Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
XP-t használok 1 ideje
milyen op rendszert használsz?
őőő
2: Bármilyen ötletet szívesen fogadok
...no megnéztem: 300W-os
Az azért csak nem kevés!?
van már patch ??
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Nekem is valami hasonlót csinál csak 2-3 fokkal még rosszabb! Nekem már a Quick Race, Freeride, vagy akármi másra való rákattintás után abcolúte önálló módon újraindítja a gépet!?
minthacsak a reset gombot nyomkodnám!
Amin jólenne ha menne:
PIV 2,4GHz 533FSB
ASUS P4P800 (Intel 865PE)
256 MB RAM
ASUS V8200 GeForce3 Ti500 Deluxe
Jó volna ha tudna valki megoldást rá!
Elõre is köszike!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
És bizony lehet állítani, csak jól kell klikkelni rá miután kiválasztottad a "Fine Tuning" opciót felül.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
őőő
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ez olyan, mint például miért zsömlébe rakták a fasírtot és a kiflibe a virslit...
2.: Az Einvagen-en a legegyszerûbb a turbo felszerelése. De amúgy induláskor simán kijön a GTA blokk és a GTA cuccok.
A shop-ban a kocsidhoz való alkatrészeket egy "újrafelhasználható"-hoz hasonló jel látható (egy körben egy fel/le nyil). De amúgy a nevekbõl rájöhetsz (Einvagen GTA alkatrészeket keresd + az olyan alkatrészeket, amelyek az Einvagen-hez valóak (pl. olajteknõbõl egyfajta van)).
3.: Igen, sõt egyenlõre a jármû megy vezetõülés, kormány, akkumulátor, indítómotor nélkül is...
4.: Hengerfejekbõl álltalában van egy-két változat, ezekbõl a jobbikat érdemes venni (pl.: az Einvagen-nél a GTA a kulcsszó)
Szelepek/lendkerekek, stb.-k nincsenek, de a tuningot lehet finomhangolással is elérni. Válts a garázsban a "Fine Tuning" gombra, és klikkelj:
Motor - Az alapjárati (IDLE) és a max. fordulatszámot állíthatod itt. Ha folyton leáll az autó alapjáraton, akkor az IDLE-t vedd feljebb. A max. fordulatszámnál a lényeg az, hogy ne sárga/pirosban legyen.
Vezérmûtengelyek - a két (V8-asnál négy) vezérmûtengelyre kattintva is finomhangolhatsz. Itt pár perc alatt ki lehet sakkozni az ideális párosítást, elhúzod valamerre a csúszkát, és megnézed, merre változott a motor teljesítménye, és ez alapján tovább szórakozol vele addig, amíg meg nem találod az ideálís beállítást.
5.: Nem igazán, a legjobb, ha a "GOT AWAY" feliratt után gyorsan visszavonulsz a garázsba...
6.: Ezt még nem is próbáltam 😊))
Ha az ESC után vissza akarod vontattni magad a garázsba rendõri üldözés alatt, akkor viszont fizetned kell a bírságot is...
2: mivel nem kerülnek sokba az alkatrészek és zseton végülis van így az egészet érdemes kicserélni. Végülis nagy szakértelem nem is kell hozzá, mert mindenbõl a legdrágábbat kell 😉
A patch után lehet más méretû motorokat id bepakolni, de most csak egyfajtát. Az alkatrészek nevében benne van általában a kocsi neve amihez való, ha nincs is, akkor meg kiírja, hogy compatioble avagy nem. Kisebb alkatrészek is jelenthetnek 20-30 LE-t is...
3. Igen, figylei, ezért mondtam lentebb amíg nincs zseton érdmees ezt is bevetni.
4. Nézz be a katalogba annyi van, patch után több.
5. nem szoktam nagyon rendõrösdit játszani, inkább tuning és éjszakai verseny...
6. lásd elõzõ pont 😉
Ez réteg játék, nem tetszhet midnnekinek...
2. a futómû és a motor a lényegesebb, érdemes az elején még lecsupaszított kasznival járni. 😉
3. nem annyira vészes az az esti, csak pofozd egy csöppet a verdát
4.a) 3 klub van a városban: zöld, kék, piros a zöldben kezdesz. Átlépni csak az éjszaki versenyzéskor lehet a köv. klubba.
4.b) nappal csak a saját klubbod béli skacokkal versenyezhetsz. Szóval az elején a radaron zöld kocsikkal versenyezhetsz.
5. NYOMD A GÁÁÁÁZT!
6. nincs.
7. keress egy zöld zászlót, és ha elindul az óra, akkor... már el is késtél az indulással 😉
8. Leírás még nuku. 😉
Valaki dobna egy cracket az SL:RL-hoz! Mert én sehol nemtanátam!!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Van saját chat-em erre itt görcsölünk. 😉
A www.jatekhirek.hu Rovat menügömb/Chat
Semmi progi nem kell hozzá...
MáTriX
Mondj egy szobát...
De Messenger az automata feltette magát így azon esetleg elérhetõ vagyok:
MáTriX
[email protected]
Nincs esetleg ICQ szamod, vagy TeamSpeak vagy IRC stb., ahol az e-mail-nel rugalmasabban tudnank ertekezni? 😉
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
addig is tök jól el lehet vele szórakozni, most kezdtem újból, mert "rosszul" léptem ki! 😄D
milyen javitást
haha
Hi! Zotya123:A Nitro nem mükszik de le lehet tölteni valami javítást hogy jó legyen ezzel az a problemo hogy nálam nem jó és elszál tõle a játék valami Java-s hibaüzivel szal szerintem várten zi bitte for pecc!😄
őőő
haha
haha
) meg nagyon nincs kesz...