óta hányan töltötték be a GTA III-at?"

Õszintén megmondom neked nem tudom.
Nekem nem nagyon jön be ez a városban furikázok gengszteres stílus.
Viszont ismerek olyanokat akik rendületlenül készítenek autófestéseket és kiegészítéseket a Nascar 1-hez, Grand Prix 2-höz és ezek a programok mind a mai napig tömegeket mozgatnak meg (pedig már mind a kettõ felett jócskán eljárt az idõ).

Ezzel mi a problémád?

bfg900
Street Rod-al 😛PP
king13
a GTA III-al mikor játszottál utoljára?
nekem mikor meglett úgí 1 hónapig max nyomtam és lejárt...ennyi...utoljára tudod mikor játszottam utoljára?
de hogy nem menjünk ennyire vissza vegyük a Vice City-t. úgy 1hónapja el se indítottam...és ezzel nem vagyok egyedül...és igazából ez a rágógumi
az SL-t sokszor kivittem már azért is mert mindig más autókkal mentem benne. az SLRR-el is így leszek mert ha kiviszem majd veszek új autókat tuningolom õket festegetem õket versenyezgetek hogy meg legyen rá a pénzem tehát szerintem ez már nem olyan rágógumi mint a GTAIII.
és még valami: szerinted a VC megjelenése óta hányan töltötték be a GTA III-at?
vagy a GTA III megjelenése óta hányan töltötték be a GTA I vagy GTA II-t?

őőő

"Nem az ötlet az egyedi, csak a megvalósítás, úgyhogy egyelõre unique item. Utcai illegális gyorsulási autóverseny SZIMULÁTOR nincs másik, csak arcade. (sajnos)."

Köszönöm az infót.
Érdekes de nekem amikor betöltöm valamiért mindig a Street Rod jut az eszembe...

"Amelyik elfogadja, hogy a célközönségébe beletartoznak a 80-as IQ-jú John Smithek is"
Már ne haragudj meg, de ez a program nekik készült :o
Activision Value csak amerikai megjelenéssel (mert szerintem ez sem kerül a magyar boltok polcaira), ahol ugye tudjuk milyenek a játékosok :-)

"Amíg érzed az ízét, rágod, utána kiköpöd. (egyszerû példa: GTA III)"
Most õszintén szerinted mennyien töltötték be a SLRR megjelenése óta a SL-t?
Szerintem nem sokan. Akkor az nem rágógumi?
A rágógumi íz elvesztésérõl pedig csak annyit, hogy ez sokkal inkább a játékkal játszó emberek kitartásán múlik (modok, kiegészítések, stb) mint a készítõkön.

"Extrém helyzetekben meg hülyén viselkedik az autó, de aki need for speeden gyakorolt, és a tesz-vesz városból szerezte az autós alapismereteit, annak tökéletesen megfelel."
Még szerencse, hogy megbeszéltük az összehasonlítás teljesen felesleges mert két különbözõ kategória.
Az S1 a program elsõ publikált része (még nem a végleges teljes program), szerintem az S3-ban már biztosan nem fogsz találkozni hasonló jelenségekkel, sõt sok kellemes meglepetés fogad majd az S2-ben is ha megnézed.

"A bugok elkerülhetõek, javíthatóak"
A proféta szóljon belõled és valóban kitudják írtani az összes hibát a programból és a sebességet is sikeresen feljebb tornásszák.

I-NoVa
Nem az ötlet az egyedi, csak a megvalósítás, úgyhogy egyelõre unique item. Utcai illegális gyorsulási autóverseny SZIMULÁTOR nincs másik, csak arcade. (sajnos).

Amúgy a csodálatos mindenható 3DMark 2001-et lefuttattam, ha már annyit volt róla szó, és tökéletesen elégedett vagyok az 5100 pontommal 😊.

Oks, egyetértünk valóban felesleges összehasonlítani a LFS-el vagy más hasonló autóversennyel a programot, de akkor egyet árulj el nekem mivel lehet összehasonlítani (a Street Legal-on kívül)?

