Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és 300mes látótávolsággal, 1024*768 full minben, ati9700pro 1gb dualram 2.4c vel nekem még 1x nem akadt meg, úgyhogy különös némely ember "akadozása"... elõre thx! ( már ha nem döngöltök engem is a földve! ) 😄

4WD patch-el verhetetlen ROC-ben 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amúgy hamarosan jön a patch, de hogy mikor, az még nincs betonba ágyazva...
Ha te most az Street Legal ISO-val rendelkezel, akkor a patcheknek fel kell menniük. Viszont ha a Street Legal Racing: Redline ISO van meg, akkor ne akarjál ahoz patchet felrakni, mivel az még nem jött ki, és te valószinüleg az SL-hez való patchet próbálod ráerõszakolni az SLR:R-re...
Mert idegesit egy kicsit, hogy ilyen gépen is
szaggat néha:
ABIT IC7,3.06GHz HT,512 MB 433MHz Hyper X,Radeon 9800PRO...
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
(2.kép)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Street-Legal.tk
Buildersedge.org
juhi01:
Az SLR:R némi iróniával befejezettlen játéknak nevezhetõ, ráadásul a Value kategóriába tartozik. Tehát nem igazán értelmes dolog összehasonlítani egy olyan játékkal, amely A-kategóriás minden téren (fejlesztésre fordított idõ/pénz, stb.).
Egy 1.1 és 1.2 Ghz-es Tualatin Celeronok ára bruttó 10.000 Ft körül van.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az all cars mentés nem a régi sl-hez van?
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Az AMD-kben csak az Athlon XP-k óta van SSE utasításkészlet, tehát ha sima Athlon-od, vagy Duron-od van, akkor bizony kakukk...
most akkor mi van?
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Bug:
Bug 1 - 01
Bug 1 - 02
Bug 2 - 01
Magyarázat: Bug 1: szerintem elég jól látszik. Bug 2: a féktárcsa kilátszik(ilyet még úgy tudom hogy csak a Duhen-nél tapasztaltatok)
Focer RC200 (RC300 motorral)
Magyarázat: régebben írtam hogy 421HP-t sikerült kihoznom a Focer-õl. Ez a motor "adatlapja". Ez kicsit több lett 421-nél...
őőő
őőő
Elõrelátó vagyok 😄
Viccen kívûl, az elõzõ gépemet 2 év után cseréltem le, abban 256Mbyte SDram volt, amelyet még több, mint 4 éve az elsõ PII.-esemhez vettem. Most úgy egy-két évig megint nem kell a ramok miatt aggódnom, és mint az adott kép is mutatja, olykor jól jön egy kis plusz memória 😊
őőő
őőő
én az MC GTLE-t próbáltam elõl 15-ös hátul 21-es kerekekkel, de nem nagyon ment, pedig 497le-s, 777nm-es volt a motor
őőő
LOLOL
ilyet senki nem mondott!
2ghz volt mindigis, ne mondjál már faszságokat.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
lol a Doom 3-ra azt mondták hogy p4 2,8Ghz-el 1gb RDRammal ATi Radeon 9700Pro-val majd egy 30-40fpst fog tudni produkálni...
őőő
Nah ez a lol.1 gb ram?😊,ennyi a doom 3-nak se kell,max optimumba,és hát mégha,nem is egy kategória a kettõ,akkor is ég és föld a különbség.Ugyan nem próbáltam ki a játékot,de mivel ennél gyengébb gépem van,asszem ki se fogom.Viszont az elõzetes képek alapján annyit had jegyezzek meg,hogy ami optimalizálás címen megy az Invictius-nál az egy nagy nulla,ahogy hallottam az elsõ résznél is ez volt az egyik fõ baja a játéknak,az meg végképp nem érdekel,hogy hány alkatrészt számol a motor ez akkor is vicc,hogy erre nem jut ideje a fejlesztõknek.
geforce-on akadt mint állat, ati-n klasszul fut. (nem reklám, ez tény:-)
szerintem is a virtuális memóriával lehet berhelni még a játék gyorsaságán. amióta azt növeltem, az ütközéseket is kezeli.
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Folyton azt pofázza mindenki, hogy a játékot félkész állapotban adta ki az Activision Value! Teccik érteni?!
Amúgy ki mondta hogy lejjebb kell állítani?!
Nem felvágásból, de ha neked szaggat az állítólag csúcs gépeden, akkor nézz körül alaposan, mert egy AMD Barton 2500+@3200+, 1 Gbyte ram, egy Radeon 8500 és egy integrált hangkártya (soundstorm) mellett nekem közepes forgalom, max. textúrarészletesség és 350m-es látótávolság mellett csak nagy ritkán megy 30fps alá!
Látatlanban a hangkártyád miatt szaggat, arre pedig már utaltam soxor, hogy lehet ezt a problémát kiküszöbölni. De ha már úgy is letörölted a játékot, akkor meg ne szenvedj vele, megosztottad velünk nagymívû véleményed, mindenki le is reagálta, pont...
olyan dolgokat mondasz hogy égnek áll a hajam.. ki mondta hogy nem tudom optimizálni a gamezt, ki mondta hogy nekem jobban bejönnek az mgs2 féle (arcade??) gamezok?? én azt ecseteltem hogy ez a gamez ilyen graffal jobban akadozik mint egymgs2 ami elég zoral graffal bír..errõl beszéltem.. álltsam lejjebb a graft??😊 low qualityben talán nem fog akadozni egy p4 en gef4el😊))))))))))LOL
Errõl ennyit...
Errõl jut eszembe: nem tudná valaki letölthetõvé tenni a Duhen CDCV-t és a Baiern GT III.-at. Már lassan egy hete vadászok erre a két autóra, de egyik sincs se északai versenyen, de az autóboltban, bárhogy próbálkozom (ellenben tele a garázs alap Duhen-el és Einvagen-el 😊)
Mindenki, aki lesuxolja a játékot a sebessége miatt, olyan amatõr, aki nem képes 5 percet áldozni arra, hogy rendesen beállítsa azt. Errõl ennyit...