Annyira azért nem egyedi az ötlet, hogy ne lehessen valamihez hasonlítani ;-)

M@TriX
Amúgy végigolvastam az esti veszekedést,de semmi értelme nem volt 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
én is megcsinûálta,m és vagy +20 FPS, értekeztem is Tamással, kérésre a diag.log-omag is elküldtem, szóbval a hangon dolgoznak a fiúk...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

I-NoVa
Jaja, 2 lehetõség kéne:
- 3d hang kikapcsolás (Patchben meglesz)
- 1 Komponensû motorhang. (Most 2-3 hangból keveri ki a motorhangokat, ezért szebb, jobb, élethûbb, de mint láthatjuk, zabálja a procit)

--------------------------------
Csocso:
2 féle játék van: Amelyik elfogadja, hogy a célközönségébe beletartoznak a 80-as IQ-jú John Smithek is, ezért a sztori egyszerû, a kezelés egyszerû, nem kell megtanulni játszani vele. Cserébe pont annyi élvezetet nyújt, mint egy rágógumi. Amíg érzed az ízét, rágod, utána kiköpöd. (egyszerû példa: GTA III)
A másik mer összetett lenni, de csak annyira, hogy minimális gondolkodással már érthetõ, kezelhetõ, néhány óra alatt el lehet benne igazodni, és cserébe megkapja a fikázását a célközönségen kívülesõktõl.
Lehet, hogy az ego-d akkora, mint a Gellért hegy, ha egyetlen értelmes hozzászólásod lenne az utóbbi 2 oldalon, egy szót sem szólnék, de amit csinálsz, az tényleg nyers megalapozatlan fikázás. Kb annyi a reális belõle, hogy NEKED nem tetszik a progi, mert nem érted. A bugok elkerülhetõek, javíthatóak, amint látod a sebesség sem mindenkinek probléma. Hiába ér el a géped egy szintetikus nem játékközpontú ráadásul videodriverbõl támogatott/tweaked teszten N*3+5 pontot, semmit nem számít egy valódi játéknál.
A motor city online-t, és hasonló játékokat mindenki ismeri, akinek nyitva van a szeme, és netközelben van, de van egy alapvetõ különbség: Realitás. Nagyon csúszkál a street legalban a kerék? Igen, valóban csúszik, de érdekes, hogy ha beülsz egy valódi autóba, és ugyanúgy 150-el bemész egy kanyarba, ugyanúgy csúszik. Akkor már senki nem fog panaszkodni, hogy dehát ez nem reális, nekem nem kellett volna a falnak mennem, hülye valóság! Jéé, tényleg. Azt nem kell mélyen részletekbe menõen elmagyaráznom, hogy a fizikai számítások (street legal) és a szimulációs függvények (minden más) között mi a lényeges különbség. Elég annyi, hogy pl lfs-ben egy falnak ütközés mennyire irreális lepattanásokat, borulásokat produkál. Amíg mész az úton, minden OK, mert erre fel van készítve. Pár paraméter alapján mindent ki tud számolni (súlypont, lengéscsillapítók csatlakozáspontjai, sebesség, tapadás) amire fel van készítve. Extrém helyzetekben meg hülyén viselkedik az autó, de aki need for speeden gyakorolt, és a tesz-vesz városból szerezte az autós alapismereteit, annak tökéletesen megfelel. Szóval miért vannak még, akik szeretik a street legalt?
Egyszer kéne egy sl fórumos találkozó valahol, lehetne ereszdelahajam, székdobálás, hangulatos megbeszélés 😊.

elnézést, "majd"
káromkodással megpróbálni megoldani egy vitát szellemi gyengeségre vagy fejletlenségre utal
ajánlom tanulj meg veszekedni
amúgy jót röhögtem a hozzászólásaidon, igazán nagy pancser vagy
érvelni kéne, nem pedig beszólni mjad menteni a még menthetõt és átkenni a szart a másikra
na csá CSOCSO!! Ha-ha
bfg900
Ha elolvasod láthatod, hogy egyetlen hozzászólásomban sem intéztem kirohanást a SLR ellen és a neked írt üzenetemben is csak a LFS-el kapcsolatos hiányos ismereteidet próbáltam kiegészíteni

"Oké, köszönöm a felvilágosítást. Ennek ellenére fenntartom, hogy szerintem jóvel kevesebb grafikusi munka fexik benne. Nem azt mondom, hogy nekem ezzel problémám van, nem érdekel, de feláll a szõr a hátamon az összehasonlítgatásoktól, ennyi az egész. Részemrõl elmondhatod, hogy miben jobb és miben roszabb, de szvsz ennek semmi értelme. Még ha hasonló stílusú játékok lennének, de nem azok. Semmi bajom a LFS-el, énis jáccottam vele egy idõben."

Abban a hozzászólásodban bõségesen volt ám cinizmus és ezt ha elolvasod a hozzászólásodat te is érzed majd.

"Köszike, ehhez nem kell elolvasnom, én így szoktam levezetni a feszültséget 😊 Meg veszekedés helyett általában cinikus vagyok, mert jobban szórakoztat 😊"

Az meg, hogy bejönnek a fórumba szidni a programot - hát kérem ezzel együtt kell élni, mivel ez az internet varázsa :-)

"Nem. SEMMIVEL nem kell együtt élni, ha nem akar az ember."

Mindenki szabadon elmondhatja a véleményét, nem vagyunk egyformák...

"Nos, ehhez tartozik egy kitétel (ami nem feltétlenül ide tartozik, de az emberek 99%-a megfeletkezik róla.) A szólásszabadság NEM azt jelenti, hogy midnenki szabadon elmondhatja a véleményét. Azt jelenti, hogy olyan keretek közé kell szorítania a véleményét, ami még elfogadható 😊"

Amúgy gondolod, hogy annyira lekezelem a programot vagy a készítõket ha a Street Legal Catalog-ot a HSW hostolja és a HSW-n külön rész van az 1NSANE-nek?

"Nem. Nem gondolom ezt. Fõleg mivel nem is a SLRR-en vitatkoztunk, hanem a LFS-en. Azt azért hozzá szeretném tenni, hogy akik komolyan játszanak a SL-al, azok pont olyan "elfogulatlan" rajonkók, képzelem, hogy aki nem az, mennyi ideig játszik a SLRR-el"

Igazából az ilyenekre nem szoktam válaszolni, mint most, mert tudom, hogy egyrészt csak az idõmet pocsékolom, ha másoknak (nyugi, nem rád célzok, mindenkire 😊 magyarázkodjak magam miatt, másrészt a fórumon történõ viták nagy része úgy mûxik, hogy valaki elmondja a magáét, aztán a másik is és ez folytatódik, amíg valakinek el nem fárad a keze. Elég ritkán közelednek az álláspontok úgy vettem észre. Én általában senkit nem akarok meggyõzni semmirõl, most egyedül azért írtam mégis, mert már kitört belõlem a sok hülyeség után, amit eddig itt olvastam egynéhány embertõl. Az hogy egy félreértelmezett mondatomtól indult ez ez a dolog meg külön szerencsétlenség, de nem érzem magam hibásnak. Vagy ha az voltam, akkor bocsánat.
king13
ez furcsa nem gondolod? hogy 13e ponttal nálad szaggat másnál már 9e-el jól fut? másnál 5-bõl 5-ször van GT(K) nálad meg csak 2-szer. a probléma ott van hogy hibákat keresel a játékban. utána idejössz és elkezded fikázni. tény hogy sok a bug de az ötlet és a megvalósítás ha a hibákat leszámítjuk király...és ha a hangokat leveszed akkor még nagyobb kidolgozáson is szépen fut...a Viper Racing-nek meg mai szemmel nézd meg a grafikáját és akkor nem fogod az SLR-el hasonlítani. az irányításról annyit hogy szerintem a Viper Racing irányítása legalább olyan szar, sõt...
na részemrõl a téma lezárva ha nem tetszik ne játszál vele és ne gyere ide fikázni!

őőő

king13
volt szerencsém a Viper Racing-hez akkor még jó volt de ma már vicces...

őőő

king13
akkor 10perc játék után ne bíráld a játékot hogy szar...

őőő

king13
ha nem vagy féloldalnyival se kívéncsi a gamezra akkor minek jössz ide? sõt minek játszol vele?

őőő

CSOCSO
és különben is.. egy másik oldal forumán mindenki egyöntetûen fikázza a gamezt...ott ti lennétek a hülyék nem én😊
CSOCSO
amugy nem ismertétek a motor city online-t?? ha ez nektek bejön attol orgazmusotok lett volna...sokkal játszhatóbb volt ..bár azzal is voltak gondjaim ( csunyább volt mint az elõzõ nfs rész és lassabb volt.. ami egy kicsit vicces de há mindegy...)
a lényeg hogy neten mértétek össze a gép tudásait..és ott is azt építettél a legutsó ékszjtól elkezdve, az antenna méretéig mindent amit csak akartál 😊
CSOCSO
talán azt se kéne.. de ha épp ésszel belegondolunk nem volt még olyan hogy valamelyik gamez ennyire idejétmúlt grafikát adjon vissza...bug meg stb...ennyire még sose volt gáz egy játék.. és talán a legnagyobb hibája hogy ki merték adni...
de az biztos nektek se érne egy favatkét se ha nem lehetne autot épteni.. vagy mondd ha nincs igazam és neked nagyon bejön az autor része.. de inkább ne is mondd mert még abbol is flém lesz...
az autos összerakás nekem is tetszett ezt a legelsõ nagy szövegben is írtam.. de minden más az gáz😞 sajnos